Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Γερασίμου

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Από τον Σάστρε, ακόμα και ο Λύρατζης της σεζόν 2021-22 και μόνο αυτής, είναι καλύτερος.
Πολύ νησί στα άκρα της άμυνάς μας. Βέβαια ας περιμένουμε πρώτα να έλθουν και να υπογράψουν και μετά μιλάμε.
Για τον Taylor λένε ότι είναι πολύ κοντά στο να κλείσει, ενώ η περίπτωση του Kenny φαίνεται πιο δύσκολη γιατί έχει κι άλλες προτάσεις (από Bundesliga ή άλλα καλύτερα από το δικό μας πρωταθλήματα);
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Δεν μπορώ να καταλάβω την υποβάθμιση του Ότο

Αντίθετα ο Κένυ στην ουσία έχει στα 28 του δύο γεμάτες χρονιές και αυτές στη Β Γερμανίας σε μια κακή ομάδα στην οποία έχει βασικό ρόλο ο Μπουχαλακης

Το ότι η Σελτικ δεν έκανε κίνηση να τον κρατήσει στην οποία ο Τευλορ είχε βασικό ρόλο χρόνια θα έπρεπε να μας ανησυχήσει

Από την άλλη θα με πείτε ο Μπαμπα ήρθε από τη Ρέντινγκ και τη Τσαμπιονσιπ...
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

Σουριναμέζος έγραψε:Δεν ξέρω γιατί μπαίνει στην συζήτηση ο Όττο. Μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι ο Κένι είναι καλύτερος του Σάστρε.

Που το στηρίζεις αυτό; Ξέρεις τον παίχτη; Τον έχεις δεί ή επειδή μπουντεσλιγκα 2 και Χέρτα; Ειλικρινά ρωτάω για να διαμορφώσω άποψη, γιατί το βιογραφικό του μπρόστα σου Σάστρε είναι ανώτερο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Έτσι κρίνεται ένας παίκτης;
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

sn0ufel4 έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω την υποβάθμιση του Ότο

Αντίθετα ο Κένυ στην ουσία έχει στα 28 του δύο γεμάτες χρονιές και αυτές στη Β Γερμανίας σε μια κακή ομάδα στην οποία έχει βασικό ρόλο ο Μπουχαλακης

Το ότι η Σελτικ δεν έκανε κίνηση να τον κρατήσει στην οποία ο Τευλορ είχε βασικό ρόλο χρόνια θα έπρεπε να μας ανησυχήσει

Έκανε κίνηση η Σέλτικ, εκείνος αρνήθηκε.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Ακόμα χειρότερα :lol:

Πάντως οι ομάδες στο κάτω μισό του πίνακα στη Β Γερμανίας είναι κακές ομάδες ποιοτικά όσες έχω δει

Τρέξιμο ένταση ξύλο ναι αλλά γενικά κακή ποιότητα
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αυτό που πρέπει να κοιτάμε περισσότερο είναι τα χαρακτηριστικά του και όχι το βιογραφικό του το οποίο είναι σχετικά καλό.
Το ότι έπεσε β γερμανιας η ομάδα του και δεν έφυγε προσωπικά δεν μου λέει τίποτα.
Έχει και σεζόν γεμάτη σε μια σχετικά καλή Σάλκε.
Το πρόβλημα είναι ότι ο ΠΑΟΚ του λουτσεσκου βασίζει πολύ το παιχνίδι του στα ακραία Μπακ,κάτι που ο Κενυ δεν το έχει. Είναι υποστηρικτικος αλλά μέχρι εκεί.
Δεν μπορεί να κάνει μπροστά ούτε αυτά τα λίγα και μέτρια πράγματα που κάνει ο σάστρε.
Φυσικά και overall είναι πολύ καλύτερος του συμπαθή Ισπανού αλλά δεν οι απαιτήσεις από τον βασικό σου είναι πολύ πολύ μεγαλύτερες..

Αν θα με έβαζαν να μαντέψω θα έλεγα ότι πιθανότατα θα πάμε για δύο δεξιά Μπακ και επιθυμούν τουλάχιστον ο ένας να κλείσει σχετικά νωρίς
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Γιατί χειρότερα :lol: :lol:

Επιστρέφει ο Τίρνει εκεί, ίσως γιαυτό αρνήθηκε, δεν ξέρω.

Όσον αφορά τον Κένι τώρα που λέτε για το επίπεδο. Δεν τον ξέρω τον παίχτη. Αλλά σεζόν σε μπουντεσλίγκα, λίγο πρέμιερ και σέλτικ δεν μου περνάνε αδιάφορες. Ούτε ότι τον θέλουν και ομάδες της μπουντεσλίγκας τώρα μου μένει ελέυθερος μου περνάει αδιάφορο.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

[quote="Leonardo10"
Μια χαρά παίκτης φαίνεται το παιδί βάση βιογραφικού, 28 χρονών, αθλητικός και όλες οι χρονιές του ήταν γεμάτες από συμμετοχές είτε ήταν στην premier league είτε στην Bundesliga είτε στην Bundesliga 2, αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι.
.[/quote]
όλη η ουσία...ο παίκτης μπορεί να σταθεί στο υψηλό επίπεδο ναι η όχι ? έχει τα χαρακτηριστικά που θέλουμε ?
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

renegade έγραψε:Αυτό που πρέπει να κοιτάμε περισσότερο είναι τα χαρακτηριστικά του και όχι το βιογραφικό του το οποίο είναι σχετικά καλό.
Το ότι έπεσε β γερμανιας η ομάδα του και δεν έφυγε προσωπικά δεν μου λέει τίποτα.
Έχει και σεζόν γεμάτη σε μια σχετικά καλή Σάλκε.
Το πρόβλημα είναι ότι ο ΠΑΟΚ του λουτσεσκου βασίζει πολύ το παιχνίδι του στα ακραία Μπακ,κάτι που ο Κενυ δεν το έχει. Είναι υποστηρικτικος αλλά μέχρι εκεί.
Δεν μπορεί να κάνει μπροστά ούτε αυτά τα λίγα και μέτρια πράγματα που κάνει ο σάστρε.
Φυσικά και overall είναι πολύ καλύτερος του συμπαθή Ισπανού αλλά δεν οι απαιτήσεις από τον βασικό σου είναι πολύ πολύ μεγαλύτερες..

Αν θα με έβαζαν να μαντέψω θα έλεγα ότι πιθανότατα θα πάμε για δύο δεξιά Μπακ και επιθυμούν τουλάχιστον ο ένας να κλείσει σχετικά νωρίς

Με 1 γκολ και 8 ασιστ φέτος δεν λες ότι δεν κάνει αυτά τα λίγα και μέτρια του Σάστρε μπροστά... Πραγματικά δεν ξέρω που τα στηρίζετε όλα αυτά. Μάλλον εγώ είμαι άσχετος
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Δημοσίευση από ReignMan »

sn0ufel4 έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω την υποβάθμιση του Ότο

Η Σελτικ ειναι ομως, οχι καποια ομαδα σουπερλιγκ.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

@smooth

Μιας και τυχαίνει να είναι και σειρούλα ο Κένι με τον Σάστρε, θα ήθελα να μάθω γιατί βρίσκεις το βιογραφικό του ανώτερο

Ο Σάστρε έχει πολλά θέματα αλλά τεχνικά είναι σε καλό επίπεδο και ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας χρειάζεται μπαλάτα μπακ.
black death

Δημοσίευση από black death »

Athens έγραψε:εν τω μεταξυ η 11η της β γερμανιας ανετα σ εριχνε 2 γκολακια φετος
Παντως την τριτη της Α την κερδισες μέσα εξω περσι.

Όσο για τη σελτικ, αν παιρναμε εμεις τιρνεϊ θα πεφταν τα τσιμέντα.
Xlapatsas4

Δημοσίευση από Xlapatsas4 »

black death έγραψε:
Athens έγραψε:εν τω μεταξυ η 11η της β γερμανιας ανετα σ εριχνε 2 γκολακια φετος
Παντως την τριτη της Α την κερδισες μέσα εξω περσι.

Όσο για τη σελτικ, αν παιρναμε εμεις τιρνεϊ θα πεφταν τα τσιμέντα.

Λεξεις κλειδια ΦΕΤΟΣ- ΠΕΡΥΣΙ
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Φτάνει ρε παιδιά πια με τα βιογραφικά και τα μεγαλα ονόματα. Δεν κουράστηκατε να τρώτε την πατάτα συνεχώς;

Εγώ θέλω οι παίκτες που έρχονται να είναι παντελώς άγνωστοι αλλά να έχουν τα χαρακτηριστικά που ζητάμε. Η στροφή σε παραγωγικές ηλικίες, σε σχολές που παραδοσιακά αν κάτι έχουν να δείξουν είναι ταχυδυναμη και ανελέητο πρεσινγκ και παίκτες που είναι ενεργοί και βασικοί στις ομάδες τους, μου δίνει μεγάλη ελπίδα για το φετινό καλοκαίρι.

Μακάρι να κλείσουμε τους πρώτους στόχους μας χωρίς σίριαλ και νωρίς. Στο μόνο που δεν έχω δει κινητικότητα είναι στην στελέχωση με γηγενείς παίκτες για να μην έχουμε τα περσινά τραγελαφικα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”