Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
DC

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευση από DC »

+ στον από πάνω.
Αυτό το σαχλοάρθρο μπορεί να εξιτάρει 12χρονα αλλά περισσότερο ρεζίλι μας κάνει παρά μας εξυμνεί.
Photis έγραψε:Για τον ΠΑΟΚ αυτός ο τρόπος λειτουργίας αποτελεί ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ!!!!
:pano:
Μαζί σου φίλε μου αλλά ....
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ δεν μπουκάρει σε κάθε ήττα, δεν πηδάει τουρνικέ, δεν πετάει μπουκάλια σε επόπτριες, δεν πάει να κάψει αντίπαλους τερματοφύλακες.
Εμείς επειδή είμαστε πιο μάγκες και αγαπάμε περισσότερο την ομάδα μας, τα κάνουμε όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα.
Φώτη, ξέρεις πόσους ξέρω που σταμάτησαν το γήπεδο για τα παραπάνω;
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Μερικοί δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο.
Προκειμένου να βγάλετε κομπλεξική χολή,σχολιάζετε και κατακρίνετε ακόμη και ένα άρθρο που γράφτηκε από κολεγιόπαιδο εξ Αμερικής για το μεγαλείο που ένιωσε έστω για 2 ώρες,μεγαλείο που (ελπίζω) νιώσατε κι εσείς.
Εγώ λέω να τον κρίνουμε και γιατί επέλεξε την κατάπτυστη Ελλάδα και τους κομπλεξικούς πολίτες της για 6 (χαμένους) μήνες της ζωής του.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να δημιουργούμε έριδες από το πουθενά.
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας τελικά.
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

δηλαδη η διαφορα μου με ενα γερμανο οπαδο της ντορτμουντ ειναι οτι ο ενας δεν κανει ντου?
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Μερικοί δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο.
Προκειμένου να βγάλετε κομπλεξική χολή,σχολιάζετε και κατακρίνετε ακόμη και ένα άρθρο που γράφτηκε από κολεγιόπαιδο εξ Αμερικής για το μεγαλείο που ένιωσε έστω για 2 ώρες,μεγαλείο που (ελπίζω) νιώσατε κι εσείς.
Εγώ λέω να τον κρίνουμε και γιατί επέλεξε την κατάπτυστη Ελλάδα και τους κομπλεξικούς πολίτες της για 6 (χαμένους) μήνες της ζωής του.
Εγώ δε βλέπω να δημιουργεί κάποια έριδα με την τοποθέτησή του ο DC.Εκτός και αν θεωρείται από εσένα έριδα η καταγραφή γεγονότων.city boy εσύ αυτό κατάλαβες ότι λέει?Δε συνεννοούμαστε εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
city_boy

Θελω να πω με απλα λογια οτι δεν ειναι αυτοι δεν κανουν ντου και τελειωνει η συζητηση.Εχει βαθος η κουβεντα για οποιον θελει να την κανει.

Και ασχετο,δεν νομιζω οτι μιλησα σε σενα,ουτε εισαι διαιτητης συζητησεων να κρινεις αν μπορω να συνενοηθω..φιλικα..
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

''Θελω να πω με απλα λογια οτι δεν ειναι αυτοι δεν κανουν ντου και τελειωνει η συζητηση.''
Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις.

Δε νομίζω ότι χρειάζομαι άδεια από κάποιο μέλος του forum,για να του απευθύνω το λόγο ή για να ''κρίνω'' ένα post του.Ούτε νομίζω ότι χρειάζεται να είμαι διαιτητής συζητήσεων,για να εκφράσω την άποψη ότι δε συνεννοούμαστε.Πιστεύω ότι το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγεις δεν έχει βάση. Επίτρεψέ μου να έχω αυτό το δικαίωμα είτε μου απευθύνεις το λόγο είτε όχι....φιλικά....
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

city_boy έγραψε:δηλαδη η διαφορα μου με ενα γερμανο οπαδο της ντορτμουντ ειναι οτι ο ενας δεν κανει ντου?
Ναι.Και δεν ειναι η μονη.
Άβαταρ μέλους
city_boy

Βασικα ειναι μια απο τις δεκα χιλιαδες διαφορες θα ελεγα εγω.
Να μην κοιταμε μονο αυτη....
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Κατα τη γνωμη μου,ειναι μια απο τις σημαντικοτερες διαφορες που μαζι με τα πανω απο 40 χιλιαδες διαρκειας καθε χρονο και το γεματο γηπεδο σε καθε ματς,ακομα και οταν εφθασε στα προθυρα της χρεοκοπιας,μου δειχνει το δρομο για τη σωστη συμπεριφορα απεναντι στην ομαδα μου.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Μερικοί δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο.
Πιθανότατα δεν κατανοείς την έννοια ''έριδες", για να την αναφέρεις έτσι ελαφριά τη καρδία. Ή δεν την καταννοώ εγώ.
city_boy έγραψε:Και ασχετο,δεν νομιζω οτι μιλησα σε σενα,ουτε εισαι διαιτητης συζητησεων να κρινεις αν μπορω να συνενοηθω..φιλικα..
:shock: ..... :lol:
Άβαταρ μέλους
city_boy

ωρες ωρες τα λεω πολυ ωραια.. 8-)
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

city_boy έγραψε:Βασικα ειναι μια απο τις δεκα χιλιαδες διαφορες θα ελεγα εγω.
Να μην κοιταμε μονο αυτη....
Είναι λογικό να εστιάζουμε στα αρνητικά που έχουμε ως οπαδοί,γιατί αυτά είναι που προκαλούν προβλήματα στην ομάδα.Το να αυτοαποθεωνόμαστε για τον εκπληκτικό και ανυπέρβλητο λαό μας και για την μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργεί,δεν έχει να μας προσφέρει τίποτα.
Άβαταρ μέλους
city_boy

Οχι δεν λεω αυτο.
Ευκολα ακυρωνεις τον δικο μας τον λαο και εξυψωνεις τον αλλο.

Γηπεδο ωραιο εχεις σαν της ντορτμουντ?οχι.
ευκολη προσβαση?οχι.
στα τουρνικε γινεσαι σαρδελα ακομα και αν μεσα εχει 500 ατομα?ναι.
λεφτα στην τζεπη εχεις?οχι.
οι ντορτμουντ ποσα σαιτ εχει ενημερωσης?σιγουρα οχι οσα εμεις!!
τους τιτλουσ της ντορτμουντ εχεις για να κανεις και την υπομονη που εκαναν και αυτοι?οχι.
και ποσα ακομα μπορω να πω.

τι μου κολλατε στα ντου,που εγιναν σε ματς που εξοργισαν και τους ΠΑΟΚτσηδες στο αγιο ορος?Πειτε ολες τις διαφορες.

αμα ειναι λεω και εγω δεν γινεται να μοιαξουμε στην ντορτμουν γιατι αυτοι φορανε κιτρινα.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

DC έγραψε: Αυτό το σαχλοάρθρο μπορεί να εξιτάρει 12χρονα

..
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ δεν μπουκάρει σε κάθε ήττα, δεν πηδάει τουρνικέ, δεν πετάει μπουκάλια σε επόπτριες, δεν πάει να κάψει αντίπαλους τερματοφύλακες.
Εμείς επειδή είμαστε πιο μάγκες και αγαπάμε περισσότερο την ομάδα μας, τα κάνουμε όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα.

ερίζω

* εκφράζω τη διαφορά απόψεων με κάποιον με επιθετικό τρόπο

Συγγενικές λέξεις :
* έριδα
* Έριδα
* εριστικά (καθαρεύουσα: εριστικώς)
* εριστικός

Τώρα (λογικά) την κατανοείς.

@ΖλάτζανΣπάσιτς

Δεν σε είδα να λες τα ίδια για τα λάθη του Ζαγοράκη,το αντίθετο μάλιστα. Εκεί εστίαζες στα θετικά. Όταν τον αποθέωνες μάλλον δεν είχε να μας προσφέρει τίποτα(παρόλα τα λάθη του)...Σωστά? Φιλικά πάντα.. :)
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

DC έγραψε:+ στον από πάνω.
Αυτό το σαχλοάρθρο μπορεί να εξιτάρει 12χρονα αλλά περισσότερο ρεζίλι μας κάνει παρά μας εξυμνεί.
Photis έγραψε:Για τον ΠΑΟΚ αυτός ο τρόπος λειτουργίας αποτελεί ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ!!!!
Μαζί σου φίλε μου αλλά ....
Και με το δίκαιο τους.Η ομάδα δεν πάει μπροστά έτσι..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”