19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
- Aureliano Buendia
Re: 19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
Ο Φετφατζίδης έπαιξε εσχάτως και χαφ λόγω ελλείψεων και διαφοροποίησης σχήματος, η φυσική του θέση είναι εξτρέμ.
Το θέμα είναι αν θα βοηθά την ομάδα του στο πρωτάθλημα, πράγμα το οποίο ήδη κάνει σημαντικά, το βλέπουμε όλοι και αναμένεται ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση.
Τα διάσπαρτα και άλλης φύσεως ματς των Εθνικών είναι δευτερεύον και επισφαλές κριτήριο νομίζω.
Το θέμα είναι αν θα βοηθά την ομάδα του στο πρωτάθλημα, πράγμα το οποίο ήδη κάνει σημαντικά, το βλέπουμε όλοι και αναμένεται ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση.
Τα διάσπαρτα και άλλης φύσεως ματς των Εθνικών είναι δευτερεύον και επισφαλές κριτήριο νομίζω.
ο φετφατζίδης είναι καλύτερος όχι μόνο από τον κουτσια αλλά και από ριέρα ρόμενταλ και άλλους που εχει ο γαυρος
οποτε δεν ξερω τι νοημα βγαζει αν ο φετφατζιδης ειναι καλυτερος απο τον κουτσια
απλά ο φετφατζίδης ειναι ενα παρα πολύ μεγαλο ταλεντο και ειναι καλυτερος απο παρα πολλους παιχτες
επισης η θεση του ειναι δεκαρακι ενω ο κουτσια ειναι εξτρεμ οποτε εχουν διαφορετικα στυλ παιχνιδιου
οποτε δεν ξερω τι νοημα βγαζει αν ο φετφατζιδης ειναι καλυτερος απο τον κουτσια
απλά ο φετφατζίδης ειναι ενα παρα πολύ μεγαλο ταλεντο και ειναι καλυτερος απο παρα πολλους παιχτες
επισης η θεση του ειναι δεκαρακι ενω ο κουτσια ειναι εξτρεμ οποτε εχουν διαφορετικα στυλ παιχνιδιου
Απ οσα εχω δει δεν υφίσταται συγκριση Φετφατζίδη-Κουτσιανικούλη.Ο ένας μπήκε μέσα με θράσος και τσαμπουκά και πέταξε έξω τον Ρόμενταλ κ ο άλλος απλά δεν έχει διάθεση να παίξει μπάλα.Δυστυχώς.
Απορώ με την αξιοπρέπεια αυτού του παιδιού; Δεν έχει ίχνος αυτοσεβασμού; Τελείωσε η ποδοσφαιρική του καριέρα με τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ;
ΟΚ μάγκα, πήρες τα φράγκα, πήρες αμαξάκι, έβγαλες και καμιά τραγουδιάρα γκομενίτσα, αλλά στα 25 σου θα παίζεις στη Νίκη Πολυγύρου όπως το πας... Τι μυαλά είναι αυτά;
ΟΚ μάγκα, πήρες τα φράγκα, πήρες αμαξάκι, έβγαλες και καμιά τραγουδιάρα γκομενίτσα, αλλά στα 25 σου θα παίζεις στη Νίκη Πολυγύρου όπως το πας... Τι μυαλά είναι αυτά;
ελα ενταξει αμεσως να το φατε το παιδι.........
και αν δεν τα καταφερει στον ΠΑΟΚ....οπως ειπε και ο φιλος παραπανω θα παει στην νικη πολυγυρου αλλα και γιατι να παει αφου ανετα μπορει να παει σε ενα σταθμο ραδιοφωνικο και να κανει εδω και αυτος καμια μεσημεριανη εκπομπη και να μας λεει ποσο πολυ επινε τα βραδια και δεν μπορουσε να παρει τα ποδια του την αλλη μερα στην προπονηση η το ματς....οπως......
το πιασες το υπονοουμενο....ηδου η ροδος ηδου και το πηδημα......
και αν δεν τα καταφερει στον ΠΑΟΚ....οπως ειπε και ο φιλος παραπανω θα παει στην νικη πολυγυρου αλλα και γιατι να παει αφου ανετα μπορει να παει σε ενα σταθμο ραδιοφωνικο και να κανει εδω και αυτος καμια μεσημεριανη εκπομπη και να μας λεει ποσο πολυ επινε τα βραδια και δεν μπορουσε να παρει τα ποδια του την αλλη μερα στην προπονηση η το ματς....οπως......

- sourmenetes
- Moderator
Εγω περιμενω να τον δω..Εναμισι ματς εχει παιξει μονο.Και στη φενερ βοηθησε αρκετα..Σιγουρα σε καποιο εκτος εδρα θα τον δουμε και ας ελπισουμε να μας δικαιωσει..
Εγώ δεν έχω μεγάλες προσδοκίες από τον Κούτσια.
Αν ήμουν διοίκηση θα κοίταζα να τον ξεφορτωθώ εισπράττοντας όσο γίνεται περισσότερα από τα 2 μύρια που ξόδεψα ή θα τον έστελνα δανεικό σε ομάδα σουπερλίγκας.
Μακάρι να κάνω την κωλοτούμπα μου αλλά το παιδί δεν γουστάρει τον ΠΑΟΚ. Φύρα είναι.
Αν ήμουν διοίκηση θα κοίταζα να τον ξεφορτωθώ εισπράττοντας όσο γίνεται περισσότερα από τα 2 μύρια που ξόδεψα ή θα τον έστελνα δανεικό σε ομάδα σουπερλίγκας.
Μακάρι να κάνω την κωλοτούμπα μου αλλά το παιδί δεν γουστάρει τον ΠΑΟΚ. Φύρα είναι.
Στην κατάσταση που είναι όχι λεφτά δεν πρόκειται να πάρεις-έστω και λίγα-αλλά θα πρέπει και να πληρώσεις και από πάνω καλύπτοντας μέρος του συμβολαίου του για να τον στείλεις κάπου δανεικό.
Γάματα με κεφαλαία γράματα.
Γάματα με κεφαλαία γράματα.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Είναι παιχταράς ο Βασίλης θα κάνει τρελλή ευρωπαϊκή πορεία, να μου το θυμηθείτε
- sourmenetes
- Moderator
Γινεται με τη βιγιαρεαλ εκτος να ξεκινησει???Τετοια ματς ειναι ταμαμ.Στην κοντρα βοηθαει πολυ.Ας ελπισουμε ολοι να συνελθουν γιατι η αποδοση ειδικα τετοιων παιχτων εξαρταται κυριως απο τα χαφ.
sourmenetes έγραψε:Γινεται με τη βιγιαρεαλ εκτος να ξεκινησει???
Nα ξεκινήσει να πάει πού?
Μη λες αστεία , οι Ισπανοί δε κάνουν πλάκα..κάτσε γιατί θα είναι δύσκολη βραδιά
- sourmenetes
- Moderator
Καλα μην το παιρνεις τις μετρητοις ρε παιδι μου...Θελει χρονο συμμετοχης πιστευω και παιχνιδια οπως αυτο με τη βιγιαρεαλ που κυριως θα αμυνομαστε και στην κοντρα θα χτυπησουμε.Αυτο εννοω.Σε τετοια ματς ειναι καλος.
Αναλογα ματς υπαρχουν και στο ελληνικο πρωταθλημα.
Οσον αφορα τη βιγιαρεαλ,συμφωνω οι Ισπανοι θα περασουν δυσκολο βραδυ...

Αναλογα ματς υπαρχουν και στο ελληνικο πρωταθλημα.
Οσον αφορα τη βιγιαρεαλ,συμφωνω οι Ισπανοι θα περασουν δυσκολο βραδυ...