Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
-
Μπαρκαρούτσος
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Μια χαρά είχαν και τις ίντριγκές τους το μπάσκετ και το volley.. Απλώς μερικοί δεν πατάνε καν εκεί.
Το θέμα είναι ότι πλέον ως μπλε πρέπει να μπαίνεις και στα topics που δεν μπαίνουν οι άλλοι.
Το θέμα είναι ότι πλέον ως μπλε πρέπει να μπαίνεις και στα topics που δεν μπαίνουν οι άλλοι.
- kataramenos5
Δε θα διαβασε καλα το συμβολαιοΜπαρκαρούτσος έγραψε: Το θέμα είναι ότι πλέον ως μπλε πρέπει να μπαίνεις και στα topics που δεν μπαίνουν οι άλλοι.
- ΑποστόληςΑ
Καλή δύναμη joshua,εύχομαι να είσαι τυχερός για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας και να τους πάρουμε όλους σβάρνα.
-
montekristo
Ε τοτε κανε κι εσυ κατι να τον στειλουμεΑποστόληςΑ έγραψε:Διακαής του πόθος είναι η Premier.
δανεικο στην αγαπημενη σου Leeds UT!
- ΑποστόληςΑ
Μέχρι να πάει εκεί η Leeds θα είναι στην Championshipmontekristo έγραψε:Ε τοτε κανε κι εσυ κατι να τον στειλουμεΑποστόληςΑ έγραψε:Διακαής του πόθος είναι η Premier.
δανεικο στην αγαπημενη σου Leeds UT!
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
john4serres έγραψε:Remove tapatalk and we riot!
Καθήστε καλά ρε!Asimos έγραψε:We are gonna burn the whole place down
-
Dimg4
Δε με νοιαζει αν σου αρεσει ή οχι, δεν εισαι τιποτα για μενα για να με νοιαζει. Με προσβαλλες πρωτος, δεν εφαγες ουτε μια παρατηρηση και θελω να ρωτησω τους μοντς γιατι εγινε αυτο. Εγω εφαγα μπαν γιατι εβρισα και σωστα. Αυτος γιατι δεν τιμωρηθηκε για τον χαρακτηρισμο που προκαλεσε τα μπινελικια μου?obanebane έγραψε:Όταν θα παίρνεις φορά και θα γεμίζεις παραμύθια το φόρουμ θα σου την κόβω, στο έχω ξαναπεί και εσύ το μόνο που κάνεις είναι να βρίζεις ασύστολα.
Συνέχισε, δεν θα παραπονεθω ποτέ ούτε θα ζητήσω να φύγεις, είναι το τελευταίο που με απασχολεί.
Ούτε καν μια μέρα μπαν δεν θέλω για σένα, αν αυτο πιστεύεις.
Απλά δε μου αρέσει ο χαρακτήρα σου και με κάθε αφορμή που μου δίνεις θα στο υπενθυμίζω.
Σέβομαι τα παιδιά και το σταματάω.
Μπανε, σου ειπα κατι. Επειδη εισαι σκατοχαρακτηρας και κινεισαι σαν νυφιτσα εδω μεσα, αν εχεις θεμα μαζι μου στειλε μου ενα μειλ να στο λυσω. Μην τυχον με ξαναπιασεις στο στομα σου. Αυτο στο λεω για τελευταια φορα.
-
Dimg4
Σε ευχαριστω για την επιβεβαιωση. Επιλεκτικη ευαισθησια. Αυτοι ειστε.Μπαρκαρούτσος έγραψε:
ΥΓ: Σε είπε απλά κεφτέ.
-
Dimg4
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣpgetsos έγραψε:Καλωσοριζουμε τον Joshua στην ομαδα των μπλε!
-
Μπαρκαρούτσος
Καλώς τον.
Το μπαν που έφαγες είναι το τελευταίο πριν το μόνιμο.
Αρκετά ανέχτηκε το φόρουμ την ίδια συμπεριφορά ξανά και ξανά.
Και αυτό έρχεται από αυτόν που συγκράτησε άλλους από το να σε στείλουν μόνιμα, πάνω από μία φορά, εδώ και χρόνια.
Για να είμαστε ξηγημένοι.
Και αυτό έρχεται από αυτόν που συγκράτησε άλλους από το να σε στείλουν μόνιμα, πάνω από μία φορά, εδώ και χρόνια.
-
Dimg4
Σιγα ρε Χιτλερ, το οτι φερεσαι στο φορουμ σαν να ειναι τσιφλικι σου το εχεις αποδειξει. Με μπαναρεις μονιμα και νομιζεις οτι κατι εκανες? Δεν ειμαι ΠΑΟΚ για το φορουμ, μη μπερδευεσαι.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Καλώς τον.
Εσυ και οι αλλοι ΚΑΙ ΠΑΛΙ αγνοησατε την προκληση που μου εγινε, στην τονισα και τι απαντησες? Οροι και κανονες του φορουμ my ass. Τηρουνται μονο οταν πανε με τα νερα σας, με εχετε στοχοποιησει και παντα τρωω μπαν επειδη απανταω σε προκλησεις.
Το να με απειλησεις με μονιμο μπαν ειναι για γελια, οπως η συμπεριφορα σου στην προσβολλη που μου εγινε στην οποια ΚΑΙ ΠΑΛΙ δεν εκανες ουτε συσταση. Οποτε μπαναρε με αν θες, θα χαρεις κι εσυ και οι κολλητοι σου
ΥΓ - Εισαι πολυ μακρια απο τον ορο "ξηγημενοι". Ο ξηγημενος φερεται δικαια προς ολους, οχι μονο σε αυτους που δεν πανε με τα νερα της κλικας