Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
να μην ασχοληθει ο λουτσεσκου με μεταγραφες γιατι ποιον εφερε δεν την βρισκει ... τους πετσωσαν με τον ενα μικρο ελληνα στο κυπελλο γιατι θα πρεπει να εχεις τουλαχιστον 3-4 διαθεσιμους.. μακαρι να το εφαρμοσουν και στο πρωταθλημα..
renegade έγραψε:Δεν πιστεύω κανείς να ζήτησε να ανέβουνε και να πάρουνε ρόλο απευθείας 6 παίκτες από την ακαδημία.
Αυτό όμως που οφείλει η ομάδα να κάνει και να το θέσει ως έναν στρατηγικότερων στόχων της, εναρμονίζοντας όλα της τα στελέχη πάνω σε αυτό το, είναι να ανεβάζει κάθε χρόνο κατά μέσο όρο δύο ποδοσφαιριστές από την ακαδημία οι οποίοι σταδιακά θα έχουνε ρόλο.
Αντί αυτού δυστυχώς βλέπουμε ότι από το 22 που ανέβηκε ο κουλιαράκης και μέχρι σήμερα, σχεδόν 3 χρόνια από τότε δεν υπάρχει καινούργιος παίκτης της ακαδημίας στην πρώτη ομάδα
+ 1926
Ούτε 6 αλλά ούτε και κανένας...και μιλάμε για πραγματικές συμμετοχές στην ομάδα και όχι για το θεαθήναι στις προπονήσεις...
Demir έγραψε:να μην ασχοληθει ο λουτσεσκου με μεταγραφες γιατι ποιον εφερε δεν την βρισκει ... τους πετσωσαν με τον ενα μικρο ελληνα στο κυπελλο γιατι θα πρεπει να εχεις τουλαχιστον 3-4 διαθεσιμους.. μακαρι να το εφαρμοσουν και στο πρωταθλημα..
Εγώ λέω όχι απλά να ασχοληθεί αλλά, λόγω και απουσίας τεχνικού διευθυντή, να κάνει ο ίδιος τις επιλογές...έτσι για να πάψουν οι δικαιολογίες και να αναλάβει κάποιος την ευθύνη των μεταγραφών....
Όσο βγάζω από το μυαλό μου ουτοπίες και φανφάρες περί 100 χρόνων και ομαδαρας και θα πέσουν μύρια κλπ, τόσο ηρεμώ και πιστεύω ότι το καλύτερο είναι να μην περιμένουμε πολλά.
Δεν περιμένω να αλλάξει κάτι, γιατί δεν θα αλλάξουν πρόσωπα και νοοτροπίες.
Όσο οι ακαδημίες υπάρχουν για να βγάζουν τα ασημικά που θα καλύπτουν τις τρύπες αποτυχημένων μεταγραφών και γούστων και κακό διοίκησης, τόσο θα βλέπουμε περιπτώσεις Τζολη, Τζιμα κλπ, θα περιμένουμε μεταγραφές και θα μεγαλώνει η λίστα δικαιολογιών.
Ας βγούμε 3οι τουλάχιστον για να προσπαθήσουμε για Europa, και εάν έρθουν 2 βασικοί μέχρι το πρώτο ματς εγώ θα είμαι ευχαριστημένος.
Μου είναι αδιάφορη και η επέτειος και η επόμενη χρονιά κλπ, εάν θα είναι πυροτέχνημα και όχι αποτέλεσμα ενός λογικού επιτέλους σχεδιασμού και σωστής ποδοσφαιρικά λειτουργίας, πράγματα για τα οποία δυστυχώς κρατώ μικρο καλάθι.
Και για να είμαι 100% ον τοπικ, αυτοί οι 2 ας είναι βασικός φορ και βασικό αριστερό εξτρέμ.
Δεν περιμένω να αλλάξει κάτι, γιατί δεν θα αλλάξουν πρόσωπα και νοοτροπίες.
Όσο οι ακαδημίες υπάρχουν για να βγάζουν τα ασημικά που θα καλύπτουν τις τρύπες αποτυχημένων μεταγραφών και γούστων και κακό διοίκησης, τόσο θα βλέπουμε περιπτώσεις Τζολη, Τζιμα κλπ, θα περιμένουμε μεταγραφές και θα μεγαλώνει η λίστα δικαιολογιών.
Ας βγούμε 3οι τουλάχιστον για να προσπαθήσουμε για Europa, και εάν έρθουν 2 βασικοί μέχρι το πρώτο ματς εγώ θα είμαι ευχαριστημένος.
Μου είναι αδιάφορη και η επέτειος και η επόμενη χρονιά κλπ, εάν θα είναι πυροτέχνημα και όχι αποτέλεσμα ενός λογικού επιτέλους σχεδιασμού και σωστής ποδοσφαιρικά λειτουργίας, πράγματα για τα οποία δυστυχώς κρατώ μικρο καλάθι.
Και για να είμαι 100% ον τοπικ, αυτοί οι 2 ας είναι βασικός φορ και βασικό αριστερό εξτρέμ.
-
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ:
MATHEUS SALDANHA
DAVID STRELEC
ΕΥΘΥΜΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ:
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΚΑΣ
ANDRIJA ZIVKOVIC
TIAGO GOUVEIA
JORGE CARRASCAL
LUKA IVANUSEC
ΜΕΣΟΙ:
SOUALIHO MEITE
MADY CAMARA
PABLO ROSARIO
HUGO VETLESEN
ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΚΡΑΙΑ ΜΠΑΚ:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
BABA RAHMAN
JONNY OTTO
MILAN GAJIC
ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
JORDAN TORUNARIGHA
TOMASZ KEDZIORA
DAVID ZIMA
ΓΙΏΡΓΟΣ ΛΙΑΒΑΣ
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ:
DOMINIK KOTARSKI
LUKA GUGESHASHVILI
ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΦΤΣΗΣ
Να ένα ρόστερ αντάξιο των 100 χρόνων με 26 παίκτες, 8 Έλληνες εκ των οποίων οι 5 είναι γηγενείς από την ομάδα, που συνδυάζει πολλά ποιοτικά χαρακτηριστικά σε όλες τις θέσεις και είναι σε θέση να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση των στόχων. Φυσικά και κοστίζει πολύ, αλλά αν δεν κάνεις τώρα all in πότε θα κάνεις? 20plus o Τζίμας, 20plus αν πουλήσεις στην αγοραστική τους αξία τους Chalov, Despodov, Shola μαζεύεις χρήμα και το επενδύεις. Θα μου πεις τώρα γίνονται αυτά στον ΠΑΟΚ? Δύσκολα. Αλλά κάπως έτσι θα ήθελα να γίνει..
MATHEUS SALDANHA
DAVID STRELEC
ΕΥΘΥΜΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ:
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΚΑΣ
ANDRIJA ZIVKOVIC
TIAGO GOUVEIA
JORGE CARRASCAL
LUKA IVANUSEC
ΜΕΣΟΙ:
SOUALIHO MEITE
MADY CAMARA
PABLO ROSARIO
HUGO VETLESEN
ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΚΡΑΙΑ ΜΠΑΚ:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
BABA RAHMAN
JONNY OTTO
MILAN GAJIC
ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
JORDAN TORUNARIGHA
TOMASZ KEDZIORA
DAVID ZIMA
ΓΙΏΡΓΟΣ ΛΙΑΒΑΣ
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ:
DOMINIK KOTARSKI
LUKA GUGESHASHVILI
ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΦΤΣΗΣ
Να ένα ρόστερ αντάξιο των 100 χρόνων με 26 παίκτες, 8 Έλληνες εκ των οποίων οι 5 είναι γηγενείς από την ομάδα, που συνδυάζει πολλά ποιοτικά χαρακτηριστικά σε όλες τις θέσεις και είναι σε θέση να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση των στόχων. Φυσικά και κοστίζει πολύ, αλλά αν δεν κάνεις τώρα all in πότε θα κάνεις? 20plus o Τζίμας, 20plus αν πουλήσεις στην αγοραστική τους αξία τους Chalov, Despodov, Shola μαζεύεις χρήμα και το επενδύεις. Θα μου πεις τώρα γίνονται αυτά στον ΠΑΟΚ? Δύσκολα. Αλλά κάπως έτσι θα ήθελα να γίνει..
Σε ότι αφορά τις μεταγραφές .... 5 ποιοτικούς παίκτες ελεύθερους από το πάνω ράφι (αν και το τι εννοεί ο καθένας με τον όρο πάνω ράφι είναι σχετικό)....δηλαδή 2 κεντρικούς αμυντικούς, 2 χαφ και ένα εξτρέμ...δεν γράφω για ονόματα, έχουν ήδη γραφεί άλλωστε κι απο μένα κι απο πολλούς.... από Ελληνες θα ήθελα Λιάβα, Αθανασίου (έκανε δυνατό ξεπέταγμα φέτος) και Καλοσκάμη που έχει αρχικά το πακέτο.... Στους φορ δεν θα κρατούσα κανέναν...πώληση Τισού και Τσαλόφ και στο καλό οι Σαμάτα και Τόμας αφου τους ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους...Δεν θέλω φορ με τρελά βιογραφικά γιατί όποιος καεί στον χυλό φυσάει και το γιαούρτι....Με Lemperle, Shankland και για 3ο φορ τον Αντρέα Τετέ (αν δεν θεωρηθεί έτοιμος ο Μυθου). Μακάρι να φέρναμε και τον Κουλουρη αλλά με τέτοια σούπερ χρονιά που έκανε σίγουρα θα έχει προτάσεις από καλύτερα πρωταθλήματα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Τρί 06 Μάιος 2025, 19:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Montrealiotis
-
panpangr77 έγραψε:https://www.transfermarkt.gr/mirko-topi ... ler/615302
Αυτός ο Mirko Topić ... τον εχω ερωτευτεί.
Είναι θαυμάσιος παίχτης, δεν θα χρειαστούμε χαφ για τα επόμενα 3 χρόνια και θα πάρουμε και λεφτά.
500 χλ παίρνει, μπορούμε να τον δελεάσουμε και αν τον πείσουμε με 3-3,5 εκ ισως να μπορέσουμε να τα βρούμε με την ομάδα.
Αλλά τον παίρνεις αυτόν και τελείωσε, συνθέτει ολα τα δίδυμα στο κέντρο, ταιριάζει να παίξει με όλους.
Η λιγούρα μου για αυτόν ειναι αντάξια του Palhinha οταν τον είχε ζητήσει ο Abel
Σε εμάς θα κάνει και γκολς με το κεφάλι που είμαστε μεγάλη ομάδα για το πρωτάθλημα μας και κλείνουμε τους μικρούς στα καρέ τους, 1,90 είναι.
Ο Κουλιανός λέει ότι θα πάνε για δύο σεντερφορ. Θα φύγουν οι Σαματα Μπραντον. Ο ένας από τους δύο θα ειναι για δευτεροτρίτος μαζι με Τσαλωφ. Εχει βρεθει, ειναι Γερμανος παιζει Γερμανια θα ερθει ως ελευθερος ειναι ψηλός και κάτω των 25. Δεν ειπε αν τωρα παιζει στην Α ή Β κατηγορια. Το όνομα του θα το πει την Δευτερα.
Επίσης ειπε οτι στην προετοιμασία με την Α ομάδα θα πάνε πολλοί μικροί. Μπαταούλας, Μύθου, Μπέρδος, Γρόσδης, Σμυρλής. Και Μπαλντέ από την Κ19.
Επίσης ειπε οτι στην προετοιμασία με την Α ομάδα θα πάνε πολλοί μικροί. Μπαταούλας, Μύθου, Μπέρδος, Γρόσδης, Σμυρλής. Και Μπαλντέ από την Κ19.
-
Mīngus έγραψε:https://www.transfermarkt.com/tim-lemperle/profil/spieler/553285
Μάλλον αυτόν θα εννοεί.
Αν ειναι αυτος εχει ενδιαφερον. Παικτικα δεν τον ξερω, αλλα μανατζερικα ανοιγουμε παλι δουλειες με τον Κουτσολιακο
Μηπως ρωτησαν τον Κλοζε αν εχει καποιον να προτεινει;
- ΑποστόληςΑ
Ο Δημήτρης Χατσίδης (14.06.2006) έκανε χθες προπόνηση με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.
- abc_o_ karpouzas
Εχετε καταλαβει τι εννοουσαν χτες οι 24; Τους ειδα πολυ απαισιοδοξους