Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
εγω παντως εχω σκυλοβαρεθει να διαβαζω για χρηματα και για ποσα θα "βγαλουμε" απο πωλησεις εδω μεσα.Κατσε να παιξει πρωτα ο παιχτης! ημαρτον!
https://www.capology.com/club/reims/salaries/
400 χιλιάρικα καθαρά.
Εκτός και αν έχασα κάτι και στην Ελλάδα ξεκινήσαμε να αναφερόμαστε στις μικτές αποδοχές
400 χιλιάρικα καθαρά.
Εκτός και αν έχασα κάτι και στην Ελλάδα ξεκινήσαμε να αναφερόμαστε στις μικτές αποδοχές
η ρητρα ειναι μια δικλειδα οτι σε καθε περιπτωση μπορουμε να τον παρουμε.. ειτε κανει παπαδες και τα δινουμε εστω 4, ειτε ειναι μετριος και διαπραγματευομαστε κατι χαμηλοτερο.. δωσαμε 4 για ινγκανσον, 3,5 για ζαμπα και 3,5 για τσολακ .. οποτε για ενα τοπ ταλεντο , αν κανει παπαδες νομιζω οτι 4-5 μπορουμε να τα δωσουμε..vs40 έγραψε:Αν ισχύει για τον Ντάντας η ρήτρα των 4εκ για μόλις το 50% ή 7εκ για 100%, θεωρώ ότι μας έπιασαν κότσο. Ουσιαστικά έρχεται στον ΠΑΟΚ για να ψηθεί, γιατί δεν έχουμε κάνει τόσα χρόνια μεγάλες αγορές. Αν πάμε, στο καλύτερο σενάριο, σε αγορά με 4εκ, θα πρέπει να γίνει στον παίκτη 5ετές συμβόλαιο και τίποτα λιγότερο, αν φυσικά βγάλει μάτια φέτος. Έτσι, τουλάχιστον θα προσφέρει στον ΠΑΟΚ για πολλά χρόνια με σχετικά χαμηλές αμοιβές. Ο ΠΑΟΚ, για να βγάλει κέρδος από την πώλησή του, θα πρέπει να τον δώσει στα 12εκ, για να κερδίσουμε 2εκ, ενω η Μπενφίκα θα έχει βγάλει 4εκ + 6εκ = 10εκ συνολικά.
Το σενάριο αγοράς με 7εκ το θεωρώ σχεδόν απίθανο, γιατί ο ΠΑΟΚ μόνο τον Τζόλη και τον Πρίγιο κατάφερε να πουλήσει παραπάνω. Βέβαια, παίζει σε μια θέση που αν βγάλει μάτια, μπορεί να έρθει μια προσφορά στα 7-10εκ, αλλά ο ΠΑΟΚ θα έχει βγάλει μηδαμινό κέρδος. Πάλι, σε αυτό το ενδεχόμενο, είμαι υπέρ του 5ετούς συμβολαίου με σχετικά χαμηλό μισθό.
Άρα υπό την προϋπόθεση του 5ετούς συμβολαίου ίσως η αγορά αυτή να μας βγει, αν δε μας κάνουν στην πορεία κόλπα ο μάνατζερ (όπως τότε με τον Γκάρυ) πιέζοντας για μεταγραφή σε στιγμή που δε βολεύει τον ΠΑΟΚ. Πάντως για μένα πρέπει ο ΠΑΟΚ να μάθει να χειρίζεται τέτοια 'κόλπα'.
Γενικά μου φαίνεται πιο εύκολο και με μικρό ρίσκο να δίνουμε χρόνο στους παίκτες των ακαδημιών μας και έχω παράπονο για τη μη αξιοποίηση του Κωσταντέλια και του Κούτσια ακόμη.
επιπλεον του χρονου λογικα δεν θα χρειαζομαστε 4-5 μεταγραφες, οποτε μπορει μεγαλο μερος του μπατζετ να παει εκει..
Ερώτηση: ο Λημνιός έχει και αυτός μάνατζερ το Κουτσολιακο?
Αν ισχύε,ι προκύπτει εύλογα ότι ο Δώνης αποτελεί το plan b του συγκεκριμένου γραφείου
Αν ισχύε,ι προκύπτει εύλογα ότι ο Δώνης αποτελεί το plan b του συγκεκριμένου γραφείου
Συγγνώμη αλλά αν αναλάβουμε όλο το συμβόλαιο του 720 θα πληρώσουμε.renegade έγραψε:https://www.capology.com/club/reims/salaries/
400 χιλιάρικα καθαρά.
Πώς θα γίνει να πληρώσουμε μόνο τα καθαρά?
Του Κουρτιτς δεν το πληρώνουμε όλο σαν ποσό?
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- NikLiverpool
Οι μέχρι στιγμής κινησεις του ΠΑΟΚ στις μεταγραφές είναι τελείως Dr Jekyll and Mr Hyde.
Απο τη μια ξένοι ποδοσφαιριστές, μικρή σε ηλικία που τους παίρνουμε πριν κάνουν το μπαμ (Κουαλιατα) ή που δεν τους δόθηκε η ευκαρία (Ρικάρντο) ή late bloomers (Ναρέι). Όλοι πάντως με ποδοσφαιρική παιδεία απο μεγάλες σχολές του ποδοσφαίρου και ελπιδοφόροι.
Απο την άλλη Κάργας (27 χρονών, ελληνική σχολή (rofl), μικρομεσαίες ομάδες, μια καλή χρονια στον ΠΑΣ, ύποπτο παρελθον). Ζίβκοβιτς (No comments). Δώνης (δεν είναι εξτρέμ, μια καλή χρονια ages ago, άσχημες τοποθετήσεις απέναντι του ΠΑΟΚ στο παρελθον).
Πραγματικά είμαστε σίγουροι ότι όλες οι κινήσεις γίνονται απο τον Μπότο?
PS. Από το να έρθει ο Δώνης 100 φορές να μείνουν Ζαμπά και Μουργκ. Μεγαλυτερη πιθανότητα να πάρεις κάτι απο αυτούς. Καλά το να έρθει σαν αντικαταστάτης του Τσόλακ το βρίσκω κακόγουστο αστείο...
Απο τη μια ξένοι ποδοσφαιριστές, μικρή σε ηλικία που τους παίρνουμε πριν κάνουν το μπαμ (Κουαλιατα) ή που δεν τους δόθηκε η ευκαρία (Ρικάρντο) ή late bloomers (Ναρέι). Όλοι πάντως με ποδοσφαιρική παιδεία απο μεγάλες σχολές του ποδοσφαίρου και ελπιδοφόροι.
Απο την άλλη Κάργας (27 χρονών, ελληνική σχολή (rofl), μικρομεσαίες ομάδες, μια καλή χρονια στον ΠΑΣ, ύποπτο παρελθον). Ζίβκοβιτς (No comments). Δώνης (δεν είναι εξτρέμ, μια καλή χρονια ages ago, άσχημες τοποθετήσεις απέναντι του ΠΑΟΚ στο παρελθον).
Πραγματικά είμαστε σίγουροι ότι όλες οι κινήσεις γίνονται απο τον Μπότο?
PS. Από το να έρθει ο Δώνης 100 φορές να μείνουν Ζαμπά και Μουργκ. Μεγαλυτερη πιθανότητα να πάρεις κάτι απο αυτούς. Καλά το να έρθει σαν αντικαταστάτης του Τσόλακ το βρίσκω κακόγουστο αστείο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NikLiverpool την Παρ 24 Ιουν 2022, 11:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://www.skroutz.gr/s/14290005/Phili ... CE%B7.htmlSick Bastard έγραψε: Σωστότατο είναι το επιχείρημα ότι όπου και να πήγε τα τελευταία 3 χρόνια πήρα τα τριχωτά μου παπάρια.
Βροχοποιε, βάζεις ένα θεματάκι που έχει το χιούμορ του ωστόσο εμένα μου φαίνεται σοβαρό.
Πράγματι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο.
Να πληροφορήσω ότι δεν έχω εκφέρει άποψη για το παρελθόν του ούτε τον γνωρίζω παικτικα.
Λέω όμως ότι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα το θεωρούσα έντιμο και αντρικιο ακόμη κι αν εμπεριέχει το προσωπικό όφελος.
Το θέμα για μένα έχει πολλές παραμέτρους.
Αξίζει να διαταραξεις ένα εξαιρετικό κλίμα που τείνει να το αποδέχεται η πλειοψηφία του κόσμου?
Αν έχουν υπάρξει συζητήσεις κι έχουν πειστεί οι δικοί μας ότι ήταν απλά λόγια τα οποία συχνά εκφέρονται από αθλητές οκ.
Αν δεν τους ενοχλεί η διαμάχη με τον πατέρα, οκ.
Αν πιστεύουν ότι αξίζει αυτή η προσθήκη γιατί δεν μπορεί να καλυφθεί από τα δικά μας παιδιά, οκ.
Εμένα το δικό μου κομμάτι έχει να κάνει με κάτι άλλο.
Δεν δέχομαι την υπόθεση ότι ένας συνεργάτης σου θέτει όρους ντεφακτο χωρίς εναλλακτική.
Δεν μπορεί να μην υπάρχει εναλλακτικό πλάνο όταν έχεις σχέσεις με ένα γραφείο και θέλεις να συνεχίσεις την δουλειά μαζί του.
Υπάρχει το επιχείρημα επίσης, για το καλό της ομάδας.
Ναι, όλοι, μα όλοι αυτό θέλουμε είτε είμαστε αισιόδοξοι είτε απαισιόδοξοι είτε μηδενιστές. Αλλά δεν είναι λευκή επιταγή.
Παίρνω ένα πρωτάθλημα με φόρα σπρώξιμο από διαιτησία και υπόγεια κέντρα. Η ομάδα παίρνει τίτλους και βγάζει νέα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ. ΓΙΑ το καλό ήταν? Για μένα όχι. Δεν με ενδιαφέρει αυτό το καλό. Αν το ήθελα έτσι θα ήμουν γαύρος, θα υποστήριζα ρεαλ, Μπαρτσελόνα, θα ψήφιζα μια πασοκ και μια μητσοτακη.
Πάνω από όλα ΠΑΟΚ. Ναι, αλλά χωρίς όρια?
Χωρίς φραγμούς?
Χωρίς προσωπική άποψη και αντίθετο λόγο όταν....
Αύριο προτείνεται ένας ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ που μόνος του θα φέρει όλους τους τίτλους. Αλλά πριν βγει στο χόρτο πρέπει μπροστά στον καθρέφτη να χαιρετά ναζιστικά και να διαβάζει κι ένα τετράστιχο του χιμλερ.
Δεν μας αφορά? Επειδή δεν τον βλέπουμε? Θα ήταν αυτό το ΠΑΟΚ πάνω από όλα?
Θα μπορούσε άλλος πρόεδρος να έφτιαχνε γήπεδο αλλά Κατάρ με χιλιάδες νεκρούς εργαζόμενους.
Να χρειάζονταν απαλλοτρίωση γης δεκάδων κατοικιών με αποζημίωση σε φυστικια.
Θα με έκανε περήφανο το γήπεδο? Θα έλεγα ΠΑΟΚ πάνω από όλα?
Ναι, θα το έλεγα, αλλά θα επιζητούσα συγχρόνως, αυτοί κάτω από όλα και τον ΠΑΟΚ μου.
Πράγματι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο.
Να πληροφορήσω ότι δεν έχω εκφέρει άποψη για το παρελθόν του ούτε τον γνωρίζω παικτικα.
Λέω όμως ότι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα το θεωρούσα έντιμο και αντρικιο ακόμη κι αν εμπεριέχει το προσωπικό όφελος.
Το θέμα για μένα έχει πολλές παραμέτρους.
Αξίζει να διαταραξεις ένα εξαιρετικό κλίμα που τείνει να το αποδέχεται η πλειοψηφία του κόσμου?
Αν έχουν υπάρξει συζητήσεις κι έχουν πειστεί οι δικοί μας ότι ήταν απλά λόγια τα οποία συχνά εκφέρονται από αθλητές οκ.
Αν δεν τους ενοχλεί η διαμάχη με τον πατέρα, οκ.
Αν πιστεύουν ότι αξίζει αυτή η προσθήκη γιατί δεν μπορεί να καλυφθεί από τα δικά μας παιδιά, οκ.
Εμένα το δικό μου κομμάτι έχει να κάνει με κάτι άλλο.
Δεν δέχομαι την υπόθεση ότι ένας συνεργάτης σου θέτει όρους ντεφακτο χωρίς εναλλακτική.
Δεν μπορεί να μην υπάρχει εναλλακτικό πλάνο όταν έχεις σχέσεις με ένα γραφείο και θέλεις να συνεχίσεις την δουλειά μαζί του.
Υπάρχει το επιχείρημα επίσης, για το καλό της ομάδας.
Ναι, όλοι, μα όλοι αυτό θέλουμε είτε είμαστε αισιόδοξοι είτε απαισιόδοξοι είτε μηδενιστές. Αλλά δεν είναι λευκή επιταγή.
Παίρνω ένα πρωτάθλημα με φόρα σπρώξιμο από διαιτησία και υπόγεια κέντρα. Η ομάδα παίρνει τίτλους και βγάζει νέα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ. ΓΙΑ το καλό ήταν? Για μένα όχι. Δεν με ενδιαφέρει αυτό το καλό. Αν το ήθελα έτσι θα ήμουν γαύρος, θα υποστήριζα ρεαλ, Μπαρτσελόνα, θα ψήφιζα μια πασοκ και μια μητσοτακη.
Πάνω από όλα ΠΑΟΚ. Ναι, αλλά χωρίς όρια?
Χωρίς φραγμούς?
Χωρίς προσωπική άποψη και αντίθετο λόγο όταν....
Αύριο προτείνεται ένας ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ που μόνος του θα φέρει όλους τους τίτλους. Αλλά πριν βγει στο χόρτο πρέπει μπροστά στον καθρέφτη να χαιρετά ναζιστικά και να διαβάζει κι ένα τετράστιχο του χιμλερ.
Δεν μας αφορά? Επειδή δεν τον βλέπουμε? Θα ήταν αυτό το ΠΑΟΚ πάνω από όλα?
Θα μπορούσε άλλος πρόεδρος να έφτιαχνε γήπεδο αλλά Κατάρ με χιλιάδες νεκρούς εργαζόμενους.
Να χρειάζονταν απαλλοτρίωση γης δεκάδων κατοικιών με αποζημίωση σε φυστικια.
Θα με έκανε περήφανο το γήπεδο? Θα έλεγα ΠΑΟΚ πάνω από όλα?
Ναι, θα το έλεγα, αλλά θα επιζητούσα συγχρόνως, αυτοί κάτω από όλα και τον ΠΑΟΚ μου.
Εαν η κινηση για Δωνη ειναι στα πλαισια της διευκολυνσης πωλησης του Μουργκ και του Τσολακ, ΟΚ.
Καθαρα ποδοσφαιρικα (βγαζοντας εκτος εξισωσης μπαμπα και δηλωσεις) αξιζει η κινηση μονο εαν ερθει ελευθερος ή με μια πολυ χαμηλη ρητρα μαξ 1εκ.
Καθαρα ποδοσφαιρικα (βγαζοντας εκτος εξισωσης μπαμπα και δηλωσεις) αξιζει η κινηση μονο εαν ερθει ελευθερος ή με μια πολυ χαμηλη ρητρα μαξ 1εκ.
Διάβασα μόλις για το σενάριο τράμπας Πέλκα - Τσόλακ το βλέπω θετικά, όμως πολλά δεκάρια μαζέψαμε. Με Πέλκα αποκτούμε έναν ακόμη γηγενή. Αγωνιστικά θα έχουμε παίκτη που θα παίξει με το καλημέρα.
Να κατσουμε να αναλυσουμε τον ποδοσφαιριστη Δωνη να το κανουμε με τις ωρες (αν και για να τον θελουν κατι θα βλεπουν).
Να μπαινουμε σε ατελειωτες αναλυσεις για το αν ενας 16χρονος υπερασπιστηκε (στο δικο του το μυαλο) τον μπαμπα του ε ειναι καπως. Μεταξυ μας και εγω στα 16μου τον μπαμπα μου θα υπερασπιζομουν μεχρι θανατου (και στα 40μου και στα 50μου).
Για να μην παραθεσω τις μαλακιες που εχω πει και εχω κανει σαν 16χρονος. Δεν μας φτανουν ουτε 100 σελιδες.
Και στην τελικη λεω για τελευταια φορα. Αν ο Ιβαν και ο Γιωργης ειναι οκ με αυτη την μεταγραφη τοτε δεν μας πεφτει λογος, γιατι ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ αυτοι ηταν οι αμεσα θιγμενοι.
Ποδοσφαιρικα τωρα θεωρω και θελω να πιστευω οτι η μεταγραφη (αν γινει) ειναι στα πλαισια του να γεμισει η ομαδα τα ανυπαρκτα φτερα της. Οτι δεν ειναι το αριστερο εξτρεμ που συζηταμε εδω και καιρο και οτι παραμενει ο σχεδιασμος του να παμε για τοπ παικτη αριστερα.
Να μπαινουμε σε ατελειωτες αναλυσεις για το αν ενας 16χρονος υπερασπιστηκε (στο δικο του το μυαλο) τον μπαμπα του ε ειναι καπως. Μεταξυ μας και εγω στα 16μου τον μπαμπα μου θα υπερασπιζομουν μεχρι θανατου (και στα 40μου και στα 50μου).
Για να μην παραθεσω τις μαλακιες που εχω πει και εχω κανει σαν 16χρονος. Δεν μας φτανουν ουτε 100 σελιδες.
Και στην τελικη λεω για τελευταια φορα. Αν ο Ιβαν και ο Γιωργης ειναι οκ με αυτη την μεταγραφη τοτε δεν μας πεφτει λογος, γιατι ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ αυτοι ηταν οι αμεσα θιγμενοι.
Ποδοσφαιρικα τωρα θεωρω και θελω να πιστευω οτι η μεταγραφη (αν γινει) ειναι στα πλαισια του να γεμισει η ομαδα τα ανυπαρκτα φτερα της. Οτι δεν ειναι το αριστερο εξτρεμ που συζηταμε εδω και καιρο και οτι παραμενει ο σχεδιασμος του να παμε για τοπ παικτη αριστερα.
Φαινεται βασει οσων βγαινουν απο τα ρεπορταζ παντως, οτι το περσινο παθημα εγινε μαθημα και η ομαδα, ποσοτικα, θα ειναι υπερπληρης.
Δεν μαζευτηκαν καθολου πολλα 10αρια. Την στιγμη που μιλαμε μονο ο Κουαλιατα υπαρχει στην θεση.
Δεν μαζευτηκαν καθολου πολλα 10αρια. Την στιγμη που μιλαμε μονο ο Κουαλιατα υπαρχει στην θεση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Παρ 24 Ιουν 2022, 11:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρχιζουμε και γεμιζουμε οντως. Και εγω ψηνομαι με Πελκινιο αλλα φοβαμαι λιγο μην κοψει χρονο απο τον Κουαλιατα που τον πιστευω πολυ. Οπως επισης μηπως με την προσθηκη Πελκα αναθεωρησουν οτι χρειαζομαστε παικτη αριστερα μιας και ο Κουαλιατα μπορει να μετατοπιστει και εκει.vs40 έγραψε:Διάβασα μόλις για το σενάριο τράμπας Πέλκα - Τσόλακ το βλέπω θετικά, όμως πολλά δεκάρια μαζέψαμε. Με Πέλκα αποκτούμε έναν ακόμη γηγενή. Αγωνιστικά θα έχουμε παίκτη που θα παίξει με το καλημέρα.
Δεν τον συζητω για τον Μπισε (αν ερθει ο Πελκας). Μαλον καποιος πρεπει να αναλαβει τον αχαρο ρολο να του πει οτι η προταση ανανεωσης δεν ισχυει πλεον...