Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sotos26

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από sotos26 »

Ο Μπάκα να αλλάζει τον Μειτέ θα ήταν πολυτέλεια αλλά θα είχες πιο πολλές επιλογές στο 6 σίγουρα. Αν πούμε ότι έρχεται ο Σούα ίσως κάτι σε πιο γρήγορο τύπου Μαρίν θα ταίριαζε σαν συμπλήρωμα ή τον Ταχιροβιτς αν είχες ρεαλιστικές προϋποθέσεις να τον κρατήσεις ή κάτι στυλ Γκόμεζ, Σορετιρε ψιλό-επένδυση.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

για Μειτέ και Τσούμπα ψήνεται κανείς? :)
Άβαταρ μέλους
kritikos44

Δημοσίευση από kritikos44 »

Shivaspace έγραψε:για Μειτέ και Τσούμπα ψήνεται κανείς? :)
Παρά πολύ.
Αν ισχύει η πρόταση για Μπράντον, τον δίνεις προκειμένου να χαθεί τσάμπα του χρόνου, φέρνεις Ακπομ δανεικό και του χρόνου με Τζίμα ~ Τσάλοφ ~ Τισουντάλι είσαι μια χαρά

Επίσης νομίζω ότι είναι λίγο υπερβολή και Μειτέ και Μπάκαγιοκο από άποψη μισθών και ότι κάποιος θα πρέπει να μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας
Όχι πως με χαλάει
Μειτέ και ένας μικρός πιο λογικό μου ακούγεται
Εκτός και βγει Οζντόεφ ή Σβάμπ (δύσκολα) έξω
Αλλά και πάλι 800.000 συμβόλαιο ο Οζντόεφ και εκτός λίστας είναι λίγο άκυρο...

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

είναι και φοβερό αριστερό εξτρέμ ο Άκπομ..σέντερ φορ και γκολτζής έγινε για να πιάσει την καλή!
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Εαν ερθει ο μειτε εγω θα προτιμουσα κατι καλυτερο για κερασακι. Κατι πιο πανω ραφι απο τον μπακαγιοκο. Κατι σε μικροτερη ηλικια για την επομενη μερα.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Για όσους θέλουν και φωνάζουν Μειτε. Ο παίκτης έχει 1% πιθανότητα να έρθει πάλι. Πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω και τα μέσα έξω για να φορέσει ξανά τα ασπρόμαυρα.
Οταν ομως μια πιθανοτητα π ας πουμε ότι κάποιοι τη δινουν στο 1%, επιβεβαιωθει κ πραγματοποιηθει, τοτε θα ειναι ακομα πιο γλυκια η επιβεβαιωση, για οσους θελουν κ φωναζουν για Μεϊτε

Αναμενουμε βεβαια ακομα την τελικη εκβαση του φετινου καλοκαιρινού σηριαλ
Δεν εμειναν κ πολλες μέρες εξαλλου
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

prist64 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:
Kabamaru11 έγραψε:Καλα,ειναι δυνατον να εσκασε μυτη ο Μειτε στο αεροδρομιο,και να μην τον πηρε χαμπαρι κανεις;2 μετρα θηριο σαν τον Χαηταουερ ειναι,δεν θα τον ειδες κανεις μα κανεις;Εκτος αν απο το αεροδιαδρομο πηρε κατευθειαν ελικοπτερο κ βουρ για πορτο καρρας.

Εννοειται πως με την προσθηκη Μειτε,γινομαστε πρωτο φαβορι για το τιτλο,ειναι το κομματι του παζλ που λειπει αυτη την στιγμη,πιο πολυ κ απο ενα καλο αντι-Κουλιε.
Εχω πεθανει μ αυτα που γραφονται για το πως ηρθε και δε πηραν χαμπαρι.
Αλλος λεει σε φορτιο μ αναναδες,αλλος με ψαροβαρκα αλλος με 3 μινι κουπερ μεσα απ το τουνελ του μετρό(italian job) χαχαχαχα
Του νινιου το πανηγυρι γινεται.
5B-CLS
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Όταν δεν πάει ο μεγαλος στο βουνο, παει το βουνο στον μεγαλο, σε παραφραση της γνωστής ρήσης..

με το ΠΕΝΤΕ BRAVO - CHARLIE LIMA SIERRA ?

Let's find out!
Άβαταρ μέλους
kritikos44

Δημοσίευση από kritikos44 »

Special 4 έγραψε:Όταν δεν πάει ο μεγαλος στο βουνο, παει το βουνο στον μεγαλο, σε παραφραση της γνωστής ρήσης..

με το ΠΕΝΤΕ BRAVO - CHARLIE LIMA SIERRA ?

Let's find out!
Με το 5 Baba ~ Cotarski Lucescu Sastre

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kritikos44 την Πέμ 29 Αύγ 2024, 00:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Iznogoud4 έγραψε:ΟΚ πείτε με μίζερο, αλλά χάσαμε ένα καλοκαίρι, τον Κουλιεράκη κ μια πρόκριση στα play off ChL για να ξαναφέρουμε τον Μεϊτέ που από τον Γενάρη ξέραμε ότι τον θέλουμε; Κ πανηγυρίζετε κι όλας...;
σε λεμε μιζερο
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

cartman έγραψε:Μειτε και μπακαγιοκο εγκρίνω και εγώ που θεωρώ ανέκδοτο τον μπακαγιοκο

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
1ον Ο Meite δεν έρχεται κατά εμέ όχι πως έχω καμιά πληροφορία απλά ξέρω πως κινούμαστε στα μεταγραφικά χρόνια.

2ον Πετάτε αρδομλκιες, μερικοί που διαβάζω που δεν έχουν την τύφλα τους οι ΑΡΔ και πασάρετε εδώ από το transfermrkt ονόματα που παίζουν το Football Manager με την ομάδα, ενώ μερικοί μπαίνουν να διαβάσουν καμιά πληροφορία λόγο υποχρεώσεων, δεν είμαι moderator απλά τα λέω, όπως θέλουν μερικοί όπως και εγώ να μάθουμε καμιά πληροφορία από την παρέα του paokmania.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psykoman την Πέμ 29 Αύγ 2024, 03:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Πάντως τα παιδιά από την mod team χθες το μεσημέρι είπαν πως είχαν πληροφόρηση ότι ο Μειτέ δεν έρχεται. Επειδή δεν το συνηθίζουν να βγάζουν inside, μάλλον υπήρχαν πολύ ισχυρές ενδείξεις για να πουν κάτι τέτοιο. Μια διευκρίνηση θα βοηθούσε.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Γερασίμου έγραψε:Στον Μαρμαρά και Πόρτο Καρράς πάντως δεν κουνιέται φύλο, πέραν της είδησης ότι ο Σαββίδης έδωσε 2 εκατομμύρια για να βελτιώσει την παραγωγή κρασιού από τους αμπελώνες.
Έτσι εξηγείται. Έφερε τον Γάλλο να τον βοηθήσει σαν εξπέρ στην παραγωγή κρασιού που είναι οι Γάλλοι. Σατό κλπ ποικιλίες πολύ γνωστες
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Η εφημερίδα των γκέι έχει πρωτοσέλιδο τον Μπόβε και γράφει για απόκτηση μέσω Νότιγχαμ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”