Τελευταία μέρα του κρέατος ήταν η χθεσινή. Τώρα πάλι στις 28 Απριλίου.giapas έγραψε:Αποστόλη , με μέτρο τα κοψίδια στην ηλικία σου !!!
Razvan Lucescu II
- ΑποστόληςΑ

Re: Razvan Lucescu II
- sourmenetes
 - Moderator

Επειδη πολλοι λετε για την εισοδο σακχοφ.
Αν επαιζε βασικος ο ολιβειρα και στραβωνε το ματς για εναν καποιο λογο,με κουρασμενο μπισε,βιειρινια και σχεδον τη μιση ομαδα εξουθενωμενη απο το ματς της πεμπτης ποιος θα εμπαινε να αλλαξει το ματς;;;
Δε λεω οτι αυτο σκεφτηκε ο λουτσεσκου, ή οτι ειναι σωστο,απλα το να βγαινουν οι ιδιοι και οι ιδιοι να λενε γιατι σακχοφ,ονειρα ειδες παλι,οτι ταχα πηρε ο βαζελος το κεντρο στο πρωτο ημ(οι ανθρωποι κανανε τελικη στο 45 οταν παιζαμε με 9 παικτες) και διαφορα ουρανοκατεβατα για να ικανοποιησουν τον εγωισμο τους, το θεωρω τραγικο.
Δεν ειδα να μιλαμε για τον τραγικο ολιβειρα στο τελος του ματς.δεν ειδα να λετε για τα κακα τελειωματα ακπομ.
Η μπαλα ετσι ειναι.αλλα καποιοι νομιζετε οτι παιζουν ρομποτ για αυτο και ακομα με 3 ισοπαλιες(η μια με γκολ οφσαιντ και στην αλλη δε δοθηκε καθαρο πεναλτυ) καποιος σας φταιει.
Κοιταχτε λιγο τι κανει η ομαδα και καταλαβετε οτι και λαθη γινονται και θα γινονται αλλα αυτη η μουρμουρογκρινια,ειδικα την ωρα του ματς ειναι γελοια.

Αν επαιζε βασικος ο ολιβειρα και στραβωνε το ματς για εναν καποιο λογο,με κουρασμενο μπισε,βιειρινια και σχεδον τη μιση ομαδα εξουθενωμενη απο το ματς της πεμπτης ποιος θα εμπαινε να αλλαξει το ματς;;;
Δε λεω οτι αυτο σκεφτηκε ο λουτσεσκου, ή οτι ειναι σωστο,απλα το να βγαινουν οι ιδιοι και οι ιδιοι να λενε γιατι σακχοφ,ονειρα ειδες παλι,οτι ταχα πηρε ο βαζελος το κεντρο στο πρωτο ημ(οι ανθρωποι κανανε τελικη στο 45 οταν παιζαμε με 9 παικτες) και διαφορα ουρανοκατεβατα για να ικανοποιησουν τον εγωισμο τους, το θεωρω τραγικο.
Δεν ειδα να μιλαμε για τον τραγικο ολιβειρα στο τελος του ματς.δεν ειδα να λετε για τα κακα τελειωματα ακπομ.
Η μπαλα ετσι ειναι.αλλα καποιοι νομιζετε οτι παιζουν ρομποτ για αυτο και ακομα με 3 ισοπαλιες(η μια με γκολ οφσαιντ και στην αλλη δε δοθηκε καθαρο πεναλτυ) καποιος σας φταιει.
Κοιταχτε λιγο τι κανει η ομαδα και καταλαβετε οτι και λαθη γινονται και θα γινονται αλλα αυτη η μουρμουρογκρινια,ειδικα την ωρα του ματς ειναι γελοια.
- 
				Dimg4

O Σαχοβsourmenetes έγραψε:Επειδη πολλοι λετε για την εισοδο σακχοφ.
.
- ΑποστόληςΑ

Κι αν ο Πασχαλάκης έκανε εμφάνιση αντίστοιχη του Πανιωνίου (και στους δύο αγώνες), μπορεί και να χάναμε. Το θέμα είναι τι αποφάσεις παίρνουμε ΠΡΙΝ τον αγώνα και η αλήθεια είναι ότι στους περισσότερους αγώνες το δίδυμο Mauricio - Shakhov δεν τα έχει καταφέρει καλά. Ο Ράζβαν πήρε το ρίσκο και του βγήκε. 
Όπως ρίσκο είναι το ότι έχει θέσει ουσιαστικά κάποιους παίκτες εκτός ομάδας, όπως ο Canas και το ότι παίζουμε χωρίς αμυντικό χαφ ΣΕ ΟΛΟ τον δεύτερο γύρο. Αυτό άλλωστε ήθελε: δύο 8ρια στις θέσεις 6-8 και αυτό του βγαίνει μέχρι στιγμής.
Πάσο, αφού τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν.
Εγώ πάντως εξακολουθώ να έχω άλλη άποψη.
Πχ εγώ με τον Ατρόμητο θα ξεκίναγα Mauricio - Oliveira και σαν επιθετική τριάδα θα είχα Swiderski αριστερά, Henrique δεξιά και Akpom στον άξονα. Ωστόσο είμαι πεπεισμένος ότι δεξιά θα παίξει πάλι ο Λημνιός. Ενδεχομένως ο Ρουμάνος να έχει δίκιο και το pontential του Δημήτρη να είναι πολύ ψηλότερο και γι αυτό να του δίνει ευκαιρίες.

Όπως ρίσκο είναι το ότι έχει θέσει ουσιαστικά κάποιους παίκτες εκτός ομάδας, όπως ο Canas και το ότι παίζουμε χωρίς αμυντικό χαφ ΣΕ ΟΛΟ τον δεύτερο γύρο. Αυτό άλλωστε ήθελε: δύο 8ρια στις θέσεις 6-8 και αυτό του βγαίνει μέχρι στιγμής.
Πάσο, αφού τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν.
Εγώ πάντως εξακολουθώ να έχω άλλη άποψη.
Πχ εγώ με τον Ατρόμητο θα ξεκίναγα Mauricio - Oliveira και σαν επιθετική τριάδα θα είχα Swiderski αριστερά, Henrique δεξιά και Akpom στον άξονα. Ωστόσο είμαι πεπεισμένος ότι δεξιά θα παίξει πάλι ο Λημνιός. Ενδεχομένως ο Ρουμάνος να έχει δίκιο και το pontential του Δημήτρη να είναι πολύ ψηλότερο και γι αυτό να του δίνει ευκαιρίες.
Όταν λες δεν τα κατάφερε καλά; Μετρημένα στα δάχτυλα χεριού που του λείπουν δάχτυλα, τολμώ να πω... Και χθες μια χαρά τα πήγε. Και με γαύρο. Και σχεδόν ολα εκτός από τον Ρουλη

- 
				theo-drama
 - Mr Ξερόλας 2019

++++klainmein έγραψε:Δε βγήκε ΠΟΤΕ να πει κάτι αρνητικό. Δε βγήκε ποτέ να κρυφτεί πίσω από το μπινελίκι που σίγουρα έφτανε στα αφτιά του τις αρχές της προπονητικής του καριέρας στον ΠΑΟΚ. Μπορούσε να πει το κλασικό "αυτοί που με βρίζουν κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ" κλπ κλπ. Κι αυτός...; Αυτός είναι η ΕΠΙΤΟΜΗ του "σκύβω το κεφάλι, κλείνω τα αυτιά μου σε ό, τι λένε και αφήνω τη δουλειά μου να δώσει τις απαντήσεις"... ΜΕΓΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ Ο ΣΑΝΤΟΣ; ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ Ο ΡΑΖΒΑΝ...Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΡΑΖΒΑΝ, ΠΟΥ Π Ρ Ε Π Ε Ι ΝΑ ΣΕΙΕΤΑΙ Η ΤΟΥΜΠΑ ΜΙΑ ΝΎΧΤΑ ΑΠΌ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥΟΥΟΥ". Γιατί το ΑΞΙΖΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑ.
Σκύψε, δούλεψε σαν σκύλος και κάποτε οι κόποι σου θα ανταμειφθούν, χωρίς να ζητήσεις τίποτα ΕΣΥ. Θα έρθουν σε εσένα όσα αξίζεις...ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ.
Μεγαλο πραγμα ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ μιας ΟΜΑΔΑΣ.
- 
				theo-drama
 - Mr Ξερόλας 2019

Εγω μετρω παντως 61 νικες(την αεχ την νικησαμε για μενα και την μετρω ως νικη) σε 83 παιχνιδια και ενα παιχνιδι που δεν εγινε.wickerman έγραψε:60 νίκες σε 83 παιχνίδια(2 από αυτά χάθηκαν στα χαρτιά). Καλούτσικα τα πάει ο general.
10 ισοπαλιες και 12 ηττες.
- ΑποστόληςΑ

Δεν πάει καλά όταν μια ομάδα με στοιχειώδες pressing, μας μπλοκάρει τον άξονα. Και στην Τρίπολη το ίδιο δεν έγινε; Χθες δεν τον είδα τον αγώνα, αλλά ο Δώνης προφανώς στερείται ποδοσφαιρικής αντιλήψεως, που δεν μπορεί να μπλοκάρει τρεις σχετικά αργούς χαφ. Ίσως όμως οι παίκτες του να τα έχουν παίξει πλέον.pgetsos έγραψε:Όταν λες δεν τα κατάφερε καλά; Μετρημένα στα δάχτυλα χεριού που του λείπουν δάχτυλα, τολμώ να πω... Και χθες μια χαρά τα πήγε. Και με γαύρο. Και σχεδόν ολα εκτός από τον Ρουλη
- 
				Dimg4

Καλα οι βαζελοι εχουν παραδωσει πνευμα Αποστολη. Μονο ο μπουζουκης και μακεντα παλευανπου ξερουν λιγο μπαλα, τα υπολοιπα κριαρια απλα βαρουσαν στο ψαχνο.
Η αληθεια ομως ειναι πως οποιος μας πιεσε ψηλα και εκλεισε μπισε, μας μπλοκαρε ευκολα.

Η αληθεια ομως ειναι πως οποιος μας πιεσε ψηλα και εκλεισε μπισε, μας μπλοκαρε ευκολα.
Και χτες Απόστολε υπήρξαν στιγμές που στα χαφ πίεσε πολύ ο αντίπαλος. Και δυσκολευτήκαμε. Έτσι είναι η μπάλα και ο αντίπαλος παίζει.
Επίσης , δε ξέρουμε τη τακτική που είχαν συμφωνήσει οι δικοί μας να ακολουθήσουν. Θέλω να πω ότι αρκετές φορές βλέπουμε μόνο τη τελική κατάσταση , το αποτέλεσμα , χωρίς να έχουμε όλα τα δεδομένα στα χέρια μας ώστε να κρίνουμε αντικειμενικά για το αν μια απόφαση είναι σωστή ή όχι. Επιπλέον σε συγκρισή με τον οποιοδήποτε προπονητή α εθνικής ας δεχτούμε ότι μάλλον έχουμε λιγότερες τεχνικές γνώσεις πάνω στο ποδόσφαιρο.
Αυτό προφανώς και δε σημαίνει πως δε μπορούμε να κάνουμε κόσμια κουβέντα για το τι πιστεύουμε σωστό ή το τι θα κάναμε στη θέση του προπονητή.

Επίσης , δε ξέρουμε τη τακτική που είχαν συμφωνήσει οι δικοί μας να ακολουθήσουν. Θέλω να πω ότι αρκετές φορές βλέπουμε μόνο τη τελική κατάσταση , το αποτέλεσμα , χωρίς να έχουμε όλα τα δεδομένα στα χέρια μας ώστε να κρίνουμε αντικειμενικά για το αν μια απόφαση είναι σωστή ή όχι. Επιπλέον σε συγκρισή με τον οποιοδήποτε προπονητή α εθνικής ας δεχτούμε ότι μάλλον έχουμε λιγότερες τεχνικές γνώσεις πάνω στο ποδόσφαιρο.
Αυτό προφανώς και δε σημαίνει πως δε μπορούμε να κάνουμε κόσμια κουβέντα για το τι πιστεύουμε σωστό ή το τι θα κάναμε στη θέση του προπονητή.
++++sourmenetes έγραψε:Επειδη πολλοι λετε για την εισοδο σακχοφ.
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ισχύει αυτό που λες. Η τακτική είναι πολλές φορές να παγώνεις ρυθμό και ελέγχεις το παιχνίδι, είτε γιατί δε σε συμφέρει το run n gun παιχνίδι είτε γιατί δεν έχεις δυνάμεις. Δεν σημαινει οτι ειναι ευκολο να καθαριζεις το ματς αμεσα στο 2 0, γιατι και οι αλλοι παιζουν μπαλα.giapas έγραψε:Και χτες Απόστολε υπήρξαν στιγμές που στα χαφ πίεσε πολύ ο αντίπαλος. Και δυσκολευτήκαμε. Έτσι είναι η μπάλα και ο αντίπαλος παίζει.
Για αυτό πιστέυω ότι θεωρήσαμε ότι το ρούλη τον τελειώνουμε εύκολα με το 1 0 και απλά διαχειριστικαμε δυναμεις για τα 2 συνεχόμενα επομενα ματς.
- Sick Bastard

Χτες ο ΠΑΟΚ, πήγε στην αήττητη έδρα ενός (όσο κι αν τον μισούμε) ιστορικού αντιπάλου και σχεδόν σβηστά (έτσι τουλάχιστον το έκανε να φαίνεται η ομάδα μας) έγραψε ένα 0-2 αντί για 0-4 στην τελική γραμμή ενός πρωταθλήματος τώρα που κάθετι μετράει. Μετά από 120' λεπτά απίστευτης έντασης σωματικής και νοητικής.
Αυτό, αν νομίζετε ότι το κάνουν μόνοι τους οι παιχταράδες μας, ή αν νομίζουμε ότι είναι εύκολο να γίνει τότε παιδιά κάπου κάτι δεν βλέπουμε σωστά. Κοντολογίς αυτό ήταν μια εμφάνιση πρωταθλητών (όχι για φέτος), εννοώ για ομάδα που άλλαξε επίπεδο. Κι αυτό, κατά το μεγαλύτερο ποσοστό πιστώνεται στον προπονητή.
Όλα τα υπόλοιπα είναι σάλια μάλια και πεμπτεύονται ξερω γω.

Αυτό, αν νομίζετε ότι το κάνουν μόνοι τους οι παιχταράδες μας, ή αν νομίζουμε ότι είναι εύκολο να γίνει τότε παιδιά κάπου κάτι δεν βλέπουμε σωστά. Κοντολογίς αυτό ήταν μια εμφάνιση πρωταθλητών (όχι για φέτος), εννοώ για ομάδα που άλλαξε επίπεδο. Κι αυτό, κατά το μεγαλύτερο ποσοστό πιστώνεται στον προπονητή.
Όλα τα υπόλοιπα είναι σάλια μάλια και πεμπτεύονται ξερω γω.
- 
				Dimg4

μιλωντας για κοσμια κουβενταOdi έγραψε:Δουλειά δεν είχε ο διάολος, γ@μούσε τα παιδιά του λέει μια παροιμία.