Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Προφανως και ειναι ξεκαθαρη η καθιζηση του ροστερ σε ποιοτητα και εμπειρια και προφανως αυτη η καθιζηση ειναι στοχευμενη για οικονομικους λογους.
Το ζητημα με ενα ροστερ που χανει σε ποιοτητα ειναι να εχεις εναν τυπο στον παγκο που να μπορει να παιρνει το 100% απο τους μικρους και οχι τοσο ποιοτικους ποδοσφαιριστες που εχει το ροστερ.
Τον εχουμε;
Το ζητημα με ενα ροστερ που χανει σε ποιοτητα ειναι να εχεις εναν τυπο στον παγκο που να μπορει να παιρνει το 100% απο τους μικρους και οχι τοσο ποιοτικους ποδοσφαιριστες που εχει το ροστερ.
Τον εχουμε;
Το τραγικο δεν ειναι οτι τους διωχνουν.Το τραγικο ειναι οτι δε λενε το γιατι και αφηνουν ολην αυτην την παραφιλολογια να αναπτυσσεται και να γαμαει την ομαδα, το λαο και το κλιμα γενικοτερα.
Αλλοι θα τα βαλουν με τη διοικηση, αλλοι με τον προπονητη, αλλοι με τους παικτες και παει λεγοντας.
Και να πεις οτι ξηλωνουν για τους δικους τους λογους που δε θελουν να αναφερουν αλλα ταυτοχρονα αντικαθιστουν με ακομα καλυτερους για να μη σπασει το ηθικο της ομαδας... ε το αντιθετο συμβαινει.
Δεν ξερω τι τρελα τους εχει πιασει.
Αλλοι θα τα βαλουν με τη διοικηση, αλλοι με τον προπονητη, αλλοι με τους παικτες και παει λεγοντας.
Και να πεις οτι ξηλωνουν για τους δικους τους λογους που δε θελουν να αναφερουν αλλα ταυτοχρονα αντικαθιστουν με ακομα καλυτερους για να μη σπασει το ηθικο της ομαδας... ε το αντιθετο συμβαινει.
- invincible
Εν τω μεταξυ βλεπεις ποιοι φυγαν και ποιοι ηρθαν και ειναι να κλαις!
Μιλαμε για πτωση ποιοτητας, με ταυτοχρονη ανοδο κοστους κτησης!
Μιλαμε για πτωση ποιοτητας, με ταυτοχρονη ανοδο κοστους κτησης!
Αν πάμε με στοίχημα παικτών με αγώνες Πέμπτη-Κυριακή, θα πάμε στον κουβά. Η ομάδα θέλει έναν τουλάχιστον μέσο, μην πω δύο, γιατί δυστυχώς για τον Μίσιτς η χρονιά σχεδόν τελείωσε και τον Αουγκούστο δεν ξέρω αν τον υπολογίζει, συν δύο ακραίους επιθετικούς, αλλά νομίζω πως ζητάω πάρα πολλά. Εδώ ο πεθαμένος σκώληξ πήρε τον Ματεό Γκαρσία, πολύ καλό μεσοεπιθετικό για το Ελληνικό πρωτάθλημα με τετραετές συμβόλαιο και 400.000 τον χρόνο, εμείς τι στην ευχή δεν μπορούμε;
Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μας ο καλύτερος ακραίος μπακ του πρωταθλήματος τα τελευταία δέκα χρόνια στην αεχ.
Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μας ο καλύτερος ακραίος μπακ του πρωταθλήματος τα τελευταία δέκα χρόνια στην αεχ.
Καμια τρελα απολυτως...barlow4 έγραψε:Το τραγικο δεν ειναι οτι τους διωχνουν.Το τραγικο ειναι οτι δε λενε το γιατι και αφηνουν ολην αυτην την παραφιλολογια να αναπτυσσεται και να γαμαει την ομαδα, το λαο και το κλιμα γενικοτερα.
λευκη πετσεταρα απο τις μεγαλες, της θαλασσης...
- Sick Bastard
Πραγματικά, δεν το χωράει το μυαλό μου ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο.barlow4 έγραψε:Το τραγικο δεν ειναι οτι τους διωχνουν.Το τραγικο ειναι οτι δε λενε το γιατι και αφηνουν ολην αυτην την παραφιλολογια να αναπτυσσεται και να γαμαει την ομαδα, το λαο και το κλιμα γενικοτερα.
Αν φύγει κ ο Μπισεσβαρ, νομίζω κατάλαβαινουμε όλοι ότι το μπάτζετ μας είναι ακριβώς ίδιο με της κουλας. Γτ πριν λίγες μέρες κάναμε σύγκριση με γαυρο.
Αν πάει πραγματικά ο Ματος στην ΑΕΚ, θα είναι ότι πιο βαρύ έχει γίνει.
Αν πάει πραγματικά ο Ματος στην ΑΕΚ, θα είναι ότι πιο βαρύ έχει γίνει.
Θλάση κι ο Κρέσπο. Αρχίσαμε.
Ένα κεράκι για τον καντουρί κάποιος.
Ένα κεράκι για τον καντουρί κάποιος.

Οπως λεει ο Gospi και το ειχα γραψει και εγω πριν κατι μερες μες στα νευρα μου αλλα δεν ημουν σιγουρος. Τωρα ειμαι. Λευκη πετσετα. Μεγαααλη
να ρωτηση επειδη δεν το βρισκω καπου για Ματος, απο που προκυπτει αυτο, εστω και σαν φημη; ραδιο, μπλογκ, τιβι, καφες με τον περιπτερα, χειρομαντεια, απο που;
- invincible
Τι να παίζει του χρόνου και μπορεί και του παραχρόνου Κόνφερενς και πρωτάθλημα να πάρεις τέσσερα προκριματικά θα παίξεις.... Δεν παίζει φράγκο... Πάμε συντηριτικά 2 χρόνια μέχρι να φύγει και ο Αυγενάκης και ο Κουλης και μετά πάμε ξανά δυνατά με καινούργιο γήπεδο... Αλαφουζοποιειται το Ελληνικό ποδόσφαιρο και ο χοντρός θα τα πουλήσει όλα... Μπαίνουμε στην εποχή της μάσκας και τον άδειων γηπέδων ξεχάστε τα πάντα!