Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Τελικα κορωναιο ποιος εχει? Οχι για να δουμε ποιοι θα παιξουν με τον Οφη και το επομενο ματς.
Nα πουλησουμε και τον Ινγκασον τωρα που τραυματιστηκε ο Κρεσπο...Αν δεν ειχαμε περασει Μπεσικτας τι στο διαολο θα ειχε γινει?
- Sick Bastard
το μόνο που με καθησυχάζειjibbie έγραψε:να ρωτηση επειδη δεν το βρισκω καπου για Ματος, απο που προκυπτει αυτο, εστω και σαν φημη; ραδιο, μπλογκ, τιβι, καφες με τον περιπτερα, χειρομαντεια, απο που;
- Sick Bastard
Επίσης, αν γίνει αυτό με τον Μάτος στην κούλα, δεν μιλάμε για λευκή πετσέτα
μιλάμε για τρύπημα απλά και καθαρά για να ξέρουμε τι λέμε
ελπίζω κι εύχομαι να μην γίνει να είναι μια μαλακία και μισή αυτή η φήμη
μιλάμε για τρύπημα απλά και καθαρά για να ξέρουμε τι λέμε
ελπίζω κι εύχομαι να μην γίνει να είναι μια μαλακία και μισή αυτή η φήμη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sick Bastard την Παρ 02 Οκτ 2020, 11:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είναι προφανές ότι υπάρχει γραμμή Ρεμπε Περέιρα, να φτιαχτεί καινούρια ομάδα.
Εγώ τους δίνω 3 μέρες για να δώ τί ακριβώς παίζει.
- bersekeros
Αυτό αν γινότανε θα ήταν μεγάλη μαγκιά.invincible έγραψε:Λήγει το συμβόλαιο Λιβάγια άντε δώστον τον Ματος και 3 εκ. και φέρτον τον παιχταρά να κάνει δίδυμο με τον Τσολακ.
Ούτως η άλλως 1/1/2021 θα είναι ελεύθερος ο Λιβάγια να υπογράψει με όποια ομάδα θελει, αν δεν υπογράφει ανανέωση.
Θα έχει θέμα ο καβούριας και αντιδράσεις βέβαια.
Στο ραδιο ειπωθηκε...jibbie έγραψε:να ρωτηση επειδη δεν το βρισκω καπου για Ματος, απο που προκυπτει αυτο, εστω και σαν φημη; ραδιο, μπλογκ, τιβι, καφες με τον περιπτερα, χειρομαντεια, απο που;
Κανει κουμαντο το αριστερο μπακ της ομαδας;Magpies4 έγραψε:Είναι προφανές ότι υπάρχει γραμμή Ρεμπε Περέιρα, να φτιαχτεί καινούρια ομάδα.

Που παμε ρεεε...
- Sick Bastard
barlow4 έγραψε:Το τραγικο δεν ειναι οτι τους διωχνουν.Το τραγικο ειναι οτι δε λενε το γιατι και αφηνουν ολην αυτην την παραφιλολογια να αναπτυσσεται και να γαμαει την ομαδα, το λαο και το κλιμα γενικοτερα.
Αλλοι θα τα βαλουν με τη διοικηση, αλλοι με τον προπονητη, αλλοι με τους παικτες και παει λεγοντας.
Και να πεις οτι ξηλωνουν για τους δικους τους λογους που δε θελουν να αναφερουν αλλα ταυτοχρονα αντικαθιστουν με ακομα καλυτερους για να μη σπασει το ηθικο της ομαδας... ε το αντιθετο συμβαινει.
Δεν ξερω τι τρελα τους εχει πιασει.
Στο χω έτοιμο το σενάριο:
Δώρο ο Μάτος στην κούλα για την ιστορία με τα δελτία.
έλα μετά πες εσύ ότι δεν είναι έτσι.
Δεν ξέρω αν έχει βάση αυτό για Μάτος αλλά εγώ θέλω να πάει στην αεκ, ειλικρινά το θέλω.
Θα αποδειχθεί ρε παιδί μου, πόσο τελειωμένος είναι, αν τον έχει ξεπεράσει το ποδόσφαιρο, αν δεν έχει πλέον αντοχές και αν γυρνάει τον κώλο του.
Μπόνους, ότι θα βλέπω όλα τα λιβανιστήρια (και παρόλη την αντιμετώπιση που είχε από μας) να τον κατηγορούν για προδοσία και για ντροπή που πάει στη χάρτινη.
Θα αποδειχθεί ρε παιδί μου, πόσο τελειωμένος είναι, αν τον έχει ξεπεράσει το ποδόσφαιρο, αν δεν έχει πλέον αντοχές και αν γυρνάει τον κώλο του.
Μπόνους, ότι θα βλέπω όλα τα λιβανιστήρια (και παρόλη την αντιμετώπιση που είχε από μας) να τον κατηγορούν για προδοσία και για ντροπή που πάει στη χάρτινη.
Εδω θελαν 5 μερες για να κλεισουν τον ερασιτεχνη Περειρα απο την Βικινγκ, και εσυ περιμενεις σοβαρες μεταγραφες μεσα σε 3 μερες?Magpies4 έγραψε:Είναι προφανές ότι υπάρχει γραμμή Ρεμπε Περέιρα, να φτιαχτεί καινούρια ομάδα.
Αν παει στην Κουλα, η απορια σου θα λυθει σχετικα συντομα!Bono. έγραψε:Δεν ξέρω αν έχει βάση αυτό για Μάτος αλλά εγώ θέλω να πάει στην αεκ, ειλικρινά το θέλω.
επομενη αγωνιστικη με κουλα εκτος...
θενκς παιδια. ας περιμενουμε. τελειωνουν οι μεταγραφες και τα λεμε για ολους και για ολα.
Ρε συ κουλαρε,μη παίρνεις τις μετρητοίς ότι διαβάζεις.joshua έγραψε:Nα πουλησουμε και τον Ινγκασον τωρα που τραυματιστηκε ο Κρεσπο...Αν δεν ειχαμε περασει Μπεσικτας τι στο διαολο θα ειχε γινει?
Προφανώς έχουν στο μυαλό τους να αντικαταστήσουν και άλλους που θα πουληθούν η θα αποχωρήσουν,δε σημαίνει ότι αυτά τα σχέδια θα υλοποιηθούν τώρα,δεν υπάρχει χρόνος και αν δουλέψουν με πίεση χρόνου, μόνο λάθη μπορούν να γίνουν.
Μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι,λογικά θα έχει αλλάξει όλη η ομάδα των τίτλων.
Εγώ βλέπω τελικά,στις επόμενες τρεις μέρες,να έρχεται ένα χαφ και να φευγει ο Ματος και οι πιτσιρικάδες.
Τιποτα άλλο.
Αν έρθει ο Μπρανταριτς θα το γυρίσει σε 433,αν και δε το βλέπω πιθανό για τον Κροατη, άλλον παίχτη πιστεύω έχουν στόχο και αυτό γιατί δύσκολα να αλλάξει τώρα σύστημα ο Αμπελ.