9.Lucas Pérez Martínez

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: 9.Lucas Pérez Martínez

Δημοσίευση από sic-4 »

kastrakis έγραψε:sic4,εδω βγηκε ο προπονητης σου κι ειπε οτι ειναι ο πιο ποιοτικος παικτης που εχουμε.
Τι περιμενες δηλ.,να μην κανει ο ιβαν προσπαθεια να τον κρατησει?

Μα αν δεν εκανε προσπαθεια να τον κρατησει,θα ηταν κατακριτεος...

Ρε συ.. τι θα πει "προσπαθεια να τον κρατησει"??? εχει ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ λεμε!! ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ!!! Κρατημενος ειναι, ΤΕΛΟΣ. Οχι και να του δωσουμε διπλα λεφτα για να επιβραβευσουμε τα ναζια που κανει και το οτι μας κανει μπουρδελο. Μηδενικη πυγμη απο την ΠΑΕ στο συγκεκριμενο θεμα.

Pilotos
δεν θα πιστευα τα νουμερα που αραδιαζουν οι αρδ... αλλα.. δεν πιστεψα και την χθεσινη ειδηση οτι ο Λουκας πηρε αδεια για να παει να διαπραγματευτει. Μου φανηκε αρδια ολκης. Και διαπιστωνω σημερα οτι δεν πηγε στην προπονηση λεει.. Ε, μετα απο αυτο, πιστευω και τα νουμερα.. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ απο καθε αποψη να επιβραβευεις καποιον που κανει τοσα καραγκιοζιλικια και δειχνει μεγιστη ασεβεια στο συμβολαιο του και στο συλλογο με διπλασιασμο αποδοχων. Πολυ ωραιο παραδειγμα.. Οποιος θελει διπλα λεφτα μαγκες δεν εχει παρα να κανει μπουρδελο την ομαδα κι εμεις θα πεσουμε στα ποδια του.
Άβαταρ μέλους
mrpink

Δημοσίευση από mrpink »

Και τι θα τον κανει τον λουκα η ουεφα δηλαδη? Ντα? Το συμβολαιο δεν λεει τιποτα.
Δεν γουσταρει το παλικαρι, πώς να το κανουμε?
Μπλεξαμε. Ο,τι και να διαλεξουμε, χαμενοι θα μαστε.
Και σιγα τον παικτη κι ολας. Ας φυγει. Κουρασε.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

sic-4 έγραψε:
marley 4 έγραψε: οπως και να εχει υπαρχουν 2 επιλογες
η μενει ο παιχτης και πληρωνεται χωρις ν απαιζει
.............................................
και απο θεμα πειθαρχειας εχει δειξει τις προθεσεις του τις προηγουμενες μερες
Τι θα πει πληρωνεται χωρις να παιζει ρε marley.. Τι θα πει εχει δειξει τις προθεσεις του; Να δειξουμε κι εμεις τις προθεσεις μας.. Πληρωνεσαι και υποχρεουσαι να τα δινεις ολα για την ομαδα που εχεις συμβολαιο ρε φιλε.. Αλλιως σε καταγγελω στην ΟΥΕΦΑ για αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα και οτι δεν σεβεσαι το συμβολαιο σου... Πως θα γινει? Γιατι υπαρχουν τα συμβολαια? Εχουμε πεσει στα ποδια του Λουκας σαν γκομενες και τον παρακαλαμε. Ξεφτιλικια.

αυτα σορρυ κιολας αλλα ειναι καφενειακου επιπεδου

θες συμβολαια και ουεφες? φακουντο περειρα

το θες και αλλιως ? μετατρεπεται σε σπυροπουλο μπαινει μεσα και περπαταει

αναγκαστικα παει παγκο με κερκιδα

αυτα ρε φιλε για καταγγελιες δεν ισχυουν για αποδοση παιχτη για αλλα ναι για αυτα ομως οχι

περι πειθραρχιας εννουσα τον φρανκ οχι τον λουκας.....

η παε εδωσε αδεια δεν εκανε τιποτα παρανομο ο λουκας
αυτα τα κανε δειξε και εδω απευθυνομε γενικα σε ολους ειναι καταλοιπα ζαγοροβρυζαιων που πουλαγαν φουμαρα για την βγαλουν καθαρη βιερινια βιτολο και αλλοι

μπλεξαμε με λουκας δεν ειναι κατι ωραιο να τελειωνουμε ομως

ΥΓ ΕΙΜΑΙ [ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΘΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΝ Ο ΡΑΤΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΦΥΓΩ
για αν μην τρελαθουμε δηλαδη...
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Αλλο πράγμα είναι έχω σύμβαση για την χρήση τρακτέρ κι άλλο πραγμα τη χρήση ποδοσφαιριστή. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!
marley 4

KOSTAS54 έγραψε:Αλλο πράγμα είναι έχω σύμβαση για την χρήση τρακτέρ κι άλλο πραγμα τη χρήση ποδοσφαιριστή. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

η 1 φορα που συμφωνω μαζι σου :mrgreen:

ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα
chris.paok.mytilene

Δημοσίευση από chris.paok.mytilene »

Εαν δεν ειχαν σιγουρο το παιχνίδι της Πεμπτης δε θα δίναν άδεια, σκεφθήται και ότι κλείσαμε το Σαμπο , διαφορετικά δεν υπάρχει δικαιολογία ........
όμως όταν είχε έρ8ει ο παίκτης ο Ιβαν ρώτησε το Μπλαχίν -που τον ήξερε από την ουκρανία - ο οποίος είπε : ο παίκτης δεν κάνει αλλά για το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι καλός,
περυσι εγκατέλειψε την ομάδα γιατί ήθελε συγκάτικο τον Βιτόρ
πρόπερσι δεν έπαιξε ένα ντέρμπυ και στο πρώτο αγώνα για το τσουλου έστειλε 5 εκτελέσεις κόρνερ κατ ευθείαν αουτ .....
στη λακορούνια έπαι3ε τα μισά παιχνίδια σε 8έση φορ εβγαινε στην κόντρα όπως προχθες μετη σπάρτα.......
φέτος ξεκίνησε της μαλακίες με το φακούντο και προσπάθησαν να κάνουν την ομάδα μπουρδέλο.......

ας βρουν καλύτερο , δε κάνει για την ομάδα είναι επικίνδυνος..........επικεντρονόμαστε σε αυτό , οι ομάδα χρειάζεται ενύσχιση παντού , έχω ακόμα εμπιστοσύνη στον δανό , ενώ το Τούντορ δείχνει καλά δείγματα .......

Για ενα Π.Α.Ο.Κ. δυνατό ενιαίο ανε3άρτητο και Πρωταθλητή !!!!

Πρέπει να φύγει κι άλλη σαβούρα από την ομάδα και από τα γραφεία με τη φυγή του λέλου πυστεύω ότι η σαβούρα από το τεχνικό επιτελείο καθάρησε !
KOSTAS54

marley 4 έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε:Αλλο πράγμα είναι έχω σύμβαση για την χρήση τρακτέρ κι άλλο πραγμα τη χρήση ποδοσφαιριστή. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

η 1 φορα που συμφωνω μαζι σου :mrgreen:

ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα
Φταίει που δεν έχω μεταδοτικότητα!
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Άλλο ένα πρόβλημα που μόνο για τον ΠΑΟΚ δεν είναι πρόβλημα αλλά είναι κάτι άλλο.
Κάτι <<ναι μεν, αλλά>>.

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί κάνουμε την ίδια κουβέντα, άτιτλοι, κάθε Μάϊο.

Τρομερή απογοήτευση και μάλιστα ξαφνικά.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Αυτα τα οποιος καταλαβε, καταλαβε καταλαβαινεις οτι ειναι προσβλητικα, ετσι?
Σιγα τη μεγιστη φιλοσοφια που εκστομισες και μας πηρε ενα τεταρτο να την αναλυσουμε και να καταλαβουμε.
Εχθες ο georgedoul παρεθεσε καποιες παραγραφους του κανονισμου και ανοιξα μαζι του αυτην την κουβεντα. Αν δηλαδη, οπως ακουγεται οτι ενας παικτης μπορει να κανει προσφυγη για μειωση προσωπικοτητας αν παραγκωνιζεται αδικως, υπαρχει και καποιος τροπος να διασφαλιζεται η ομαδα απο αντιστοιχες περιπτωσεις που ο παικτης κανει "ναζια" και δεν τιμα το συμβολαιο του (κανοντας τον αδιαφορο) γιατι δεν του γινονται τα χατηρια.

marley, σορυ κι ολας αλλα εγω καφενειακου επιπεδου βλεπω τα "μετατρεπεται σε σπυροπουλο μπαινει μεσα και περπαταει". Δεν γνωριζω τους κανονισμους, ομως θελω να πιστευω πως ενα σοβαρο νομικο επιτελειο μπορει να αντιπαρατεθει τετοιες περιπτωσεις. Το να μου λες οτι τα συμβολαια ειναι κουρελοχαρτα στην ουσια, ε αυτο ειναι καφενειακο. Το οτι τα εκανε ο Σπυροπουλος με το Βρυζα, δεν μου λεει εμενα οτι "this is football".
marley 4

οχι ρε συ το πχ με σπυροπουλο ηταν για να σου δειξω πως ο παιχτης σε κανει μπουρδελο
και πληρωνεται για να καθεται χωρις να μπορεις να κανεις τιποτα

δεν υπαρχει κανενας κανονισμος που να επιτρεπει σε ομαδα να τιμωρησει τον παιχτη επειδη δεν παιζει καλα

εκτος και αν μπορεις να αποδειξεις οτι επιτηδες δεν παιζει αλλα και παλι δεν νομιζω οτι βγαινει ακρη

δεν εχει λογο ο προπονητης να βαλει μεσα εναν αδιαφορο και δεν μπορει η ομαδα να εχει στοχο εκδικηση καποιου παιχτη

κουρελοχαρτα δεν ειναι αλλα δεν ειναι και τα παντα
συμβολαια σπανε παιχτες φευυγουν ομαδες διωχνουν παιχτες για 20 λογους

καφενειακου επεδιδου ομως ειναι και στο ξαναλεω γιατι η πλειοψηφεια των οπαδων μασ
εχει ωσ δεδομενο οτι η παε εχει παντα δικιο
και η 1 σκεψη ειναι ξεφτιλισε τον παιχτη
αυτα δεν γινονται πουθενα και ειναι καταλοιπα ζαγοροβρυζαιων

δεν γινεται να βασιζεσαι στο συμβολαιο και σε λουκασ και σε ρατς
νομιζω οτι καταλαβαινεισ την αντιφαση μονα ζυγα δικα μασ δεν υπαρχει
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Για πειτε μου βρε παιδια.
Απο που προκυπτει οτι ο παικτης πηρε αδεια για να διαπραγματευτει?
Απο τις εικασιες των απανταχου αρδ?
Τι λεει η ανακοινωση της παε?.
Οτι ειναι σε Ειδικη Αδεια
Ολα τα αλλα ειναι εικασιες.
Το αν επρεπε η οχι να παρει αυτη την αδεια θα το καταλαβουμε οταν ολοκληρωθει η υποθεση του.
Και τοτε θα μπορουμε και να τοποθετηθουμε.
Ο παικτης ΔΕΝ θελει να παιξει στον ΠΑΟΚ,αυτο το βλεπουμε ολοι.
Ολα αυτα λοιπον ειναι κινησεις τακτικης ωστε ολοι να βγουνε κερδισμενοι.,
KOSTAS54

Ενώ οταν γράφεις ολόκληρα σεντόνια για ένα ασήμαντο θέμα ειναι ανάλυση υψηλού επιπέδου. Ειδικά όταν δεν λαμβάνεις υπόψη σου ότι , πλεον, στην ομάδα υπάρχουν σοβαροί επαγγελματίες που πληρώνονται για να διαχειρισθουν τέτοιες υποθέσεις. Εκτός κι αν εδω μέσα υπάρχουν ικανότεροι αυτών, οπότε βιογραφικό στον Τζακ η επειδή αυτος ειναι ασχετος καλύτερα απ ευθείας στον Ιβαν. . Αλλιώς σε λόγια να βρισκόμαστε!ο
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

marley 4 έγραψε:οχι ρε συ το πχ με σπυροπουλο ηταν για να σου δειξω πως ο παιχτης σε κανει μπουρδελο
και πληρωνεται για να καθεται χωρις να μπορεις να κανεις τιποτα

δεν υπαρχει κανενας κανονισμος που να επιτρεπει σε ομαδα να τιμωρησει τον παιχτη επειδη δεν παιζει καλα

εκτος και αν μπορεις να αποδειξεις οτι επιτηδες δεν παιζει αλλα και παλι δεν νομιζω οτι βγαινει ακρη

δεν εχει λογο ο προπονητης να βαλει μεσα εναν αδιαφορο και δεν μπορει η ομαδα να εχει στοχο εκδικηση καποιου παιχτη

κουρελοχαρτα δεν ειναι αλλα δεν ειναι και τα παντα
συμβολαια σπανε παιχτες φευυγουν ομαδες διωχνουν παιχτες για 20 λογους

καφενειακου επεδιδου ομως ειναι και στο ξαναλεω γιατι η πλειοψηφεια των οπαδων μασ
εχει ωσ δεδομενο οτι η παε εχει παντα δικιο
και η 1 σκεψη ειναι ξεφτιλισε τον παιχτη
αυτα δεν γινονται πουθενα και ειναι καταλοιπα ζαγοροβρυζαιων

δεν γινεται να βασιζεσαι στο συμβολαιο και σε λουκασ και σε ρατς
νομιζω οτι καταλαβαινεισ την αντιφαση μονα ζυγα δικα μασ δεν υπαρχει
δεν ειμαι υπερ του "ξεφτιλισε τον παικτη". Ειμαι υπερ του "κυνηγα το νομικα να αποδειξεις οτι ειναι αδιαφορος επειδη δεν του εγινε το χατηρι να παει εκει που ηθελε" (αποδεικνυεται νομιζω απο δημοσιευματα και δηλωσεις και συμπεριφορες)

Δεν καταλαβαινω που βλεπεις την αντιφαση και γιατι αναφερεις το "μονα ζυγα δικα μας". Αν καπου θα κολουσε στη συγκεκριμενη περιπτωση, ειναι στον παικτη, οχι στην ΠΑΕ. Ο παικτης θελει μονα ζυγα δικα του. Η ΠΑΕ δεν προσβαλλει τις δεσμευσεις της με καποιον τροπο. Το "δεν γινεται να βασιζεσαι στο συμβολαιο" στην ουσια λεει οτι ειναι κουρελοχαρτα. Αλλα εγω επιμενω, χωρις να γνωριζω, πως επειδη ετσι εχουμε μαθει εως τωρα με παραγοντες καφενειακου επιπεδου, δεν παει να πει πως αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Εχεις ακουσει σε μεγαλη ευρωπαικη ομαδα περιστατικο που ενας παικτης με συμβολαιο δεν αποδιδει τα αναμενομενα γιατι κανει "ναζια"; Μπορει να υπαρχουν περιστατικα που δεν γνωριζω ή δεν μου ερχονται στο μυαλο.. Αλλα νομιζω οτι καποιος τροπος θα υπαρχει να διασφαλιζεται μια ομαδα απο τετοιες συμπεριφορες αλλιως ο καθε παικτης υπο την απειλη αυτη μπορει να κανει οτι γουσταρει.

Ξαναρωταω αν γνωριζει καποιος: Ισχυει οτι ενας παικτης μπορει να κανει προσφυγη για μειωση προσωπικοτητας αν η ΠΑΕ του συμπεριφερεται "καπως" (προπονησεις με Κ20 κλπ); Αν αυτο ισχυει, τοτε ειμαι σχεδον βεβαιος πως θα ισχυει και το αντιθετο. Δηλαδη, στην πρωτη περιπτωση, μια ΠΑΕ που παραγκωνιζει τον παικτη, δεν κανει κατι κακο βασει συμβολαιου. Τον πληρωνει κανονικα. Ομως μπαινει το ηθικο στη μεση και ο παικτης δικαιωνεται (αν ισχυει). Ετσι και στην περιπτωση που ο παικτης ειναι περιπατητης, τυπικα τηρει το συμβολαιο του, παει στις προπονησεις απλα ειναι αδιαφορος. Ομως μπαινει αντιστοιχο ηθικο θεμα και θα πρεπει καπως να προστατευεται και η ομαδα.
black death

Δημοσίευση από black death »

Καλά, εγώ είμαι απ' τους πρώτους κατά της λογικής "ο Βρύζας φταίει για όλα", αλλά εδώ δεν μπορούμε να λέμε ότι δεν έχει καμία ευθύνη (κι αυτός κι ο Τζακ κι όποιος άλλος). Ακόμα δεν έχει καταλάβει κανείς γιατί δόθηκε δανεικός πέρσι ένας απ' τους καλύτερους μας παίχτες (άλλο αν κάποιοι σχεδόν πανηγύριζαν τότε) και μάλιστα με ειδική χαμηλότερη ρήτρα αγοράς, χωρίς να αποκτηθεί ποτέ αντικαταστάτης. Βέβαια μια εξήγηση για τη ρήτρα είναι ότι διαφορετικά δεν θα δεχόταν την ανανέωση, οπότε τώρα, με ένα χρόνο συμβολαίου ακόμα, θα ήταν ακόμα χειρότερη η κατάσταση.
Καλά λέει ο μπάνε ότι μπλέξαμε με τρελοκομείο -που έχει μάθει να παίρνει εκβιαστικά αυτό που θέλει- και σωστά εξηγεί ο μάρλεϊ ότι δεν υπάρχει εύκολη λύση σε αυτό το θέμα.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

KOSTAS54 έγραψε:Ενώ οταν γράφεις ολόκληρα σεντόνια για ένα ασήμαντο θέμα ειναι ανάλυση υψηλού επιπέδου. Ειδικά όταν δεν λαμβάνεις υπόψη σου ότι , πλεον, στην ομάδα υπάρχουν σοβαροί επαγγελματίες που πληρώνονται για να διαχειρισθουν τέτοιες υποθέσεις. Εκτός κι αν εδω μέσα υπάρχουν ικανότεροι αυτών, οπότε βιογραφικό στον Τζακ η επειδή αυτος ειναι ασχετος καλύτερα απ ευθείας στον Ιβαν. . Αλλιώς σε λόγια να βρισκόμαστε!ο
Δηλαδη μολις εχεις πει να κλεισουμε το forum, ειναι εντελως αχρηστο..
κι οποιος καταλαβε καταλαβε...

ΥΓ: Επισης δεν ειμαι εγω που θεωρησα οτι κανω αναλυση υψηλου επιπεδου... Ψιλοκουβεντα κανω οπως ολοι... Εσυ με το στομφωδες "οποιος καταλαβε καταλαβε" ανηγαγες σε υψηλοτατο επιπεδο τον ευφυη συλλογισμο σου, οποτε ασε τα κουκουρουκου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”