Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- Μπαρκαρούτσος
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Άντε ωραία, να μεγαλώνει η παρέα, όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι είμαστε... 

E όχι ρε παιδιά δεν το πιστεύω, ανοίξατε τις εγγραφές θα τρελαθώ!
Πότε ήταν ξανά ανοιχτές γιατί διαβάζω πολύ καιρό το site, είχα στείλει και πριν κάνα χρόνο email να ρωτήσω πότε θα ανοίξουν
Τους περισσότερους σας "ξέρω" ήδη

Πότε ήταν ξανά ανοιχτές γιατί διαβάζω πολύ καιρό το site, είχα στείλει και πριν κάνα χρόνο email να ρωτήσω πότε θα ανοίξουν

Την καλησπέρα μου σε όλους τους συνοπαδούς

Αυτό ακριβώς , τίποτα άλλοPa0ki έγραψε:E όχι ρε παιδιά δεν το πιστεύω, ανοίξατε τις εγγραφές θα τρελαθώ!![]()

- sourmenetes
- Moderator
Καλως τους paoki και tesla...
Οπως ειπα και στους αλλους νεοεισερχομενους διαβαστε καλα τους ορους του φορουμ..
Και παλι καλως ηλθατε..
Οπως ειπα και στους αλλους νεοεισερχομενους διαβαστε καλα τους ορους του φορουμ..

Και παλι καλως ηλθατε..
όποιος εγγράφεται να ταμπελοποιείται κιόλας παρακαλώ.
σαλπιγγιδικός ή αντί, ζήτω ο ιβάν ή κράζω στο παραμικρό, υπέρ ή κατά των συνδέσμων, προπονητάρα ο χουμπ ή στην κοσμάρα του και άλλα τέτοια, ώστε να ξέρουμε ποιους να κάνουμε παρέα

σαλπιγγιδικός ή αντί, ζήτω ο ιβάν ή κράζω στο παραμικρό, υπέρ ή κατά των συνδέσμων, προπονητάρα ο χουμπ ή στην κοσμάρα του και άλλα τέτοια, ώστε να ξέρουμε ποιους να κάνουμε παρέα

- Μπαρκαρούτσος
+14danirifle έγραψε:όποιος εγγράφεται να ταμπελοποιείται κιόλας παρακαλώ.
σαλπιγγιδικός ή αντί, ζήτω ο ιβάν ή κράζω στο παραμικρό, υπέρ ή κατά των συνδέσμων, προπονητάρα ο χουμπ ή στην κοσμάρα του και άλλα τέτοια, ώστε να ξέρουμε ποιους να κάνουμε παρέα![]()

danirifle έγραψε:όποιος εγγράφεται να ταμπελοποιείται κιόλας παρακαλώ.
σαλπιγγιδικός ή αντί, ζήτω ο ιβάν ή κράζω στο παραμικρό, υπέρ ή κατά των συνδέσμων, προπονητάρα ο χουμπ ή στην κοσμάρα του και άλλα τέτοια, ώστε να ξέρουμε ποιους να κάνουμε παρέα![]()
πανω που σκεφτομουνα ποτε θα ξαναβγαλουμε ακρη.. συμφωνω λοιπον, καλη ιδεα:lol:
- Aigle_Noir
Μετά από καιρό αναμονής, χαιρετώ το φόρουμ και την ωραία παρέα!
Για να συστηθώ και να αποκτήσω νωρίς νωρίς την ταμπέλα, είμαι Βρυζικός, Ζαγορακικός, Ιβανικός, Στεφενσικός, Κατσεϊκός, Κλαουσικός ή με λίγα λόγια *ικός, όπου *= οποιοσδήποτε προσπαθεί να προσφέρει (με τα καλά του και τα λάθη του) στην ομάδα μας. ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα!
Για να συστηθώ και να αποκτήσω νωρίς νωρίς την ταμπέλα, είμαι Βρυζικός, Ζαγορακικός, Ιβανικός, Στεφενσικός, Κατσεϊκός, Κλαουσικός ή με λίγα λόγια *ικός, όπου *= οποιοσδήποτε προσπαθεί να προσφέρει (με τα καλά του και τα λάθη του) στην ομάδα μας. ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα!

λοιπόν..αφού μπαίνουν νέοι πλέον, να αρχίσουν με τα Γερμανικά νούμερα!Αντε με το ξενύχτι βρυκολακιάσαμε εδώ μέσα!