Jose Boto
Re: Jose Boto
Δε ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ βλέπω εμάς τους οπαδούς να ονειρευόμαστε πρωταθλήματα, κύπελλα, ευρωπαϊκές διακρίσεις και τη διοίκηση - ιδιοκτησία "περήφανες πωλήσεις".
Προφανώς και υπάρχει ασυμφωνία στόχων κι επιδιώξεων.
Σε ομάδες όπως η Μίλαν, η Νάπολι, η Λάτσιο, δε πας να αγοράσεις παίκτες, εκτός αν είσαι αποφασισμένος να τα χώσεις πολύ χοντρά και δεν είσαι, πας για να πουλήσεις παίκτες ή να πουλήσεις τον εαυτό σου.
Άντε καί να δούμε...
Προφανώς και υπάρχει ασυμφωνία στόχων κι επιδιώξεων.
Σε ομάδες όπως η Μίλαν, η Νάπολι, η Λάτσιο, δε πας να αγοράσεις παίκτες, εκτός αν είσαι αποφασισμένος να τα χώσεις πολύ χοντρά και δεν είσαι, πας για να πουλήσεις παίκτες ή να πουλήσεις τον εαυτό σου.
Άντε καί να δούμε...
Περήφανες πωλήσεις σε εισαγωγικά ήταν του Σαλπιγγίδη. Τι να πουλήσεις τον κουλιερακη 10-15 μύρια δεν γίνεται να το βάζεις στην ίδια κατηγορία.
Αέρινο σαν το Καντουρί και γρήγορο σαν το Μπίσε.joshua έγραψε:Ειμαι περιεργος να δω τι δεκαρι θα βρουμε για να τον βαλει ο Λουτσεσκου στην εντεκαδα μαζι με Νταντας...
Καλά τώρα δε τα ξέρεις τα γούστα του Λουτσέσκου?
Καμιά αργοκαρούτα θα του βρουν σε προσφορά, να κάνει τη δουλειά του και να μη τους πρήζει.
Εσύ πώς θα τις χαρακτήριζες όταν ενώ υποτίθεται ότι πας να φτιάξεις ομάδα που θα πρωταγωνιστεί εσύ πουλάς κάθε χρόνο ότι καλό βγάζεις? Με το κατιμά θα φτιάξεις ομάδα?george188 έγραψε:Περήφανες πωλήσεις σε εισαγωγικά ήταν του Σαλπιγγίδη. Τι να πουλήσεις τον κουλιερακη 10-15 μύρια δεν γίνεται να το βάζεις στην ίδια κατηγορία.
- buffalobill4
Mε την περιέργεια θα μείνεις γιατί ακόμα και να πάρουμε το πολυπόθητο δεκάρι του Ραζβαν, το οποίο πρέπει να είναι κράμα μεσι με εσιεν, μάντεψε ποιος θα βγει από την 11αδα για να χωρέσει.joshua έγραψε:Ειμαι περιεργος να δω τι δεκαρι θα βρουμε για να τον βαλει ο Λουτσεσκου στην εντεκαδα μαζι με Νταντας...
Και καλά κάνουν επαγγελματίες είναι αλλά γι'αυτό υπάρχουν τα συμβόλαια, για να μη σηκώνεται ο καθένας και φεύγει όποτε του καπνίσει.Patron έγραψε:Ρωτάς τους παίχτες αν θέλουν να μείνουν; Οι ίδιοι ψάχνονται πρώτα.
Ωραίος ο Κόλκας....Περνάει πριονοκορδελα τον Μποτο εδώ και καιρό οπότε εκμεταλλευόμενος το ταξίδι του στην Ιταλία λέει δεν πετάω και μια καφριλα ότι πήγε να βγάλει στην βιτρίνα τα ασημικά, να τον ξεσκίσουν ακόμα περισσότερο;
Ότι ασχολήθηκε η Νάπολι, η Μίλαν και η Λάτσιο και με τον Κουλιερακη των 4 ματς και τον Κοτάρσκι των 7.
Ότι ασχολήθηκε η Νάπολι, η Μίλαν και η Λάτσιο και με τον Κουλιερακη των 4 ματς και τον Κοτάρσκι των 7.
Διαφωνω σε αυτο που λες με τους στοχους και ειναι δικο σου συμπερασμα δεν σημαινει οτι ισχυει. Μιλας για ενα παιδι που τον ειδαμε σε 4 ματς οσο και εγω αν τον πιστευω παραπανω απο τον Μιχαιλιδη που εχει καλυτερη μεταβιβαση αλλα υστερει κατα πολυ στο μαρκαρισμα. Και ποιος λεει οτι δεν θα τραυματιστει ο Κουλιερακης ή οτι αν δεν τραυματιζοταν ο Μιχαιλιδης δεν θα εκανε καλη χρονια; Αυτοι που κρατησαν τον Κουλιερακη ειναι οι ιδιοι που δεν θα προσπαθησουν να τον αντικαταστησουν, οχι ο Ρεμπε. Αν δεν πιστευουμε οτι μπορουμε να πετυχουμε μεταγραφες ας γινουμε ΜπιλμπαοHARISPAOK83 έγραψε:Δηλαδη να πουλησεις τον κατα πολυ καλυτερο κουλιερακη και να κρατησεις τον Μιχαηλιδη? Αρα δεν εχουμε υψηλους στοχους. Θεσαμε το ταβανι χαμηλα και απλα κοιταμε να βγαλουμε τα σπασμενα.aivas19 έγραψε:Δεν βλεπω γιατι να μην ειναι αληθεια. Ο Κουλιερακης αν φυγει θα φυγει γιατι απο πισω ειναι ο Μιχαιλιδης και κατα δεν γινεται να παιζουν και οι 2 αφου ειναι στην ιδια θεση. Αν ο Γιαννης δν τραυματιζοταν μπορει τωρα να βλεπαμε το ιδιο σεναριο απο την αναποδη. Ο Κοταρσκι δν παει πουθενα γτ αν παει θα ειναι εγκλημα
Δηλαδη τι κερδος θα χουμε? Πες τον πουλαμε 15 μυρια, ε και? Ειδαμε τι καταλαβαμε και με τα 10 μυρια του Τζολη. Θα γινουν Εσιτηδες και Μουργκ...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Σοτελδο δεν ηταν αργοκαρουταpapwolf έγραψε:Αέρινο σαν το Καντουρί και γρήγορο σαν το Μπίσε.joshua έγραψε:Ειμαι περιεργος να δω τι δεκαρι θα βρουμε για να τον βαλει ο Λουτσεσκου στην εντεκαδα μαζι με Νταντας...
Καλά τώρα δε τα ξέρεις τα γούστα του Λουτσέσκου?
Καμιά αργοκαρούτα θα του βρουν σε προσφορά, να κάνει τη δουλειά του και να μη τους πρήζει.
Και γω ρωτάω.
Είναι δυνατόν ομάδα να παίζει στον άξονα με νταντάς και δεκάρι τύπου μπίσεσβαρ ( λάιτ που δεν μαρκάρει κτλ)?
Αν ο ΠΑΟΚ επιθυμεί να αγοράσει τον Νταντας τότε η τριάδα στα χαφ είναι μονόδρομος... εκτός αν βρεις κανέναν τύπου Πέλκα
Είναι δυνατόν ομάδα να παίζει στον άξονα με νταντάς και δεκάρι τύπου μπίσεσβαρ ( λάιτ που δεν μαρκάρει κτλ)?
Αν ο ΠΑΟΚ επιθυμεί να αγοράσει τον Νταντας τότε η τριάδα στα χαφ είναι μονόδρομος... εκτός αν βρεις κανέναν τύπου Πέλκα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τετ 12 Οκτ 2022, 22:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- buffalobill4