Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Γκουερινο »

bersekeros έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:
Υπαρχει περιορισμος στο χρημα μονο για την πρωτη ομαδα. Στα αναπτυξιακα τμηματα (β ομαδα εφηβικα κλπ) μπορεις να ριξεις οσο χρημα θελεις δεν σε περιοριζει κανεις
Δηλαδή για τη Β' ομάδα δεν υπάρχει FFP;

Δεν νομίζω να ισχύει, αν και δε θα με χαλάγε, εάν ίσχυε.

Πάω να φέρω όλους τους καλύτερους Λατίνους εικοσάχρονους έτσι.
Στα αναπτυξιακα τμηματα σιγουρα δεν υπαρχει. Υποθετω οτι και για την β ομαδα το ιδιο θα ισχυει χωρις να το ξερω σιγουρα
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Για να μειώσω τα επίπεδα γκρίνιας, έχω φτάσει να μπαίνω στο forum κάθε 3-4 μέρες. Και είναι τώρα κοντά στις τρεις βδομάδες που δεν υπάρχει ούτε μία είδηση. Ένας Ολιβέιρα που ανακυκλώνεται και μετά το χάος. Κάθε χρόνο τα ίδια τέτοια εποχή. Απογοήτευση.

Έχουμε πάρει έναν 27χρονο με 80 επαγγελματικές συμμετοχές που τον έχουν διώξει μέχρι και από τη Β' πορτογαλίας, που πιάνει και θέση ξένου. Έχουν φύγει το βασικό αριστερό μπακ και ο βασικός μας φορ από πέρσυ και ακόμα δεν έχουν αντικατασταθεί. Ενώ ακόμα δεν έχει καλυφθεί η τρύπα που έχουμε στο 8 εδώ και 2 χρόνια (ενώ χάνουμε και τον Αουγκούστο από προετοιμασία και προκριματικά).

Από ανανεώσεις, Τσιγγάρας και Ζίφκοβιτς (μεταξύ άλλων) μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου και υπάρχει φουλ στασιμότητα.

Και άσχετα από τις μεταγραφές, τα επίσημα παιχνίδια πλησιάζουν και ακόμα δεν έχουμε ανακοινώσεις για διαρκείας και φανέλες.

Λες και είναι όλοι διακοπές.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Κανένας Ολιβειρα, άλλον κοιτάμε..

Αλήθεια πιστεύετε πλέον ότι αν πάλευαμε Ολιβειρα δεν θα είχε κλείσει μέχρι τώρα;
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Πιστευω οτι εχουμε συμφωνημενο τον Ολιβειρα και προσπαθουμε για κατι "καλυτερο".

Αλλα βλεποντας πλεον τα χρονικα περιθωρια να στενευουν θα καταληξουμε σε αυτον.

Και οχι προσωπικα δεν πιστευω οτι αρχες Ιουλιου ειναι αργα, αλλα τα εχουμε ξαναπει, στην θεση φοραεχουμε θεμα ποσοτικο.

Θα παμε με Κουτσια στον πρωτο ευρωπαικο, αν δεν κλεισει φορ αμεσα.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Όπως είπε κι ένα παιδί, έτσι κι αλλιώς ο ΠΑΟΚ φέρνει παιχταράδες μετά τις 15-30/7.

Είναι η τακτική της ΠΑΕ για να ζαλίζει φίλους κι εχθρούς αλλά που να καταλάβατε από σύγχρονο ψυχολογικό πόλεμο εσείς ρε ντουγάνια.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

gika έγραψε:Για να μειώσω τα επίπεδα γκρίνιας, έχω φτάσει να μπαίνω στο forum κάθε 3-4 μέρες. Και είναι τώρα κοντά στις τρεις βδομάδες που δεν υπάρχει ούτε μία είδηση. Ένας Ολιβέιρα που ανακυκλώνεται και μετά το χάος. Κάθε χρόνο τα ίδια τέτοια εποχή. Απογοήτευση.

Έχουμε πάρει έναν 27χρονο με 80 επαγγελματικές συμμετοχές που τον έχουν διώξει μέχρι και από τη Β' πορτογαλίας, που πιάνει και θέση ξένου. Έχουν φύγει το βασικό αριστερό μπακ και ο βασικός μας φορ από πέρσυ και ακόμα δεν έχουν αντικατασταθεί. Ενώ ακόμα δεν έχει καλυφθεί η τρύπα που έχουμε στο 8 εδώ και 2 χρόνια (ενώ χάνουμε και τον Αουγκούστο από προετοιμασία και προκριματικά).

Από ανανεώσεις, Τσιγγάρας και Ζίφκοβιτς (μεταξύ άλλων) μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου και υπάρχει φουλ στασιμότητα.

Και άσχετα από τις μεταγραφές, τα επίσημα παιχνίδια πλησιάζουν και ακόμα δεν έχουμε ανακοινώσεις για διαρκείας και φανέλες.

Για να μειωθούν και άλλο μπορείς να μπαίνεις μια φορά τις 2 βδομαδες :lol:

Πέρα από την πλάκα , δεν μπορούμε να κρίνουμε πριν τραγουδήσει η χοντρή.
Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο θα δούμε τι προσθαφαιρέσεις έγιναν σε εμάς, το ρόστερ των υπολοίπων και θα κρίνουμε.
Εγώ πάντως βλέπω βιντεάκια προπόνησης και καυλωνω… είμαι παρά πολύ αισιόδοξος…
Υ.Γ βρε πάρτε ένα χαααααφ…
Άβαταρ μέλους
kounavi

Δημοσίευση από kounavi »

Πάντως κάπου εδώ κάτω Αθήνα άκουσα χτες να λένε ότι στον Ολιβέιρα δίνουμε 680 τον πρώτο, 750 τον δεύτερο και 820 τον τρίτο.

Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά έχει σημαντική διαφορά από το μυριο, εκτός και αν παίζουν εύκολα μπόνους.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

DimitrisS έγραψε:Εγω να κανω μια ερωτηση.

Φαινονται πολλα τα 900.000 που (οπως λενε τα ρεπορταζ) δινουμε στον Ολιβειρα.

Ο Τσεχος τι συμβολαιο πιστευετε οτι θα ζητησει;

Μετα την περσινη χρονια και την συμμετοχη του στο Euro, το 1.2 πιστευω θα το ζητησει.

Ρωταω γιατι το κοστος για να παρεις τωρα Ολιβειρα ειναι γυρω στα 3 μυρια. (Υπογραφοντας μαζι του 3 χρονια)

Και το κοστος αυτη την στιγμη για τον Τσεχο, για αγορα και συμβολαιο 3 ετων, ειναι 6-7 μυρια.
Μπορεί όμως και να μην έχει αλλάξει τις απαιτήσεις του ο Τσέχος.

Όταν μπήκαμε στη διαπραγμάτευση της αγοράς του με τη Μπριζ, ο παίχτης είχε συμφωνήσει να υπογράψουμε τριετές με ετήσιες καθαρές απολαβές 650Κ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Sick Bastard έγραψε:Όπως είπε κι ένα παιδί, έτσι κι αλλιώς ο ΠΑΟΚ φέρνει παιχταράδες μετά τις 15-30/7.

Είναι η τακτική της ΠΑΕ για να ζαλίζει φίλους κι εχθρούς αλλά που να καταλάβατε από σύγχρονο ψυχολογικό πόλεμο εσείς ρε ντουγάνια.

:lol:
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

DamoN έγραψε:
gika έγραψε:Για να μειώσω τα επίπεδα γκρίνιας, έχω φτάσει να μπαίνω στο forum κάθε 3-4 μέρες. Και είναι τώρα κοντά στις τρεις βδομάδες που δεν υπάρχει ούτε μία είδηση. Ένας Ολιβέιρα που ανακυκλώνεται και μετά το χάος. Κάθε χρόνο τα ίδια τέτοια εποχή. Απογοήτευση.

Για να μειωθούν και άλλο μπορείς να μπαίνεις μια φορά τις 2 βδομαδες :lol:

Πέρα από την πλάκα , δεν μπορούμε να κρίνουμε πριν τραγουδήσει η χοντρή.
Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο θα δούμε τι προσθαφαιρέσεις έγιναν σε εμάς, το ρόστερ των υπολοίπων και θα κρίνουμε.
Εγώ πάντως βλέπω βιντεάκια προπόνησης και καυλωνω… είμαι παρά πολύ αισιόδοξος…
Υ.Γ βρε πάρτε ένα χαααααφ…
Τι να πουν και οι άλλες ομάδες που δεν έχουν ούτε βίντεο προπόνησης. Τουλάχιστον εμείς έχουμε κάτι να περιμένουμε (δις) μέσα στην μέρα. Εννοείται ότι μπρος-πίσω ρουφάμε κάθε καρέ του βίντεο :P
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

gika έγραψε:Για να μειώσω τα επίπεδα γκρίνιας, έχω φτάσει να μπαίνω στο forum κάθε 3-4 μέρες.

Νομίζω είναι ασφαλές να πούμε πως η τακτική σου έχει απτά αποτελέσματα. Τέτοιο αισιόδοξο ποστ έχω χρόνια να δω
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

seaman έγραψε: Μπορεί όμως και να μην έχει αλλάξει τις απαιτήσεις του ο Τσέχος.

Όταν μπήκαμε στη διαπραγμάτευση της αγοράς του με τη Μπριζ, ο παίχτης είχε συμφωνήσει να υπογράψουμε τριετές με ετήσιες καθαρές απολαβές 650Κ
Μονο 650Κ; Αν ισχυει ειναι πραγματι λιγα, οποτε σιγουρα δεν νομιζω οτι τωρα μπορει να ζητησει τα διπλα ας πουμε.

Τι να πω, γενικα δεν εμπιστευομαι καθολου τα νουμερα που βγαινουν προς τα εξω για τα συμβολαια
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

rainmaker έγραψε:
gika έγραψε:Για να μειώσω τα επίπεδα γκρίνιας, έχω φτάσει να μπαίνω στο forum κάθε 3-4 μέρες.
Νομίζω είναι ασφαλές να πούμε πως η τακτική σου έχει απτά αποτελέσματα. Τέτοιο αισιόδοξο ποστ έχω χρόνια να δω
Μα το ξέρω.

Δεν εννοώ ότι υπάρχει γκρίνια εδώ μέσα, εννοώ ότι αν γράφω θα γκρινιάζω. Γιατί τίποτα δεν πάει καλά.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Κανένας Ολιβειρα, άλλον κοιτάμε..

Αλήθεια πιστεύετε πλέον ότι αν πάλευαμε Ολιβειρα δεν θα είχε κλείσει μέχρι τώρα;
Πραγματικα αν οντως ισχυει οτι η διαφορα ειναι στις 100 χιλιαδες το θεωρω χαζο να μην ειχε κλεισει...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

θα ειχε κλεισει αν αποφασιζαμε μονοι μας.
μπορει να κωλυσιεργει ο ιδιος.ανεξαρτητως προτασης.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”