sn0ufel4 έγραψε:speedy.g έγραψε:Παίδες ο Μίχελ έχει κλείσει εξτρέμ εδώ και δύο μέρες και εσείς λέτε ότι τον πιάσανε εξαπίνης οι Τούρκοι.
Ποιον???
λαμπρου
sn0ufel4 έγραψε:speedy.g έγραψε:Παίδες ο Μίχελ έχει κλείσει εξτρέμ εδώ και δύο μέρες και εσείς λέτε ότι τον πιάσανε εξαπίνης οι Τούρκοι.
Ποιον???
Φίλε τα χρήματα στην συγχρονο δυτικό κόσμο είναι αέρας- μια απάτη, ειδικά στο ποδόσφαιρο τα 30 εκ διαφορά σε αξία ομάδας είναι να χαμε να λέγαμε...joshua έγραψε:Αυτο το τι 60 τι 90 μου αρεσε παντως...Στα χερια τα παιζουμε τα μυρια...Παντως και δεν μιλαω για παιδια εδω μεσα καθως προφανως και δεν γνωριζω,ολοι οσοι αριστερα και δεξια σημερα κραζουν για το τι ομαδα ειναι τελικα ο ΠΑΟΚ εχουν ΟΛΟΙ διαρκειας ε?
Εγω να δείς!!! Ιβανsn0ufel4 έγραψε:Σοβαρά τώρα έτσι? Θα γίνω χειρότερος απο τον ace με φαίνεται και δε θέλω
Scientist@PAOK έγραψε:Εγω να δείς!!! Ιβανsn0ufel4 έγραψε:Σοβαρά τώρα έτσι? Θα γίνω χειρότερος απο τον ace με φαίνεται και δε θέλω![]()
Συμφωνώ απόλυτα, πολύ καλή προσέγγιση.northend4 έγραψε:Δεν χρειάζεται να μας πιανει πανικός με το θεμα Γκαρυ.
Ίσα ίσα που δείχνουμε σιγα σιγα πως ανεβαίνουμε κατα πολύ επίπεδο ως club κι επίσης ανεβάζουμε τους παίκτες μας επίπεδο και value.
Όσο ανεβαίνουμε ως club και κάνουμε και πορείες στην Ευρώπη, οι παίκτες μας θα αποτελούν μεταγραφικούς στόχους.
Το πρόβλημα δεν είμαστε εμείς αλλά το ποδόσφαιρό μας.Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πολύ σοβαρή δυσκολία του επιπέδου λίγκας μας, όπου καθιστά δύσκολο και να φέρουμε παίκτες μεγάλους αλλά και να κρατήσουμε αυτούς που έχουμε.
Το θέμα είναι να είμαστε έξυπνοι και να καταφέρνουμε να μεγαλώνουμε την ομάδα με τις αγοραπωλησίες και όχι να την αποψιλώνουμε.
Μέχρι στιγμης νομίζω το πάνε καλά.
Όπως λέει και ο Sera ΟΜΩΣ, θα πρέπει να ανεβάσουμε και άλλο τον πήχη στο θέμα των αγορών.
Γι αμένα ΟΜΑΔΑ δεν φτιάχνεις ποτέ έτσι...ψαχνωντας το επόμενο λαχείο μεσα στην σεζόν με τους στοχους ανοιχτούς..che4 έγραψε:Scientist@PAOK έγραψε:Εγω να δείς!!! Ιβανsn0ufel4 έγραψε:Σοβαρά τώρα έτσι? Θα γίνω χειρότερος απο τον ace με φαίνεται και δε θέλω![]()
εστω οτι ο πέτρος 88 εχει δίκιο και το θέμα έκλεισε γιατι ασχολείστε ακομα
ψάξτε τον αντι γκαρι ρε μάγκες καλυτερα
εδω σας θελω ποιος θα βρει την επόμενη κινηση
Κώστα, με το συμπάθιο κιόλας αλλά, αν κάποιοι έχετε μάθει (και λόγω των δύσκολων εποχών που διανύουμε πολύ πιθανά) να βλέπετε "μεγάλωμα" το ότι ο Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι στην Β' ή την Γ' Εθνική λόγω χρεών ή το ότι έχει αναβαθμίσει τις εγκαταστάσεις στην Μεσήμβρια με κρυογενικές και όσες άλλες απαραίτητες-αυτονόητες, ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΩΡΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, προσθήκες, εδώ και πέντε χρόνια, δίχως όμως να κοιτάτε την αγωνιστική στασιμότητα του, αυτό δεν σε/σας αιτιολογεί-"νομιμοποιεί" με τίποτα να υπονοείτε πεντακάθαρα ότι, όσοι από εμάς ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ (ΞΑΝΑ)ΓΙΓΑΝΤΩΜΑ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ., μετά μάλιστα από τόση υπομονή και στήριξη σε έναν οικονομικό μεγιστάνα του πλούτου που είναι πλέον επικεφαλής μας, είμαστε τσαμπουκάδες-κουτσαβάκια των καφενείων, των γηπέδων και των συγκεντρώσεων!!!!KOSTAS54 έγραψε:Γρηγόρη, δυστυχώς, οι συνθήκες στο ποδόσφαιρο άλλαξαν και κυρίως οι σχέσεις ποδοσφαιριστών -ομάδων. Οι συμβαλλόμενοι είναι δύο και οι συμφωνίες αμοιβαία συμφέρουσες και αμοιβαία αποδεκτές. Τσαμπουκάδες και παληκαριές υπάρχουν, μόνο στα καφενεία, στα γήπεδα και στις συγκεντρώσεις. Οι ομάδες μεγαλώνουν πολυδιάστατα και όχι μονοδιάστατα στο αγωνιστικό. Εγώ βλέπω ότι μεγαλώνουμε, αν θες αργά αλλά μεγαλώνουμε.
sic-4 έγραψε:Ρε παιδια τι εχετε παθει;; ακουγεται ΦΗΜΗ οτι η Γαλατα ισως καταθεσει προταση (μαλλον κοντα στη ρητρα) για παικτη μας και αυτο ισοδυναμει με Ιβαν κοκκινη καρτα;;; (στο συλλογισμο φαινεται να συμβαλλει και το εντελως ασχετο γεγονος της αποκτησης ελπιδοφορου νεαρου ταλεντου)
sic-4 έγραψε:Ρε παιδια τι εχετε παθει;; ακουγεται ΦΗΜΗ οτι η Γαλατα ισως καταθεσει προταση (μαλλον κοντα στη ρητρα) για παικτη μας και αυτο ισοδυναμει με Ιβαν κοκκινη καρτα;;; (στο συλλογισμο φαινεται να συμβαλλει και το εντελως ασχετο γεγονος της αποκτησης ελπιδοφορου νεαρου ταλεντου)