Pablo Gabriel García Pérez II
-
Dimg4
Re: Pablo Gabriel García Pérez II
Στα δυσκολα ομως "οι συνδεσμοι γιατι δεν ακουγονται"? Οταν δε συμφωνουμε βεβαια ειναι αχρηστοι
Εγώ μεγαλώνω κόρες. Δεν βρίζουμε ούτε δημόσια, ούτε ιδιωτικά. Ο Ζαμπουνης κι εμεις 
μην αρπαζεσαι ρε τρελε! παμε παρακατω αντε!Dimg4 έγραψε:Στα δυσκολα ομως "οι συνδεσμοι γιατι δεν ακουγονται"? Οταν δε συμφωνουμε βεβαια ειναι αχρηστοι
-
Dimg4
Το ειδα. Δεν διαφωνουμε τοσο πολυ, απλα στο μυαλο μου ειναι καπως διαφορετικα.Amsterdamer_87 έγραψε:Αν δεν σου κανει κοπο ριξε μια ματια στο ποστ μου στη σελ 123..icue έγραψε:Δεν ειναι απαντηση αυτη, συγνωμη. Πες μου τι επρεπε να πουν, τι επρεπε να κανουν διαφορετικο απο οτι καναν.
Οταν εχεις αποφασισει να αλλαξεις προπονητη, πρωτον κλεινεις τον επομενο οσο πιο γρηγορα γινεται (ακομα και την ιδια μερα που το αποφασιζεις) και δευτερον δεν λες σε αυτον που ειναι τωρα οτι θα φυγει στο τελος της σεζον. Παρε παραδειγμα την Γλαντμπαχ που βγηκε δημοσια οτι ο προπονητης θα φυγει (αν και εκει εχω την εντυπωση οτι εκεινος το διαλεξε, αλλα δεν αλλαζει πολυ η ουσια) και τους πηρε η κατω βολτα, απο εκει που κυνηγουσαν τσαμπιονς λιγκ δεν βγηκαν καν Ευρωπη. Οταν ειναι να διωξεις καποιον του το λες την μερα που τον διωχνεις. Για μενα αυτο ειναι ξεκαθαρο.
Θα συμφωνησω στο οτι δεν επρεπε να διαρρευσει μεσα στην ομαδα ολο αυτο. Αλλα μεχρι εκει. Απο αυτο μεχρι να μιλαμε για πισωπλατες μαχαιριες κλπ υπαρχει αποσταση. Αν τον διωχναν απλα και του λεγαν καλη τυχη, δεν μας νοιαζει τι θα κανεις απο εδω και περα θα με ενοχλουσε και εμενα.
- Μπαρκαρούτσος
Μπροστάρηδες είναι ο κόσμος, αλλά μόνο στο ποδόσφαιρο. Στο μπάσκετ τώρα θυμηθήκαμε, αλλά κι εκεί...πόσα έβαλε ο Ιβάν και πόσο ο κόσμος;
Οι κάτω ανασκουμπώθηκαν που γύρισε ο Lucescu και μόλις είδαν ότι εμείς τρωγόμαστε, πρέπει να έχουν κλάσει στο γέλιο.
Θέλουμε γήπεδο Champions League με 41.926 θέσεις, αλλά είμαστε οπαδοί Β' Εθνικής.
Οι κάτω ανασκουμπώθηκαν που γύρισε ο Lucescu και μόλις είδαν ότι εμείς τρωγόμαστε, πρέπει να έχουν κλάσει στο γέλιο.
Θέλουμε γήπεδο Champions League με 41.926 θέσεις, αλλά είμαστε οπαδοί Β' Εθνικής.
το ξερω, μη μασας παμε παρακατω γενικα. εμεις μαζι για μια ζωη δε λεμε; ε, αυτοDimg4 έγραψε:Σορυ μην το παιρνεις προσωπικα, ειμαι αρπαγμενος απο χθες
-
Dimg4
Οφ τοπικΜπαρκαρούτσος έγραψε:Μπροστάρηδες είναι ο κόσμος, αλλά μόνο στο ποδόσφαιρο. Στο μπάσκετ τώρα θυμηθήκαμε, αλλά κι εκεί...πόσα έβαλε ο Ιβάν και πόσο ο κόσμος;
- Μπαρκαρούτσος
Η πουστιά ποια είναι; Του έδωσαν και δουλειά εν λευκώ κιόλας.. Ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης κιόλας.
Ο Garcia δεν έχει δίπλωμα, ίσως είχαμε και τυπικό θέμα με την Ευρώπη.
Ξεχνάτε που κράζατε Garcia για τις αλλαγές και το ότι έμπαιναν στη περιοχή μας άνετα; Η ομάδα (διάβασα εδώ) ότι σουλουπώθηκε μόλις αποφάσισε να το γυρίσει σε σύστημα Abel Fereira.
Μπορούμε να αποδεχτούμε ότι ο ΠΑΟΚ έφερε πίσω τον πιο επιτυχημένο προπονητή της ιστορίας του, γεφύρωσε το όποιο χάσμα υπήρχε με τον ίδιο και στοχεύει ψηλά; Ο Γκαρσία εδώ τριγύρω θα είναι πάντα. Μακάρι να πάει στον ΠΑΟΚ Β' και να μακροημερεύσει με επιτυχίες ο Lucescu, ώστε μέχρι τότε να ανοίξει κανένα βιβλίο ο Pablo και να πάρει το γαμωπτυχίο (Έλληνας φοιτητής...) για να είναι έτοιμος να αντικαταστήσει τον αντικαταστάτη του.
Ο Garcia δεν έχει δίπλωμα, ίσως είχαμε και τυπικό θέμα με την Ευρώπη.
Ξεχνάτε που κράζατε Garcia για τις αλλαγές και το ότι έμπαιναν στη περιοχή μας άνετα; Η ομάδα (διάβασα εδώ) ότι σουλουπώθηκε μόλις αποφάσισε να το γυρίσει σε σύστημα Abel Fereira.
Μπορούμε να αποδεχτούμε ότι ο ΠΑΟΚ έφερε πίσω τον πιο επιτυχημένο προπονητή της ιστορίας του, γεφύρωσε το όποιο χάσμα υπήρχε με τον ίδιο και στοχεύει ψηλά; Ο Γκαρσία εδώ τριγύρω θα είναι πάντα. Μακάρι να πάει στον ΠΑΟΚ Β' και να μακροημερεύσει με επιτυχίες ο Lucescu, ώστε μέχρι τότε να ανοίξει κανένα βιβλίο ο Pablo και να πάρει το γαμωπτυχίο (Έλληνας φοιτητής...) για να είναι έτοιμος να αντικαταστήσει τον αντικαταστάτη του.
- Amsterdamer_87
Δεκτη και η δικη σου οπτικη..αλλα ο Ινδιανος ειναι αρσενικος δεν ειναι κοτα..σιγουρα θα εκτιμουσε την αληθεια οσο σκληρη και να ηταν γι αυτον..icue έγραψε:Το ειδα. Δεν διαφωνουμε τοσο πολυ, απλα στο μυαλο μου ειναι καπως διαφορετικα.Amsterdamer_87 έγραψε:Αν δεν σου κανει κοπο ριξε μια ματια στο ποστ μου στη σελ 123..icue έγραψε:Δεν ειναι απαντηση αυτη, συγνωμη. Πες μου τι επρεπε να πουν, τι επρεπε να κανουν διαφορετικο απο οτι καναν.
Οταν εχεις αποφασισει να αλλαξεις προπονητη, πρωτον κλεινεις τον επομενο οσο πιο γρηγορα γινεται (ακομα και την ιδια μερα που το αποφασιζεις) και δευτερον δεν λες σε αυτον που ειναι τωρα οτι θα φυγει στο τελος της σεζον. Παρε παραδειγμα την Γλαντμπαχ που βγηκε δημοσια οτι ο προπονητης θα φυγει (αν και εκει εχω την εντυπωση οτι εκεινος το διαλεξε, αλλα δεν αλλαζει πολυ η ουσια) και τους πηρε η κατω βολτα, απο εκει που κυνηγουσαν τσαμπιονς λιγκ δεν βγηκαν καν Ευρωπη. Οταν ειναι να διωξεις καποιον του το λες την μερα που τον διωχνεις. Για μενα αυτο ειναι ξεκαθαρο.
Θα συμφωνησω στο οτι δεν επρεπε να διαρρευσει μεσα στην ομαδα ολο αυτο. Αλλα μεχρι εκει. Απο αυτο μεχρι να μιλαμε για πισωπλατες μαχαιριες κλπ υπαρχει αποσταση. Αν τον διωχναν απλα και του λεγαν καλη τυχη, δεν μας νοιαζει τι θα κανεις απο εδω και περα θα με ενοχλουσε και εμενα.
Με τον Λουτσε καλα εκαναν φυσικα γιατι ηταν ελευθερος και πας και τον αρπαζεις πριν κλεισει αλλου,εννοειται..
Η πρακτικη ηταν λαθος φιλαρακι και σ αυτο δεν φταιει κανενας απο τους δυο Κοουτς...
Αν σε ενοχλει το πισωπλατο,θα το πω τοτε,μπαμπεσικο φερσιμο...το νοημα ιδιο ειναι παλι
(δική μου αερο-εικασία να το ελαφρύνουμε λίγο): αν περάσει από το Αγρίνιο η Ξάνθη, μπορεί να δούμε τον Πάμπλο αντίπαλο (όσο δεν τοποθετείται στην πρόταση περί ΠΑΟΚ Β', είναι ελεύθερος προπονητής)
αυτό προυποθέτει ότι η διοίκηση της ακριτικής ομάδας θα πουλήσει τον προπονητή (Τεννές) που θα την ξαναφέρει στα σαλόνια, άκαρδες ΠΑΕ 
- V-olakiotis
Χωρίς πολύ ψάξιμο...Αυτοί ούτε αυτό δεν έκαναν...joshua έγραψε:Τι νομιζεις ακριβως οτι κυκλοφορει εκει εξω σε προπονητες,προθυμους μαλιστα να ερθουν στο ελληνικο πρωταθλημα,χωρις να αποτελουν καποιο μεγαλο στοιχημα?V-olakiotis έγραψε:Μόνο ο Γκουαρντιολα και ο Λουτσέσκου υπήρχαν δηλαδή;joshua έγραψε:Ε δεν ηταν διαθεσιμος ο Γκουαρντιολα...
Μπορείς και καλύτερα Joshua...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
https://www.transfermarkt.com/trainer/v ... /statistik
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!