20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
-
ariskatiforos
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΑΡΧΗΓΑΡΑ ΜΟΥ !αγορι μου παλικάρι μου αγάπη ατελείωτη
Στη γκολάρα του αρχηγού φαίνεται ο Μπίσεσβαρ να πιάνει το κεφάλι του. Ούτε εκείνος μπορούσε να πιστέψει τι έβαλε το άτομο
Δεν ειναι τυχαιο οτι δεν εχει Ελληνες παικτες και κανουμε την φετινη πορεια που κανουμε. Η καλυτερη επιλογη η απελληνοποιηση του ροστερ μαςPanKan έγραψε:Η ομάδα λέει δεν έχει Έλληνες παίκτες. Πιο ΠΑΟΚτσακι και πιο άρρωστο παίκτη από τον Βιερινια δε θυμάμαι από ποτέ έχω να δω. Και είμαι 37 όχι 14 {τυχαίο το νούμερο}
Απο Ελληνες,στο επιπεδο μας μονο 3-4 παικτες της Εθνικης Ελλαδος θα μπορουσαν να σταθουν και αυτοι στην αμυνα μονο
- painkiller4
- back in black
Όταν με ένα σουτ απ τα 30 μέτρα, που το ήθελε και το ζύγισε, είδα-κατάλαβα ότι απόψε γ@μησε παράλληλα:
Το ζεύγος Μ@στροδέλλ@ και τα δήθεν ευρωπαϊκά του όνειρα, που "αχνοφάνηκαν", μόλις πριν μια βδομάδα...
Τους "warriors east" του κ@λου, (μη χέσω) και τα "ιδεώδη" τους (μόλις έχεσα κι αλάφρωσα) "ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ"...
Τον στημένο εγκληματία Τσ@μούρη, μαζί με τους σημαιοφόρους του και όλα τα αφεντικά τους, της ΕΟ, παρέα...
Τον μπ@σταρδο ενός αμερικανού ναύτη και μιας πουτάν@ς της Τρούμπας, που μετέδιδε το ματς στην ΕΡΤ και...
Κάθε βρυκολακοπουτανοχαβουζοβοθρολιμανίσιο βαμπιρογαμωπουστοπιθηκοϋπανθρωπάριο, επί πλανήτη Γη...
Τότε διαπίστωσα ότι το πόδι του είναι πέος, μάλιστα με μήκος 5 σαρισσών κι αυτός άξιος αρχηγός του Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Μόνο σεβασμός και θαυμασμός πλέον, για τον βασικότερο παράγοντα, που μας έκανε να νιώθουμε ξανά μεγάλοι...
Δίκαια M.V.P του Πρωταθλητή 2018-2019, Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Το ζεύγος Μ@στροδέλλ@ και τα δήθεν ευρωπαϊκά του όνειρα, που "αχνοφάνηκαν", μόλις πριν μια βδομάδα...
Τους "warriors east" του κ@λου, (μη χέσω) και τα "ιδεώδη" τους (μόλις έχεσα κι αλάφρωσα) "ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ"...
Τον στημένο εγκληματία Τσ@μούρη, μαζί με τους σημαιοφόρους του και όλα τα αφεντικά τους, της ΕΟ, παρέα...
Τον μπ@σταρδο ενός αμερικανού ναύτη και μιας πουτάν@ς της Τρούμπας, που μετέδιδε το ματς στην ΕΡΤ και...
Κάθε βρυκολακοπουτανοχαβουζοβοθρολιμανίσιο βαμπιρογαμωπουστοπιθηκοϋπανθρωπάριο, επί πλανήτη Γη...
Τότε διαπίστωσα ότι το πόδι του είναι πέος, μάλιστα με μήκος 5 σαρισσών κι αυτός άξιος αρχηγός του Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Μόνο σεβασμός και θαυμασμός πλέον, για τον βασικότερο παράγοντα, που μας έκανε να νιώθουμε ξανά μεγάλοι...
Δίκαια M.V.P του Πρωταθλητή 2018-2019, Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Να σε έχει γερό ο Θεός αγόρι μου, εσένα και την οικογένεια σου.
Σε ευχαριστώ πολύ για τις χαρές που μας έχεις δώσει.

Να σε έχει γερό ο Θεός αγόρι μου, εσένα και την οικογένεια σου.

- painkiller4
Διαφωνω καθετα με οσουν λενε πως το τροπαιο του πρωταθλητη πρεπει να το παρει σπιτι του ο ΑΡΧΗΓΟΣ μας....
Η Βασουλα πρεπει να το παρει σπιτι της!,,,,
mpafos4 έγραψε:Διαφωνω καθετα με οσουν λενε πως το τροπαιο του πρωταθλητη πρεπει να το παρει σπιτι του ο ΑΡΧΗΓΟΣ μας....
+1926