Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Λογικά με την forza αύριο θα χουμε νέα και θα ξεκαθαρίσει αν αυτός θα είναι ο εκλεκτός
-
makispaspartou
Μια εναλλακτική τριάδα στα χαφ που πιστεύω θα ανέβαζαν δύο ταχύτητες την ομάδα
DMC Igor Kharatin
MC Pavel Bucha
AMC Bernard Mensah
DMC Igor Kharatin
MC Pavel Bucha
AMC Bernard Mensah
Αυτοί είναι ένας και ένας Μάκη.
Μακάρι. Αυτή είναι τριάδα για γούστα
Μακάρι. Αυτή είναι τριάδα για γούστα
-
makispaspartou
Νιάτα και ταχύτητα μαζί με ποιότητα.
Krmencik
Τζόλης Zivkovic
Mensah
Kharatin Bucha
Baba Μιχαηλίδης Ingason Sabaly
Fabiano
Μια εντεκάδα που πραγματικά θα ήθελα να δω πώς θα την δούλευε ο Λουτσέσκου.
Πάντως Seaman για Bucha και Mensah δεδομένα το ψάξαμε σε προηγούμενη μεταγραφική περίοδο.
Για Kharatin απλά θεωρώ ό,τι καλύτερο μπορούμε να βρούμε στα χαφ στα θέλω του Λουτσέσκου.
Krmencik
Τζόλης Zivkovic
Mensah
Kharatin Bucha
Fabiano
Πάντως Seaman για Bucha και Mensah δεδομένα το ψάξαμε σε προηγούμενη μεταγραφική περίοδο.
Για Kharatin απλά θεωρώ ό,τι καλύτερο μπορούμε να βρούμε στα χαφ στα θέλω του Λουτσέσκου.
-
mbison
Προτίμησε όμως ΑΠΟΕΛ. Πια ΜανΓιου τώρα[/quote]Jeremy4 έγραψε:
Και για Manchester United πριν 3 χρόνια είχε γραφτεί πως ήταν στα υπόψη. Αυτός λέει έφερε τον Ικαρντι στη Σαμπντόρια από την Barcelona B.
Προφανώς η ManU προτίμησε άλλον, δεν του έκανε πρόταση.
Εδώ κ το σχετικό άρθρο για του λόγου το αληθές:
https://www.independent.co.uk/sport/foo ... 89861.html[/quote]
Eδω γραφει για Monchi and Fabio Paratici. Που τον ειδες τον Τέτι?
Πάντως στο 8 λήγει το συμβόλαιο του Alan Dzagoev της CSKA Moscow.
https://www.transfermarkt.com/alan-dzag ... eler/69683
https://www.transfermarkt.com/alan-dzag ... eler/69683
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 05 Ιουν 2021, 04:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Shivaspace
απ την ντιναμό κίεβ που είναι προπονητής ο baba Luce, ξέρει κανείς καμιά καλή περίπτωση ?
θυμάμαι έναν πιτσιρικά που είχαν στο κέντρο ψηλό μακρuμμάλη, φοβερό παίχτη..μπορεί να θυμάμαι και λάθος, αλλά δεν είχαν αποκλείσει αυτοί σχετικά πρόσφατα το γαύρο ?? από εκείνα τα παιχνίδια πρέπει να τον θυμάμαι.. και τον Βοyko τον τερματοφύλακα που πάλι είχε ακουστεί παλιά κάτι , έτσι δεν είναι? θα έχει σίγουρα καλούς παίκτες. γενικότερα στο ουκρανικό πρωτάθλημα θεωρητικά τώρα έχουμε μεγάλη άκρη.
ο Sakhov δεν κρατήθηκε μια χρονιά, βιάστηκε να πάει στην αεχ, τώρα μπορεί να είχαμε κι άλλο comeback
είχε πλάκα όταν ρώτησαν τον Razvan για το εαν τον συμβουλεύττηκαν για τεχνικό διευθυντή, ή αν θα ασχοληθεί κι αυτός .. που τους το ξέκοψε αμέσως και είπε το γαμάτο "its not my job"
μεγάλη αλεπού
θυμάμαι έναν πιτσιρικά που είχαν στο κέντρο ψηλό μακρuμμάλη, φοβερό παίχτη..μπορεί να θυμάμαι και λάθος, αλλά δεν είχαν αποκλείσει αυτοί σχετικά πρόσφατα το γαύρο ?? από εκείνα τα παιχνίδια πρέπει να τον θυμάμαι.. και τον Βοyko τον τερματοφύλακα που πάλι είχε ακουστεί παλιά κάτι , έτσι δεν είναι? θα έχει σίγουρα καλούς παίκτες. γενικότερα στο ουκρανικό πρωτάθλημα θεωρητικά τώρα έχουμε μεγάλη άκρη.
ο Sakhov δεν κρατήθηκε μια χρονιά, βιάστηκε να πάει στην αεχ, τώρα μπορεί να είχαμε κι άλλο comeback
είχε πλάκα όταν ρώτησαν τον Razvan για το εαν τον συμβουλεύττηκαν για τεχνικό διευθυντή, ή αν θα ασχοληθεί κι αυτός .. που τους το ξέκοψε αμέσως και είπε το γαμάτο "its not my job"
Με αυτους πας για Τσουλου ντουγρουmakispaspartou έγραψε:Νιάτα και ταχύτητα μαζί με ποιότητα.
Krmencik
Τζόλης Zivkovic
Mensah
Kharatin Bucha
Fabiano
- Shivaspace
τελικά τον Mykola Shaparenko έλεγα, είναι όμως εφικτός στόχος, δεν έχω ιδέα
πολύ καλός παίκτης, είναι έτσι baby face όμως είναι και φρικιό ..
πρέπει να παίζει σχεδόν όλες τις θέσεις στο κέντρο, και αγωνίζεται πλέον πολλά χρόνια στην ντιναμό, νομίζω απ τις ακαδημίες της είναι
με τον Τζόλη μπροστά φωτιά
έχει λέει ενδιαφερθεί η Μαρσέιγ..κρίμα τώρα στη Μαρσέιγ , πάνω κάτω τα λεφτά που ζητάμε εμείς για τον Τζόλη και είναι 23 χρονών..έπαιξε ch.l χωρίς καμιά ιδιαίτερη επιτυχία,
εάν όμως πας γερά για το conference μπορεί να έρχεται ο παiκταράς..

πολύ καλός παίκτης, είναι έτσι baby face όμως είναι και φρικιό ..
πρέπει να παίζει σχεδόν όλες τις θέσεις στο κέντρο, και αγωνίζεται πλέον πολλά χρόνια στην ντιναμό, νομίζω απ τις ακαδημίες της είναι
με τον Τζόλη μπροστά φωτιά
έχει λέει ενδιαφερθεί η Μαρσέιγ..κρίμα τώρα στη Μαρσέιγ , πάνω κάτω τα λεφτά που ζητάμε εμείς για τον Τζόλη και είναι 23 χρονών..έπαιξε ch.l χωρίς καμιά ιδιαίτερη επιτυχία,
εάν όμως πας γερά για το conference μπορεί να έρχεται ο παiκταράς..

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Σάβ 05 Ιουν 2021, 22:57, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λήγει το συμβόλαιο και του Marcus Berg. Την ερχόμενη σεζόν θα είναι 35 όμως για ένα νορμάλ ποσό, μου φαίνεται μια αξιόπιστη ποιοτική λύση, από έναν επαγγελματία. Αν θέλει να πέσει στα 400-500Κ για μονοετές...
Υγ: Λάθος μου, μόλις είδα ότι έκλεισε στην Göteborg
Υγ: Λάθος μου, μόλις είδα ότι έκλεισε στην Göteborg
-
kosths BXL
ζητούσε μετάγραφες ο Γκαρσία με 250.000 συμβόλαιο τον χρονο και προϋπηρεσία στην κ19 και χωρίς καν δίπλωμα προπονητή και ήρθε για ασπίδα της διοίκησης ο λουτσεσκου με 1,7 το χρόνο και 2 νταμπλ στον ΠΑΟΚ και ασιατικο τσ λου με την αλ χιλαλ και με ονομα λουτσεσκου που προφανώς λογο του πατερα του πουλαει ουτος η άλλος...γτ ο λουτσεσκου δεν μπορουσε να παει σε αλλη ομαδα και συμβιβάστηκε να ερθει στον ΠΑΟΚ για να κανει την ασπιδα της διοικησης....ενω ο γκαρσια που αν δεν ηταν αυτος που ειναι για εμας δεν θα ηταν καν προπονητης τη στιγμη που μιλαμε ηταν δυσκολο να μείνει χωρις μεταγραφες και για αυτο τον διωξανε...ουδεν σχολιοseaman έγραψε:O Γκαρσία ζητούσε μεταγραφές και ενίσχυση. Δεν βόλευε...
Το έγραψα και πριν μέρες ότι παίζει να τη βιώσουμε και αυτή τη φάση.
Ρε τον Καντουρί. Πως αυξάνει η προσφορά για την υπογραφάρα του μέσα σε λίγες μέρες.
Δεν ξέρω γιατί μου έχει κολλήσει ότι δεν θα γίνουν πάνω από 2-3 αναγκαίες μεταγραφες ίσως και για να καλύψουν απλά κενά πωλήσεων.
Ο Λου θέλει να δείξει ότι η ειδοποιός διαφορά είναι αυτός, όχι οι νέοι παιχταράδες. Θέλει να δείξει ότι "ορίστε, αυτούς που έμειναν 25 και δεν ξέρω γω πόσους βαθμούς πίσω, εγώ τους έκανα πρωταθλητές."
Όχι να του πουν "ε, με αυτούς που σου έφεραν, και ο Οτσαλαν έπαιρνε τιτλο".
Και φυσικά αυτό άρεσε. Έχουμε και κάμποσα βαρίδια ακόμα στο ροστερ.
Εγώ κρατάω πολύ μικρό καλάθι.
Ο Λου θέλει να δείξει ότι η ειδοποιός διαφορά είναι αυτός, όχι οι νέοι παιχταράδες. Θέλει να δείξει ότι "ορίστε, αυτούς που έμειναν 25 και δεν ξέρω γω πόσους βαθμούς πίσω, εγώ τους έκανα πρωταθλητές."
Όχι να του πουν "ε, με αυτούς που σου έφεραν, και ο Οτσαλαν έπαιρνε τιτλο".
Και φυσικά αυτό άρεσε. Έχουμε και κάμποσα βαρίδια ακόμα στο ροστερ.
Εγώ κρατάω πολύ μικρό καλάθι.
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
[quote="Shivaspace"
μεγάλη αλεπού[/quote]
Είπε το αυτονόητο,.
Σημ. Κάποιοι ήθελαν ο απελθων να διορίσει και πρόεδρο.
Είπε το αυτονόητο,.
Σημ. Κάποιοι ήθελαν ο απελθων να διορίσει και πρόεδρο.
- buffalobill4
Οι ανταγωνιστές φαίνεται ότι κινούνται για κανονικούς ποδοσφαιριστές τουλάχιστον με βάση τα δημοσιεύματα. Παίκτες όπως νκουντου ντσαμ μπαταλια είναι κανονικοι καλοί ποδοσφαιριστές.
Μακαρι και εμείς να έχουμε πλάνο για μεταγραφές ουσίας και όχι να πούμε ανοίγει η κάνουλα ας φέρουμε ακριβά παλτά
Μακαρι και εμείς να έχουμε πλάνο για μεταγραφές ουσίας και όχι να πούμε ανοίγει η κάνουλα ας φέρουμε ακριβά παλτά