Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ρε παίδες τι πάει να πει "το ματς πήγαινε για 0-1 καρφί αλλα μας τα χάλασε η τύχη που το φαγαμε;"

Να μην το τρώγαμε ή να βάζαμε κι άλλο θα πω εγώ.

Οκ συμφωνώ ίσως δεν πρέπει να πάμε σε ακόμα μια αλλαγή προπονητή, όμως τα λαθη είναι λάθη και θα τα λεμε.

Έτυχε και δεν πήραμε διπλό με Απόλλων και Λάρισα ; Ε όχι δεν έτυχε και οι παίκτες φταίνε και ο προπονητής για αυτούς τους χαμένους βαθμουες. Και για μένα έχει μεγαλύτερη ευθύνη ο κοουτς γιατί πιστεύω ότι δεν έκανε καλή διαχείριση στα ματς.

Είναι μεγάλη πολυτέλεια ,που γυρναει αρνητικά, το να έχεις παίκτη όπως ο Μπισεσβαρ στον πάγκο 90 λεπτα όπως επίσης και να μην έχεις καν στον πάγκο το μοναδικό καθαρό 6αρι σου.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Οι γκελες της αεκ γινανε σε δυσκολοτερες εδρες απ οτι οι δικες μας.Τα τελευταια χρονια τεραστιες φαπες εχουμε φαει σε γιαννενα και τριπολη. Μη μετραμε μονο τους βαθμους.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Θα τις φάμε πάλι τις φάπες στις έδρες που γκελαρε η αεκαρα γιατί είμαστε ομαδουλα με αυτόν τον μπαγλαμά που έχουμε στον πάγκο.
Ευχαριστημένοι όλοι;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παλαιολόγος έγραψε:και δινεις και αλλοθι για λουφα στους παιχτες που εχουν μαθει να ναι ανευθυνοι αφου παντα ο προπονητης την γλυτωνει
Παλαιολογε πρωτος δινει αλλοθι ο προπονητης στους παικτες οταν μιλαει για επιθετικη Λαρισα..
Ποια Λαρισα;;;;

Επρεπε στο ημ.να εισαι 0-3 και να πινεις καφε στο δευτερο.και αντε δεν εκανες το 0-3.στο δευτερο τι εκανες;;;

Στα δυο προηγουμενα ματς αν και ηρθαν 1-0 ειχαμε καποιες φασεις παραπανω.αλλα και με τα γιαννενα μετα το 1-0 παλι γυρισαμε πισω,να κρατησουμε το σκορ.αυτο λεμε ως λαθος.

Αν η ομαδα δεν ξεμπουκωσει να βαλει 2-3 γκολ δε θα παρει ποτε ψυχολογια.ειναι που ειναι αδεια η τουμπα δεν κανεις και εμφατικες νικες και τις παιρνεις με το ζορι.

Ριξε 2-3 γκολ και παιξε πασουλες μετα.ή τουλαχιστον προσπαθησε να πετυχεις παραπανω γκολ.μη μενεις στο 1-0,ειδικα με αυτες τις ομαδες.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Dimg4 έγραψε:
eorptol1 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα, άλλα αν θέλουμε να φύγει κάποιος δεν μας ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ....

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το παιζεις χαζος η απλα θες ν προκαλεις??? Αν θελουμε να φυγει.καποιος για ποιανου καλο το.θελουμε? Του γειτονα? Κατσε εσυ και στηριξε τον ανικανο που εχεις στον παγκο και που καταφερε ν.παρει χ με τα κωλοχωρια
Πας καλά; για ηρέμησε..... Την άποψη μου λέω δεν σε έβρισα έτσι..... Μαζέψου..... Το ποιος είναι χαζός άσε να το κρίνουν άλλοι....
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τα επόμενα post κόντρας μεταξύ σας, θα διαγράφονται. Μην παρεξηγείστε για χαζά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

giapas έγραψε:rizla , παρόλο που κι εγώ δε τον πάω το προπονητή το Σάββατο έκατσε η μπίλια ρε φίλε. Πέρα από το στατιστικό των τελικών που δε λέει πάντα αλήθεια , τα τυριά δεν είχαν απειλήσει καθόλου και μεσοαμυντικά στεκόμασταν πολύ καλά.
Δηλαδή το ματς πήγαινε καρφί για 0-1 , γκρίνια από εμάς επειδή δε παίξαμε καλά , αλλά με 3 βαθμούς στο σακούλι και διακοπή μπροστά να μας κάνουν να το "βουλώνουμε" και να περιμένουμε.

Αυτό ήταν το έργο.
Κι έκατε η μπίλια με τη κόκκινη, αποσυντονιστήκαμε και στην επόμενη φάση φάγαμε γκολ από φάση με 3 συγκυρίες. Δηλαδή οκ έπρεπε να το τελειώσουμε πιο νωρίς , αλλά γ@μηθηκε κι ο Διας
Αντιστοιχα θα μπορουσε να κατσει και η μπιλια στα ματς με γιαννενο και παναιτωλικο,με μια φαση να παρουμε το μπουλο.

Αυτο εχει το 1-0.το προβλημα δεν ειναι ομως το 1-0 ειναι οτι δεν σκιζομαστε μετα το 1-0 για να καθαρισουμε τη μπουγαδα.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

obanebane έγραψε:Θα τις φάμε πάλι τις φάπες στις έδρες που γκελαρε η αεκαρα γιατί είμαστε ομαδουλα με αυτόν τον μπαγλαμά που έχουμε στον πάγκο.
Ευχαριστημένοι όλοι;
Αυτο ειπα εγω; Ειδες πουθενα να λεω για αεκαρα; Εχεις μηπως νευρα; Τι φαση;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

sourmenetes έγραψε:
giapas έγραψε:rizla , παρόλο που κι εγώ δε τον πάω το προπονητή το Σάββατο έκατσε η μπίλια ρε φίλε. Πέρα από το στατιστικό των τελικών που δε λέει πάντα αλήθεια , τα τυριά δεν είχαν απειλήσει καθόλου και μεσοαμυντικά στεκόμασταν πολύ καλά.
Δηλαδή το ματς πήγαινε καρφί για 0-1 , γκρίνια από εμάς επειδή δε παίξαμε καλά , αλλά με 3 βαθμούς στο σακούλι και διακοπή μπροστά να μας κάνουν να το "βουλώνουμε" και να περιμένουμε.

Αυτό ήταν το έργο.
Κι έκατε η μπίλια με τη κόκκινη, αποσυντονιστήκαμε και στην επόμενη φάση φάγαμε γκολ από φάση με 3 συγκυρίες. Δηλαδή οκ έπρεπε να το τελειώσουμε πιο νωρίς , αλλά γ@μηθηκε κι ο Διας
Αντιστοιχα θα μπορουσε να κατσει και η μπιλια στα ματς με γιαννενο και παναιτωλικο,με μια φαση να παρουμε το μπουλο.

Αυτο εχει το 1-0.το προβλημα δεν ειναι ομως το 1-0 ειναι οτι δεν σκιζομαστε μετα το 1-0 για να καθαρισουμε τη μπουγαδα.
Μα σε όλα τα 1-0 δεν απειληθήκαμε , δηλαδή το 0 ήταν δίκαιο. Και υπό προϋποθέσεις το 1 μπορούσε να γίνει 2.
Συμφωνώ όμως ότι θα έπρεπε να ήταν καθαρά 2 ή και 3 και αυτός πρέπει να είναι ο στόχος.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Εκει συμφωνουμε ολοι...καθαρισε τα ματς να τελειωνουμε.

Δικαιο δεν υπαρχει στο ποδοσφαιρο για αυτο και το γουστατουμε..εκει ειναι το θεμα.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Εγώ προσωπικά αρκούμαι ακόμα και με το 1-0, που συνδυάζεται από μια εικόνα ανεκτή. Κι ας γίνει 1-1 από μια στραβοκλωτσία. Μπάλα είναι. Αλλά όταν επαναλαμβανόμενα παίζεις όπως παίζεις, ε τι να πούμε πλέον...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

nothu έγραψε: Αυτο ειπα εγω; Ειδες πουθενα να λεω για αεκαρα; Εχεις μηπως νευρα; Τι φαση;

Αεκαρα εγω την ειπα,εσυ ειπες τα υπολοιπα,ναι εχω λιγα νευρα.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ευσι μπορω να συζηταω κι εγω. Αν εχεις να πεις κατι πες το. Δε σε ειρωνευεται κανεις.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Έχω μια ιδέα! Τι θα λέγατε να ηρεμήσουμε, ε;

Η ομάδα είναι βέβαιο ότι θα βελτιωθεί, οπότε οι γκέλες που λέτε σε Γιάννενα και Τρίπολη δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα γίνουν. Είτε παραμείνει ο κόουτς είτε όχι.

Εγώ, αν και θεωρώ ότι έχει πολλές ευθύνες, πιστεύω ότι δικαιούται κι άλλο χρόνο. Ναι, τα έχω μαζί του, αλλά μια αλλαγή τώρα θα μας πάει πίσω.

Εάν σε εύλογο χρονικό διάστημα, όχι περισσότερο από μήνα,βγω ψεύτης και δεν δούμε σημάδια αγωνιστικής ανάκαμψης και σε φυσική κατάσταση και σε ταχύτητα και σε αποτελεσματικότητα, τότε θα το φάει το κεφάλι του από μόνος του. Τζάμπα χαλιόμαστε μεταξύ μας.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

cellophan έγραψε:
vs40 έγραψε:Αρχίσαμε πάλι τις δικαιολογίες και το πόσους βαθμούς είμαστε ΠΙΣΩ από την ομάδα με το 1/3 του μπάτζετ μας, έχοντας βγάλει μάλιστα πιο δύσκολο πρόγραμμα.

Η ομάδα μας οφείλει να πάει για 70 βαθμούς φέτος και οι 12 πόντοι σε 6 αγώνας είναι ρυθμός που οδηγεί σε 60 βαθμούς. Μάλιστα με το πιο εύκολο δυνατό πρόγραμμα. Έπρεπε να είχαμε 16 πόντους. Δε με νοιάζει τι κάνουν οι ανταγωνιστές μας. Ξέρω που θα φτάσουν λίγο πολύ. Πέρα των αριθμών, η εικόνα είναι τραγικότατη και ακόμη περισσότερο η νοοτροπία του 1-0 όταν άνετα μπορείς να τα καθαρίζεις με 3-0 και έχεις και περισσότερες δυνάμεις, μου αποδυκνύει, ότι είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ αυτός ο προπονητής. Με Σάτος στο 1-0 ένιωθα μια σιγουριά. Επίσης δεν μπορούσαμε παραπάνω. Όσο για τα κοράκια σφάζανε στο γόνατο. Εγώ βλέπω συχνά παλιούς αγώνες και γελάω που σήμερα μιλάμε για διαιτησίες. Μας παίζανε 90-10, όπως και τ σεζόν 2014/15 επί ΑΑ, αλλά επειδή είμστε κομπλεξικοί με τον Άγγελο το ξεχνάμε ή δε θέλουμε να το παραδεχτούμε. Σας προκαλώ να δείτε ολόκληρους αγώνες να θυμηθείτε λιγάκι. Επί Σάντος είχαμε και απλήρωτους παίκτες. Τώρα ΟΛΑ δουλεύουν τέλεια και έχουμε το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ μπάτζετ στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει δκαιολογία για αυτήν την εικόνα. Είδα ότι μόλις το φάγαμε στο 89, μια χαρά είχαμε δυνάμεις και τρεξίματα, παρά τους 10 παίκτες. Είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας και όχι φυσικής κατάστασης.

Κάνει μπαμ ότι δεν εμπνεει τους ποδοσφαιριστές. Εμένα ας μην με εμπνέει. Ο Άγγελος είχε πει σωστά ότι αν η ομάδα είναι μια γροθιά, τίποτα δεν τη σταματά - ούτε οι διαιτητές, και δεν πρέπει να είμαστε με τη δικαιολογία στο στόμα. Με το που αρχισεις τις διακιολογίες, οι παίκτες αράζουν. Δε γίνεται να κάνεις πρωταθλήτισμό με διακαιολογίες. Όταν μια ομάδα αντίθετα έχει προβλήματα στα αποδυτήρια βλέπουμε τέτοια εικόνα. Απλά είναι τα πράγματα, και εμείς προσπαθούμε (πάντα) να τα περιπλέξουμε. Πολύ σωστά τα είχε πει ο Άγγελος στην εκπομπή της ΕΡΤ, και το έχω προσωπικά δει να επαναλαμβάνεται σε όλη την ιστορία του ποδοσφαίρου και σε ΟΛΕΣ τις ομάδες. Όχι μόνο σε εμάς.

Τώρα που γκελάρανε οι υπόλοιπες ομάδες ήδη έγραψα τι θα πείτε οι γνωστοί της καραμέλας της δικαιολογίας. Θεωρίαν επί θεωριών. Αν... ΑΝ.... ΑΝ..... ΑΝ.... Αν η γιαγιά μου είχε @@ θα ήτανε παππούς. Κουράστηκα με τα ΑΝ. Καμία εταιρία σε όλο τον πλανήτη δεν αξιολογεί τα στελέχη της με τα ΑΝ. Τα 'ΑΝ' (στο στρατηγικό σχεδιασμό) τα λες πριν το κάθε σου πρότζεκτ. Μετά κρίνεσαι. Μετά δεν υπάρχουν ΑΝ.
Και σε ποια φάση του project βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή για να έχουμε καλό ρώτημα; Σόρυ κιόλας, αλλά αν σε μια επιχείρηση (χρησιμοποιώ το δικό σου παράδειγμα) με κάποιον τρόπο ερχόσουνα περαστικός από το δρόμο και άσχετος με τη μπίζνα σε κάποιο meeting room με εισήγηση να μου κάνεις kill το project (ειδικά 1.5 months in of a 9 months project), εγώ προσωπικά θα φώναζα το security να σε πετάξει έξω.

Δεν σου κάνω επίθεση, μην το πάρεις στραβά. Απλά σου εξηγώ με το δικό σου υποθετικό παράδειγμα πως οι τόσο απόλυτες και ισοπεδωτικές απόψεις για ένα case από ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με το case πέραν του απλού χρήστη, είναι μάλλον υπερβολικές και στην κανονική ζωή έχουν και επιπτώσεις. Για αυτό άλλωστε και δεν συμβαίνουν συχνά.

Για παράδειγμα, αν ήσουν ένα απλό μέλος της διοίκησης ή ο τελευταίος παίκτης στην άκρη του πάγκου ή απλά ένας ταπεινός admin στα γραφεία, δημόσια τοποθέτηση αυτού του είδους δε θα έκανες ποτέ. Γιατί ξέρεις πως θα είχε αρνητικές επιπτώσεις στον οργανισμό. Τώρα κάνεις, γιατί όπως είπα και σε έναν φίλο προχτές είναι τζάμπα.

Εκεί κάνω λάθος όμως εγώ. Δεν είναι τζάμπα. ποτέ δεν ήταν. Μας έχουν κοστίσει και κοστίζουν διαχρονικά πάρα πολύ. Και εδώ μπαίνουν τα ΑΝ, που στην περίπτωση του ΠΑΟΚ και στο δικό μου το μυαλό ποτέ δεν είναι forward looking αλλά αφορούν στην συντριπτική πλειοψηφία τους παρελθοντικές επιλογές.

Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης γιατί εκτιμώ τον τρόπο που γράφεις, διαφωνώ όμως ριζικά στην απολυτότητα της προσέγγισης σου.
.

Αναφέρομαι σε ένα μικρό πρότζεκτ πραπανω στο παράδειγμά μου. Δεν είναι όλα μακροπρόθεμσα. Κάθε αγώνας μπορεί να είναι ένα μικρό πρότζεκτ, αν και μάλλον καλύτερα θα έλεγα ένας στόχος που απαιτεί έναν συγκεκριμένο βραχυπρόθεσμο στρατηγικό σχεδιασμό. Από πριν προετοιμάζεσαι και κρίνεσαι για το αποτέλεσμα. Αν μπορουσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω, τότε όλοι θα κάνανε τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Αυτό είναι προφανές και εκεί έρχονται τα ΑΝ. Το θέμα είναι ότι κρίνεσαι από τις επιλογές σου και τα αποτελέσματά σου. Ο Λουτσέσκου δεν κρίθηκε από 1 αγώνα, αλλά από 9 αγώνες και είναι αποκρουστκό αυτό που παρουσιάζει, με νοοτροπία που δεν δείχνει καμία προοπτική.

Έχει ήδη χάσει 1 μεγάλο στόχο, την Ευρώπη, αποτυχία που θα κουβαλάμε 5 έτη! Όσο για τις μεγάλες εταιρίες, μια χαρά σου δίνουν πόδι εδώ στην Αγγλία μέσα σε μια εβδομάδα. Αν σε δουν ότι ήσουν ξεκάθαρα overpromised & you under-delivered. Για αυτό εξάλου έχουν το probational period, όπου σε διώχνουν όποτε θέλουν για πλάκα στην αρχή, μέχρι να κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους. Αυτήν την κερδίζεις όταν τουλάχιστον είσαι στο όριο της απόδοσης, εφόσον δεν την ξεπερνάς, αλλά φαίνεται ότι έχεις περιθώρια και μεγάλη ΔΙΑΘΕΣΗ βελτίωσης.

Ο Λουτσέσκου ήδη να το δούμε με αριθμούς μας έχασε 5εκ αυτή τη σεζό, φήμη στην Ευρώπη, και μειώνει τις ελπίδες για καλές κληρώσεις, άρα πιθανότητες πρόκρισης για τα επόμενα χρόνια. Αν το βάλουμε σε ένα μοντέλο υπολογισμού έμμεσης αξίας, μπορεί να αξιολογείται η ζημια επιπλέον 5 εκ. Πάμε στην αγωνιστική πρόοδο:
Βλέπω τους παίκτες μετά από 1,5 - 2 μήνες ατομικά να μην έχουν καμία βελτίωση και κάποιους (Μακ πχ) να εχουν πέσει. Δε βλέπω διάθεση και πίστη στον προπονητή από τους παίκτες: Αποτυχία και εδώ. Πάμε στα αποτελέσματα (ομαδικούς στόχους): 12 πόντοι σε 6 αγώνες με λιμά: ΑΠΟΤΥΧΙΑ. Εγώ δε βλέπω μια μέτρια απόδοση σε κάτι για να τον πιστέψω. Μόνο τη λέξη 'αποτυχία' έγραψα. Με 16 πόντους, θα έγραφαα επιτυχία, με 14 πόντους θα έλεγα είναι αποδεκτό (borderline) συγκεκριμένα σε αυτό το κομμάτι. Σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς όμως δυστυχώς είναι αποτυχία. Στο επικοινωνιακό: Αποτυχία, ακόμη δεν προσλήφθηκε και είνα με τη δικαιολογία στο στόμα.

Φυσικά η μεγαλύτερη αποτυχία είναι της διοίκησης για τις επιλογές της. Εγώ δεν έχω κανένα προσωπικό πρόβλημα με το Ρουμάνο, και ούτε με ενοχλούσε που ήταν εχθρικός όταν ήταν στην Ξάνθη. Αντίθετα, το είδα σαν προσόν αυτό το πάθος του. Τα μούτρα του επίσης μου αρέσουν - μια χαρά είναι. Δεν είναι κάνας χαζοχαρούμενος. Αυτά όμως δεν αρκούν. Μάγκας που ήρθε στον ΠΑΟΚ και μάγκας αν φύγει και με αποζημίωση. Ακόμη μεγαλύτερος μάγκας ο Στανόγιεβιτς που κονόμησε με 1 μήνα "δουλειά".

Υγ: Δε διαφωνώ σε αυτό που λες. Δεν είμαστε μέσα στην ΠΑΕ. Οπαδική άποψη λέμε, ούτε πρόκειται να αλλάξουμε εμείς κάτι. Δεν είμαι εγώ που θα διώξω τον Ρουμάνο ή θα του κάνω Kill το project. Σαν οπαδός ή και σαν πελάτης αν το δεις είμαι δυσαρεστημένος. Σαν πελάτης πονάνε τα μάτια μου, άρα customer satisfaction στο μηδέν. Σαν loyal πελάτης, τα μυαλά μου πονάνε.. Τον κρίνω από τη δική μου οπτική, δηλ του οπαδού, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”