Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Το έγραψε λίγες σελίδες πίσω ο γομαρος και το τσίμπησαν οι δημοσιογραφαρες.
Εδώ μέσα κάνει ρεπορτάζ και κλέβει συνομιλίες το 80% (μπορεί να γράφω και λίγο) των δημοσιογράφων ΠΑΟΚ.
Διαβάστε τι έχει βγάλει στις 12:20 το σφινα,και κοιτάξτε την ώρα που είχα εγώ την κουβέντα με τον Gospi.
Τα πάντα από εδώ μέσα λέμε,και τις κουβέντες μας και το ψαχτηρι των παιδιών.
Εδώ μέσα κάνει ρεπορτάζ και κλέβει συνομιλίες το 80% (μπορεί να γράφω και λίγο) των δημοσιογράφων ΠΑΟΚ.
Διαβάστε τι έχει βγάλει στις 12:20 το σφινα,και κοιτάξτε την ώρα που είχα εγώ την κουβέντα με τον Gospi.
Τα πάντα από εδώ μέσα λέμε,και τις κουβέντες μας και το ψαχτηρι των παιδιών.
το σφινα ποιο ειναι ρε μαγκες?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπανε διαμορφωνουμε δημοσιογραφικη αποψη φιλε [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
να δεις πως το λεν στο χωριο μου...
καθοδηγητές σκεψεις ή ελληνιστι influencers
να δεις πως το λεν στο χωριο μου...
καθοδηγητές σκεψεις ή ελληνιστι influencers
Διάβασε το κείμενο "φέρνει χαφ της επιλογής του" δες την ώρα και δες και τι ώρα μιλάγαμε εμείς εδώ.
Μια ματια στους σχηματισμους που χρησιμοποιει και καταλαβαινεις αμεσως τι λειπει.Σημερα λεει χρησιμοποιησε 3-4-2-1 με Ενρικε,Στοχ,Μπισεσβαρ ΚΑΙ Πελκα.Κανει μπαμ οτι ο ανθρωπος θελει ταχυτητα και με τοσους επιθετικους,ειτε παιξει με 2 οκταρια,ειτε με 6ρι και 8ρι,αυτοι θα πρεπει να εχουν ενα χαρακτηριστικο.ΤΑΧΥΤΗΤΑ...Καπου εκει βαραει το καμπανακι σχεδον για ολα τα χαφ μας.
-
Από ότι καταλαβαίνω πάμε να παίξουμε ένα ψευτο 4-4-2 . Στην άμυνα θα παίζουμε 4-4-2 για να καλύπτουμε όλους τους χώρους ,με πολυ πρεσινγκ.
Στην επίθεση θα το γυρνάμε 3-4-2-1 για μένα δεν θέλουμε 6αρι αλλά 8αρια ολοκληρωμενα. Για αρχή Καντουρι και Ντουγκλας θα καλύψουν αυτό που πρέπει ,μέχρι να βρεθεί ο box to box που ψάχνουμε.
Στην επίθεση θα το γυρνάμε 3-4-2-1 για μένα δεν θέλουμε 6αρι αλλά 8αρια ολοκληρωμενα. Για αρχή Καντουρι και Ντουγκλας θα καλύψουν αυτό που πρέπει ,μέχρι να βρεθεί ο box to box που ψάχνουμε.
- anekfrastos
joshua έγραψε:Μια ματια στους σχηματισμους που χρησιμοποιει και καταλαβαινεις αμεσως τι λειπει.Σημερα λεει χρησιμοποιησε 3-4-2-1 με Ενρικε,Στοχ,Μπισεσβαρ ΚΑΙ Πελκα.Κανει μπαμ οτι ο ανθρωπος θελει ταχυτητα και με τοσους επιθετικους,ειτε παιξει με 2 οκταρια,ειτε με 6ρι και 8ρι,αυτοι θα πρεπει να εχουν ενα χαρακτηριστικο.ΤΑΧΥΤΗΤΑ...Καπου εκει βαραει το καμπανακι σχεδον για ολα τα χαφ μας.
Γρήγορη σκέψη και πάσες ακριβείας,αυτά αρκούν, άπο την στιγμή που ναι μεν δεν έχουμε πολύ γρήγορα χαφ άλλα δεν είναι και Τζιοληδες,ούτε καν ο Μίσιτς.
esiti και ολιβειρα και ειμαστε οκ...
πρωτα εσιτι και περιμενεις να δεις τι γινεται με ολιβειρα..
πρωτα εσιτι και περιμενεις να δεις τι γινεται με ολιβειρα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Demir την Παρ 05 Ιούλ 2019, 13:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ποσο ευκολο ειναι για μια ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ να βρει ΔΥΟ ολοκληρωμενα οκταρια? Να τρεχουν,να πιεζουν,να κοβουν,να δημιουργουν...
Υ.Γ Διαβαζεις και για αυτον τον Σενα.Βραζιλιανος μεσοεπιθετικος με 0 γκολ και 6 ασιστ σε 90 παιχνιδια...
Υ.Γ Διαβαζεις και για αυτον τον Σενα.Βραζιλιανος μεσοεπιθετικος με 0 γκολ και 6 ασιστ σε 90 παιχνιδια...
- black_star_ninja
Δες αυτο. Στην αμυνα 442 και στην επιθεση εχει ποικιλια.panpangr77 έγραψε:Από ότι καταλαβαίνω πάμε να παίξουμε ένα ψευτο 4-4-2 . Στην άμυνα θα παίζουμε 4-4-2 για να καλύπτουμε όλους τους χώρους ,με πολυ πρεσινγκ.
https://repress.gr/ampel-fereira-style- ... VVJrW0lHSo
Να σου πω ποσες φορες θυμαμαι τον Ελ Καντουρι και οχι μονο να κανει λαθος πασα στο κεντρο και μετα να τρωμε κοντρα φαση με αργο αμυντικο τρανζισιον? Μεταξυ αλλων θυμισου το πρωτο η δευτερο γκολ της Μπενφικα στη τουμπα.obanebane έγραψε:joshua έγραψε:Μια ματια στους σχηματισμους που χρησιμοποιει και καταλαβαινεις αμεσως τι λειπει.Σημερα λεει χρησιμοποιησε 3-4-2-1 με Ενρικε,Στοχ,Μπισεσβαρ ΚΑΙ Πελκα.Κανει μπαμ οτι ο ανθρωπος θελει ταχυτητα και με τοσους επιθετικους,ειτε παιξει με 2 οκταρια,ειτε με 6ρι και 8ρι,αυτοι θα πρεπει να εχουν ενα χαρακτηριστικο.ΤΑΧΥΤΗΤΑ...Καπου εκει βαραει το καμπανακι σχεδον για ολα τα χαφ μας.
Γρήγορη σκέψη και πάσες ακριβείας,αυτά αρκούν, άπο την στιγμή που ναι μεν δεν έχουμε πολύ γρήγορα χαφ άλλα δεν είναι και Τζιοληδες,ούτε καν ο Μίσιτς.
- ΑποστόληςΑ
Δεν είσαι ο μόνος.Gospi έγραψε:Ειμαι με Τζοσουα 100%
Όλα αυτά είναι συνέπειες των περυσινών τραυματισμών των τριών παικτών - κλειδιών.
- ΑποστόληςΑ
Gospi έγραψε:το σφινα ποιο ειναι ρε μαγκες?