14. Andrija Zivkovic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Ο φετινός Ζίφκοβιτς, είναι δημιούργημα Λουτσέσκου.GREATANASTASIOS έγραψε:Γιατί τον έβαλε μέ του πού έγινε το νέο συμβόλαιο λες και τον ματιάσανε η ζωή τραβάει την κατηφόρα.
Είναι μεταλλαγμένο υβρίδιο.
Διασταύρωση Λημνιού με Ζαμπά.
Από τον Ζαμπά έχει πάρει τον ατομικισμό και την βλακεία και από τον Λημνιό την αμπαλοσύνη.
Στην κυριολεξία τον αχρήστευσε.
- john4serres
Αυτό ακριβώς. Δεν ήξερα πως να το διατυπώσω τόσο καιρό.15_50 έγραψε:Ο φετινός Ζίφκοβιτς, είναι δημιούργημα Λουτσέσκου.GREATANASTASIOS έγραψε:Γιατί τον έβαλε μέ του πού έγινε το νέο συμβόλαιο λες και τον ματιάσανε η ζωή τραβάει την κατηφόρα.
Είναι μεταλλαγμένο υβρίδιο.
Διασταύρωση Λημνιού με Ζαμπά.
Από τον Ζαμπά έχει πάρει τον ατομικισμό και την βλακεία και από τον Λημνιό την αμπαλοσύνη.
Στην κυριολεξία τον αχρήστευσε.
δεν έπεισες ότι αξίζεις τα φετινά σου λεφτά Αντίγια... ίσα που αν έρθει καμιά πρόταση είμαι υπέρ του να πουληθείς... αλλά που....;;;
- ΑποστόληςΑ
Πραγματική απογοήτευση .. το βαρύτερο συμβόλαιο
Αυτός κ ο Κουρτιτς είναι οι μεγαλύτερες μου ανησυχίες για του χρόνου
Αυτός κ ο Κουρτιτς είναι οι μεγαλύτερες μου ανησυχίες για του χρόνου
Πραγματικα βλεπεις τον Αντριγια που ειναι ο σταρ σου ο παικτης που πρεπει να κανει τη διαφορα τι προσφερει περισσοτερο πλεον σε ενα ματς και αυτο ειναι για μενα τουλαχιστον η αμυντικη τακτικη του.Γενικα η τακτικη του προσηλωση.Εχεις καταντησει αυτο που λεμε αμυντικο εξτρεμ Αντριγια.Εγω θελω απο.τα εξτρεμ μου ασιστ και γκολ.Δειχνει γτ δεν ηταν για το επιπεδο της Μπενφικα,δεν ηταν χαζοι οι πορτογαλοι που τον αφησαν ελευθερο.
Σήμερα κατάφερε στο ένα ημίχρονο που μπήκε να με βγάλει από τα ρούχα μου παραπάνω και από τον μιτριτα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Παίκτη που να προσφέρει αυτά που προσφέρει ο Αντριγια βρίσκεις και με 400Κ (Λημνιος, Μουργκ κοκ)
Αν βρούμε τρόπο να τον ξυπνήσουμε καλώς να μείνει, ειδάλλως τζάμπα πληρώνουμε 3 φορές την αξία του σε συμβόλαιο.
Αν βρούμε τρόπο να τον ξυπνήσουμε καλώς να μείνει, ειδάλλως τζάμπα πληρώνουμε 3 φορές την αξία του σε συμβόλαιο.
Ψιλά γράμματα...ΑποστόληςΑ έγραψε:3.800 αγωνιστικά λεπτά είχε μέχρι σήμερα.
νομίζαμε ότι κοροιδέψαμε την μπενφίκα
ποιοι? εμείς.. την μπενφίκα..
επίσης όλοι νομίζουν ότι είναι ταχύτατος (επειδή κάνει πολύ μικρά βήματα), τη στιγμή που η ταχύτητά του είναι σε μετριοκαλό επίπεδο
ποιοι? εμείς.. την μπενφίκα..
επίσης όλοι νομίζουν ότι είναι ταχύτατος (επειδή κάνει πολύ μικρά βήματα), τη στιγμή που η ταχύτητά του είναι σε μετριοκαλό επίπεδο
Οι μονες ανασες που πηρε φετος ο Αντριγια ηταν οταν ειχε κορονοιο. απο τα 3800 λεπτα που επαιξε, τα 3200 ετρεχε να καλυπτει Σιντκλευ, Βιερινια και Τειλορ στην αμυνα.cambiaso έγραψε:Πραγματικα βλεπεις τον Αντριγια που ειναι ο σταρ σου ο παικτης που πρεπει να κανει τη διαφορα τι προσφερει περισσοτερο πλεον σε ενα ματς και αυτο ειναι για μενα τουλαχιστον η αμυντικη τακτικη του.Γενικα η τακτικη του προσηλωση.Εχεις καταντησει αυτο που λεμε αμυντικο εξτρεμ Αντριγια.Εγω θελω απο.τα εξτρεμ μου ασιστ και γκολ.Δειχνει γτ δεν ηταν για το επιπεδο της Μπενφικα,δεν ηταν χαζοι οι πορτογαλοι που τον αφησαν ελευθερο.
Χθες ειχε πυρετο και παρολα αυτα επαιξε (χαλια) γιατι η μονη αλλη λυση στον παγκο ηταν ο Τειλορ. Μην ειμαστε αδικοι.