Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από gash04 »

ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ; ΑΠΟΔΕΙΞΗ!
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Μάξιμε το σημαντικότερο δε μας είπες...τι γένους ήταν το ον που σε εξυπηρέτησε...αλλά για να μην αναφέρεις κάτι μάλλον κανας μαντράχαλος θα ήταν :lol: :lol: :lol:
υ.γ. οι μετοχές που πήραμε μετράνε στις αποδείξεις?? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

gash04 έγραψε:ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ; ΑΠΟΔΕΙΞΗ!
μας εχετε μαμησει με τις αποδειξεις...μια τις θελει το πασοκ μια ο γκας αποφασιστε... :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Orwell έγραψε:Μάξιμε το σημαντικότερο δε μας είπες...τι γένους ήταν το ον που σε εξυπηρέτησε...αλλά για να μην αναφέρεις κάτι μάλλον κανας μαντράχαλος θα ήταν :lol: :lol: :lol:
υ.γ. οι μετοχές που πήραμε μετράνε στις αποδείξεις?? :mrgreen:

Για να γκρινιάζει και για την ΑΜΚ ή δεν θα ήπιε το φασκόμηλο του το πρωί ή θα συνέβη αυτό που λες :D
Άβαταρ μέλους
psychobilly

Δημοσίευση από psychobilly »

Από την όλη υπόθεση(ΑΜΚ) μου έμεινε μία πικρία...πικρία γιατί νοιόθω εν μέρη προδομένος από τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ μας.
Δεν μπορεί να μιλάμε για το φαινόμενο του ΛΑΟΥ του ΠΑΟΚ και ότι για πλάκα κατεβάζουμε στην Αθήνα 8000 τεμάχια και όπου παίζουμε τα γήπεδα τα κάνουμε ασπρόμαυρα και στην ΑΜΚ να είμαστε μόνο 5000!!!!!!!!!!!!Σαφέστατα γνωρίζω τις οικονομικές δυσκολίες που όλοι περνάμε αλλα ρε παιδιά 10-20 ευρά μπορούσαμε να βάλουμε όλοι.
Κρίμα και πάλι κρίμα...Δεν θα αναφερθώ στους επιχειρηματίες της πόλης και στα παραμύθια της χαλιμάς αλλά σε εμάς τους ίδιους.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Μπραβο ρε Orwell... Ξεχασα να το αναφερω!

Στο ταμείο αντρας...Ο διευθυντης αντρας...Οι δυο κυριες που εξυπηρετουσαν τους "μετόχους" ηταν συμπαθητικες, αλλά δυστυχως λίγουλακι ευτραφείς...Με πιασιματα θα ελεγα...Επιπεδου Ιντερτοτο δηλαδη! :lol:

Κριμα...Του χρονου θα πάω σε αλλο καταστημα...

(Λεω και εγω...μόνο 20 ΠΑΟΚια εδω, γιατι;) :mrgreen:

ΥΓ.

Εκατσα στην καρεκλιτσα...Εβγαλα αφμ και ταυτοτητα και μου εκανε την καταπληκτικη ερώτηση μαλλον για να σπασει ο παγος..."ΠΑΟΚ ειστε; " !!!!!

Σκεφτηκα να την πω "οχι γαυρος ειμαι αλλα βοηθαω το αδελφό σωματειο" :lol: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Δεν μ’ αρέσει ούτε ο μηδενισμός, ούτε η απογοήτευση. Δεν μας ταιριάζει.
Οι 2,3 δεν ξέρω πόσες χιλιάδες νέοι μέτοχοι δεν είναι σίγουρα πολλοί αλλά δεν είναι και λίγοι. Αν τους προσθέσουμε στους προηγούμενους 10 χιλιάδες πρωτοπόρους είναι μια δύναμη μικρή προς στιγμή, που θα γίνει μεγαλύτερη σε βάθος χρόνου.
Τα πράγματα και οι συνειδήσεις δεν αλλάζουν εύκολα. Δεν το επιτρέπουν οι καιροί κι εμείς μην ξεχνάμε ότι πάμε κόντρα και σ’ αυτούς.
Οι δεκάδες συγκινητικές ιστορίες μπροστά στα γκισέ των τραπεζών ας μας δίνουν κουράγιο και άσχετα από το τελικό αποτέλεσμα δικαιούμαστε να είμαστε περήφανοι, οι μόνοι περήφανοι οπαδοί στην χώρα.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

παντως ξερω πολλα ατομα που θα πανε σημερα στη τραπεζα....οποτε ας φορεσουμε λιγο το χαμογελο μας και απο αυριο ας δουμε πως την επομενη φορα θα ειμαστε δυνατοτεροι, περισσοτεροι.....
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Ρε Μαξιμε πως στο διαολο προεκυψε θεμα Δ.Σ. σε αυτο το τοπικ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Κάπου τόσα χρειαζόμαστε ακόμα (όπως στην φώτο παρακάτω) μέχρι να σβηστούν τα χρέη να γίνουμε κερδοφόρα εταιρεία να κάνουμε μεταγραφές αεροδρομίου ή να φέρνουμε προπονητές, ή να φτιάχνουμε προπονητικά κέντρα, ή νέο γήπεδο κλπ.
Συνεπώς μέχρι τότε θα ακούτε την λέξη ΥΠΟΜΟΝΗ ότι και αν συμβεί απο εδώ και στο εξής.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

kass4 έγραψε:Δεν μ’ αρέσει ούτε ο μηδενισμός, ούτε η απογοήτευση. Δεν μας ταιριάζει.
Οι 2,3 δεν ξέρω πόσες χιλιάδες νέοι μέτοχοι δεν είναι σίγουρα πολλοί αλλά δεν είναι και λίγοι. Αν τους προσθέσουμε στους προηγούμενους 10 χιλιάδες πρωτοπόρους είναι μια δύναμη μικρή προς στιγμή, που θα γίνει μεγαλύτερη σε βάθος χρόνου.
Τα πράγματα και οι συνειδήσεις δεν αλλάζουν εύκολα. Δεν το επιτρέπουν οι καιροί κι εμείς μην ξεχνάμε ότι πάμε κόντρα και σ’ αυτούς.
Οι δεκάδες συγκινητικές ιστορίες μπροστά στα γκισέ των τραπεζών ας μας δίνουν κουράγιο και άσχετα από το τελικό αποτέλεσμα δικαιούμαστε να είμαστε περήφανοι, οι μόνοι περήφανοι οπαδοί στην χώρα.

Πολύ σωστά!
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

12/2/2010
Καταστημα Μαρφιν Νεας Φιλαδελφειας
Ώρα 12.05

Ανοιγει η πορτα της τραπεζας και μπαινουν δυο ψιλομαζεμενα τσακαλακια. Θα ειμαστε αραγε οι πρωτοι που ερχονται? Θα ακουσουν πρωτη φορα τη λεξη ΠΑΟΚ εδω μεσα και θα μιδιασουν οι υπαλληλοι? ...
- Συγγνωμη για την ΑΜΚ του ΠΑΟΚ που θα παμε?
- Στην κυρια στο τελος του διαδρομου
- Ευχαριστουμε
Παλι καλα, δεν γελασε αυτος...
Προχωροντας προς την εν λογω κυρια, ενας ευτραφης κυριος της μιλαει. Δεν ακουγεται ακομα τι λεει. Πλησιαζοντας κι αλλο ακουγεται να λεει γεματος περηφανεια.

-Απο 4 χρονων το γιο μου τον εκανα ΠΑΟΚ, σημερα θα παει κ αυτος να παρει μετοχες. Τον πηρα απο το χερι και τον πηγα σε ματς αεκ-ΠΑΟΚ εδω στη Φιλαδελφεια και τελος. Την τελευταια χρονια του Κουδα και του λεω κοιτα αυτον τον παιχταρα παιδι μου, θα με ευγνωμονεις καποτε που τον εχεις δει απο κοντα...
Και διαρκειας πηραμε και μετοχες και τωρα και στην προηγουμενη αμκ, ολα τα λεφτα στον ΠΑΟΚ μας τα δινουμε. Ολη μερα σε ενα τιμονι ειμαστε αλλα ο ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ.
- Ε, δεν αλλαζετε ομαδα? Λεει μεταξυ σοβαρου κι αστειου η αμηχανη υπαλληλος.
- Ακου να σου πω, αμαξι αλλαξα, σπιτι αλλαξα,ΓΥΝΑΙΚΑ αλλαξα, εχω παντρευτει 2 φορες. 2 πραγματα δεν αλλαζουν μονο. Ο γιος μου που δεν τον αλλαζω με τιποτα και ο ΠΑΟΚ...

ΥΓ (1) Το μωρο στο ταμειο ...ΠΥΡΚΑΥΛΟΣ. Τι γινεται με πασαρελα τις διαλεγουν οι φουστηδες?
ΥΓ (2) Ρωτησα το μωρο εχουν ερθει κ αλλοι? Καμια δεκαρια μεχρι χθες...
ΥΓ (3) Φευγοντας ο κυριος ανοιγει η πορτα και ενα αλλο ψαρομενο τσακαλακι σκαει μυτη. 4 στο συνολο σε 30 λεπτα!!!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αντε στο διαολο ολοι με τα μωρα μονο εγω πηγα και επεσα σε 2 ψ@λαραδες....μαμω τη μαρφιν στην αριστοτελους παναθεμα τους.... :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Kαι μενα ρε φιλε ενας κοντος-χοντρος-φαλακρος και αεκτσης ηταν ο υπαλληλος που με εξυπηρετησε :(
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”