Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Athens

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από Athens »

ας σοβαρευτει η ομαδα και ας ψαξει εναν τεχ διευθυντη ο οποιος θα κανει διαπραγματευσεις με τον καθε ενδιαφερομενο και θα σπρωξει στην αγορα παικτες για ξεφορτωμα οπως ο κουαλιατα...
αυτο χρειαζεται ο ΠΑΟΚ
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Πωωωωω μακακκα μου έχει ξεφύγει η κατάσταση.
50 σελίδες από το πρωί για ένα θέμα που άνοιξαν οι τοσκιτσης,τσαλγαντιδης που δεν πιάνουν ούτε την ενδεκάδα της ομάδας κατά την παρουσίαση...και όλα αυτά με πρωτεργάτες κανα δύο εδώ μέσα που προσπαθούν εδώ και κάνα δυο χρόνια ( τουλάχιστον) να πείσουν ότι ο Ιβάν είναι Γούμενος.

Ξαναγράφω,ακούστε τι είπε ο πουρλιοτοπουλος για την οικογένεια ντελια και τις σχέσεις της με την ΠΑΕ ξ τον ιδιοκτήτη.
Αν και όποτε πωληθεί ο ντελιας,θα πωληθεί γιατί η οικογένεια του παιδιού κ το ίδιο το παιδί θα το ζητήσει κ δεν έχει να κάνει ούτε με εκατομμύρια,ούτε με ομάδες ,ούτε γιατί ο Ιβάν περιμένει να πωλήσει για να φέρει παίκτες.

Υγ το ζήτημα δεν είναι τι λέμε εμείς εδώ μέσα για την κάθε Ζάλτσμπουργκ και αν είναι μεγάλο μέγεθος ή όχι,το ζήτημα και αυτό που θα έπρεπε να μας προβληματίζει είναι πως αντιλαμβάνονται ο κάθε ποδοσφαιριστής τα μεγέθη των δύο ομάδων

Υγ2 επίσης για όσους δεν το γνωρίζουν ο ντελιας έχει δικό του τοπικ
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Να πω την αμαρτία μου, το βράδυ του πρωταθλήματος, μόλις άκουσα στη νόβα τις δηλώσεις του Ντέλια στα σκαλακια της φυσουνας λίγο πριν βγει για την απονομή, γύρισα και είπα στον πατέρα μου ότι μάλλον μας χαιρετά ο Ντέλιας. Δεν ξέρω αν θα φύγει ή όχι.. Νιώθω όμως ότι δεν θα εχει θέμα να φύγει.
Τι είπε λοιπόν εκείνο το βράδυ που μου έκανε κλικ;
Είπε: Για μένα αυτό το πρωτάθλημα είναι η αρχή για να βάζω τρόπαια στην καριέρα μου.

Γιατί μου έκανε κλικ αυτό;
Όταν καίγεται ο κόσμος γύρω σου από τα πανηγύρια κι εσύ μπορείς και σκέφτεσαι την καριέρα σου, αυτό δείχνει ότι έχεις σκεφτεί το επόμενο βήμα.
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν το αναφέρω ως κάτι αρνητικό. Απλά στις περισσότερες των περιπτώσεων, όταν παιδιά βγαλμένα από τα σπλάχνα μιας ομάδας βιώνουν μια μεγάλη επιτυχία συνήθως εκφράζουν αυθόρμητα τη σκέψη ότι αυτό που ζουν είναι ένα παιδικό όνειρο, μια στιγμή που τη φανταζοντουσαν απο παιδιά, με την ομάδα που τους ανέδειξε κτλ κτλ κτλ..
Ο Ντελιας εκείνη τη στιγμή μιλάει για την καριέρα του.
Αυτό στα δικά μου μάτια δείχνει ότι έχει βάλει εδώ και καιρό τον εαυτό του στη διαδικασία να σκεφτεί το επόμενο βήμα.
Ο Ντελιας είναι ένας μοναχικός καβαλάρης. Φαίνεται και από τον τρόπο παιχνιδιού του ότι είναι ένας αρτίστας της μπάλας που η φιλοσοφία του είναι πάνω από συλλόγους και συναισθηματισμους. Είναι ένας ποδοσφαιρικος καλλιτέχνης που θέλει να ζήσει με τον δικό του τρόπο το ποδόσφαιρο.
Στην αντίπερα όχθη είναι ο Κουλιε.
Σήμερα που μιλάμε παρότι όλο τον καιρό βγαίνει ότι θα φύγει ο Κουλιε, εγώ θα πόνταρα ότι θα μείνει και αυτός που θα φύγει θα είναι ο Ντέλιας.
Και υπάρχει και κάτι ακόμα.
Στη συνέντευξη έδωσε προ ημερών Κυριάκος, σε μια αποστροφή του λόγου του είπε το εξής:
"Όταν δικαιώνεται μία δύσκολη επιλογή (την επιστροφή Λουτσεσκου εννοεί) πρέπει να το λέμε, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβει ο κόσμος και τις επόμενες δύσκολες επιλογές."
Μιλάει λοιπόν για δύσκολη επιλογή. Ο Κουλιε δεν θα είναι δύσκολη επιλογή γιατί έχει επικοινωνηθει στον κόσμο ότι πωλείται.
Ο Ντέλιας όμως είναι δύσκολη επιλογή. Αν το παιδί θέλει να φύγει είναι δύσκολο να πεις το οκ όταν βλέπεις ότι για πολλούς λόγους είναι καλύτερα να τον κρατήσεις. Ομως αυτός ίσως θέλει να φύγει..
Ετσι ερμηνεύω το "επόμενες δύσκολες επιλογές".
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Δεν πέρασε μια εβδομάδα από το πιο γαμάτο πρωτάθλημα της ιστορίας μας και κατευθείαν τα αρδ να μας ξενερώσουν με τα γαμωρεπορταζ τους.Ξεπουλημα Κουλιε,Ντελια και πάει λέγοντας για αστεία ποσά.Αντι να διαβάζουμε για ενίσχυση διαβάζουμε να βγαίνουν προς εκποίηση τα καλύτερα προϊόντα μας.Μου θυμίζει το καλοκαίρι που ξεπουλησαμε για φραγκοδιφραγκα Τζόλη -Γιαννουλη και ένα τρέμουλο με πιάνει.Μη χαρούμε πάνω από μία εβδομάδα ρε πουστη μου.Ποσο ΠΑΟΚ φάση
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Boogeyman don’t shoot the messenger. Άμα με αυτά ασχολούνται στην ΠΑΕ, τι να γράψουν τα αρδ;
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Ρε σεις υπάρχει κάποιος εδω μεσα που δε σκέφτηκε κατα τη διάρκεια της χρονιάς οτι παίζει να φύγουν Κωνσταντελιας Κουλιερακης Κοταρσκι Μπαμπα και Αντριγια;
Η ομάδα δείχνει οτι γινεται καλή δουλειά. Δείχνει οτι μαθαίνει και πουλάει σε καλές τιμές.
Ειναι δυνατόν εμείς να ξερουμε καλύτερα σε ποια τιμή πρέπει να πουληθεί ο κάθε παίκτης;
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Βρε τι πρήξιμο θα φάμε πάλι. Και είπα θα την γλιτώσουμε φέτος. Και δεν έχει κλείσει ούτε βδομάδα η κούπα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

renegade έγραψε:Πωωωωω μακακκα μου έχει ξεφύγει η κατάσταση.
50 σελίδες από το πρωί για ένα θέμα που άνοιξαν οι τοσκιτσης,τσαλγαντιδης που δεν πιάνουν ούτε την ενδεκάδα της ομάδας κατά την παρουσίαση...και όλα αυτά με πρωτεργάτες κανα δύο εδώ μέσα που προσπαθούν εδώ και κάνα δυο χρόνια ( τουλάχιστον) να πείσουν ότι ο Ιβάν είναι Γούμενος.

Ξαναγράφω,ακούστε τι είπε ο πουρλιοτοπουλος για την οικογένεια ντελια και τις σχέσεις της με την ΠΑΕ ξ τον ιδιοκτήτη.
Αν και όποτε πωληθεί ο ντελιας,θα πωληθεί γιατί η οικογένεια του παιδιού κ το ίδιο το παιδί θα το ζητήσει κ δεν έχει να κάνει ούτε με εκατομμύρια,ούτε με ομάδες ,ούτε γιατί ο Ιβάν περιμένει να πωλήσει για να φέρει παίκτες.

Υγ το ζήτημα δεν είναι τι λέμε εμείς εδώ μέσα για την κάθε Ζάλτσμπουργκ και αν είναι μεγάλο μέγεθος ή όχι,το ζήτημα και αυτό που θα έπρεπε να μας προβληματίζει είναι πως αντιλαμβάνονται ο κάθε ποδοσφαιριστής τα μεγέθη των δύο ομάδων

Πες τα ρε Ρενέ,έχουν γίνει νταούλια.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Taseos έγραψε:Βρε τι πρήξιμο θα φάμε πάλι. Και είπα θα την γλιτώσουμε φέτος. Και δεν έχει κλείσει ούτε βδομάδα η κούπα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σιγά μην γλιτώσουμε....
Μόλις αρχίσαμε.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Το σκεφτόμουν και γω το καλοκαίρι της πώλησης των Γιαννούλη-Τζόλη.
Έχει πραγματικά ενδιαφέρον ότι και τότε είχαμε ταλαντούχους παίκτες σε αντίστοιχες θέσεις:
Μιχαηλίδης -Κουλιεράκης, Κωνσταντέλιας-Τζόλης, Κούτσιας-Τζίμας.
Τότε θεωρούσαμε πως οι ακαδημίες μας πιθανότατα πιάσανε ταβάνι και πέρασε μια τριετία για να μας διαψεύσει η ιστορία.
Η κάθε περίπτωση πάντως είναι αρκετά διδακτική.
Ο Μιχαηλίδης τότε είχε ανανεώσει και τραυματίστηκε σοβαρά. Βέβαια σε βάθος χρόνου, βλέπουμε πως δικαιώθηκε. Η εμπιστοσύνη στην ομάδα, σου εξασφαλίζει ένα καλό συμβόλαιο και ένας ασφαλές περιβάλλον, ό,τι και να γίνει.
Η ομάδα βέβαια σίγουρα έχασε την υπεραξία που θα μπορούσε να λάβει από μια μεγάλη πρόταση για τον παίκτη.
Ο Τζόλης βιάστηκε να κάνει το μεγάλο άλμα σε top πρωτάθλημα, ενώ και ο οργανισμός ΠΑΟΚ ήθελε την μεγάλη πώληση για πολλούς λόγους. Χρειάστηκε να πάει κάποια βήματα πίσω την τελευταία τριετία, αλλά θα ξανά βρει τον δρόμο για κορυφαίο πρωτάθλημα.
Ο Κούτσιας, επίσης βιαστικός και με απαιτήσεις τότε, ζύγισε τον εαυτό του λανθασμένα και κατέληξε αναπληρωματικός στο MLS με έναν καλό μισθό βέβαια.
Τρεις περιπτώσεις με διαφορετικές πορείες, που σίγουρα νομίζω θα επηρεάζουν τις μελλοντικές αποφάσεις τόσο του οργανισμού ΠΑΟΚ, όσο και των νεαρών παικτών.
Δεν ξέρω τι θα γίνει και θα στεναχωρηθώ να δώ τους Κωνσταντέλια-Κουλιεράκη να φεύγουν, αλλά ελπίζω ό,τι είναι να γίνει, να γίνει γρήγορα και στην κατάλληλη τιμή. Είναι εξαιρετικά σημαντικό στις 20 Ιουνίου ο προπονητής να έχει όλα τα εργαλεία που χρειάζεται στα χέρια του για τα προκριματικά.
Για να συνεχίζει να μεγαλώνει ο ΠΑΟΚ πρέπει να μπούμε στους ομίλους του Cl.
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Υποψιάζομαι ότι η όλη συζήτηση για τον Κωνσταντέλια θα μοιάζει πάρα πολύ με την αντίστοιχη συζήτηση στο Λουντογκορετσμανια πέρυσι το καλοκαίρι όταν τσιμπήσαμε τον Ντεσπόντοφ.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

paokspren έγραψε:Καλό θα είναι να χωνέψουμε μερικοί ότι στο μοντέρνο ποδόσφαιρο είναι πολύ πιο πιθανό να γίνει κολώνα της ομάδας σου για 2-3 χρόνια κάποιος 30άρης ξένος που βρήκε το λιμάνι του παρά το σούπερ ταλέντο που εκτόξευσαν οι ακαδημίες. Γιατί ένας Κωνσταντέλιας μπορεί να χρηματοδοτήσει 3 Ζίφκοβιτς για 3 χρόνια.
Πολύ εύστοχο σχόλιο, έτσι ακριβώς είναι η εποχή (και προσωπικά είμαι οκ με αυτό)
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

alexgarcia6 έγραψε:
VfB v2 έγραψε:Το ξέρει γιατί ο Ντέλιας συγκεκριμένα έχει προοπτική να φέρει πολλά περισσότερα. Το να γενικεύουμε το θέμα και να λέμε το χ ποσο ειναι παρα πολύ καλό για έλληνα ποδοσφαιριστή δείχνει δόλο. Η αγορά δεν κοστολογεί ανάλογα με την εθνικότητα.
Ναι κ εγω ρωταω που το ξες οτι μπορει να φερει ΠΟΛΛΑ περισσοτερα; Με βαση τι;

Δεν υπαρχει ΠΑΕ που να ξερει οτι μπορει να πουλησει ξερω γω με 30 χαρτια και να πουλαει με 15. Και γιατι να το κανει;; Ειναι ηλιθιοι δηλαδη και δεν θελουν παραπανω χρηματα;
Σε χαίρομαι ειλικρινά που επιχειρείς σοβαρή κουβέντα πάνω σε μεταγραφικά ειδικά του ΠΑΟΚ. Βέβαια, θα μου πεις ίσως, και δίκιο βουνό θα έχεις, ότι ξεστραβωνόμαστε εδώ μέσα ότι ο ΠΑΟΚ φέτος σήκωσε το πρωτάθλημα από καθαρή κωλοφαρδία και με ανύπαρκτο πλάνο, σιγά δηλαδή τον αποθαρρυντικο παράγοντα για να γίνει κουβέντα το ότι μπορεί να θεωρεί κάποιος ότι οποιαδήποτε προσφορά κάτω από 30 εκατομμύρια και ποσοστό μεταπώλησης 20% για τον x Ντέλια είναι απόπειρα κλοπής κλπ.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

renegade έγραψε:Πωωωωω μακακκα μου έχει ξεφύγει η κατάσταση.
Ναι ρε φιλε !!!
Μας γινανε τσουρεκια..
Και φουλ ΟφΤοπικ..
ASTNORD2

Δημοσίευση από ASTNORD2 »

Εγώ θα προσθέσω έναν πολύ σημαντικό παράγοντα στη συζήτηση περί παραχώρησης Κωνσταντέλια.
Όλοι έχετε μιλήσει για τα οικονομικά της υπόθεσης (ποσό πώλησης, ποσοστό μεταπώλησης, συμβόλαιο παίκτη, προμήθειες μάνατζερ κλπ), για την σχέση της οικογένειας του παίκτη με τον πρόεδρο της ομάδας Ιβάν Σαββίδη, για το κατά πόσο είναι χαζό να πωληθεί τώρα πριν τα προκριματικά του CH.L., ότι θα κερδίζαμε περισσότερα κι εμείς ως ΠΑΟΚ και ο ίδιος σαν παίκτης αν έμενε ακόμα μία χρονιά εδώ και πολλά άλλα.
Ένα πράγμα μόνο δεν αναφέρθηκε.
Πόσο σίγουρος αισθάνεται ο ίδιος ο παίκτης και η οικογένειά του, πόσο σίγουρος είναι ο οργανισμός ΠΑΟΚ και ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας ότι αν μείνει ο Γιάννης να παίξει ακόμα μία χρονιά στην Ελλάδα, δεν θα βρεθεί ένας αντίστοιχος Βερστράτε που θα του κόψει την ποδοσφαιρική του εξέλιξη και την ευκαιρία να ζήσει ολοκληρώνοντας το ποδοσφαιρικό όνειρό του?
Ίσως αυτός είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας που κάνει τόσο τον παίκτη όσο και τον Ιβάν Σαββίδη, να είναι θετικοί στην μετακίνηση του παίκτη στην όποια Αυστρία και στην οποιαδήποτε Σάλτσμπουργκ.
Γιατί όποια και να είναι η Σάλτζμπουργκ και όποιο και να είναι το αυστριακό ποδόσφαιρο, τέτοια μαρκαρίσματα στυλ Βερστράτε (θα σου κόψω την μπαλα) δεν νομίζω να τα αφήνουν να ευδοκιμούν ατιμώρητα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”