Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
- potamda
- Bet Guru 2023
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Εφόσον υπάρχει και υπολογίζεται ο Τσιγγάρας, δεν έχει καμία θέση ο Σιώπης. Φτάνει με τις "ειδήσεις".
-
Με 1-1.5 εγώ θα τον έφερνα πακέτο με Μαξίμοβιτς και ένα εξτρέμαρο. Η δυνατότητα οικονομικά πιστεύω φτάνει για αυτές τις τρεις μετά από τις πωλήσεις Αουγκούστο, ινγκασον, τευλορ, ποσοστα μεταπώλησης Τσολάκ και ακπομ
δεν ειναι παπάς,ψαξε και πες μαςJairo έγραψε:κανέναν παπά ρε παιδιά,να περάσει η ώρα...please ρε γμτ, έχουμε και ένα μυαλό να ταίσουμε...
Nicolas Garayalde
Ο Ταισον γιατι να χαιρετησει;dev έγραψε:γραφτηκε παλι για σιωπη και μαλιστα οτι τον πουλανε με 1-1,5
παντως σιγουρα θελουμε 2 χαφ και 2 εξτρεμ με προοπτικη σβαμπ και ταισον να χαιρετησουν στο τελος. οποτε μια φτηνη αγορα και 2 ελευθεροι παικτες + τον μαξι . αλλιως δεν βγαινει η χρονια με μουργκ
Τοσκίτσης στη σημερινή εκπομπή, είπε αυτό που πιστεύω και εγώ και το έχω γράψει.
Αν δεν έρθει τώρα ο Μαξίμοβιτς, δεν παίζει για Γενάρη κλπ. Ιστορίες είναι αυτά.
-
δεν κανει για τον ΠΑΟΚ που ονειρευομαστεicue έγραψε:Ο Ταισον γιατι να χαιρετησει;dev έγραψε:γραφτηκε παλι για σιωπη και μαλιστα οτι τον πουλανε με 1-1,5
παντως σιγουρα θελουμε 2 χαφ και 2 εξτρεμ με προοπτικη σβαμπ και ταισον να χαιρετησουν στο τελος. οποτε μια φτηνη αγορα και 2 ελευθεροι παικτες + τον μαξι . αλλιως δεν βγαινει η χρονια με μουργκ
Προφανώς. Γενικά μια σοβαρή ομάδα παίρνει κάποιον άμεσα τώρα που τον χρειάζεται, και περιμένει τον Μαξίμοβιτς μέχρι την τελευταία στιγμή. Δεν είναι και ότι έχουμε 15 κεντρικούς μέσους.Blackgr4 έγραψε:Τοσκίτσης στη σημερινή εκπομπή, είπε αυτό που πιστεύω και εγώ και το έχω γράψει.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Όχι άλλο παίχτη άγνωστου ποιότητας από εκεί..prist64 έγραψε:δεν ειναι παπάς,ψαξε και πες μαςJairo έγραψε:κανέναν παπά ρε παιδιά,να περάσει η ώρα...please ρε γμτ, έχουμε και ένα μυαλό να ταίσουμε...
Nicolas Garayalde
-
Τι γίνεται με τον συγκεκριμένο φίλε;prist64 έγραψε:δεν ειναι παπάς,ψαξε και πες μαςJairo έγραψε:κανέναν παπά ρε παιδιά,να περάσει η ώρα...please ρε γμτ, έχουμε και ένα μυαλό να ταίσουμε...
Nicolas Garayalde
Προφανώς και τα "θα τον πάρουμε ελεύθερο" είναι παραμύθια της χαλιμας.. Στην βράση κολλάει το σίδερο.. Ή τώρα ή απλά ξεχάστε τον.. Και αν κρίνω απο την ησυχία που έχει πέσει επί του θέματος πάμε μάλλον για ναυάγιο.. Μακάρι να διαψευστώ γιατί είναι παικταράς κ είναι αμαρτία να τον χάσουμε.Blackgr4 έγραψε:Τοσκίτσης στη σημερινή εκπομπή, είπε αυτό που πιστεύω και εγώ και το έχω γράψει.
- navigator11
Βέβαια, δε μας αναφέρει το ... ανήκουστο που έχει ζητήσει από τον ΠΑΟΚ η Χετάφε. Το γνωρίζει αλλά δε γίνεται να το πει. Έτσι τουλάχιστον μεταφέρθηκε από ποιόν δε θυμάμαι πριν κάμποσες σελίδες ότι είπε τις προηγούμενες μέρες.Blackgr4 έγραψε:Τοσκίτσης στη σημερινή εκπομπή, είπε αυτό που πιστεύω και εγώ και το έχω γράψει.
-
Αυτός είναι το εξτραδακι η η εναλλακτική;; Πάντως για εναλλακτική πολύ κατώτερο ράφι από Μαξίμοβιτς .. Για εξτρεδακι πάλι η ομάδα χρειάζεται κάτι σε δημιουργικό χάφ εφόσον κλείσει Μαξίμοβιτς και έχει και Τσιγγαρα.
Κλείστε Μαξίμοβιτς και Καρασκαλ να ξεμπερδεύουμε!! Ακούει κανείς εκεί στην ΠΑΕ;;
Κλείστε Μαξίμοβιτς και Καρασκαλ να ξεμπερδεύουμε!! Ακούει κανείς εκεί στην ΠΑΕ;;
- TylerDurden
Δε ξέρω προφανώς τι ισχύει και τι όχι, αλλά και ο Ginola αν θυμάμαι καλά είχε αναφέρει προ ημερών για χαφ από μεγάλη ομάδα της Λατινικής Αμερικής.prist64 έγραψε:δεν ειναι παπάς,ψαξε και πες μαςJairo έγραψε:κανέναν παπά ρε παιδιά,να περάσει η ώρα...please ρε γμτ, έχουμε και ένα μυαλό να ταίσουμε...
Nicolas Garayalde
κυκλοφορει το ονομαLeonardo10 έγραψε:Τι γίνεται με τον συγκεκριμένο φίλε;prist64 έγραψε:δεν ειναι παπάς,ψαξε και πες μαςJairo έγραψε:κανέναν παπά ρε παιδιά,να περάσει η ώρα...please ρε γμτ, έχουμε και ένα μυαλό να ταίσουμε...
Nicolas Garayalde