Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Αυτό που όλες οι ομάδες από β εθνικές τοπ πρωταθλημάτων μας κερδίζουν να το κοιτάξετε λίγο .
Βλέπετε τον ρυθμό και νομίζετε ότι κάτι κάνουν .
Ξέρετε για τον ρυθμό πρέπει να παίζουν και οι 2 ομάδες σε ένα τέμπο πάνω κάτω παρόμοιο .
Βλέπετε τον ρυθμό και νομίζετε ότι κάτι κάνουν .
Ξέρετε για τον ρυθμό πρέπει να παίζουν και οι 2 ομάδες σε ένα τέμπο πάνω κάτω παρόμοιο .
-
Xlapatsas4 έγραψε:Λεξεις κλειδια ΦΕΤΟΣ- ΠΕΡΥΣΙ
Ναι, λεξεις κλειδια, 3η της α - 11η της β.
Αν είναι να γράφουμε θεωρητικές μπουρδες παιζεται ανετα αυτο το παιχνιδακι.
ο μπαμπά ήταν στην Τσέλσι και άμα δεν είχε τους τραυματισμούς που τον άφησαν πίσω Ελλάδα θα ερχότανε για διακοπές. Μην μπερδεύεστε.
Το βασικό που βλέπω είναι πως η Χερτα έπαιζε ένα 3-4-2-1 που σε φάση άμυνας γινόταν 5-4-1
Ο δικός μας παίκτη ακόμα δεν έχει κόψει ενώ η ανάπτυξη γίνεται κυρίως από τα αριστερά
Βλέπω στο footbalia το ματς με τη Magdebourg
Ο δικός μας παίκτη ακόμα δεν έχει κόψει ενώ η ανάπτυξη γίνεται κυρίως από τα αριστερά
Βλέπω στο footbalia το ματς με τη Magdebourg
- smoothcriminal1926
Σουριναμέζος έγραψε:@smooth
Μιας και τυχαίνει να είναι και σειρούλα ο Κένι με τον Σάστρε, θα ήθελα να μάθω γιατί βρίσκεις το βιογραφικό του ανώτερο
Ο Σάστρε έχει πολλά θέματα αλλά τεχνικά είναι σε καλό επίπεδο και ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας χρειάζεται μπαλάτα μπακ.
31 συμμετοχές στην Bundesliga με Σαλκε, τρεις στο Κύπελλο, πετυχαίνοντας 2 γκολ και μοιράζοντας 3 ασίστ
Πολύ λίγο έβερτον και δεύτερο μισό της σεζόν σε Σέλτικ με 16 συμμετοχές και 4 ασίστ
21-22 μετά πάλι 30 παιχνίδια Έβερτον
και μετά Χέρτα μπουντεσλίγκα όπου πέσανε στην 2 που είναι και τώρα.
Δεν είναι κακό βιογραφικό. Το Σάστρε τον πήραμε πολύ νεότερο βέβαια, αλλά και πάλι μόνο μαγιόρκα.
- Σουριναμέζος
buffalobill4 έγραψε:Η στροφή σε παραγωγικές ηλικίες, σε σχολές που παραδοσιακά αν κάτι έχουν να δείξουν είναι ταχυδυναμη και ανελέητο πρεσινγκ
Προσωπικά αυτή η στροφή είναι που δεν μου αρέσει.
Όσο για τα βιογραφικά, το καλό βιογραφικό δεν σημαίνει ότι ξέρουμε τον παίκτη ή ότι έπαιζε σε ομάδες που μας κάνουν κλικ. Το καλό βιογραφικό είναι αυτό που δείχνει ότι ο παίκτης έχει μια σταθερή πορεία, γεμάτες χρονιές, έχει δοκιμαστεί σε επίπεδο παρόμοιο ή υψηλότερο με το δικός μας και σε συνθήκες πίεσης αντίστοιχες με αυτές που θα αντιμετωπίσει εδώ.
Πιο ορθή στόχευση μέχρι στιγμής απο πέρσι κατ’ εμέ. Δεν ξέρω εσείς τι λέτε. Είδαμε και πέρσι την ζέλα που έφερε παίχτες απο Γιουνάιτεντ, Μαρσειγ και γαλάτα τι πέτυχε. Στα ίσια τους έπαιζε μια μπυραρία απο την ισλανδία.
τα μπακ που στοχεύουμε τα τελευταία 2 χρόνια είναι παρόμοιας κοψιάς και χαρακτηριστικών
όττο, κέννυ, τέιλορ είναι ζουμπάδες, σκληροί, καλοί τακτικά, με περισσότερες αμυντικές ικανότητες, παρά επιθετικές
μου κάνει εντύπωση, γιατί την ομάδα του νταμπλ ο κόουτς την έστησε με βιερίνια και μάτος στα μπακ, που ήταν επιθετικά υπερόπλα στις συγκεκριμένες θέσεις
προσωπικά θα θελα η ομάδα να παίζει με 6άρι και 2 μπακάρες με επιθετικές αρετές. μάλλον θα γίνει όμως το αντίθετο
όττο, κέννυ, τέιλορ είναι ζουμπάδες, σκληροί, καλοί τακτικά, με περισσότερες αμυντικές ικανότητες, παρά επιθετικές
μου κάνει εντύπωση, γιατί την ομάδα του νταμπλ ο κόουτς την έστησε με βιερίνια και μάτος στα μπακ, που ήταν επιθετικά υπερόπλα στις συγκεκριμένες θέσεις
προσωπικά θα θελα η ομάδα να παίζει με 6άρι και 2 μπακάρες με επιθετικές αρετές. μάλλον θα γίνει όμως το αντίθετο
Παραξοδευομαστε και φετος...
Απο ελευθερο σε ελεύθερο παμε, οποτε αναγκαστικα οι επιλογες μας θα ειναι τιμιοι αλλα ως εκει. Αν δεν ριξουν χρημα και φετος παλι μια σουπα απο τα ιδια θα χουμε...
Ειδικα στις θεσεις των βασικων πρεπει να φερουμε παιχταραδες. Προς το παρον ρολιστες μοιαζουν αυτοι π ακουγονται παρα παιχταραδες
Απο ελευθερο σε ελεύθερο παμε, οποτε αναγκαστικα οι επιλογες μας θα ειναι τιμιοι αλλα ως εκει. Αν δεν ριξουν χρημα και φετος παλι μια σουπα απο τα ιδια θα χουμε...
Ειδικα στις θεσεις των βασικων πρεπει να φερουμε παιχταραδες. Προς το παρον ρολιστες μοιαζουν αυτοι π ακουγονται παρα παιχταραδες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Παρ 30 Μάιος 2025, 17:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
danirifle έγραψε:τα μπακ που στοχεύουμε τα τελευταία 2 χρόνια είναι παρόμοιας κοψιάς και χαρακτηριστικών
Για τέιλορ δεν νομίζω οτι ισχύει, πιο δυνατος επιθετικα φαινεται. Γι' αυτο ισως μεταγραφη τυπου τζοντζον έχει τη λογικη οτι ο αριστερός θα αλωνιζει πιο πολυ κι ο δεξιος θα καλυπτει.
Οτι ψάχνουμε παίχτες που θα μπαινουν με το μαχαίρι στα δόντια είναι φανερο.
danirifle έγραψε:τα μπακ που στοχεύουμε τα τελευταία 2 χρόνια είναι παρόμοιας κοψιάς και χαρακτηριστικών
Επειδή κάνω παρόμοιες σκέψεις νομίζω πως αν δεις πως σπάει το πρέσινγκ τώρα σε σχέση με τότε (μπιλντ απ) θα σου λυθεί η απορία . Εμένα πιο πολύ με προβληματίζει η επιλογή του Τφ εκτός και αν ο παβλενκα το εχει και δεν το βλέπω
smoothcriminal1926 έγραψε:renegade έγραψε:Αυτό που πρέπει να κοιτάμε περισσότερο είναι τα χαρακτηριστικά του και όχι το βιογραφικό του το οποίο είναι σχετικά καλό.
Το ότι έπεσε β γερμανιας η ομάδα του και δεν έφυγε προσωπικά δεν μου λέει τίποτα.
Έχει και σεζόν γεμάτη σε μια σχετικά καλή Σάλκε.
Το πρόβλημα είναι ότι ο ΠΑΟΚ του λουτσεσκου βασίζει πολύ το παιχνίδι του στα ακραία Μπακ,κάτι που ο Κενυ δεν το έχει. Είναι υποστηρικτικος αλλά μέχρι εκεί.
Δεν μπορεί να κάνει μπροστά ούτε αυτά τα λίγα και μέτρια πράγματα που κάνει ο σάστρε.
Φυσικά και overall είναι πολύ καλύτερος του συμπαθή Ισπανού αλλά δεν οι απαιτήσεις από τον βασικό σου είναι πολύ πολύ μεγαλύτερες..δεν μου λένε τίποτα τα νούμερα. Και ο μπαμπα δεν έκανε
Αν θα με έβαζαν να μαντέψω θα έλεγα ότι πιθανότατα θα πάμε για δύο δεξιά Μπακ και επιθυμούν τουλάχιστον ο ένας να κλείσει σχετικά νωρίς
Με 1 γκολ και 8 ασιστ φέτος δεν λες ότι δεν κάνει αυτά τα λίγα και μέτρια του Σάστρε μπροστά... Πραγματικά δεν ξέρω που τα στηρίζετε όλα αυτά. Μάλλον εγώ είμαι άσχετος
Πόσες φορές τον έχεις δει?
Τα νούμερα από μόνα τους δεν λένε τίποτα.
Και ο μπαμπα δεν έκανε νούμερα αλλά εδώ κάνει. Ο Όττο δεν. Κάνει νούμερα αλλά προσφέρει ωαλλα 30 πράγματα στο παιχνίδι και στην ανάπτυξη που είναι εξίσου σημαντικα.
Σαπακι σίγουρα δεν είναι και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι έχει σταθεί σε Μπουντεσλίγκα, Πρέμιερ ( έστω και λίγο) και σε μια ομάδα όπως η Σέλτικ. Απλά πιστεύω ότι θα μας ταίριαζε κάτι άλλο
- buffalobill4
Σουριναμέζος έγραψε:buffalobill4 έγραψε:Η στροφή σε παραγωγικές ηλικίες, σε σχολές που παραδοσιακά αν κάτι έχουν να δείξουν είναι ταχυδυναμη και ανελέητο πρεσινγκ
Προσωπικά αυτή η στροφή είναι που δεν μου αρέσει.
Όσο για τα βιογραφικά, το καλό βιογραφικό δεν σημαίνει ότι ξέρουμε τον παίκτη ή ότι έπαιζε σε ομάδες που μας κάνουν κλικ. Το καλό βιογραφικό είναι αυτό που δείχνει ότι ο παίκτης έχει μια σταθερή πορεία, γεμάτες χρονιές, έχει δοκιμαστεί σε επίπεδο παρόμοιο ή υψηλότερο με το δικός μας και σε συνθήκες πίεσης αντίστοιχες με αυτές που θα αντιμετωπίσει εδώ.
Εσένα μπορεί να μην σ αρέσει η ταχυδυναμη, αλλά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο παίζει το μεγαλύτερο ρόλο. Μακάρι να μπορούσαμε να συνδυασουμε ταχυδυναμη με τεχνική και τακτική αλλά δεν μπορούμε να πληρώσουμε 40 και 50 μύρια για έναν παίκτη. Το θέμα είναι να μπορέσουμε να πάρουμε και κάτι από τα άλλα δύο (τεχνική ή τακτική) και τότε θα μιλάμε για λαχείο.
Για να προχωρήσεις στην Ευρώπη το νο 1 που χρειάζεσαι είναι εντάσεις και δύναμη. Πλέον όμως βλέπουμε ότι και στον εγχώριο ανταγωνισμό αρχίζουν και στρέφονται προς τα εκεί. Καλό είναι να μην ανοίξει κι άλλο η ψαλίδα σ αυτόν τον τομέα κατά τη γνώμη μου
- smoothcriminal1926
renegade έγραψε:smoothcriminal1926 έγραψε:renegade έγραψε:Αυτό που πρέπει να κοιτάμε περισσότερο είναι τα χαρακτηριστικά του και όχι το βιογραφικό του το οποίο είναι σχετικά καλό.
Το ότι έπεσε β γερμανιας η ομάδα του και δεν έφυγε προσωπικά δεν μου λέει τίποτα.
Έχει και σεζόν γεμάτη σε μια σχετικά καλή Σάλκε.
Το πρόβλημα είναι ότι ο ΠΑΟΚ του λουτσεσκου βασίζει πολύ το παιχνίδι του στα ακραία Μπακ,κάτι που ο Κενυ δεν το έχει. Είναι υποστηρικτικος αλλά μέχρι εκεί.
Δεν μπορεί να κάνει μπροστά ούτε αυτά τα λίγα και μέτρια πράγματα που κάνει ο σάστρε.
Φυσικά και overall είναι πολύ καλύτερος του συμπαθή Ισπανού αλλά δεν οι απαιτήσεις από τον βασικό σου είναι πολύ πολύ μεγαλύτερες..δεν μου λένε τίποτα τα νούμερα. Και ο μπαμπα δεν έκανε
Αν θα με έβαζαν να μαντέψω θα έλεγα ότι πιθανότατα θα πάμε για δύο δεξιά Μπακ και επιθυμούν τουλάχιστον ο ένας να κλείσει σχετικά νωρίς
Με 1 γκολ και 8 ασιστ φέτος δεν λες ότι δεν κάνει αυτά τα λίγα και μέτρια του Σάστρε μπροστά... Πραγματικά δεν ξέρω που τα στηρίζετε όλα αυτά. Μάλλον εγώ είμαι άσχετος
Πόσες φορές τον έχεις δει?
Τα νούμερα από μόνα τους δεν λένε τίποτα.
Και ο μπαμπα δεν έκανε νούμερα αλλά εδώ κάνει. Ο Όττο δεν. Κάνει νούμερα αλλά προσφέρει ωαλλα 30 πράγματα στο παιχνίδι και στην ανάπτυξη που είναι εξίσου σημαντικα.
Σαπακι σίγουρα δεν είναι και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι έχει σταθεί σε Μπουντεσλίγκα, Πρέμιερ ( έστω και λίγο) και σε μια ομάδα όπως η Σέλτικ. Απλά πιστεύω ότι θα μας ταίριαζε κάτι άλλο
Γιατί εσύ πόσες φορές τον έχεις δει και τον έβγαλες χείροτρερο απο τον επιθετικά μέτριο Σάστρε;

Εγώ δεν σου είπα ότι είναι ο νέος Μπάμπα μπροστά. Εγω βλέπω έναν παίχτη με γεμάτες σεζόν σε πολύ καλά πρωταθλήματα. Άρα μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο και είναι πολύ καλός αθλητικά. Αυτό απο μόνο του μετριάζει την πιθανότητα να μην σου βγεί καθόλου.
- buffalobill4
@Σουριναμ συγνώμη δεν σου απάντησα και για τα βιογραφικά.
Προφανώς και τη γεμάτη χρονιά σε ανταγωνιστικό κλαμπ τη θεωρώ απαραίτητο στοιχείο που πρέπει να έχει ο κάθε ποδοσφαιριστής που έρχεται για βασικός. Με τον όρο βιογραφικό εννοώ να θαμπωμομαστε από το πέρασμα από καλες ομάδες. Εμένα αυτό από μόνο του πλέον, μετά από πάμπολλες πατάτες, δεν μου λέει απολύτως τίποτα χωρίς υπερβολή.
Ωστόσο γεμάτες χρονιες σε ομάδες όπως η σελτικ του πρωταθλητισμου έστω και στην Σκωτία και του τσουλου και η χερτα έστω και της 2ης Γερμανίας αλλά οργανισμός τεράστιος σαν μέγεθος, μου κάνουν
Προφανώς και τη γεμάτη χρονιά σε ανταγωνιστικό κλαμπ τη θεωρώ απαραίτητο στοιχείο που πρέπει να έχει ο κάθε ποδοσφαιριστής που έρχεται για βασικός. Με τον όρο βιογραφικό εννοώ να θαμπωμομαστε από το πέρασμα από καλες ομάδες. Εμένα αυτό από μόνο του πλέον, μετά από πάμπολλες πατάτες, δεν μου λέει απολύτως τίποτα χωρίς υπερβολή.
Ωστόσο γεμάτες χρονιες σε ομάδες όπως η σελτικ του πρωταθλητισμου έστω και στην Σκωτία και του τσουλου και η χερτα έστω και της 2ης Γερμανίας αλλά οργανισμός τεράστιος σαν μέγεθος, μου κάνουν