«Είναι το πιο βρωμερό και ελεεινό πανό που έχω δει ποτέ σε γήπεδο. Όταν αναφέραμε στον διαιτητή, αλλά και στον παρατηρητή της Λίγκας, ότι ο ΑΡΗΣ απαιτεί να κατέβει, καθώς καθυβρίζει μέλος της ομάδας, η απάντηση ήταν “κατεβάστε το εσείς”.

ntinos έγραψε:Όσον αφορά το υβριστικό πανό εναντίον του Σταύρου Λαμπριάκου, ο Γιάννης Κόντης είπε:
«Είναι το πιο βρωμερό και ελεεινό πανό που έχω δει ποτέ σε γήπεδο. Όταν αναφέραμε στον διαιτητή, αλλά και στον παρατηρητή της Λίγκας, ότι ο ΑΡΗΣ απαιτεί να κατέβει, καθώς καθυβρίζει μέλος της ομάδας, η απάντηση ήταν “κατεβάστε το εσείς”.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω μια απορια εχω. πως ειναι απογονος ταυτοχρονα και του καμπανη και του βικελιδη?Kolokotronis_4 έγραψε:ένα σιχαμένο άρθρο, ενός σιχαμένου βρωμοερπετού:
http://www.arisfm.gr/article.php?node_id=548
πόοοοοοοοοοσο πονάει....όταν ο ΠΑΟΚ γ@μάει,
πόοοοοσο πονάειιιιιιιιιιιιιιι.....
gash04 έγραψε:ntinos έγραψε:Όσον αφορά το υβριστικό πανό εναντίον του Σταύρου Λαμπριάκου, ο Γιάννης Κόντης είπε:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και πολύ καλά απάντησε ο διαιτητής απο τους οποίους να τα λέμε όλα ήταν απο τις καλύτερες διαιτησίες που έχουν περάσει απο την Τούμπα.
Έκανε λάθος που δεν απέβαλε μόνο έναν παίχτη απο κάθε ομάδα για να προστατέψει το παιχνίδι.
Έβγαλε όμως τόσες κίτρινες που έδειξε τις προθέσεις του ότι δεν αστειεύεται.
Η απάντηση πολύ καλή.
Ας το κατέβαζαν αυτοί που δυναμίτισαν το παιχνίδι με δηλώσεις τους όλη την εβδομάδα που πέρασε.
free4 έγραψε:Το ένα που ήταν της Νεάπολης στην 5 έγραφε:
ΜΕΓΑΛΑ ΜΟΥΤΖΑΧΖΕΝΤΙΝ ΚΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΤΑ @ΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤ@Ν@Σ ΓΙΕ ΛΑΜΠΡΙΑΚΟ
Και το άλλο στην 4 έλεγε:
ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΛΑΓΟΙ, ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ