Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Totem_pk

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Totem_pk »

Τελικα κορωναιο ποιος εχει? Οχι για να δουμε ποιοι θα παιξουν με τον Οφη και το επομενο ματς.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Nα πουλησουμε και τον Ινγκασον τωρα που τραυματιστηκε ο Κρεσπο...Αν δεν ειχαμε περασει Μπεσικτας τι στο διαολο θα ειχε γινει?
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

jibbie έγραψε:να ρωτηση επειδη δεν το βρισκω καπου για Ματος, απο που προκυπτει αυτο, εστω και σαν φημη; ραδιο, μπλογκ, τιβι, καφες με τον περιπτερα, χειρομαντεια, απο που;
το μόνο που με καθησυχάζει
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Επίσης, αν γίνει αυτό με τον Μάτος στην κούλα, δεν μιλάμε για λευκή πετσέτα
μιλάμε για τρύπημα απλά και καθαρά για να ξέρουμε τι λέμε

ελπίζω κι εύχομαι να μην γίνει να είναι μια μαλακία και μισή αυτή η φήμη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sick Bastard την Παρ 02 Οκτ 2020, 11:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Γραφτηκε στο PAOK24.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Είναι προφανές ότι υπάρχει γραμμή Ρεμπε Περέιρα, να φτιαχτεί καινούρια ομάδα.

Εγώ τους δίνω 3 μέρες για να δώ τί ακριβώς παίζει.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

invincible έγραψε:Λήγει το συμβόλαιο Λιβάγια άντε δώστον τον Ματος και 3 εκ. και φέρτον τον παιχταρά να κάνει δίδυμο με τον Τσολακ.
Αυτό αν γινότανε θα ήταν μεγάλη μαγκιά.
Ούτως η άλλως 1/1/2021 θα είναι ελεύθερος ο Λιβάγια να υπογράψει με όποια ομάδα θελει, αν δεν υπογράφει ανανέωση.

Θα έχει θέμα ο καβούριας και αντιδράσεις βέβαια.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

jibbie έγραψε:να ρωτηση επειδη δεν το βρισκω καπου για Ματος, απο που προκυπτει αυτο, εστω και σαν φημη; ραδιο, μπλογκ, τιβι, καφες με τον περιπτερα, χειρομαντεια, απο που;
Στο ραδιο ειπωθηκε...
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Magpies4 έγραψε:Είναι προφανές ότι υπάρχει γραμμή Ρεμπε Περέιρα, να φτιαχτεί καινούρια ομάδα.

Κανει κουμαντο το αριστερο μπακ της ομαδας; :mrgreen:

Που παμε ρεεε...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

barlow4 έγραψε:Το τραγικο δεν ειναι οτι τους διωχνουν.Το τραγικο ειναι οτι δε λενε το γιατι και αφηνουν ολην αυτην την παραφιλολογια να αναπτυσσεται και να γαμαει την ομαδα, το λαο και το κλιμα γενικοτερα.
Αλλοι θα τα βαλουν με τη διοικηση, αλλοι με τον προπονητη, αλλοι με τους παικτες και παει λεγοντας.
Και να πεις οτι ξηλωνουν για τους δικους τους λογους που δε θελουν να αναφερουν αλλα ταυτοχρονα αντικαθιστουν με ακομα καλυτερους για να μη σπασει το ηθικο της ομαδας... ε το αντιθετο συμβαινει.
Δεν ξερω τι τρελα τους εχει πιασει.

Στο χω έτοιμο το σενάριο:
Δώρο ο Μάτος στην κούλα για την ιστορία με τα δελτία.

έλα μετά πες εσύ ότι δεν είναι έτσι.
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Δεν ξέρω αν έχει βάση αυτό για Μάτος αλλά εγώ θέλω να πάει στην αεκ, ειλικρινά το θέλω.
Θα αποδειχθεί ρε παιδί μου, πόσο τελειωμένος είναι, αν τον έχει ξεπεράσει το ποδόσφαιρο, αν δεν έχει πλέον αντοχές και αν γυρνάει τον κώλο του.
Μπόνους, ότι θα βλέπω όλα τα λιβανιστήρια (και παρόλη την αντιμετώπιση που είχε από μας) να τον κατηγορούν για προδοσία και για ντροπή που πάει στη χάρτινη.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Magpies4 έγραψε:Είναι προφανές ότι υπάρχει γραμμή Ρεμπε Περέιρα, να φτιαχτεί καινούρια ομάδα.

Εδω θελαν 5 μερες για να κλεισουν τον ερασιτεχνη Περειρα απο την Βικινγκ, και εσυ περιμενεις σοβαρες μεταγραφες μεσα σε 3 μερες?
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Bono. έγραψε:Δεν ξέρω αν έχει βάση αυτό για Μάτος αλλά εγώ θέλω να πάει στην αεκ, ειλικρινά το θέλω.
Θα αποδειχθεί ρε παιδί μου, πόσο τελειωμένος είναι, αν τον έχει ξεπεράσει το ποδόσφαιρο, αν δεν έχει πλέον αντοχές και αν γυρνάει τον κώλο του.
Μπόνους, ότι θα βλέπω όλα τα λιβανιστήρια (και παρόλη την αντιμετώπιση που είχε από μας) να τον κατηγορούν για προδοσία και για ντροπή που πάει στη χάρτινη.
Αν παει στην Κουλα, η απορια σου θα λυθει σχετικα συντομα!
επομενη αγωνιστικη με κουλα εκτος...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

θενκς παιδια. ας περιμενουμε. τελειωνουν οι μεταγραφες και τα λεμε για ολους και για ολα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

joshua έγραψε:Nα πουλησουμε και τον Ινγκασον τωρα που τραυματιστηκε ο Κρεσπο...Αν δεν ειχαμε περασει Μπεσικτας τι στο διαολο θα ειχε γινει?
Ρε συ κουλαρε,μη παίρνεις τις μετρητοίς ότι διαβάζεις.
Προφανώς έχουν στο μυαλό τους να αντικαταστήσουν και άλλους που θα πουληθούν η θα αποχωρήσουν,δε σημαίνει ότι αυτά τα σχέδια θα υλοποιηθούν τώρα,δεν υπάρχει χρόνος και αν δουλέψουν με πίεση χρόνου, μόνο λάθη μπορούν να γίνουν.
Μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι,λογικά θα έχει αλλάξει όλη η ομάδα των τίτλων.
Εγώ βλέπω τελικά,στις επόμενες τρεις μέρες,να έρχεται ένα χαφ και να φευγει ο Ματος και οι πιτσιρικάδες.
Τιποτα άλλο.
Αν έρθει ο Μπρανταριτς θα το γυρίσει σε 433,αν και δε το βλέπω πιθανό για τον Κροατη, άλλον παίχτη πιστεύω έχουν στόχο και αυτό γιατί δύσκολα να αλλάξει τώρα σύστημα ο Αμπελ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”