ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Ακομη κι αν ισχυει αυτο, ευτυχως και για μας και γ αυτον ειμαστε στον Γεναρη. Θα φερει βαρια 3 παιχτες, εκ των οποιων ο ενας ειναι ηδη δανεικος. Μεχρι το καλοκαιρι π θα χρειαστει αλλους 10 θα εχει αντιληφθει πληρως και το επιπεδο μας και το επιπεδο του πρωταθληματος.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- anekfrastos
αυτές οι τελικές ευθείες είναι μεγαλύτερες και από τον υπερσιβηρικό και τη ρουτ σιξτι σιξ μαζί και έχουν περισσότερες στροφές και από τον κωλοσούρτηΑποστόληςΑ έγραψε:σφινα - Στ. Στεργιάδης
Στην τελική ευθεία η απόκτηση χαφ!
...Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν έχει εντοπιστεί παίκτης που μπορεί να παίξει με ευχέρεια στον άξονα, όμως μέχρι αργά χθες βράδυ δεν είχαν δημοσιοποιηθεί περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος. Όπως όλα δείχνουν ο ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας του Ζοσέ Μπότο είναι από την Ιβηρική και θα έρθει στον ΠΑΟΚ με κανονική μεταγραφή. Σίγουρα μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν εξελίξεις και σε αυτό το ζήτημα.
λογικο. νομιζω το ευτυχες επισης ειναι οτι μαλλον αντιλαμβανομενος και ο ιδιος οτι δεν εχει εγκλιματιστει και για να μην εγκληματισει φτιαχνει τα ντηλς του σωστα για να μην εγκλωβιστει στις τωρινες επιλογες του.Gospi έγραψε:Ακομη κι αν ισχυει αυτο, ευτυχως και για μας και γ αυτον ειμαστε στον Γεναρη. Θα φερει βαρια 3 παιχτες, εκ των οποιων ο ενας ειναι ηδη δανεικος. Μεχρι το καλοκαιρι π θα χρειαστει αλλους 10 θα εχει αντιληφθει πληρως και το επιπεδο μας και το επιπεδο του πρωταθληματος.
- black_star_ninja
Νομιζω οτι το επιπεδο του ελληνικου πρωταθληματος ειναι αναλογο της ευρωπαικης πορειας που εχουν οι ελληνικες ομαδες. Δε χρειαζεται ενας τεχνικος διευθυντης να γνωριζει κατι περισσοτερο. Οι ελληνικες ομαδες πηγαινουν κατα διαολου στην ευρωπη και αυτο ειναι καθρεπτης του πρωταθληματος μας. Καποιες ιδιαιτεροτητες που υπαρχουν πχ
"εστησες το πρωταθλημα
μιολη Αυγενακη
στα γηπεδα φωναζουμε
Γ..... Μ.....
#δικο σας συναδελφοι"
προφανως επηρεαζουν το αν θα παρει μια ομαδα πρωταθλημα, αλλα σιγουρα δεν επηρεαζουν το αν θα δημιουργηθει μια καλη ομαδα.
"εστησες το πρωταθλημα
μιολη Αυγενακη
στα γηπεδα φωναζουμε
Γ..... Μ.....
#δικο σας συναδελφοι"
προφανως επηρεαζουν το αν θα παρει μια ομαδα πρωταθλημα, αλλα σιγουρα δεν επηρεαζουν το αν θα δημιουργηθει μια καλη ομαδα.
Και μεταξύ μας, οταν πας για να αντικαταστησεις, τον Ροντριγκο, τον Εσιτι, τον Μπισε τον Καντουρι και τον Αουγκουστο, ε δεν χρειαζεται να κανεις και παπαδες μεταγραφικα... αρκει να κινηθεις σε κανονικους ποδοσφαιριστες, καλους αθλητες, με φυσική κατασταση και ταχυδυναμη. Δεν του ζητηθηκε δα να αντικαταστησει τον Παμπλο Γκαρσια, ούτε το Ζαγορακηjibbie έγραψε:λογικο. νομιζω το ευτυχες επισης ειναι οτι μαλλον αντιλαμβανομενος και ο ιδιος οτι δεν εχει εγκλιματιστει και για να μην εγκληματισει φτιαχνει τα ντηλς του σωστα για να μην εγκλωβιστει στις τωρινες επιλογες του.Gospi έγραψε:Ακομη κι αν ισχυει αυτο, ευτυχως και για μας και γ αυτον ειμαστε στον Γεναρη. Θα φερει βαρια 3 παιχτες, εκ των οποιων ο ενας ειναι ηδη δανεικος. Μεχρι το καλοκαιρι π θα χρειαστει αλλους 10 θα εχει αντιληφθει πληρως και το επιπεδο μας και το επιπεδο του πρωταθληματος.
Στην Μετρο παντως (οσο μπορει να τους παρει κανεις σοβαρα αλλα ενεκα επιτυχιας στο δεξι μπακ) γραφουν οτι συμφωνα με πληροφοριες με τον παικτη τα εχουμε βρει και οτι ειναι συμαχος στην μεταγραφη. Λενε με σχετικη σιγουρια οτι ειναι ο ενας απο τους 3 της λιστας Μποτο για την θεση. Δεν ειναι ονομα που βγηκε για αντιπερισπασμο δηλαδη.
Καταλάβατε τώρα τι θα γίνεται ε; Αφού ανακάλυψαν μια παλιά συνέντευξη του Μποτο που αναφέρει ότι συνήθως ζητάει μια λίστα με τρεις παίκτες για κάθε θέση που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα και όχι παραπάνω, τώρα όλοι όσοι θα ακούγονται θα είναι αποκλειστική πληροφορία του καθένα ότι είναι μέσα στην λίστα που είναι και άλλοι δύο!
ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!
"Στην λίστα του Μποτο ο Σοάρες, αποκλειστικές πληροφορίες του DimitrisS, ότι στηβ ίδια λίστα είναι ακόμα δύο εν ενεργεία ποδοσφαιριστές"
ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!
"Στην λίστα του Μποτο ο Σοάρες, αποκλειστικές πληροφορίες του DimitrisS, ότι στηβ ίδια λίστα είναι ακόμα δύο εν ενεργεία ποδοσφαιριστές"
διαβάζω όσα γράφονται για τον παίχτη αλλά από τα βίντεο και ότι συμπέρασμα μπορεί κάποιος να εξάγει από ένα βίντεο, ο παίχτης είναι ξεκάθαρα σύγχρονο 6άρι ... ή 6-8άρι όπως αναφέρθηκε από cellophan ...FreeWatcher έγραψε:Όχι και παλινια ρε cellophan! Ο παλινια ειναι 6ροχταρι, αυτος καλος φαινεται αλλα δεν κοβει ουτε με βαλε!!!
Να σας πω πιο πολυ σαν αντικαντουρι με κανει απο τα βιντεακια... Απλως ειχα την εντύπωση οτι ψαχναμε 6ροχταρι οχι 8ροδεκαρι
μου μοιάζει πολύ με τον Τσιγγάρα αλλά μου φαίνεται καλύτερος στην επαφή με την μπάλα και την ακρίβεια πάσας ...
Καλό κορμί, αλλά ταχύτητα 6αριού και όχι 8αριού ... δεν είναι δηλαδή το μαύρο άλογο που θα κάνει 25 μέτρα σε κλάσματα δευτερολέπτου ...
Αυτό που δεν φαίνεται στα βίντεο είναι ο τρόπος μαρκαρίσματος που έχει ... εκεί για εμένα είναι το σημαντικό
διαβάζω ότι ο παίχτης του αρέσει να παίζει πιο μπροστά αλλά εμένα μου φαίνεται ξεκάθαρα σύγχρονο εξάρι. Νομίζω ο παραλληλισμός με Παλίνια είναι πολύ εύστοχος ...
Ο ΠΑΟΚ πιστεύω ότι πονάει πάνω από όλα πλέον στην θέση του 6αριού ... όχι ότι δεν πονάει αλλού ... αλλά αυτός ο παίχτης δεν είναι 10ἀρι αλλά 6άρι ...
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Όλων καλύτερος ο Βελουχιώτης.obanebane έγραψε:Καλύτερος ο Τεμπονέρας από τον Μπελογιάννη.
-
xrisitsapa
Δε συμφωνω με αυτο. Οι ευρωπαικοι αγωνες εχουν ιδιαιτεροτητες, δεν ειναι ευκολο να βγαλεις συμπερασματα.black_star_ninja έγραψε:Νομιζω οτι το επιπεδο του ελληνικου πρωταθληματος ειναι αναλογο της ευρωπαικης πορειας που εχουν οι ελληνικες ομαδες. Δε χρειαζεται ενας τεχνικος διευθυντης να γνωριζει κατι περισσοτερο. Οι ελληνικες ομαδες πηγαινουν κατα διαολου στην ευρωπη και αυτο ειναι καθρεπτης του πρωταθληματος μας. Καποιες ιδιαιτεροτητες που υπαρχουν πχ
"εστησες το πρωταθλημα
μιολη Αυγενακη
στα γηπεδα φωναζουμε
Γ..... Μ.....
#δικο σας συναδελφοι"
Το ελληνικο πρωταθλημα ειναι δυσκολο, σφιχτο και βρωμικο. Απαιτει σημαντικη σωματικη διαπλαση, αρα ειναι δυσκολο να ξεχωρισει καποιος 20χρονος, ο οποιος αλλου μπορει να εκανε παπαδες. Και παλι, το πρωταθλημα στο φερνουν οι ετοιμοι, ψημενοι παικτες.
Παραδειγματα απειρα. Σε εμας, Πελκας-Ζαμπα τις χρονιες του double, αλλα αν δεν ειχες βιερι, Ματος κτλ πρωταθλημα δεν εβλεπες ποτε.
Στο γαυρο, ξεχωριζει φετος ας πουμε ο Αγκιμπου, αλλα το πρωταθλημα ερχεται απο Ελ Αραμπι, Εμβιλα κ σια.
Αν δεν παρεις και τετοιου επιπεδου παικτες, στα ιδια θα εισαι. Εμεις αυτη τη στιγμη εχουμε μονο Ζιβκοβιτς-Κουρτιτς. Θελουμε μινιμουμ αλλους 3. Αν μπορουν ας φερουν τωρα τουλαχιστον 1.
- Dark Knight
Για Ντιμπαλά γιατί δεν κινούμαστε; Δεν ψάχνουμε παίκτη στη θέση που παίζει; Καλούτσικος μου φαίνεται.... 
- sourmenetes
- Moderator
Παρακαλώ να σταματήσει το spamming
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
EugenePAOKI
Έχω Μουργκ τι να τον κάνω τον Ντιμπαλα; [FACE WITH TEARS OF JOY]Dark Knight έγραψε:Για Ντιμπαλά γιατί δεν κινούμαστε; Δεν ψάχνουμε παίκτη στη θέση που παίζει; Καλούτσικος μου φαίνεται....
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
montekristo
Καπου πηρε το ματι μου οτι
αυτον τον Σοαρες τον εχει στο ματι
η Πορτο για αντικαταστατη του Ολιβειρα!
Αν ισχυει πιστευει κανεις οτι θα προτιμησει εμας;
Αν παλι δεν ισχυει και τελικα ερθει
ελπιζω να βγει λαθος
η ερμηνεια των στοιχειων του
απο τον jibbie και να δικαιωθει το ματι του Μποτο!
ΥΓ. Επειδη λογικα θα υπαρξουν πολλα πηγαινε-ελα
σ αυτην και την επομενη μεταγραφικη περιοδο
πραγματικα θα χρειαστουμε τα ποσοστα επιτυχιας
των Μιχελ και Ιβιτς το καλοκαιρι του 2016
οπως διαβασα καπου πιο πισω σε ποστ συνοπαδου
ωστε να δημιουργηθει μια ανταγωνιστικη ομαδα
απ την επομενη κιολας σεζον και με 3-4 ετη διαρκεια.
αυτον τον Σοαρες τον εχει στο ματι
η Πορτο για αντικαταστατη του Ολιβειρα!
Αν ισχυει πιστευει κανεις οτι θα προτιμησει εμας;
Αν παλι δεν ισχυει και τελικα ερθει
ελπιζω να βγει λαθος
η ερμηνεια των στοιχειων του
απο τον jibbie και να δικαιωθει το ματι του Μποτο!
ΥΓ. Επειδη λογικα θα υπαρξουν πολλα πηγαινε-ελα
σ αυτην και την επομενη μεταγραφικη περιοδο
πραγματικα θα χρειαστουμε τα ποσοστα επιτυχιας
των Μιχελ και Ιβιτς το καλοκαιρι του 2016
οπως διαβασα καπου πιο πισω σε ποστ συνοπαδου
ωστε να δημιουργηθει μια ανταγωνιστικη ομαδα
απ την επομενη κιολας σεζον και με 3-4 ετη διαρκεια.
-
famagusta72
Αυτό θα πει παίκτης στοίχημα και αυτή τη δουλειά είπαμε ότι ήρθε να κάνει αυτός ο άνθρωπος στην ομάδα.
Το να βάλω το όνομα ενός παίκτη σε ένα πρόγραμμα μετράει καλά το τι έχει κάνει μέχρι τώρα αλλά όχι τόσο αξιόπιστα το potential του, ούτως ώστε να δικαιολογεί από μόνο του την επένδυση τριών ή 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.
Μπορεί να βγάζει ένα πιθανό potential βάσει των συγκεκριμένων στατιστικών αλλά δεν μπορεί να βγάλει αξιόπιστο αποτέλεσμα στην ερώτηση τι θα κάνει ο συγκεκριμένος παίκτης αν αλλάξει χώρα περιβάλλον και προπονητή όπως και το πόσο περισσότερο θα ταιριάξει με την καινούργια του ομάδα και πώς θα το δείξει μέσα στο γήπεδο.
Αυτή τη δουλειά ήρθα να κάνει ο συγκεκριμένος τύπος και για αυτό το λόγο πληρώνεται και αυτά τα λεφτά τα οποία πάνε σε αυτόν και το επιτελείο του και όχι απλά σε κάποιο χρήστη ενός προγράμματος στατιστικής.
Και στο κάτω κάτω της γραφής αν ο συγκεκριμένος παίκτης και ο κάθε άλλος υποψήφιος είχε άψογα ή πολύ καλύτερα στατιστικά δεν θα τον χτυπούσε ο ΠΑΟΚ και θα κόστιζε πολύ περισσότερα εκατομμύρια ως παίκτης α κατηγορίας της Πορτογαλίας.
Το να βάλω το όνομα ενός παίκτη σε ένα πρόγραμμα μετράει καλά το τι έχει κάνει μέχρι τώρα αλλά όχι τόσο αξιόπιστα το potential του, ούτως ώστε να δικαιολογεί από μόνο του την επένδυση τριών ή 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.
Μπορεί να βγάζει ένα πιθανό potential βάσει των συγκεκριμένων στατιστικών αλλά δεν μπορεί να βγάλει αξιόπιστο αποτέλεσμα στην ερώτηση τι θα κάνει ο συγκεκριμένος παίκτης αν αλλάξει χώρα περιβάλλον και προπονητή όπως και το πόσο περισσότερο θα ταιριάξει με την καινούργια του ομάδα και πώς θα το δείξει μέσα στο γήπεδο.
Αυτή τη δουλειά ήρθα να κάνει ο συγκεκριμένος τύπος και για αυτό το λόγο πληρώνεται και αυτά τα λεφτά τα οποία πάνε σε αυτόν και το επιτελείο του και όχι απλά σε κάποιο χρήστη ενός προγράμματος στατιστικής.
Και στο κάτω κάτω της γραφής αν ο συγκεκριμένος παίκτης και ο κάθε άλλος υποψήφιος είχε άψογα ή πολύ καλύτερα στατιστικά δεν θα τον χτυπούσε ο ΠΑΟΚ και θα κόστιζε πολύ περισσότερα εκατομμύρια ως παίκτης α κατηγορίας της Πορτογαλίας.