Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από joshua »

Dimg4 δες το λιγο σαν χαρη σε μενα και για ενα χρονικο διαστημα ασε και τιποτα να πεσει κατω,ασε εμενα στο κατω κατω να επεμβαινω γιατι λιγο πολυ πραγματα που σε ενοχλουν,ενοχλουν και εμενα.Ειναι κριμα ενω απο αποψη περιεχομενου, νομιζω οτι οι περισσοτεροι παραδεχονται οτι δεν δημιουργεις προβλημα στο φορουμ, να στοχοποιεισαι γιατι δεν μπορεις να συγκρατησεις το ταπεραμεντο σου και τον τροπο με τον οποιο εκφραζεσαι, με αποτελεσμα να δημιουργειται συνεχως θεμα λογω αυτου.Ακομα και συγκεκριμενα στη περιπτωση του Μπανε που ναι στη συγκεκριμενη περιπτωση εκεινος το ξεκινησε,ειλικρινα θα περιμενα απο αλλα μελη να σκοτωνονται,οχι απο εσας τους δυο,δεν εχω καταλαβει γιατι εχετε φτασει σε αυτο το σημειο,αλλα ακομα και αν για καποιο λογο που δεν εχω καταλαβει εχετε αγεφυρωτες διαφορες, αφηστε το να παει στο καλο.Και εγω εχω ατομα στο φορουμ που δεν αντεχω με τιποτα και εχω επιλεξει συνειδητα να αδιαφορω.Δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο.Μην με φερεις σε δυσκολη θεση τις πρωτες μου μερες σαν μοντ.Εμπιστεψου με λιγο.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Το δεχομαι. Αλλα δε δεχομαι την υποκρισια. Οταν δε γινεται ουτε καν παρατηρηση σε αυτον που ξεκιναει την προκληση και καπακι εχω τον αλλον να μου λεει οτι μου κανει και χαρη που δεν τρωω μονιμο μπαν ε τοτε δε γινεται να μην αντιδρασω.
Οταν φερθουν δικαια κ οχι με βαση εμπαθειας τοτε θα ειναι ολα καλυτερα.
Αυτα και καλη αρχη σου ευχομαι
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

καλή αρχή τζος με υπομονή

ρε σεις, μη σκοτώνεστε
ειδικά τα παλιά μέλη
βάλτε ένα ignore σε όποιον δε γουστάρετε και λύνεται το πρόβλημα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

+1
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

joshua έγραψε:Dimg4 δες το λιγο σαν χαρη σε μενα και για ενα χρονικο διαστημα ασε και τιποτα να πεσει κατω,ασε εμενα στο κατω κατω να επεμβαινω γιατι λιγο πολυ πραγματα που σε ενοχλουν,ενοχλουν και εμενα.Ειναι κριμα ενω απο αποψη περιεχομενου, νομιζω οτι οι περισσοτεροι παραδεχονται οτι δεν δημιουργεις προβλημα στο φορουμ, να στοχοποιεισαι γιατι δεν μπορεις να συγκρατησεις το ταπεραμεντο σου και τον τροπο με τον οποιο εκφραζεσαι, με αποτελεσμα να δημιουργειται συνεχως θεμα λογω αυτου.Ακομα και συγκεκριμενα στη περιπτωση του Μπανε που ναι στη συγκεκριμενη περιπτωση εκεινος το ξεκινησε,ειλικρινα θα περιμενα απο αλλα μελη να σκοτωνονται,οχι απο εσας τους δυο,δεν εχω καταλαβει γιατι εχετε φτασει σε αυτο το σημειο,αλλα ακομα και αν για καποιο λογο που δεν εχω καταλαβει εχετε αγεφυρωτες διαφορες, αφηστε το να παει στο καλο.Και εγω εχω ατομα στο φορουμ που δεν αντεχω με τιποτα και εχω επιλεξει συνειδητα να αδιαφορω.Δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο.Μην με φερεις σε δυσκολη θεση τις πρωτες μου μερες σαν μοντ.Εμπιστεψου με λιγο.
+ 1926
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Dimg4 έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Καλώς τον.

Το μπαν που έφαγες είναι το τελευταίο πριν το μόνιμο.

Αρκετά ανέχτηκε το φόρουμ την ίδια συμπεριφορά ξανά και ξανά.

Και αυτό έρχεται από αυτόν που συγκράτησε άλλους από το να σε στείλουν μόνιμα, πάνω από μία φορά, εδώ και χρόνια.
Για να είμαστε ξηγημένοι.
Σιγα ρε Χιτλερ, το οτι φερεσαι στο φορουμ σαν να ειναι τσιφλικι σου το εχεις αποδειξει. Με μπαναρεις μονιμα και νομιζεις οτι κατι εκανες? Δεν ειμαι ΠΑΟΚ για το φορουμ, μη μπερδευεσαι.
Εσυ και οι αλλοι ΚΑΙ ΠΑΛΙ αγνοησατε την προκληση που μου εγινε, στην τονισα και τι απαντησες? Οροι και κανονες του φορουμ my ass. Τηρουνται μονο οταν πανε με τα νερα σας, με εχετε στοχοποιησει και παντα τρωω μπαν επειδη απανταω σε προκλησεις.
Το να με απειλησεις με μονιμο μπαν ειναι για γελια, οπως η συμπεριφορα σου στην προσβολλη που μου εγινε στην οποια ΚΑΙ ΠΑΛΙ δεν εκανες ουτε συσταση. Οποτε μπαναρε με αν θες, θα χαρεις κι εσυ και οι κολλητοι σου :lol:

ΥΓ - Εισαι πολυ μακρια απο τον ορο "ξηγημενοι". Ο ξηγημενος φερεται δικαια προς ολους, οχι μονο σε αυτους που δεν πανε με τα νερα της κλικας :pano:

Εντάξει ρε Στάλιν.

Δεν σε έχω μπανάρει μόνιμα ακόμα. Ελπίζω να αλλάξεις στάση (χλωμό) και να παραμείνεις, είσαι από τα παλιά μέλη εδώ μέσα που νιώθουν ΠΑΟΚ και τέτοια μέλη τα θέλουμε. Αρκεί να μην είναι ευέξαπτα και υποκύπτουν στον εκνευρισμό σε τακτική βάση.

Δεν είπα καν τη λέξη ΠΑΟΚ στο ποστ μου, μη βγάζεις πράγματα από το κεφάλι σου και τα θεωρείς θέσφατα.

Εγώ δεν αγνόησα καμία πρόκληση, εκείνες τις μέρες απουσίαζα σχεδόν από το φόρουμ. Επίσης, η πρόκληση που δέχτηκες ήταν πολύ ήπια σε σχέση με την απάντηση που έδωσες. ΜΑΛΙΣΤΑ, στο ποστ που έκανες για να απαντήσεις στον obanebane, ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ, (ένα ένα τα θυμάμαι κι εγώ) έκανα ένα απλό edit και δεν έριξα καμία ποινή. Αλλά, είπαμε...αχαριστία.
Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
Τι λες ***********? Ποιος εκανε 4 διαφορετικα νικ?? Ρε **************, που πριν 10 χρονια ρουφιανευες στα μηνυματα τους μοντ του τοτε. Αντε ******** που ξανασχολεισαι μαζι μ χωρις να σε προκαλεσω. ΠΟΤΕ δεν παραπληροφορησα, *******.
Το ξανακανες αυτο να με προσβαλλεις πρωτος αλλα ******, δε θα σε κανουν τιποτα τα φιλαρακια σου και θα φαω εγω μπαν. Σου ειχα πει ασε το μειλ σου να πιουμε καφε να μ τα πεις αυτα απο κοντα αλλα εισαι τετοιο ******** που πετας μια μαλακια εδω μπας και τσιμπησει κανεις. ******* του φορουμ.
Αντε ριξτε μου μπαν κανα μηνα τωρα επειδη ΑΠΑΝΤΗΣΑ στις προσβολλες του ******

Επεξεργάστηκε. Ας είμαστε ευγενέστεροι.

Mod Team
Λίγη ευγένεια δεν βλάπτει. Πόσο πιο όμορφο είναι το ποστ τώρα.

Και μάλιστα το ξεχειλώνεις, μπαίνοντας μετά να κάνεις νέο ποστ που ξεκινά έτσι:
Dimg4 έγραψε:Ρε καραγκιοζη κλοουν κοτοπουλο,
3/4 πρώτες λέξεις, βρισιές. Η άλλη απλώς ήταν λίγο αγενής.

Υπόδειγμα μέλους είσαι ρε, τι κακοί είναι οι μοντς που θέλουν να σε διώξουν!

Πάμε παρακάτω...

με εχετε στοχοποιησει και παντα τρωω μπαν επειδη απανταω σε προκλησεις.

Και άλλοι απαντούν σε προκλήσεις. Δεν μπινελικώνουν με την μία. Στο πώς απαντάς έγκειται το πρόβλημα. Έχε υπομονή, έχε αυτοσυγκράτηση. Εδώ είναι φόρουμ, δεν είναι το τσιφλίκι σου ( ;) ) να αφήνεις το συναίσθημα να σε κυριεύει όταν απαντάς σε κάποιον. Στην τελική, αν δεν μπορείς να είσαι ήρεμος, ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ και ξαναμπές σε μισή ώρα, μία ώρα, μία μέρα. Δεν είναι κακό.

Το να με απειλησεις με μονιμο μπαν ειναι για γελια,

Εγώ δεν γελάω και δεν σε απείλησα. Προειδοποίηση ήταν και τώρα μάλιστα προσπαθώ να σε δώσω να καταλάβεις το λάθος σου, ώστε να μην το επαναλάβεις. Νιώθω γενναιόδωρος στην τοποθεσία Forum.

Οποτε μπαναρε με αν θες, θα χαρεις κι εσυ και οι κολλητοι σου

Οι κολλητοί μου δεν έχουν σχέση με το φόρουμ, λυπάμαι. Δεν θα σε μπανάρω αν θέλω (δηλαδή τον toumba5 δεν μπορούσα να τον μπανάρω νωρίτερα; ), θα σε μπανάρω όμως στην επόμενη λάθος συμπεριφορά σου.

ΥΓ: Κάνε ignore τον obanebane αφού δεν τον χωνεύεις!!!!!!!!

ΥΓ2:
Dimg4 έγραψε:Οταν δε γινεται ουτε καν παρατηρηση σε αυτον που ξεκιναει την προκληση και καπακι εχω τον αλλον να μου λεει οτι μου κανει και χαρη που δεν τρωω μονιμο μπαν ε τοτε δε γινεται να μην αντιδρασω.
Οταν φερθουν δικαια κ οχι με βαση εμπαθειας τοτε θα ειναι ολα καλυτερα.

Συνεχίζεις να είσαι άδικος μαζί μου και αχάριστος. Δεν καταλαβαίνεις πόσο άσχημο είναι αυτό που κάνεις...αλλά χαλάλι.
Το μόνο που έγινε καπάκι, είναι η επεξεργασία του ποστ σου. Είχες ευκαιρία να συμμαζευτείς και επέστρεψες στον obanebane νέα απάντηση με το ίδιο ύφος.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Παρατηρηση στον obanebane ακομα αγνοειται και ο χρηστης μπαρκαρουτσος ακομα νιωθει κυβερνητης στην τοποθεσια παοκμανια.
Δεν με νοιαζει ο τυπος ρε, δεν εχω ασχοληθει μαζι του αυτος ασχοληθηκε μαζι μου, γιατι το παιζεις χαζος;
Εσυ θεωρεις την προκληση ήπια, εγω οχι. Κανε οτι θες, απλα μην το παιζεις δικαιος.
Και τελος, μην προειδοποιεις περι μονιμου μπαν. Η καντο και νιωσε οπως γουσταρεις ή οχι.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Βαζω λιγο το κομματι των κανονων που σχετιζονται με την περιπτωση
dim ,obane

1. ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ την αντίθετη γνώμη. Δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι μας, όμως αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση πως μπορούμε να ειρωνευτούμε, να κοροϊδέψουμε ή να επιτεθούμε σε όποιον διαφωνούμε. Μπορούμε ΠΑΝΤΑ να απαντήσουμε ήρεμα και, κυρίως, με επιχειρήματα.

2. Ειρωνικοί χαρακτηρισμοί προς ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, μομφές προς στελέχη για παρατυπίες, λήψη ή εκτέλεση εντολών τρίτων συμφερόντων χωρίς πηγή ή δικαιολόγηση, καθώς και προφανώς ύβρεις θα τιμωρούνται ΒΑΡΥΤΑΤΑ και ΆΜΕΣΑ.

Μπαρκα μπορει να συμφωνω σε ολα οσα γραφεις για ντιμ που ναι σπιρτο κι αρπαζει με το παραμικρό τυπικα ομως εδω εχει καποιο δικιο.Μειοτικος χαρακτηρισμος ειναι.Μια παρατηρηση επρεπε να γινει τυπικα.Κατα τ αλλα (λογω και έλλειψης μντερατορ)εχετε κι αλλες δουλειες απ το να μπλεκετε σε ανουσιες κοντρες .

ΥΓ Μη το κρατατε μανιατικο .Σας δηλητηριαζει τη ζωη.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ετρεξε συσσωμος να μου κανει υποδειξεις και δεν αφιερωσε ουτε μια λεξη στο ΓΙΑΤΙ προκληθηκα. Οποτε δικαιωνει απολυτα οσα λεω τοσο καιρο κατ.
Δεν υπαρχει για μενα για να κρατησω μανιατικο, αγνοειται η υπαρξη του. Αυτος σε καθε ευκαιρια με προκαλει.
Οι κανονες να ειναι για ολους, οχι για τις εμπαθειες
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ηρεμία αδελφέ και ξέρεις ότι σε συμπαθώ. Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε, άσχετα αν διαφέρουμε πολύ.
Κάνε ignore σε παρακαλώ σε όσους δεν γουστάρεις και προχωράμε
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Τελευταία δεν βλέπω τον Κώστας 54 - Κώστας 2019.
Εγινε κάτι.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Λες πολλά, καιρός να σταματήσεις.
Όλες μου οι λεκτικές επιθέσεις (κεφτες, καραγκιόζης) σε αντίθεση με τις δικές σου είναι ήπιες και γίνονται μετά από προκλητικά ποστ σου.
Δεν ξύπνησα μια μέρα και είπα να κάνω επίθεση στον dim.
Ξέρεις τον λόγο που σου γράφω ότι σου γράφω.
Οι απαντήσεις σου είναι όλες γεμάτες ψεύδη και ύβρεις, δεν έχω καμία απολύτως επαφή με τους Μοντ, ούτε τώρα ούτε ποτέ τα 14 χρόνια που είμαι εδώ μέσα.
Θέλεις να ξαναγράψω τους λόγους που θεωρώ ότι είσαι παλιοχαρακτηρας;
Δεν θα έχω τελειωμό.
Όταν προκαλείς με τα γραφόμενα σου,δε μπορώ να μην απαντήσω.
Εγώ τους μπλε τους βλέπω όλους σαν απλά μέλη,έτσι τους γνώρισα και έτσι τους αντιμετωπίζω,βλέπεις όπως έγραψα ειμαι 14 χρόνια εδώ μέσα και όσους είναι αντίστοιχα χρόνια παρόντες, τους ξέρω από την καλή και την ανάποδη.
Όταν εσύ λοιπόν,ποιος εσύ; λες τον snou και το χιόνι τους χειρότερους Μοντ που έχουν περάσει.
Τότε θα παίρνεις την απάντηση που σου αρμόζει,από εμένα, ένα απλό μέλος του φόρουμ.
Σου έχω ξανά γράψει ούτε θέλω να έχω επαφή μαζί σου ,ούτε να σε δω ποτέ μπροστά μου.
Εσύ συνέχισε το έργο σου,ποσταρε στα προβλήματα, το πόσο αδικημένος είσαι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε bane pls...Καντε ενα ignore να τελειωνουμε...Πραγματικα σαν μικρα παιδια κανετε...Οχι εσυ μου ειπες ετσι και μετα εγω σου ειπα ετσι και πιο πριν μου ειχες πει αλλιως...Τη συγκεκριμενη φορα στην αφετηρια της εχεις αδικο και το ξερεις και πολλες φορες το κεφτες ειναι χειροτερος απο το να χρησιμοποιησει καποιος βρισια,το ξερεις καλα,ασχετα αν μετα το τερματισε ο dim.Δεν βγαζει πουθενα αυτη η κουβεντα...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αφού θες να τα λέμε όλα και επειδή λέει ότι ασχολούμαι μαζί του, όταν τον είχα ignore έκαναν άλλοι παράθεση ποστ του,που είχε παραθέσει δικά μου ποστ εκμεταλλευόμενος ότι δε τον διαβάζω (πράγμα που ήξερε, γιατί είχα γράψει οτι τον έχω ignore) και ζήταγε διάφορα από τους Μοντ για μένα.
Επειδή δεν τα ξέρεις όλα και επειδή ο τύπος αυτός,δε δικαιούται διά να ομιλεί,πραγματικά με όσα έχει κάνει εδώ μέσα όλα αυτά τα χρόνια δε δικαιούται να λέει κουβέντα και όχι μόνο δε το κάνει,κλαψουριζει και παραπονιέται σε μόνιμη βάση.
Δηλαδή εσύ πως με κόβεις,δεν έχω τι να κάνω και ασχολούμαι με τον dim;
Την παραεχει λερωμένη τη φωλιά του και ζητάει συνέχεια τα ρέστα.
Ε λοιπόν,εγώ τέτοιους τύπους να μην σου πω τι τους θεωρώ και επειδή,θεωρώ το φόρουμ, σπίτι μου τόσα χρόνια,δε γίνεται ρε φίλε να το βουλώσω.
Είπα ότι δεν θέλω να δημιουργώ προβλήματα, αλλά ο τύπος παραληρεί.
Δηλαδή κάπου μπάστα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Α ρε Τζος
With big power comes bigger Electricity bill
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”