Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011
Ας παμε τελικο και εκει θα παιξουμε με την αμυνα των περσινων play off!Γιατι για οσους δεν το θυμουνται,βασικος και σχεδον αλανθαστος ηταν ενας παικτης που τωρα οι περισσοτεροι απαξιωνουν.Λεγεται Σαβινι.......αλλα θα μου πεις,εδω κραζουμε τον Ιβιτς....στο Σαβινι θα κολωσουμε.....
αντε να τον δουμε και τον ετο...νομιζω οτι είναι παίκτης στο στυλακι που θέλαμε οπότε θα βοηθησει...εμένα παντος δεν με χαλάει που προχοράμε με δεξι μπακ τους σναου,ετο και πετρισεβιτς...αν χρειαστει μετατοπιζετε δεξια και κανας κοντρερας...πάντος νομίζω οτι θα κάνουμε αλλη μια κίνηση μεχρι το τέλος των μεταγραφών(ίσως τελευταια στιγμή) και θα είναι αριστεροποδαρος εξτρεμ...
Σαφαρι λεει γινεται για να βρει ο παντελης ομαδα στον ελζαρ ο οποιος ετσι και αλλιως δεν υπολογιζεται απο τον Χαβο.Αρνουμε να πιστεψω οτι δεν θα γινει αλλη κινηση να καλυφθει το κενο μεσοεπιθετικα.Πεζουν με την φωτια και με τα νευρα μου.
Εξακολουθεί να με χαλάει και να με παραξενεύει το ότι δεν παίζει Ευρώπη, φέτος.
Όπως και το ότι γράφεται ότι θα του κάνουμε 2,5 χρόνια συμβόλαιο, χωρίς δοκιμαστικό εξάμηνο όπως του Ντιέγκο.
Όπως και το ότι γράφεται ότι θα του κάνουμε 2,5 χρόνια συμβόλαιο, χωρίς δοκιμαστικό εξάμηνο όπως του Ντιέγκο.
Οκ ρε 150 χιλιαρικα το χρονο συμβολαιο θα υπογραψει δηλαδη μιλαμε για 2.5 χρονια μαζι με την εφορια 600 χιλιαρικα δεν μας επιασε και τον κωλο. 

ABALAEA2 έγραψε:Γαμήστε να φύγει η γκρίνια!
ΓΑΜΗΣΤΕ!!!

ρε σεις τι εγινε η εξυγειανση που φαγωθηκαμε τα προηγουμενα χρονια??ξεχρεωσαμε και δεν το εμαθα?
αν ηταν να ξεχρεωναμε με τα διαρκειας κανεις δεν θα ειχε χρεη.
ερε νταλκας.
το ζαγορακη ενα πργμα τον ενδιαφερει.στο τελος καθε χρησης να μη χρωσταει.για να μην μπορει κανεις να βγει να πει οτι να ηρθε και αυτος και μας χρεωσε.και καλα κανει.
τι λυσσα ειναι αυτη πια?νοικοκυρεμενη ομαδα εχουμε για πρωτη φορα και δε λεμε να ηρεμησουμε.και φυσικα θα γινουν και λαθη.
ξαφνικα ο ενας θελει ουεφα ο αλλος πρωταθλημα και παει λεγοντας.για να χαλαρωνουμε.
η αξιοπρεπεια εκανε τον ΠΑΟΚ μεγαλο οχι οι τιτλοι.ουτε τα φραγκα ουτε οι μεταγραφες.
σε αυτη τη συγκυρια αυτα μπορουμε αυτα κανουμε.τοσο κακο ειναι?η τοσο δυσκολο να το καταλαβουμε?
Στραγάλια γίναν τα χιλιάρικα.
Ακόμα και 150 τον χρόνο να παίρνει (οι κροάτες το λένε αυτό), δεν τα έχουμε για πέταμα.
Δεν κολάει ρε μάγκες. Αυτόν τον βλάκα τον χαλίλχοζιτς δεν τον έχω τόσο ναΐβ να μας δίνει τζάμπα τον παίκτη του. Ειδικά σε εμάς.

Ακόμα και 150 τον χρόνο να παίρνει (οι κροάτες το λένε αυτό), δεν τα έχουμε για πέταμα.
Δεν κολάει ρε μάγκες. Αυτόν τον βλάκα τον χαλίλχοζιτς δεν τον έχω τόσο ναΐβ να μας δίνει τζάμπα τον παίκτη του. Ειδικά σε εμάς.
ναι στοχο της ζωης του εβαλε ο χαλιλχοτζιτς να καταστρεψει τον ΠΑΟΚ.
δυο χρονιες απο 40 παιχνιδια επαιξε.με το ζορι τον εβαζε?
Το ότι δεν παίζει στην Ευρώπη είναι τελικό? Εγώ ξέρω ότι μπορείς να αλλάξεις 3 παίκτες αυτή την περίοδο και δεν παίζει ρόλο που έπαιζε UEFA με άλλη ομάδα. Όταν υπάρξει ενημέρωση από την ΠΑΕ θα ξέρουμε. Δεν φταίει ο μάνατζερ του παίκτη που μπορεί να λέει ότι θέλει (βέβαια δεν δείχνει αξιοπιστία και σοβαρότητα). Αλίμονό μας αν δεν ξέρουμε τους κανονισμούς και περιμένουμε τον κάθε μάνατζερ.. Εννοείται ότι ξέρουν στην ΠΑΕ τι παίζει και γνωρίζουν ακριβώς για ποιον λόγο αποκτούν τον παίκτη, που είναι έτοιμος, και νομίζω ότι θα προσφέρει.
θα κριθει στο χορταρι....γενικα διαφωνω με τα πολλα συμβολαια 200- 300 000 καλυτερα λιγα με πολλα και κπ συμπληρωματα απο β ομαδα...ή οπως καναμε στην 1η χρονια με αναστασακους κλπ....για καλοκαιρι σισουρα να φυγει ο φιλομενος και κανας σαβινι να αποκτηθει κανα θηριο στυλ σωτου κυργιακου...μια επ χαφαρα...
O προηγούμενος προπονητήςbarlow4 έγραψε:ναι στοχο της ζωης του εβαλε ο χαλιλχοτζιτς να καταστρεψει τον ΠΑΟΚ.

Ο Χαλιλχοζιτς πήγε τον Αύγουστο στη Ντιναμό.
Στο χορτάρι θα τον δούμε και τον Ετό ρε μάγκες..
Πάντως θα ναι μ@λ@κια να μην παίξει Ευρωπη!!!

Πάντως θα ναι μ@λ@κια να μην παίξει Ευρωπη!!!