Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
και γω σαλτσμπούργος θα γίνω. και τον χειμώνα για σκι
τι χρώματα φοράνε τούτοι?
τι χρώματα φοράνε τούτοι?
Επιτέλους το γνήσιο, το ορθόδοξο ΠΑΟΚμανια. Πολλή χαρά είχαμε τις τελευταίες 2 εβδομάδες. Όλα πήγαιναν επικίνδυνα θετικά. Επιτέλους η μιρλα επέστρεψε
Για μένα τα πράγματα είναι απλα:
Η χρονιά φέτος μπορεί να θεωρηθεί πετυχημένη ήδη απο τον Αύγουστο: μπαίνεις ομίλους ΤΣΛ και καθάρισες. Ο,τι παραπάνω έρθει (κυπελλάκι, πρωτάθλημα) θα είναι κερασακια. Τι βασικό θα έχει γίνει. Άρα οπως πέρσι πήραμε ρίσκο για οικονομικούς λόγους να πάμε με ελλιπεστατο ροστερ στα καλοκαιρινά ευρωπαϊκά, φέτος πρέπει να πάρουμε ρίσκο για αγωνιστικούς λόγους και να μην πουλήσουμε και ας μείνει ο μικρός δυσαρεστημενος. Δε με νοιάζει τι ακούγεται για το νούμερο (13 15 17). Αυτά ήταν σημαντικά άλλες χρονιές. Φέτος ΠΡΕΠΕΙ να τα δώσουμε όλα για ΤΣΛ. Δεν μπορεί πάλι να ρισκάρουμε αγωνιστικά. ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ.
Τα παραπάνω δεν έχουν σχέση με τις ΑΡΔΟΜΠΟΥΡΔΕΣ. Αυτοί είναι καταδικασμενοι να βγάζουν μεροκάματο λέγοντας ψέμματα...
Για μένα τα πράγματα είναι απλα:
Η χρονιά φέτος μπορεί να θεωρηθεί πετυχημένη ήδη απο τον Αύγουστο: μπαίνεις ομίλους ΤΣΛ και καθάρισες. Ο,τι παραπάνω έρθει (κυπελλάκι, πρωτάθλημα) θα είναι κερασακια. Τι βασικό θα έχει γίνει. Άρα οπως πέρσι πήραμε ρίσκο για οικονομικούς λόγους να πάμε με ελλιπεστατο ροστερ στα καλοκαιρινά ευρωπαϊκά, φέτος πρέπει να πάρουμε ρίσκο για αγωνιστικούς λόγους και να μην πουλήσουμε και ας μείνει ο μικρός δυσαρεστημενος. Δε με νοιάζει τι ακούγεται για το νούμερο (13 15 17). Αυτά ήταν σημαντικά άλλες χρονιές. Φέτος ΠΡΕΠΕΙ να τα δώσουμε όλα για ΤΣΛ. Δεν μπορεί πάλι να ρισκάρουμε αγωνιστικά. ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ.
Τα παραπάνω δεν έχουν σχέση με τις ΑΡΔΟΜΠΟΥΡΔΕΣ. Αυτοί είναι καταδικασμενοι να βγάζουν μεροκάματο λέγοντας ψέμματα...
-
xrisitsapa
Μετά τον τελικο που είδαμε, αναθεωρώ :
Ντελιας 30εκ
Κουλιε 20+
Κόταρσκι 15+
Τί όχι; Είδατε κανένα καλύτερο στη Φιορεντινα ;
Ντελιας 30εκ
Κουλιε 20+
Κόταρσκι 15+
Ο τσορμπατζογλου ξεκάθαρα μίλησε για διαρροή από την πλευρά του Ντελια ως προς τα όσα έγιναν σημερα, υπονοώντας ξεκάθαρα ότι πρόκειται για πίεση προς τον ΠΑΟΚ να τελειώσει την υπόθεση και μάλιστα τόσο νωρίς μέσα στο καλοκαίρι
Για αυτό λέμε εμείς οι ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ, κοιτάξτε να στηρίζετε λίγο παραπάνω τον ΠΑΟΚ και τα συμφέροντα του, σκεπτόμενοι και τι άλλοι παράγοντες παίζουν ρόλο
Εμένα λοιπόν ο παίκτης ΕΦΟΣΟΝ ΙΣΧΎΕΙ ΑΥΤΟ, μου δείχνει ότι δεν θέλει να είναι εδώ και κάνει κινήσεις, παρατυπες μάλιστα, να φύγει.
ΕΙΚΟΣΙ ΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ
Για αυτό λέμε εμείς οι ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ, κοιτάξτε να στηρίζετε λίγο παραπάνω τον ΠΑΟΚ και τα συμφέροντα του, σκεπτόμενοι και τι άλλοι παράγοντες παίζουν ρόλο
Εμένα λοιπόν ο παίκτης ΕΦΟΣΟΝ ΙΣΧΎΕΙ ΑΥΤΟ, μου δείχνει ότι δεν θέλει να είναι εδώ και κάνει κινήσεις, παρατυπες μάλιστα, να φύγει.
Ακόμα κ ο σαμάτα θα έκανε τη διαφορά σε αυτούς σήμεραxrisitsapa έγραψε:Μετά τον τελικο που είδαμε, αναθεωρώ :
Ντελιας 30εκ
Κουλιε 20+
Κόταρσκι 15+
Συμφωνώ, τη θεωρώ unfair κίνηση. Προφανώς για να βάλει παραπάνω πίεση στην ομάδα, κακόEqualizer έγραψε:Ο τσορμπατζογλου ξεκάθαρα μίλησε για διαρροή από την πλευρά του Ντελια ως προς τα όσα έγιναν σημερα, υπονοώντας ξεκάθαρα ότι πρόκειται για πίεση προς τον ΠΑΟΚ να τελειώσει την υπόθεση και μάλιστα τόσο νωρίς μέσα στο καλοκαίρι
Σορυ αλλα δεν μπορω να πιστεψω λεξη απο οσα λεει ο Τσορμπατζογλου.
-
xrisitsapa
Κι αν είναι πίεση για αναπροσαρμογή συμβολαίου ;Equalizer έγραψε:Ο τσορμπατζογλου ξεκάθαρα μίλησε για διαρροή από την πλευρά του Ντελια ως προς τα όσα έγιναν σημερα, υπονοώντας ξεκάθαρα ότι πρόκειται για πίεση προς τον ΠΑΟΚ να τελειώσει την υπόθεση και μάλιστα τόσο νωρίς μέσα στο καλοκαίρι
Τον Ντέλια διάβασα ότι τον δίνουν 10εκ για 5 χρόνια. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι αλλά από την άλλη αν μείνει στον ΠΑΟΚ πάλι θα τα βγάλει αυτά τα 10εκ απλά όχι σε 5 χρόνια. Σε 10 σίγουρα.Equalizer έγραψε:Ο τσορμπατζογλου ξεκάθαρα μίλησε για διαρροή από την πλευρά του Ντελια ως προς τα όσα έγιναν σημερα, υπονοώντας ξεκάθαρα ότι πρόκειται για πίεση προς τον ΠΑΟΚ να τελειώσει την υπόθεση και μάλιστα τόσο νωρίς μέσα στο καλοκαίρι
ειναι πολυ παραξενο ενας παικτης που περνει 550.000 να θελει να παει σε ομαδα που του προσφερει 10 εκ σε 5 χρονια δηλαση 2 εκ ανα ετος.Equalizer έγραψε:Ο τσορμπατζογλου ξεκάθαρα μίλησε για διαρροή από την πλευρά του Ντελια ως προς τα όσα έγιναν σημερα, υπονοώντας ξεκάθαρα ότι πρόκειται για πίεση προς τον ΠΑΟΚ να τελειώσει την υπόθεση και μάλιστα τόσο νωρίς μέσα στο καλοκαίρι
μηπως λεω μηπως θα επρεπε να εχει μεριμνησει η παε να του κανει προταση ανανεωσης με το υψηλοτερο συμβολαιο?
παρολα αυτα εγω εμαθα οτι ο παικτης δεν τρελαινοταν σε αντιθεση με την παε που τον εσπρωχνε να κοιταξει και την προταση της σαλτσμπουργκ
αλλα οτι και να ισχυει τα πραγματα θα ηταν πολυ απλα
να διαρευσει η παε προταση ανανεωσης με 1,5 το ετος να δουμε αν θα τρελαινοταν να παει ο Ντελιας στο υπερπρωταθλημα της αυστριας.
αν το κανει σημαινει οτι θελει να μεινει . αν δεν το κανει και τον παραταει ετσι στο συμβολαιο των 550.000 την ωρα που ερχονται προτασεις με πακτωλο χρηματων σημαινει οτι κοιταει μονο την εισπραξη η κυρα γκοτσαρεβα
Δεν χρειάζεται να πιστέψεις τσορμπαζογλου. Αυτοί που πήραν την είδηση έβγαλαν ότι τον έμαθαν από το παίκτη μόλις διέψευσε η ΠΑΕ τη συμφωνίαicue έγραψε:Σορυ αλλα δεν μπορω να πιστεψω λεξη απο οσα λεει ο Τσορμπατζογλου.
-
xrisitsapa
O Ενζολα έχει αξία 8εκ ..... Δώστε 6 και πάρτε Σαματαρο.
Επίσης ο Γκονζάλες 40εκ !!! Χα χα χα
Ο Ζιλε δηλαδή που ξέρει να κανει και κοντρόλ, πόσο κάνει;
80εκ και δώρο το Πόντε Βέκιο ;;;
Επίσης ο Γκονζάλες 40εκ !!! Χα χα χα
Ο Ζιλε δηλαδή που ξέρει να κανει και κοντρόλ, πόσο κάνει;
80εκ και δώρο το Πόντε Βέκιο ;;;
Σε αυτό θέλω να προσθέσω και μια ερώτηση.Ποσα χρήματα θα έπαιρναν Κούλα και Λιβάι πέρσι και πόσα σήμερα.; Ο Αϊτόρ ήταν το τοπ όνομα πριν 1,5 χρόνο και αυτή την στιγμή δεν μπαίνει ούτε αποστολή.Κάποτε το παίξαμε δύσκολοι στο να δώσουμε Ουάρντα ή να δώσουμε Ζαμπά όταν ήταν στα πάνω τους και τελικά καταλήξαμε να προσπαθούμε να τερματίσουμε τα συμβόλαια τους.ASTNORD2 έγραψε:Εγώ θα προσθέσω έναν πολύ σημαντικό παράγοντα στη συζήτηση περί παραχώρησης Κωνσταντέλια.
Όλοι έχετε μιλήσει για τα οικονομικά της υπόθεσης (ποσό πώλησης, ποσοστό μεταπώλησης, συμβόλαιο παίκτη, προμήθειες μάνατζερ κλπ), για την σχέση της οικογένειας του παίκτη με τον πρόεδρο της ομάδας Ιβάν Σαββίδη, για το κατά πόσο είναι χαζό να πωληθεί τώρα πριν τα προκριματικά του CH.L., ότι θα κερδίζαμε περισσότερα κι εμείς ως ΠΑΟΚ και ο ίδιος σαν παίκτης αν έμενε ακόμα μία χρονιά εδώ και πολλά άλλα.
Ένα πράγμα μόνο δεν αναφέρθηκε.
Πόσο σίγουρος αισθάνεται ο ίδιος ο παίκτης και η οικογένειά του, πόσο σίγουρος είναι ο οργανισμός ΠΑΟΚ και ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας ότι αν μείνει ο Γιάννης να παίξει ακόμα μία χρονιά στην Ελλάδα, δεν θα βρεθεί ένας αντίστοιχος Βερστράτε που θα του κόψει την ποδοσφαιρική του εξέλιξη και την ευκαιρία να ζήσει ολοκληρώνοντας το ποδοσφαιρικό όνειρό του?
Ίσως αυτός είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας που κάνει τόσο τον παίκτη όσο και τον Ιβάν Σαββίδη, να είναι θετικοί στην μετακίνηση του παίκτη στην όποια Αυστρία και στην οποιαδήποτε Σάλτσμπουργκ.
Γιατί όποια και να είναι η Σάλτζμπουργκ και όποιο και να είναι το αυστριακό ποδόσφαιρο, τέτοια μαρκαρίσματα στυλ Βερστράτε (θα σου κόψω την μπαλα) δεν νομίζω να τα αφήνουν να ευδοκιμούν ατιμώρητα.