Μακρια το παλτο.Karelias έγραψε:Πφφφφ,θα μας βγει η ψυχή με αυτόν τον Βύντρα που μας κουβαλιέται.
Παλτα εχουμε και εμεις.
Εμας ειναι αλασκας και αυτος ειναι σουηδιας, χεστηκε η φοραδα στ αλονι.
Μακρια το παλτο.Karelias έγραψε:Πφφφφ,θα μας βγει η ψυχή με αυτόν τον Βύντρα που μας κουβαλιέται.
Ο Lino!Athens έγραψε:να παει ο Σαλπι δεξι μπακ?![]()
![]()
και το κενο του Σαλπι ποιος θα το καλυψει? στην χειροτερη χρονια φετος εχει βαλει 4 γκολ και εχει δωσει 4 ασιστ, και εχει ακομη εναν γυρο και π.ο.
τι αλλο θα ακουσουμε ρε παιδι μου?
συμφωνω απολυτως οτι πολυ παππας μου ακουγεται αυτο το stand by σε schildenfeld...αν ειναι δυνατον δηλ!!πες οτι προσπαθουμε να τον πεισουμε να ερθει ναι ειναι πιστευτο αλλα οχι οτι εχουμε φτασει σε σημειο να κρααμε καβατζα διεθνη κροατΗ που εκανε καριερα σε γερμανια ρωσια!!!!!kritikos44 έγραψε:Διαβαζω αριστερα-δεξια οτι ο κροατης ειναι κλεισμενος αλλα περιμενουν κατι καλυτερο![]()
Τι σκατα καλυτερο απο 27χρονο διεθνη κροατη με γεματες χρονιες και παραστασεις απο γερμανια, ρωσσια τσ.λ. euro ψαχνουμε ? Μαλλον Πουγιολ κλεινουμε![]()
Επισης λενε οτι η υποθεση Βυντρα δεν εχει να κανει με τον κροατη
Αντε να δουμε
Ελπιζω μονο μην πουμε αντε πηραμε τον Βυντρα ακυρο ο Σιλντεφελτ
+12kritikos44 έγραψε:Πρωτον να ξεκαθαρισω οτι ουτε εγω τρελαινομαι για Βυντρα...Εχω ξαναπει οτι με αυτα που μου δειχνει ο Σαββιδης αλλους παοκτες θςλω να στοχευω
ΑΛΛΑ:
1.Θα ερθει τσαμπα
2. ειναι μακραν καλυτερος του Ετο.δεν συζηταμε το οτι ειναι διεθνης , εχει παιξει τσ.λ. κτλ
3. καλως η κακως εχει συνηθισει σε συνθηκες πρωταθλητισμου και πιεσης
4. πισω απο τον Ετο εχεις 2 πιτσιρικια που μια θα παιξουν καλα και μια οχι λογω απειριας
5. για μεχρι το καλοκαιρι μια χαρα ειναι. αλλωστε τωρα τον Ατρομητο και την Τριπολη θες να κερδισεις στα πλει-οφ και οταν βγουμε προκριματικα τσ.λ. ισως τοτε παρουμε καλυτερο ενω το καλοκαιρι ο Σκονδρας (αν καποιος τον θεωρει καλυτερο) λογω του συμβολαιου που θα ληγει θα ερθει τζαμπα
6. να δωσεις χρηματα πολλα τωρα για δεξιο μπακ ενω εχεις μεσοεπιθετικα τετοια κενα ειναι λιγο ακυρο(τραγικοι Λορενς και Ρομπερ χθες)
.
Περίμενε.Asimos έγραψε:Βιεϊρίνια τέλος μάγκες. Δεν έρχεται σε αυτή τη φάση.