Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από eorptol »

PABLO GARCIA έγραψε:
υπάρχει έλλειψη στήριξης κατά τη γνώμη σου?? για μένα η στήριξη είναι πρωτοφανής και νομίζω ότι είναι το τελευταίο που λείπει στην ομάδα και στην διοίκηση η οποία δειχνει ότι κάνει αυτό που θέλει να κάνει χωρίς να επηρεάζεται από τίποτα...νομίζω αυτό το έχει αποδείξει....και φυσικά ν' αλλάξει η νοοτροπία...και στη μίζερη νοοτροπία αλλά και στα συνθήματα"ΠΑΜΠΛΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ" Ή " ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΟΝΤΕ"...Γιατί και αυτά μιζέρια είναι και μάλιστα μεγαλύτερη και ο κύριος υπεύθυνος για το που βρέθηκε ο ΠΑΟΚ.....
αν θεωρεις στηριξη αυτα που λες σε καθε ποστ σου και ηταν η πλειψηφεια που στηριζαν τις αποψεις σου τοτε
ο ζαγορ θα την ειχε κανει μεσα σε 6 μηνες ευτυχως εισαι πολυ μικρη μειοψηφεια και ουτε εσυ ουτε οι ζαγορες και μυρτσοι θα αντιστρεψουν το κλιμα
στο ΠΑΟΚ ευτυχως......

α και τα ποστ μου σχολιασε τα οσο θες αυτο θα κανω και εγω για τα δικα σου οποτε θελω ....... :shock:
φυσικα...... :shock:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

PABLO GARCIA έγραψε:eorptol εντάξει κάτι γίνεται...
Από εχθροί γίναμε επιφυλακτικοί και τώρα απαισιόδοξοι....
Ποτέ δεν είναι αργά τελικά......
δεν θελω να πω οτι εισαι εχθρος αν και ειναι φανερο οτι εχεις "προβλημα"
με ολο το εγχειρημα ζαγορακη ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ
.......ονειρευεσε προφανως αλλον ΠΑΟΚ αυτον που ζησαμε τα τελευταια χρονια........... :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Δεν ειμαι εναντίον της κριτικής, ίσα ίσα, αλλά θα ήθελα να ακούσω από κάποιους που δεν γουστάρουν Σάντος ποιόν θα θέλανε στη θέση του. Όσο δεν το ακούω τοποθετώ την κριτική στη "θέση που της αξίζει"
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Λογικά αφού έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια στη πούδρα,
όποιον θέλει ο Γούμενος, ο Παγώνης η ο Batman...

:) :) :) :shock:
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

έτσι μπράβο eorptol, επανήρθες στο γνωστό σου ρόλο,γιατί ανησύχησα πρός στιγμή....
το ότι το μόνο που κάνεις εδώ είναι να σχολιάζεις τις γνώμες των άλλων-σαν εκείνους τους γέρους του Muppet Show- το κάνεις συνεχώς γι αυτό μη το λες για καινούριο....πες όμως και καμιά σου άποψη για να έχουμε τη χαρά να μοιραστείς μαζί μας και τον εκπληκτικό τρόπο σκέψής σου....κρίμα να πάει χαμένος.....
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Είχα πει παλαιότερα στο φόρουμ .. το ότι πήρα διαρκείας με Γούμενο με κάνει αιωνίως μαγαρισμένο .. για να ξεπλύνω λοιπόν αυτή την ντροπή, πρέπει να πάρω 10 συνεχόμενες χρονιές διαρκείας με πρόεδρο Ζαγοράκη, ακόμη κι αν αυτός προσπαθήσει να μας ... διαλύσει.

Εγώ λοιπόν σαν Παοκτσής, τόσα χρόνια δεν ήξερα ποιος είναι πληρωμένος, σε ποιον χρωστάμε, πόσα δώσαμε για την τάδε μεταγραφή και τι μισθό παίρνει ο τάδε παίχτης.

Τώρα ήρθε ένας άνθρωπος ο οποίος μου τα δίνει όλα αυτά στο πιάτο και κινείται σε πλήρη διαφάνεια και θα βγω εγώ να πουλήσω μούρη και θα του κάνω αναλύσεις για τα μπάτζετ και τις μεταγραφές; Θα του κάνω υποδείξεις για το ρόστερ και ποιον θα φέρει για προπονητή;

Αν ήμουν τόσο ενεργός και παλαιότερα, αν ζητούσα εξηγήσεις από αυτούς που έπρεπε και παλαιότερα, τότε ο ΠΑΟΚ δεν θα έφτανε στο σημείο που έφτασε.

Ήρθε λοιπόν αυτός ο άνθρωπος να με σώσει και τώρα εγώ θα το παίξω ο "κάνω καλοπροαίρετη κριτική"; Ξύπνησα από κει που δεν ήξερα τι μου γίνεται και θα ζητήσω 100 από τον Ζαγοράκη, τη στιγμή που δεν ζητούσα 1 από τους προηγούμενους;

Ντροπή μου!!!
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Θα θελα να ξερα πολύ ποιόν αφορούν τα "Ντροπή μου" καθώς δεν είδα κανένα post σ' αυτό το topic που να διαφωνεί με την ανανέωση του Σάντος....Ειλικρινά πολύ θα 'θελα να ξερα.....
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

"Δωσε θαρρος στο χωριατη, να σ' ανεβει στο κρεβατι" με λιγα λογια, αλλα η εκφραση ειναι πολλη βαρια και δεν αρμοζει...

Ισως η πικρα των πετρινων χρονων να αφησε τα αποτυπωματα της στη ψυχη του καθενος, που τωρα πια φοβουνται και τη σκια τους αμφισβητωντας ολους και ολα...

Απο την αλλη, απο τη στιγμη που ο Ζαγορακης ειναι τοσο διαφανος, επομενο ειναι ο καθενας να θελει να πει τη γνωμη του, καλοπροαιρετα ή μη.

Μπερδεμενα τα συναισθηματα...αλλα λεει η καρδια, αλλα το στομαχι κι αλλα ο νους...
Ετσι δε βγαζεις ακρη...
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Το ποστ αυτό ήταν γενικό και όχι για τον Σάντος .. Δεν αναφέρομαι σε σένα Pable. Όσο για το ποιος είναι αντίθετος, ψάξε να τους βρεις στα παλιά ποστ ή σε αυτούς που πήγαν έξω από τα επίσημα μετά το ΠΑΟΚ - Αστέρας 0-1 ..
Υγ: Ας σταματήσετε τις προσωπικές κόντρες οι οποίες απ' ότι φαίνεται θα οδηγήσουν σε καυγά και δεν το θέλω.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

PABLO GARCIA έγραψε:έτσι μπράβο eorptol, επανήρθες στο γνωστό σου ρόλο,γιατί ανησύχησα πρός στιγμή....
το ότι το μόνο που κάνεις εδώ είναι να σχολιάζεις τις γνώμες των άλλων-σαν εκείνους τους γέρους του Muppet Show- το κάνεις συνεχώς γι αυτό μη το λες για καινούριο....πες όμως και καμιά σου άποψη για να έχουμε τη χαρά να μοιραστείς μαζί μας και τον εκπληκτικό τρόπο σκέψής σου....κρίμα να πάει χαμένος.....
εγω ειμαι σαν τους γερους του muppet show ....?
εγω δεν σε ειρωνευτηκα .....ριχνεις σποντες για την ηλικια μου επειδη
ειμαι μεγαλος εχω δει πολλα και τωρα ειμαστε στην καλλιτερη κατασταση
απο τοτε που θυμαμε τον εαυτο μου......ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ Η ΝΑ ΣΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ....
την κριτικη μου στα ποστ σου θα την κανω σε αρεσει δεν σε αρεσει
.....αν ομως ξαναειρωνευτεις θα την ακουσεις καλα τοτε μονο μην μυξοκλαψεις παλι και πεις δεν ποσταρω για κανενα μηνα ετσι ?......
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Yiankos έγραψε:Είχα πει παλαιότερα στο φόρουμ .. το ότι πήρα διαρκείας με Γούμενο με κάνει αιωνίως μαγαρισμένο .. για να ξεπλύνω λοιπόν αυτή την ντροπή, πρέπει να πάρω 10 συνεχόμενες χρονιές διαρκείας με πρόεδρο Ζαγοράκη, ακόμη κι αν αυτός προσπαθήσει να μας ... διαλύσει.

Εγώ λοιπόν σαν Παοκτσής, τόσα χρόνια δεν ήξερα ποιος είναι πληρωμένος, σε ποιον χρωστάμε, πόσα δώσαμε για την τάδε μεταγραφή και τι μισθό παίρνει ο τάδε παίχτης.

Τώρα ήρθε ένας άνθρωπος ο οποίος μου τα δίνει όλα αυτά στο πιάτο και κινείται σε πλήρη διαφάνεια και θα βγω εγώ να πουλήσω μούρη και θα του κάνω αναλύσεις για τα μπάτζετ και τις μεταγραφές; Θα του κάνω υποδείξεις για το ρόστερ και ποιον θα φέρει για προπονητή;

Αν ήμουν τόσο ενεργός και παλαιότερα, αν ζητούσα εξηγήσεις από αυτούς που έπρεπε και παλαιότερα, τότε ο ΠΑΟΚ δεν θα έφτανε στο σημείο που έφτασε.

Ήρθε λοιπόν αυτός ο άνθρωπος να με σώσει και τώρα εγώ θα το παίξω ο "κάνω καλοπροαίρετη κριτική"; Ξύπνησα από κει που δεν ήξερα τι μου γίνεται και θα ζητήσω 100 από τον Ζαγοράκη, τη στιγμή που δεν ζητούσα 1 από τους προηγούμενους;

Ντροπή μου!!!
+4...Για την εξομολόγηση σου, σπάνια το βλέπεις να γίνετε στις μέρες μας.
+4...Επειδή μιλάς σε πρώτο πρόσωπο.
+4...Επειδή ταυτίζεις εσένα τον ΠΑΟΚτσή με γενική έννοια του ΠΑΟΚτσή.
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Yiankos έγραψε:Είχα πει παλαιότερα στο φόρουμ .. το ότι πήρα διαρκείας με Γούμενο με κάνει αιωνίως μαγαρισμένο .. για να ξεπλύνω λοιπόν αυτή την ντροπή, πρέπει να πάρω 10 συνεχόμενες χρονιές διαρκείας με πρόεδρο Ζαγοράκη, ακόμη κι αν αυτός προσπαθήσει να μας ... διαλύσει.

Ντροπή μου!!!
αυτην την εξομολογηση-αυτοκριτικη θα πρεπει να την κανουμε ολοι μας
ΟΛΟΙ ........και ασχολουμαστε με ....τελος παντων......ειναι ωραιο που στο φορουμ ακουγονται τετοιες φωνες........ :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

Yiankos έγραψε:Το ποστ αυτό ήταν γενικό και όχι για τον Σάντος .. Δεν αναφέρομαι σε σένα Pable. Όσο για το ποιος είναι αντίθετος, ψάξε να τους βρεις στα παλιά ποστ ή σε αυτούς που πήγαν έξω από τα επίσημα μετά το ΠΑΟΚ - Αστέρας 0-1 ..
Υγ: Ας σταματήσετε τις προσωπικές κόντρες οι οποίες απ' ότι φαίνεται θα οδηγήσουν σε καυγά και δεν το θέλω.
το "ειμαι ΠΑΟΚ πουλαω τρελα δε μπορω αλλη σαρδελα" ηταν μεμτο κατ'εσε υγεια κατ'εμε.....οριοθετησε τον πατο του ΠΑΟΚ για τη ζαγορακειο εποχη.....το οτι βρεθηκε μισος βλακας που ειπε go village ή πεντε αγγελοσκυλα να χτυπησουν τον -κατα τη γνωμη τους- αμοιρο πορτογαλλο δεν αμαυρωνει την ουσια της κινησης που ηταν το "ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ" "ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ".....

εμεις μαζι για μια ζωη........
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Όσο κι αν δεν το καταλαβαίνεις, είναι ακριβώς αυτό το σκεπτικό (που πηγάζει από το φιλότιμο του ΠΑΟΚτσή, αγνά συναισθήματα και σκέψεις δηλαδή) που κόντεψε να μας διαλύσει τις εποχές μπάτμαν και γούμενου...
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Santos go village...!! :) :) :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”