Kυριάκος Κυριάκος
-
Re: Kυριάκος Κυριάκος
Είστε όλοι ανύπαρκτοι.
Τα ονόματα των γελοίων που προκάλεσαν το επεισόδιο. Κάντε κάτι την σοφία σας μεσα
Τα ονόματα των γελοίων που προκάλεσαν το επεισόδιο. Κάντε κάτι την σοφία σας μεσα
-
- loukas karadimos
α ρε κυρκυρ κουφαλα
δεκα χρονια στα ξενα, πτυχια μεταπτυχιακα, ταξιδια για δουλεια σε ολο τον κοσμο, ξενυχτια, ταλαιπωρια χιλια δυο να ξυπναμε να κοιμομαστε και να σκεφτομαστε τον ΠΑΟΚ, για να ερχεσαι εσυ αφου σε εχει στησει το συστημα στα 4 και σε πηγαει χωρις σαλιο να μας το παιζεις λαβασκιρι σοφτ
μπραβο ρε μαγκα, πως τον πετσοκοψες ετσι τον μεγαλο, πραγματικα σε παραδεχομαι ρε μαγκα
τετοιο δουλεμα δεν νομιζω να εχω ξαναδει σε καμια δουλεια ΠΟΤΕ στη ζωη μου
τουλαχιστον σαυτο, πετυχες....
δεκα χρονια στα ξενα, πτυχια μεταπτυχιακα, ταξιδια για δουλεια σε ολο τον κοσμο, ξενυχτια, ταλαιπωρια χιλια δυο να ξυπναμε να κοιμομαστε και να σκεφτομαστε τον ΠΑΟΚ, για να ερχεσαι εσυ αφου σε εχει στησει το συστημα στα 4 και σε πηγαει χωρις σαλιο να μας το παιζεις λαβασκιρι σοφτ
μπραβο ρε μαγκα, πως τον πετσοκοψες ετσι τον μεγαλο, πραγματικα σε παραδεχομαι ρε μαγκα
τετοιο δουλεμα δεν νομιζω να εχω ξαναδει σε καμια δουλεια ΠΟΤΕ στη ζωη μου
τουλαχιστον σαυτο, πετυχες....
- loukas karadimos
και που εισαι ε
μην ξεχασεις να μοιρασεις σωστα τα εισιτηρια για βουκουρεστι, για να μην βγει και αχνα για τις τεραστιες επιτυχιες σου
ξερεις εσυ....
μην ξεχασεις να μοιρασεις σωστα τα εισιτηρια για βουκουρεστι, για να μην βγει και αχνα για τις τεραστιες επιτυχιες σου
ξερεις εσυ....
-
Ναι ναι
Η εκδρομή στο Βουκουρεστι μας έμεινε
Και εδώ μας στήνουν για να είμαστε 6οι πίσω από σκουλήκι και τρίπολη ...
Καλά και χαιρετίσματα
Η εκδρομή στο Βουκουρεστι μας έμεινε
Και εδώ μας στήνουν για να είμαστε 6οι πίσω από σκουλήκι και τρίπολη ...
Καλά και χαιρετίσματα
Γελοία ξύλινη ανακοίνωση λες και μιλάει εκπρόσωπος κόμματος. Το μονο που δείχνει είναι ότι γνώριζε τι έρχεται και έβγαλε μια ανακοίνωση από την κατάψυξη.
Έχουμε μεγάλη έλλειψη σε στελέχη στην ομάδα και δε βλέπω πως θα φτιάξει αυτό στο κοντινό μέλλον.
Έχουμε μεγάλη έλλειψη σε στελέχη στην ομάδα και δε βλέπω πως θα φτιάξει αυτό στο κοντινό μέλλον.
- hasio_john
-
- loukas karadimos
η καλυτερη μου ειναι που γυρναει στα επισημα της Τουμπας συνοδεια μπραβων...η νυφιτσα
να φαει μια ροχαλα αναμεσα στα ματια να μην ξερει να κολυμπησει!!!!
να φαει μια ροχαλα αναμεσα στα ματια να μην ξερει να κολυμπησει!!!!
Αυτός ο γελοίος το μόνο που έχει κάνει τους τελευταίους μήνες, είναι να παραστεί σε 1 συνεντευξη τύπου του προπονητή το Νοέμβριο, με σκοπό διακόψει τον μοναδικό Δημοσιογράφο που ρώτησε τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ερώτηση για τα μεταγραφικά το καλοκαίρι.
Κατα τ'αλλα το απόλυτο μηδενικό. Καταστροφικό μηδενικό, οι ανακοινώσεις του ξέπλυναν και αδικήματα των αντιπάλων, ενώ χρησιμοποιήθηκαν και εναντίον του ΠΑΟΚ ως ενδείξεις παραδοχής ευθυνών.
Γελοίο άτομο.
Κατα τ'αλλα το απόλυτο μηδενικό. Καταστροφικό μηδενικό, οι ανακοινώσεις του ξέπλυναν και αδικήματα των αντιπάλων, ενώ χρησιμοποιήθηκαν και εναντίον του ΠΑΟΚ ως ενδείξεις παραδοχής ευθυνών.
Γελοίο άτομο.