Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Dimg4

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από Dimg4 »

χαχαχααχαχα οτι ναναι, ρε συ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ?
Εχει ποσο καιρο και εχεις χεστει πανω σου και δεν απαντας. Πες μας λιγο τελικα τις φημες που εμαθες απο "πρωτο χερι" κατα περιεργο λογο
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

"Αυτό το αποδεικνύει περίτεχνα η παρακάτω απλή φράση του Χίτλερ: «Αν θέλετε τη συμπάθεια των μαζών, πρέπει να λέτε τα πιο ηλίθια και τα πιο χοντρά ψέματα».

ΜΠΡΑΒΟ φιλε ΚΩΣΤΑΣ, μεχρι και Χιτλερ ασπαστηκες. Η ξεφτιλα δεν εχει ακομα πατο. Σιγα σιγα εκτιθεστε
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Ρε σι DIM παλικάρι μου έγραψες εχθες πολύ σωστά ότι τέλος και δεν ξανά μιλάς ...

Καταγράψαμε ήδη την διαφωνία μας στην επιλογή του προέδρου ...

Δεν έχει άλλο νόημα η αντιπαράθεση με οποιονδήποτε είτε στο φόρουμ είτε αλλου ... ήδη έχουν καταγράφει μεγάλες βλακείες εκατερωθεν

Το θέμα τώρα είναι η ομάδα ... και έχει μπροστά της γολγοθά να ανεβεί και χρειάζετε στήριξη
JohnEconomist

Δημοσίευση από JohnEconomist »

Μια αρχική παρατήρηση είναι ότι ο Σαββίδης στην ανακοίνωση του μιλά υποτιμητικά για τον Γκαρσία, κάτι που δεν θα έπρεπε να το κάνει δημόσια. Ήταν φάουλ.

Η βασική κριτική μου πάντως είναι ότι αν έπρεπε να αποχωρήσει ο Γκαρσία, τότε έπρεπε να επιλεγεί προπονητής που θα εξέλισσε ποδοσφαιρικά τον ΠΑΟΚ. Τέτοιος προπονητής, κατά τη γνώμη μου, ΔΕΝ είναι ο Λουτσέσκου. ΔΕΝ είμαι αισιόδοξος. Ελπίζω, βέβαια, να κάνω λάθος...

Νομίζω, ότι ο Σαββίδης, μερικές φορές αντιδρά πανικόβλητα. Και νομίζω ότι η επιλογή Λουτσέσκου ήταν αποτέλεσμα πανικού.

Επίσης, θεωρώ ότι αποτελεί ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ο τρόπος που η ΠΑΕ και ο Σαββίδης, προσωπικά, επικοινωνούν με τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Αυτό το υπάρχον μοντέλο επικοινωνίας θεωρώ ότι πρέπει να αλλάξει. Κάποια στιγμή, θα ήθελα να καταθέσω την σχετική πρόταση μου.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Αν είναι αλήθεια ο καθορισμός του μπάτζετ με νούμερα γίνεται για πρώτη φορά από την έλευση του Ιβαν..
Ένα ακόμη βήμα προς την σωστή κατεύθυνση
Οι εποχές που έλεγε ότι πάρτε ότι θέλετε δεν υπάρχει πρόβλημα αρκεί να ανέβει η ομάδα πέρασαν και καλώς μάλιστα..
Απλά τώρα η τελική έγκριση θα γίνεται και πάλι από τον Ιβάν γι αυτό είμαι απόλυτα σιγουρος
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

JohnEconomist έγραψε:Μια αρχική παρατήρηση είναι ότι ο Σαββίδης στην ανακοίνωση του μιλά υποτιμητικά για τον Γκαρσία, κάτι που δεν θα έπρεπε να το κάνει δημόσια. Ήταν φάουλ.
Υποτιμητικά;
Τι τον είπε δηλαδή;
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

........

Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για το γεγονός ότι δεν φοβήθηκε, πήρε το ρίσκο κι ανέλαβε την ευθύνη για το Σύλλογο σε μια κρίσιμη για μας στιγμή, τον οδήγησε στη νίκη στο Κύπελλο σ’ έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες και στην πράξη έδειξε τι σημαίνει το DNA του ΠΑΟΚ...........

αυτο ο αλλος το βλεπει σαν Υποτιμητικο...

??????? τι να πεις
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τα μισά να μ'έλεγε.
icue

Δημοσίευση από icue »

Και πανικοβλητος ο Σαββιδης. Να κανουμε μια λιστα καποια στιγμη να την εχουμε να γελαμε του χρονου το καλοκαιρι.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

Α ρε Ιβαν πόσο ΠΑΟΚ

κάνεις αυτή την φοβερή επανεμφάνιση με αφορμή την επέτειο για την γεννοκτονία και μιλάς σωστά έτσι όπως θέλουμε να βλέπουμε τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ,

και μετά σκουπίζεις τον Παυλάρα με μια γραπτή δήλωση οτι να ναι, που για μένα φαίνεται οτι δεν την έχεις γράψει εσύ, με ένα σορό ελληνικούρες και γραφικότητες περι dna ΠΑΟΚ..

τι να πείς , is BLACK is WHITE

πάντως είσαι ντάρκ ρε Πρόεδρε, απ τον Pablo τον τρομοκράτη στον Ραζβάν τον παλουκωτή, αυτό στο αναγνωρίζω.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Όσο περνάνε οι μέρες, τόσο πιο σωστή φαίνεται η επιλογή Σαββίδη για πρόσληψη Λουτσέσκου και αύξηση μπάτζετ.
Στον Ολυμπιακό ο Μάρτινς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει, αλλά ήδη υπάρχουν άρθρα για αποχωρήσεις των Πορτογάλων παικτών (Σα, Σεμέδο, Μπρούμα που ήταν βασικοί φέτος) , ενώ πιθανολογούν κι πωλήσεις Φορτούνη, Καμαρά, Μπα. Αν αποχωρήσουν όλοι αυτοί (+κάποιοι από τους αναπληρωματικούς τους), απευθείας καταλαβαίνουμε πως θα έχουν χάσει το μισό κορμό της ομάδας του για τη φετινή σεζόν. Παράλληλα, θα κάνουν μεν μεταγραφές, αλλά κανείς δεν εγγυάται ότι θα τους βγουν όλες.
Σε αυτή τη βάση, θεωρώ πως έγινε και η επιλογή από ΑΕΚ και ΠΑΟ σε έμπειρους προπονητές που έχουν κάνει πρωταθληματισμό, μήπως και μπουν σφήνα, αν όχι αυτή τη σεζόν, την επόμενη που λογικά ο Μάρτινς θα χαιρετήσει.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα κι μάλιστα ξεδιάντροπα. Ιβάν! όπως κι τότε ο πανελλήνιος κι πλήθος άλλων συνδέσμων έβγαλαν τα λάρυγγια τους να σε προειδοποιήσουν για τα φίδια τύπου Αλαφούζου. Εδώ σ αυτό το σάιτ υπηρχαν αυτοί οι οποίοι λέγαν "ξέρει τι κάνει ο πρόεδρος" . Τα αποτελέσματα γνωστά!!!
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

"" Τα αποτελέσματα γνωστά!!!""
4 κύπελλα + 1 πρωταθλημα+1 κλεμένο(ζημία)
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ο προεδρος ξαναεκανε συμμαχια με τον αλαφουζο.βεβαια αυτα γινονται στις μπιζνες.πετυχαινεις κατι.και μετα ο καθενας τον δρομο του. Ατυχεστατο παραδειγμα ανδρεα. Γενικα αφηστε την επιχειρηματικη μπαλα που δεν την ξερετε σαυτον που την ξερει και εχει καμια 300αρια επιχειρησεις.δεν ειναι κακο.η τελευταια φορα που μεγαλομετοχοι εκαναν το θελω των συνδεσμων στην ελλαδα στον ρουλη και την κουλα οι ομαδες πηγαν ακλαφτα
Επειδη λοιπον οι συνδεσμιτες και εμεις δεν διοικουμε επιχειρησεις για να ξερουμε τι θελει πχ απο τον κυρ κυρ ο σαββιδης ας ο αφησουμε καλυτερα
Αυτος που βαζει τα λεφτα του κατι θα ξερει.εξαλλου σχεδον 10 χρονια ειναι στην ομαδα.ασχοληθειτε με τις μεταγραφες τις προετοιμασιες και ολα αυτα ππυ μυριζουν χορταρι
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Taseos έγραψε:Ο προεδρος ξαναεκανε συμμαχια με τον αλαφουζο.βεβαια αυτα γινονται στις μπιζνες.πετυχαινεις κατι.και μετα ο καθενας τον δρομο του. Ατυχεστατο παραδειγμα ανδρεα. Γενικα αφηστε την επιχειρηματικη μπαλα που δεν την ξερετε σαυτον που την ξερει και εχει καμια 300αρια επιχειρησεις.δεν ειναι κακο.η τελευταια φορα που μεγαλομετοχοι εκαναν το θελω των συνδεσμων στην ελλαδα στον ρουλη και την κουλα οι ομαδες πηγαν ακλαφτα
Επειδη λοιπον οι συνδεσμιτες και εμεις δεν διοικουμε επιχειρησεις για να ξερουμε τι θελει πχ απο τον κυρ κυρ ο σαββιδης ας ο αφησουμε καλυτερα
Αυτος που βαζει τα λεφτα του κατι θα ξερει.εξαλλου σχεδον 10 χρονια ειναι στην ομαδα.ασχοληθειτε με τις μεταγραφες τις προετοιμασιες και ολα αυτα ππυ μυριζουν χορταρι

Επειδή σε παρακολουθώ και το ύφος σου σε γενικές γραμμές δε μου αρέσει.
Θεωρώ ότι το παραπάνω ποστ ,είναι ότι καλύτερο έχεις γράψει όσο είσαι εδώ μέσα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”