Πώς θα γίνει γρήγορος ο ρυθμος όταν ο αντίπαλος έχει στηθεί για 85 λεπτά στην μεγάλη περιοχή του; Μπορείς να μου γράψεις έναν τρόπο;john4serres έγραψε:To φετινό να δεις.joshua έγραψε:Δεν εχει καμια σχεση το ποδοσφαιρο που επαιζε ο Λουτσεσκου στη πρωτη του θητεια με αυτο που παιζει στη δευτερη.
ΑΝ .. ΑΝ βάλουμε γκολ όλα καλά. Ο ρυθμός στα τάρταρα και κατοχή μπάλας. Να παρακαλάμε να μην φάμε φθηνά γκολ τύπου Λέφσκι.
Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
-
ron-swanson
Εντάξει για να κάνουμε και λίγο χαβαλε. Αυτό δεν θυμίζει λιιιγο αυτό που παίζουμε κι εμείς;
[youtube]6xvvKaMguEg[/youtube]
[youtube]6xvvKaMguEg[/youtube]
joshua έγραψε:Το οτι επελεξες να πας σε αλλη λογικη ροστερ δεν σημαινει οτι πρεπει να αλλαξεις το ποδοσφαιρο που παιζεις σε βαθμο που να προκαλει πονοματο...Η τολμας να υποστηριξεις το νεο πλανο η δεν το πιστευεις και χαιρετας...Οσο για τον κοσμο,επειδη καποιοι επιμενουν να τον αδικουν,αυτο που τον πειραζει δεν ειναι τα αποτελεσματα αλλα ακριβως η προσεγγιση του παιχνιδιου.
Μπορείς joshua να εξηγήσεις τι ακριβώς άλλαξε στο ποδόσφαιρο που έπαιζε και παίζει τότε και τώρα?
4-2-3-1 δεν έπαιζε - παιζει με δεκάρι στο αριστερό φτερό που συγκλίνει με σκοπό να δημιουργήσει υπεραριθμια στον άξονα και χώρο στο μπακ?
Με δύο οκταρια στην ευθεία δεν έπαιζε και τότε και τώρα?
Όταν τα ματς στραβωνανε δεν το γύριζε σε 4 4 2?
Και τότε ποδόσφαιρο απόλυτης κατοχής δεν προσπαθούσε να παίξει?
Τι άλλαξε λοιπόν?
Πώς θα γίνει γρήγορος ο ρυθμος όταν ο αντίπαλος έχει στηθεί για 85 λεπτά στην μεγάλη περιοχή του; Μπορείς να μου γράψεις έναν τρόπο;[/quote]
Έχεις απόλυτο δίκιο, τα περισσότερα ματς τα παίζουμε με αντιπάλους που είναι ταμπουρωμένοι πίσω.
Έχεις απόλυτο δίκιο, τα περισσότερα ματς τα παίζουμε με αντιπάλους που είναι ταμπουρωμένοι πίσω.
Παιδιά , απο τα στιγμιότυπα μια χαρά παίξαμε για την εποχή. Δε συμφωνώ καθόλου για το πονόματο.
Επίσης είναι και συγκριτικά τα πράγματα , στην Ελλάδα παίζουμε.
Εγώ που είμαι φουλ απαισιόδοξος και χολωμένος με τις μεταγραφές μας είδα νορμάλ ομάδα σε σχέση και με τον ανταγωνισμό.
Ας δούμε 4-5 ματσάκια ακόμα και βγάζουμε πιο σίγουρα συμπερασματα
Επίσης είναι και συγκριτικά τα πράγματα , στην Ελλάδα παίζουμε.
Εγώ που είμαι φουλ απαισιόδοξος και χολωμένος με τις μεταγραφές μας είδα νορμάλ ομάδα σε σχέση και με τον ανταγωνισμό.
Ας δούμε 4-5 ματσάκια ακόμα και βγάζουμε πιο σίγουρα συμπερασματα
-
john4serres
Τι είμαι εγώ; Ακριβοπληρωμένος πτυχιούχος προπονητής με σεμινάρια στην καριέρα μου;beyes4 έγραψε:Πώς θα γίνει γρήγορος ο ρυθμος όταν ο αντίπαλος έχει στηθεί για 85 λεπτά στην μεγάλη περιοχή του; Μπορείς να μου γράψεις έναν τρόπο;john4serres έγραψε:To φετινό να δεις.joshua έγραψε:Δεν εχει καμια σχεση το ποδοσφαιρο που επαιζε ο Λουτσεσκου στη πρωτη του θητεια με αυτο που παιζει στη δευτερη.
ΑΝ .. ΑΝ βάλουμε γκολ όλα καλά. Ο ρυθμός στα τάρταρα και κατοχή μπάλας. Να παρακαλάμε να μην φάμε φθηνά γκολ τύπου Λέφσκι.
-
paok düsseldorf
Meta απο 20 χρονια προπονητικης καριερας καποιοι ελπιζουνε οτι θα γινει ΤΟ ΘΑΥΜΑ.
Να παιξει ομαδα που προπονει ο λουτσεσκου καλο ποδοσφαιρο.
Να παιξει ομαδα που προπονει ο λουτσεσκου καλο ποδοσφαιρο.
Οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες παίζουν φανταστικό ποδόσφαιρο?
Θα ήθελα να προσπαθήσεις να θυμηθείς πότε παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο και με ποιον προπονητή...
Θα ήθελα να προσπαθήσεις να θυμηθείς πότε παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο και με ποιον προπονητή...
Από τους τέσσερις προπονητές με τα περισσότερα ματς στον ΠΑΟΚ τα τελευταία 25 χρόνια,
Up vote στους:
Αναστασιάδης, Μπάγεβιτς
Down vote στους :
Σάντος, Λουτσέσκου
Up vote στους:
Αναστασιάδης, Μπάγεβιτς
Down vote στους :
Σάντος, Λουτσέσκου
- GREATANASTASIOS
Ο Ρασβάν για πολιτικός κάνει από θεωρία μανούλα για την ομάδα που δεν ξερουμε τι παιζει άλλοι φταίνε.
Με Μπάγεβιτς συνδυάσαμε όμορφο ποδόσφαιρο και κατάκτηση τίτλου. Θεωρώ ότι μαζί του παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο για εκείνη την εποχή.
Ο Λουτσέσκου στις χρονιές των ντάμπλ και ειδικά στα τότε ντέρμπι έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο.
Το ποδόσφαιρο του Σάντος δεν μου άρεσε ποτέ καθώς δεν μου αρέσουν οι ομάδες που αμύνονται και περιμένουν να βάλουν ένα γκολ και να κλειδώσουν το ματς. Διεκδικήσαμε το πρωτάθλημα και τότε έστω και με τα 1-0 αλλά μας το στέρησαν για άλλη μια φορά.
Ο Λουτσέσκου στις χρονιές των ντάμπλ και ειδικά στα τότε ντέρμπι έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο.
Το ποδόσφαιρο του Σάντος δεν μου άρεσε ποτέ καθώς δεν μου αρέσουν οι ομάδες που αμύνονται και περιμένουν να βάλουν ένα γκολ και να κλειδώσουν το ματς. Διεκδικήσαμε το πρωτάθλημα και τότε έστω και με τα 1-0 αλλά μας το στέρησαν για άλλη μια φορά.
Τα τελευταία χρόνια επί Μπάγεβιτς (1/2000-6/2002) ο ΠΑΟΚ κατά γενική ομολογία έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο επιθετικά από όλες τις ομάδες, αλλά έμπαζε η άμυνα ελλείψει χρημάτων για εκεί ενίσχυση.van rooy έγραψε:Οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες παίζουν φανταστικό ποδόσφαιρο?
Καταπληκτικό ποδόσφαιρο παλιότερα επί Λ. Σάννον-επίθεση με 3 πάσες, Λόραντ και Σκότσικ επί πρωταθλημάτων με τρομερή φυσική κατάσταση και πολύ καλό με Λίμπρεχτς.
GREATANASTASIOS έγραψε:Ο Ρασβάν για πολιτικός κάνει από θεωρία μανούλα για την ομάδα που δεν ξερουμε τι παιζει άλλοι φταίνε.
Το να μην σου αρέσει ως προπονητής ο Λουτσέσκου είναι δεκτό , το να λες όμως δεν ξέρουμε τι παίζει η ομάδα ?
Ένα πράγμα που δεν μπορεί να πει κάποιος για τον Λουτσέσκου είναι να πει ότι δεν ξέρουμε τι παίζει η ομάδα.
Ο τρόπος που παίζει είναι πολύ συγκεκριμένος και έχει αναλυθεί απο όλους εδω μέσα.
Το πρόβλημα μας δεν είναι τι παίζει η ομάδα αλλά τι δεν παίζει.
Τους παλιότερους που αναφέρεις δεν τους πρόλαβα ήμουν παιδάκι , για τον Λίμπρεχτς θα συμφωνήσω επίσης για αυτό μας τον πήρε ο γαύρος.Γερασίμου έγραψε:Τα τελευταία χρόνια επί Μπάγεβιτς (1/2000-6/2002) ο ΠΑΟΚ κατά γενική ομολογία έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο επιθετικά από όλες τις ομάδες, αλλά έμπαζε η άμυνα ελλείψει χρημάτων για εκεί ενίσχυση.van rooy έγραψε:Οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες παίζουν φανταστικό ποδόσφαιρο?
Καταπληκτικό ποδόσφαιρο παλιότερα επί Λ. Σάννον-επίθεση με 3 πάσες, Λόραντ και Σκότσικ επί πρωταθλημάτων με τρομερή φυσική κατάσταση και πολύ καλό με Λίμπρεχτς.
Μου άρεσε και ο Χααν .