42. Dominik Kotarski
Re: 42. Dominik Kotarski
Μπλοκαρε τη μπαλα καλυτερα απο τον Πασχαλακη, καλυτερες εξοδους (ή λιγοτερο χειροτερες), χειροτερα ρεφλεξ, λιγο χειροτερη διαρκεια στο χρονο, ιδιες γκελες στην τελευταια χρονιά. Οι δυο καλυτεροι που ειχαμε ποτε. Δεν μπορω να κρινω τον Φουρτουλα ουτε τον Ιτανζ και τον Φερναντεζ που τους ειδα λιγοτερο). Κριμα που φευγει γιατι δεν ξερουμε τι θα ερθει στην συγκεκριμενη θεση - ηλεκτρικη καρεκλα. Η ψυχολογια παιζει τον υπερτατο ρολο, δεν γινεται να ειναι τοσο κουναβι ο σουηδος που ειχαμε και να βγαζει μετα εκατομμυρια στη Ρομα.
ελπιζω κυρ μανατζερ να φερεις παλι κατι προτασεις 2 εκ και αλλο 1 μπονους γιατι βλεπω να μην παει πουθενα παλι
- DIAMANTIS99
Montrealiotis έγραψε:Ο καλύτερος τερματοφύλακας που πέρασε από τον ΠΑΟΚ τα τελευταία πολλά χρόνια τουλάχιστον. Εμπνέει σιγουριά στους συμπαίκτες του και μπορούν να του δώσουν την μπάλα πίσω, χωρίς να κάνει καμία κουνέλια. Μια τεράστια διαφορά του σε σχέση με τον Πασχαλακη πχ, είναι ότι μπλοκάρει την μπάλα της περισσότερες φορές, αντί να αποκρούει και να κρατάει ζωντανή την φάση.
Σίγουρα η χρονιά του είναι χειρότερη από πέρσι, αλλά ποιανού στο ρόστερ δεν είναι; (Σίγουρα υπάρχουν 1-2 εξαιρέσεις, αλλά μέχρι εκεί)
Εαν ησουν αμυντικος και η μπαλα περναγε μεσα απο τον τερματοφυλακα σου , θα ηθελα να ηξερα τι σιγουρια θα ενοιωθες
- DIAMANTIS99
Montrealiotis έγραψε:Ο καλύτερος τερματοφύλακας που πέρασε από τον ΠΑΟΚ τα τελευταία πολλά χρόνια τουλάχιστον. Εμπνέει σιγουριά στους συμπαίκτες του και μπορούν να του δώσουν την μπάλα πίσω, χωρίς να κάνει καμία κουνέλια. Μια τεράστια διαφορά του σε σχέση με τον Πασχαλακη πχ, είναι ότι μπλοκάρει την μπάλα της περισσότερες φορές, αντί να αποκρούει και να κρατάει ζωντανή την φάση.
Σίγουρα η χρονιά του είναι χειρότερη από πέρσι, αλλά ποιανού στο ρόστερ δεν είναι; (Σίγουρα υπάρχουν 1-2 εξαιρέσεις, αλλά μέχρι εκεί)
Εαν ησουν αμυντικος και η μπαλα περναγε μεσα απο τον τερματοφυλακα σου , θα ηθελα να ηξερα τι σιγουρια θα ενοιωθες
- DIAMANTIS99
Αυτο με τον μυθο του καλυτερου τερματοφυλακα που παει να στηθει , να σταματησει.
Μονο απο όσους θυμαμαι εγω θα αναφερω Ντανι Φερναντες , Ροντριγκο Ρευ , Τονυ Γκαμπριτς , μεχρι και τον Ολσεν.
Οσο για τον Φορτουλα , θεωρω κωμικο να συγκρινεται ο Κοταρσκλι μαζι του
Μονο απο όσους θυμαμαι εγω θα αναφερω Ντανι Φερναντες , Ροντριγκο Ρευ , Τονυ Γκαμπριτς , μεχρι και τον Ολσεν.
Από όσους είπες επειδή τους έχω δει μόνο Φούρτουλα δεν ξέρω .
Όλοι οι άλλοι ασφαλώς και χειρότεροι από τον Ντομινίκ
Όλοι οι άλλοι ασφαλώς και χειρότεροι από τον Ντομινίκ
- Montrealiotis
Παρακολουθώντας τον ΠΑΟΚ μέσα από το γήπεδο από το 1997, πιστεύω ισχυρά ότι ο Κοτάρσκι είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας που έχω δει στην ομάδα μας. Με μικρή διαφορά δεύτερος ο Γλύκος. Πολύ πιο πίσω οι υπόλοιποι.
Εμμεσα έκανε οτι και ο Τζόλης. Απλα στον έναν είπαμε ναι και στον άλλο όχι.
Δεν διαφωνούμε για την Αξία του αλλά ο Κοταρσκι θέλει μεταγραφη , με το ζόρι δεν κρατάμε κανέναν.
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ !!!
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ !!!
Montrealiotis έγραψε:Και μόνο που τον συγκρίνεις με τον Ρευ και τον Όλσεν είναι ενδεικτικό…
O Rey ο οποίος πρέπει να έχει κάνει καμία 20ρια ματς με τον ΠΑΟΚ.. Όχι μόνο δεν θεωρείται καλύτερος του κοταρσκι, δεν ξέρω αν καν θεωρείται καλός με βάση το πέρασμα του από εδώ
- ΑποστόληςΑ
VfB v2 έγραψε:Εμμεσα έκανε οτι και ο Τζόλης. Απλα στον έναν είπαμε ναι και στον άλλο όχι.
Ο Τζόλης έπαιξε ένα πολύ καλό 6μηνο στον ΠΑΟΚ.
Βιάστηκε να φύγει.
DIAMANTIS99 έγραψε:Αυτο με τον μυθο του καλυτερου τερματοφυλακα που παει να στηθει , να σταματησει.
Τι διαβαζουμε Θεε μου.
σιγουρα ο καλυτερος
και ειναι αδικο στους καλυτερους να μην αναφερεται ο Στεφας
και ειναι αδικο στους καλυτερους να μην αναφερεται ο Στεφας
- ΑποστόληςΑ