markos4 έγραψε:Murg κανονικά ο παίχτης έπρεπε να είναι στην φυλακή είτε ως δολοφόνος ειτε ως υποκινητης της βιας και όχι να παίζει ποδόσφαιρο.
Νόμιζα το λες για τον Murg!

markos4 έγραψε:Murg κανονικά ο παίχτης έπρεπε να είναι στην φυλακή είτε ως δολοφόνος ειτε ως υποκινητης της βιας και όχι να παίζει ποδόσφαιρο.
Κι εγώ.Μπαρκαρούτσος έγραψε:markos4 έγραψε:Murg κανονικά ο παίχτης έπρεπε να είναι στην φυλακή είτε ως δολοφόνος ειτε ως υποκινητης της βιας και όχι να παίζει ποδόσφαιρο.
Κι εγώ.ΑποστόληςΑ έγραψε:Κι εγώ.Μπαρκαρούτσος έγραψε:markos4 έγραψε:Murg κανονικά ο παίχτης έπρεπε να είναι στην φυλακή είτε ως δολοφόνος ειτε ως υποκινητης της βιας και όχι να παίζει ποδόσφαιρο.
WeWillRockYou έγραψε:https://www.transfermarkt.com/lucas-chaves/profil/spieler/360791
Τσεκάροντας λίγο τους τερματοφύλακες της Σούπερ Λιγκ, έπεσε το μάτι μου σε αυτόν εδώ τον παίκτη.
Αποτελεί χειμερινή μεταγραφή του Παναιτωλικού, που πέρασε στα ψιλά γενικά, αλλά μου έκανε εντύπωση η μεγάλη χρηματιστηριακή του αξία στο transfermarkt.
Ο παίκτης ήρθε δανεικός για 2 χρόνια στη χώρα μας, από την Argentinos Juniors και αποτελεί προιόν των ακαδημιών της. Είναι 28 χρονών, με ύψος 1,82, δεν έχει υπάρξει διεθνής, οπότε τα 3,8 εκατομμύρια στο transfermarkt μου φαίνονται πολλά.
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν αποτελεί πραγματικά καλό παίκτη.
αρχικα και εγω αυτο καταλαβα.Και σκεφτομαι,τι εκανε το παιδι; μια κιτρινη για διαμαρτυριαΜπαρκαρούτσος έγραψε:markos4 έγραψε:Murg κανονικά ο παίχτης έπρεπε να είναι στην φυλακή είτε ως δολοφόνος ειτε ως υποκινητης της βιας και όχι να παίζει ποδόσφαιρο.