Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
- pisakaipoupoula
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
ο Μολέδο θα ναι πολύ καλή προσθήκη, αν και εφόσον.
Αφού δίνουν οι χ κατσαπλιάδες 500 χιλιάρικα δώσε 600 και φέρτον.
Για τον Αζέβεδο το μόνο που ξέρω είναι τα μεταξύ μας παιχνίδια που ξερογλειφόμουν, πολύ θα θελα να χα αριστερό μπακ σαν αυτόν. Δε ξέρω τπτ άλλο για τον παίκτη όμως και αμφίβολο σε τι αγωνιστική κατάσταση είναι τώρα.
Και κάποια στιγμή νομίζω καλό είναι να πάψει η Ρωσο-Ουκρανο μανία, έχει και στις Β Γαλλίας Ιταλίας Ισπανίας πάρα πολύ αξιόλογα μπακ για το επίπεδό μας και κάτω των 25
Αφού δίνουν οι χ κατσαπλιάδες 500 χιλιάρικα δώσε 600 και φέρτον.
Για τον Αζέβεδο το μόνο που ξέρω είναι τα μεταξύ μας παιχνίδια που ξερογλειφόμουν, πολύ θα θελα να χα αριστερό μπακ σαν αυτόν. Δε ξέρω τπτ άλλο για τον παίκτη όμως και αμφίβολο σε τι αγωνιστική κατάσταση είναι τώρα.
Και κάποια στιγμή νομίζω καλό είναι να πάψει η Ρωσο-Ουκρανο μανία, έχει και στις Β Γαλλίας Ιταλίας Ισπανίας πάρα πολύ αξιόλογα μπακ για το επίπεδό μας και κάτω των 25
Μακάρι Μολεδο, ο μόνος αξιόλογος παίκτης του πρασινοκαφενέ, αν και μάλλον μετά τις δηλώσεις Ιβάν δεν παίζει.
Αζεβεδος, σέντερ μπακ και φορ
Αζεβεδος, σέντερ μπακ και φορ
- ΑποστόληςΑ
Θα χρειαστούμε ένα καλό 6ρι. Αν όχι τώρα το χειμώνα, το καλοκαίρι πρέπει να τον αποκτήσουμε ΟΠΩΣ και ΔΗΠΟΤΕ.
Δεν το συζητώ φυσικά αν φύγει ο Cimirot, κάτι που απεύχομαι.
Δεν το συζητώ φυσικά αν φύγει ο Cimirot, κάτι που απεύχομαι.
- pisakaipoupoula
ρε παιδιά ο Αζέβεντο είναι 1 μέσα 10 έξω, κοίταξα τα στατιστικά του κ έπαθα σοκ!
αυτός στην υπογραφή θα τραυματιστεί στο χέρι
αυτός στην υπογραφή θα τραυματιστεί στο χέρι
Γιατί λόγω τραυματισμού ήταν εκτός φέτος;
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- hasio_john
Πάλι γυάλινο σαπάκι πάμε να ψωνίσουμε, μάλλον έψαχνε για παρέα ο Ντόριαν και του βρήκαμε ταίρι ... 

Όχι, φέτος ήταν εκτός 11αδας επειδή ήταν βασικό αριστερό μπακ ο Ismaily... Δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός φέτος, έκανε προπονήσεις και ήταν στις αποστολές κανονικά
- hasio_john
ΜΑΚΑΡΙ αδερφέ, τι να πω...
Ωστόσο σαν ντεζαβού μου φαίνεται η κατάσταση που αρκετοί λέγαμε για γυαλί τον Ντόριαν και τελικά επαληθευτήκαμε. Μακάρι να διαψευστούμε τώρα και να έρθει το αλάνι να βοηθήσει. ΩΣΤΟΣΟ ΑΝ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΣΑΠΙΑ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ, ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ. Δεν θα παίζουμε την κολοκυθιά με την ομάδα και με τα νεύρα μας.
Ωστόσο σαν ντεζαβού μου φαίνεται η κατάσταση που αρκετοί λέγαμε για γυαλί τον Ντόριαν και τελικά επαληθευτήκαμε. Μακάρι να διαψευστούμε τώρα και να έρθει το αλάνι να βοηθήσει. ΩΣΤΟΣΟ ΑΝ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΣΑΠΙΑ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ, ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ. Δεν θα παίζουμε την κολοκυθιά με την ομάδα και με τα νεύρα μας.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Αν υπογραψει για 6 μηνες οπως ακουγεται,δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Δοκιμαζεται και στη συνεχεια του κανουμε 2 ή 3 χρονια συμβολαιο το καλοκαιρι,αν παει μεχρι τοτε καλα εκτος των αλλων και στους τραυματισμους.
Καμια σχεση με τον Λεβεκ(του οποιου καναμε 3 χρονια συμβολαιο).
Καμια σχεση με τον Λεβεκ(του οποιου καναμε 3 χρονια συμβολαιο).
Η ελλιεψη δευτερου φορ παντως κοστισε ηδη πολυ σημαντικους βαθμους στον πρωτο γυρο και απορω πραγματικα πως δεν το αντιλαμβανονται οι υπευθηνοι.Δεν εχει την πολυτελεια ο ΠΑΟΚ να περιμενει να ωριμασει ο Κουλουρης οταν εχει μπροστα του 15 τελικους πριν τον τιτλο μετα απο τοσα χρονια...Το ιδιο φυσικα ισχυει και για τα στοπερ...Ειναι αυτοκτονικο να μην αποκτηθουν παικτες στις 2 θεσεις...
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Αυτό μου θυμίζει το.... Δε θα πάρουμε, μόνο, για να πάρουμε
Και με τρομάζει και μόνο ή σκέψη
Και με τρομάζει και μόνο ή σκέψη
joshua έγραψε:Η ελλιεψη δευτερου φορ παντως κοστισε ηδη πολυ σημαντικους βαθμους στον πρωτο γυρο και απορω πραγματικα πως δεν το αντιλαμβανονται οι υπευθηνοι.Δεν εχει την πολυτελεια ο ΠΑΟΚ να περιμενει να ωριμασει ο Κουλουρης οταν εχει μπροστα του 15 τελικους πριν τον τιτλο μετα απο τοσα χρονια...Το ιδιο φυσικα ισχυει και για τα στοπερ...Ειναι αυτοκτονικο να μην αποκτηθουν παικτες στις 2 θεσεις...
Αυτο! Το να παρεις ετοιμο παικτη για να αυξησουμε τις πιθανοτητες για πρωταθλημα δε σημαινει πως απαξιωνουμε τον Κουλουρη. Απλα δε γινεται με το ζορι να τον κανουμε ετοιμο παικτη οταν ειναι προφανες οτι το παιδι ΔΕΝ ειναι ετοιμο για αυτο που χρειαζομαστε τωρα. Και θα ειναι καλυτερο να αποφορτιστει λιγο για να αφοσιωθει στην σκληρη δουλεια και ισως του χρονου να θεωρηθει δευτερη λυση
Μα μπορει να φανταστει κανεις να φτανουμε στο τελος του πρωταθληματος να ψαχνουμε γκολ νικης για πρωταθλημα σε καθε παιχνιδι και το βαρος αυτο να το σηκωνει ο Κουλουρης? Εδω τωρα και κανει μπαμ η πιεση σε καθε τελικη του,οχι να κρεμεται 30.000 κοσμου στα ποδια του την Ανοιξη.
- ΑποστόληςΑ
Ας πάρουν τον Σολδάνο. Υπάρχουν όμως και ο Μυστακίδης, που έχει σχετική ευχέρεια στο σκοράρισμα, αλλά και ο Μακ.