Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από joshua »

Προφανως καταλαβαινουμε διαφορετικα τον τροπο και τον λογο για τον οποιο τεθηκε το ερωτημα απο τον καρπουζα.
george188

Δημοσίευση από george188 »

joshua έγραψε:Οπως ειπε και ο κατ ειπε πολλα ο Γιαννης,ειτε συμφωνει,ειτε διαφωνει καποιος,καποιοι ομως επελεξαν να επιτεθουν με τετοιου ειδους ανταπαντησεις.Εγω εχω αποφασισει φετος πως θα περιμενω να δω που θα καταληξει αυτο το καλοκαιρι το οποιο το θεωρω πολυ κρισιμο για το μελλον.Αλλοι μπορει να μην εχουν την ιδια υπομονη.
Συγγνώμη joshua αλλα αναφέρθηκαν απειρες ανακρίβειες και ειρωνείες ως προς τα κινητρα στο κειμενο του giapas, δεν ηταν απλα μια κριτική
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

renegade έγραψε:Το " ΠΑΟΚ είμαστε και όχι Σαββίδης " και το " ο καθένας έχει το δικαίωμα να είναι προβληματισμένος με τον τρόπο που λειτουργεί ο Σαββίδης " είναι δύο πράγματα που τα χωρίζουν έτη φωτός.
Για μένα η έκφραση ΠΑΟΚ είμαστε και όχι Σαββίδης είναι προσβλητική ως προς την οικογένεια Σαββίδη,λες και ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης είναι δύο πράγματα αντικρουόμενα και αντίθετα
Ο Ιβαν είναι ο μεγαλύτερος ευεργέτης της ομάδας μέχρι σήμερα στα κοντά 100 χρόνια ιστορίας της. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ο Ιβαν. Δεν καταλαβαίνω που μπερδεύονται κάποιοι.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

figurehead4 έγραψε:Όσοι κράζετε τον Σαββίδη και θέλετε συζήτηση με επιχειρήματα, έχω.
Αν και πιστεύω πως ούτε καν θα ασχοληθεί κανείς με την ουσία αλλά το πολύ πολύ να πάρω καμιά απάντηση μαλακια του τύπου κονομαω και τα λέω, αλλά δεν γαμείς. Ας προσπαθήσω

Παντού ακούς μηδενισμό. Παντού. Για όσους ζούμε Θεσσαλονίκη νομίζω πως τα λιγότερα τα βρίσκεις εδώ μέσα. Οι μακριά παίρνετε τζούρα από τα social. Ο οργασμός της αγελάδας εκεί.

Ποια είναι τέλος πάντων αυτή η κατάσταση που ζούμε ρε γαμώ το; Ας την αναλυσουμε
Χρωστάς πουθενά; Όχι
Είσαι στο άρμα κανενός των ποκ; Όχι
Σε έχει πιασμένο από το αρχίδια το πολιτικό σύστημα; Όχι
Από το γαμημένο 1984 ως το 2012 δεν έμαθες τίποτα ρε ΠΑΟΚτσή;

Δηλαδή, άντε σου λέω εγώ για να μην πλατιάζουμε πως το μπάτζετ μας έπεσε τα τελευταία χρόνια και είναι το 4ο μετά τους τρεις; Ε και ρε φίλοι; Γιατί στον πούτσο μου είναι συτό κάποιου είδους πρόβλημα στον ΠΑΟΚ;

Όταν πολέμησα εγώ να φύγει μπάτμαν και γούμενος δεν το έκανα γιατί ήθελα να έρθει ο πιο πλούσιος. Ήθελα να απελευθερωθώ από το κωλοσυστημα αυτό. Γιατί ήξερα πως μετά ο ΠΑΟΚ θα ήταν ανεξέλεγκτος για αυτούς. Δεν ξέρω πόσο χρονών είναι ο καθένας, αλλά ας γυρίσει λίγο σε εκείνη την εποχή και να θυμηθεί γιατί πολέμησε ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Για έναν λεφτά; Δεν νομιζω

Οι 3 του ποκ ρε μάγκες ΠΑΝΤΑ σε αυτή τη χώρα θα έχουν οικονομικές και πολιτικές αβάντες.
Στ αρχίδια μας ρε. Μια ζωή στο αρχίδια μας ήταν αυτό, πόσο μάλλον τώρα που δεν είμαστε καν φτωχός συγγενής.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μόνο να είναι ανεξάρτητος. Ο Σαββίδης στο έχει εξασφαλισμένο.
Αν έχει κεσάτια θα φανεί, αλλά αυτό δεν μπορεί να σε τρελαίνει

Αν ψάξετε μέσα σας οι γκρινιάρηδες για τη ρίζα του φόβου σας αυτή θα έχει να κάνει μόνο με το αγωνιστικό. Αυτό όμως είναι συγκυριακό. Το αν μας κοροϊδεύει ένας μεγαλομέτοχος δεν φαίνεται από το πόσα ξοδεύει, αλλά από το πόσο ανεξάρτητο σε έχει. Και εκεί δεν θα βρειτε να του προσαψετε κάτι

Ακόμη και το αγωνιστικό ομως, είναι πολύ νωρίς να κριθεί.
Αν είναι να πουμε 15/9 ότι η ομάδα είναι παρατημένη. Τώρα όλοι μας αγχωνόμαστε, αλλά δεν είναι σωστό να βγάζουμε τελικό συμπέρασμα. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη, πάρα πολύ δρόμο ακόμη για να ολοκληρωθεί η εικόνα.

15/9 κράξτε όσο γουστάρετε κι εγώ θα κραξω πιο πολύ. Όχι όμως για να φύγει ο Σαββίδης. Εκεί τα μπερδεύουμε τελευταία στον ΠΑΟΚ. Πονάει δάχτυλο, κόψε χερι
Οι καιροί είναι πονηροί και εκεί πατάνε οι εχθροί να σε τρυπήσουν. Κράξτε ρε αλλά κόψτε τις μαλακίες που σας έχουν βάλει στο κεφάλι ύπουλα. Άλλο κάνε μεταγραφες, άλλο τον μπούλο. Άλλο έχω το 4ο μπάτζετ κι άλλο να μυξοκλαιω ότι θα βγω τέταρτος. Τρελοί είστε ρε; Πότε το έλεγε αυτό ΠΑΟΚτσής; Τα παιδιά μου τα λένε αυτά που είναι 13 και 10 ετών και έχουν μεγαλώσει στον αφρό με τίτλους, να καρπαζωνεις το ποκ όσο γουστάρεις και να σε τρέμουν. Καλομαθαν και γκρινιάζουν. Χάσαμε δύο τελικούς και τι δεν άκουσα.

Εμ καλομαθημενα ΠΑΟΚτσάκια και μικρά παιδιά. Οι άλλοι τι σκατα δικαιολογία έχετε για όσα λέτε;
ολη η αληθεια ειναι σε αυτο το μυνημα .....
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

joshua έγραψε:Τι προβοκαροτικη ερωτηση ειναι αυτη? Θελεις η δεν θελεις να συνεχισουμε με Σαββιδη? Εχουμε ξεφυγει...Ξεσπαστε στον κατ και τον γιαπα...
που την ειδες ρε τζοσ... την προβοκατορικη ερωτηση?

εχετε καταλαβει οτι ο ...κομπος αρχιζει και φτανει στο χτενι??....

καλα τα λεει ο ενας δεν τα λεει καλα ο αλλος ....φτανει ρε ...παρτε καθαρη θεση,,

τα συκα συκα και η σκαφη σκαφη...

η αυτο η συνεχιστε το...αλλα ονειρα εμεις και αλλα ονειρα οι αλλοι...

φτανει....
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Τα τελευταία χρόνια, με επίσημη δήλωση του ιδιοκτήτη ο ΠΑΟΚ έχει ως πολύ σημαντικό στόχο την αυτάρκεια. Με βάση της μεταγραφικές κινήσεις , κατά τη γνώμη μου αυτός είναι ο νο1 στόχος που έχει τεθεί από τη διοίκηση.

Με δεδομένο ότι στο ποδόσφαιρο οι ομάδες που συστηματικά πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματά τους ( ιδιαίτερα στην Ελλάδα) δεν είναι ιδιαίτερα κερδοφόρες "επιχειρήσεις" , θεωρώ ότι ο στόχος/όνειρο του Σαββίδη με το όνειρο το δικό μου που θέλω έναν ΠΑΟΚ δυνατό αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά και να διεκδικεί όσα ιστορικά του αναλογούν δε συμβαδίζουν.

Τι έγινε μετά το νταμπλ δε ξέρω . Μόνο εικασίες κάνει ο καθένας για να δικαιολογήσει ή μη τη κατάσταση.

Εννοείται ότι είναι ηλίθιο το ερώτημα αν φαντάζομαι τον ΠΑΟΚ χωρίς το Σαββίδη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Ούτε καν .

Ας μου επιτρέψει όμως το κονκλάβιο του παοκμανια να ονειρεύομαι τον ΠΑΟΚ πρώτο και να μην έχω προτεραιτότητα μήπως ένας δισεκατομμυριούχος που έγινε γνωστός στην Ελλάδα από τον ΠΑΟΚ χάνει 20 χαρτιά το χρόνο από την ενασχόλησή του με την ομάδα.

Στάση αναμονής κρατάει ο καθένας, αλλά για μένα τα σημάδια είναι άκρως ανησυχητικά.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

joshua έγραψε:Προβοκατορικο ειναι γιατι δεν υπαρχει κανενα ερωτημα του στυλ εισαι με τον Σαββιδη η οχι.ΠΑΟΚ ειμαστε οχι Σαββιδης.
ρε τζοσ...???

τι σχεση εχει αυτο .... με αυτο που ρωτησα??
δηλ. εσυ απο τον λογο του κατ..τι συμπερασμα βγαζεις ....τελος παντων.... να το πω αλλιως...

εγω ειμαι ΠΑΟΚ αλλα εχω μεσα μου και συνειδηση και θεωρω οτι ο ιβαν ...για μενα...δεν ειναι κανενας υποχρωμενος να συμφωνησει...αλλα εγω ειμαι υποχρεωμενος να το υποστηριζω παντα ...οτι ο ιβαν κερδισε με το σπαθι του το δικαιωμα αυτος να αποφασισει ποτε θα αποχωρισει απο την ομαδα και κανενας ...λαος...δεν εχει λογο σε μιαν τετοια ...αλλαγη...

τελος...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

aivas19 έγραψε:Αλληλουχια γεγονοτων (εν συντομια)

1. Ο γιαπας γραφει σχολιο που μεταξυ αλλων λεει «Τα ονειρα μας για τον ΠΑΟΚ δεν συμβαδιζουν με τα ονειρα που εχει ο Σαββιδης»

2. Ο κατ τον υπερασπιζεται και γραφει οτι ειναι αποψη του και δεν του αντικρουει κανεις αυτα που γραφει (αρα συμφωνει;)

3. Ο καρπουζας ρωταει - με αφορμη τα παραπανω, εδω παει το (αρα συμφωνει;)- εισαι με τον Σαββιδη η οχι;

Το προβοκατορικο που ειναι; Η προσβολη που ειναι; Αφου αυτο λεγανε τα σχολια. Αν ισχυει κατι αλλο μπορειτε να το αναλυσετε να καταλαβουν ολοι

ΥΓ: Joshua συγγνωμη που «ξεσπασαμε» στον γιαπα για αυτο που ειπε παραπανω, επρεπε να το δεχτουμε και να τον επικροτησουμε που εγραφε ανακριβειες για την Ροστοφ
πανω κατω ...τοσο απλα ειναι τα πραγματα...

αλλα επειδη θελουμε να...πεταλωσουμε και τα τζιτζικια ...ψαχνουμε και τον...αλεξη πισω απο τξς λεξεις....
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

kos έγραψε:..........

Ο καρπουζας δεν έχει εκφέρει ποτέ του άποψη.
Παριστάνει τον μπογια του φόρουμ. ....................
ετσι ειναι φιλε...οταν μια γνωμη δεν ειναι σαν την δικια σου ειναι σαν να μην........δεν έχει εκφέρει ποτέ του άποψη......

οσο για το ....μπογιας...τι να πω

με κολλησες στα σχοινια....
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

16-Μαιου 2023 γραφτηκε στο παρον γοπικ
kataramenos5 έγραψε: Αφήστε τον ανθρωπο στην ησυχια του.Με ολα τα στραβα
και τα λαθη του ,μονο και μονο για κεινο το τσαι ,του χρωσταμε ολοι εδω μεσα. Μονο ευχαριστω μπορουμε να πουμε κι ισως ενα κριμα γιαυτα που δεν καταφεραμε.Ας αποφασισει κι ας πραξει οπως νομιζει αυτος.
Καλυφθηκες καρπουζα?Οσο ο ΠΑΟΚ ειναι καλα με Σαββιδη δεν εχω κανενα προβλημα μαζι του.Τοσο απλα.Αυτο δε σημαινει οτι θα κλεισω τα ματια και θα χειροκροταω στο μπαχαλο που επικρατει τους τελ μηνες.

Το προβλημα μου λοιπον δεν ειναι ο Σαββιδης .Ειναι ο τροπος σκεψης (απογορευση κριτικης) και απαντησης ορισμενων σε ΠΑΟΚτσακια οπως ο giapas.ελαφρα τη καρδια βγηκε αλλοθρησκος γιατι απλα τολμησε να γραψει κατι διαφορετικο απ την πεπατημενη.
Αυτο που με τρελαινει ακομα περισσοτερο ειναι οτι τετοια κειμενα τα βλεπω κυριως απο ανθρωπους αριστερων πεποιθησεων ,υποτιθεται ανθρωπων ανοικτο πνευμα και ηθος,ανθρωπων διαφορετικων.

ΥΓ Η πλακα ειναι οτι σε αλλο social m ακουω κριτικη γιατι ειμαι λεει Σαββιδικος.Μεση κατασταση δεν υπαρχει.Πρεπει να εισαι σε καποια πλευρα..Η χειροκροτητης η εχθρος.Δε το δεχεται ο αλλος να σαι στη μεση.
kos

Δημοσίευση από kos »

abc_o_ karpouzas έγραψε:

ετσι ειναι φιλε...οταν μια γνωμη δεν ειναι σαν την δικια σου ειναι σαν να μην........δεν έχει εκφέρει ποτέ του άποψη......

Εάν πουληθεί ο κοταρσκι δεν θα πεις αν σωστά πουλήθηκε ή ότι κακώς πουλήθηκε ή ότι τα λεφτά ήταν πολλά ή λίγα.
Δεν παρεμβαίνεις σε γεγονότα της ομάδας.
Σαν να μην σε αφορά.
Αυτό που σε καίει είναι να απαντήσεις σε όποιον διαφωνήσει με την πώληση του κάθε κοταρσκι ή με την καθυστέρηση μεταγραφών κτλ κτλ.
Αυτή είναι η συνεισφορά σου...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

kataramenos5 έγραψε:................

Καλυφθηκες καρπουζα?Οσο ο ΠΑΟΚ ειναι καλα με Σαββιδη δεν εχω κανενα προβλημα μαζι του.Τοσο απλα.Αυτο δε σημαινει οτι θα κλεισω τα ματια και θα χειροκροταω στο μπαχαλο που επικρατει τους τελ μηνες.

Τ..................

.
τι ειναι αυτο που λες τωρα ρε κατ....

ποιο ειναι το ...μπαχαλο?...

επιεδη δεν ερχετε ...το χαφ και το φορ??...

με δουλευεται ρε....μπερντε εχετε στα ματια??η δεν καταλαβαινετε τι γινεται στην ευρωπη και εαν εχει η δεν εχει ...καποιες η οποιες δυσκολιες...

εισαι σιγουρος ρε κατ... οτι ο ιβαν και ολοι οι..ιβαν...της ρωσιας δεν ξερουν εδω και 2 χρονια τι θα γινει στην ευρωπη??

ειναι ενας ...τυπος...που εχει εναν σκασμο κοσμο στην δουλεψη του και ο γκαιλες του....καθε καρπουζα...για να μην παρεξηγηθει κανεις...ειναι ο κυρ κυρ και τι ακριβως λεει και γιατι δεν ερχετε ο φορ..και γιατι βγηκαμε 4οι που βγαιναμε και με τον κανενα...

συγνωμη ρε παιδες ...αλλα καντε μου την χαρη... σταματιστε τα ...ψαγμενα.. γιατι κανεις δεν γνωριζει πραγματικα ποια ειναι τα δεδομενα....

ο φορ...και ο χαφ...ο ενας λεει οτι τα 3,5 παπας ειναι γιατι ξερουν οτι δεν θα γινει τιποτα ο αλλος λεει ο κολκας ειπε... ο τριτος οτι εχει εναν γνωστο....

και ο αλλος με λεει προβοκατορα...

ρε αντε απο εδω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Κυρ 23 Ιούλ 2023, 20:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

kos έγραψε:........
..

Εάν πουληθεί ο κοταρσκι δεν θα πεις αν σωστά πουλήθηκε ή ότι κακώς πουλήθηκε ή ότι τα λεφτά ήταν πολλά ή λίγα.
Δεν παρεμβαίνεις σε γεγονότα της ομάδας.
Σαν να μην σε αφορά.
Αυτό που σε καίει είναι να απαντήσεις σε όποιον διαφωνήσει με την πώληση του κάθε κοταρσκι ή με την καθυστέρηση μεταγραφών κτλ κτλ.
Αυτή είναι η συνεισφορά σου...

ρε φιλε ...πανε ασχολήσου με το ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο ...και ασε τον κοταρσκι...

οσο δεν κατανοεις ποιο ακριβως ...σκαλοπατι...ειναι ο ΠΑΟΚ στο ευρωπαικο ποδοσφαιρο τοσο θα συνεχιζεις να ξεκινας τις προτασεις σου με το...εαν...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

abc_o_ karpouzas έγραψε:

ευτυχως υπαρχουν φωνες σαν του καρπουζα εδω και γενικοτερα στα του ΠΑΟΚ ευτυχως ,για το καλο της ομαδας πανω απο ολα.....διαρκειας θυρα 7 φετος ελπιζω να φερει γουρι.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Κυρ 23 Ιούλ 2023, 20:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

giapas έγραψε:........

Τι έγινε μετά το νταμπλ δε ξέρω . Μόνο εικασίες κάνει ο καθένας για να δικαιολογήσει ή μη τη κατάσταση.

Ε..........
να πω οτι δεν εισαι σε θεση να διακρινεις την πραγματικοτητα?? θα ελεγα ψεμα γιατι εισαι σε θεση να δεις καθαρα,,,

αλλα ρε γιαπας δεν γινεται με ..εικασιες... με το ζορι να ...εμπεδωσουμε...οτι η ομαδα ειναι απο παρατημενη εως σχεδον διαλυμενη...

εγω πως να το δεχθω αυτο οταν βλεπω οτι το...δασος...μεγαλωνει...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”