6. Χάρης Τσιγγάρας
Re: 6. Χάρης Τσιγγάρας
O Χάρης είναι παικταράς και ΠΑΟΚΑΡΑ ...θα λάμψει φέτος ακόμα και αν πάρουμε το βασικό 6ρι της Μάντσεστερ Σίτι....θυμηθείτε το...
Και εγω γκρινιαξα οταν τον εβγαλε. Ας ελπισουμε οτι δεν ειναι κατι τοσο σοβαρο. Με το καλο να γυρισει στο χορτο ο παλικαρος.
-
Αρκετά βελτιωμένος στο κουβαλημα μπάλας και στην σίγουρη μεταβίβαση. Τρεξίματα και κοψίματα είχε πάντα …
- sourmenetes
- Moderator
Σήμερα από την τβ ήταν εξαφανισμένος.
Δεν έκοψε, κρυβόταν και δεν πήρε πρώτη μπαλια συν ότι ήταν σε όλες τις φάσεις από πίσω.
Στο 2ο πάτησε καλύτερα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν έκοψε, κρυβόταν και δεν πήρε πρώτη μπαλια συν ότι ήταν σε όλες τις φάσεις από πίσω.
Στο 2ο πάτησε καλύτερα.
- sourmenetes
- Moderator
Ποιους καλύτερους με την ομάδα στο πρώτο ημίχρονο δεν έκοψε ούτε αυτός ούτε ο σβαμπ μια φάση!τσιριγωτης έγραψε:Από τους καλύτερους..γενικά, όχι μόνο σήμερα
Πες την αλήθεια... κάτι σου έχει κάνει δεν μπορείapple64 έγραψε:Έχω αντέξει Μαριφαλίεφ, Αμαφούλε, Τόργκελε...
Παραδίνομαι.
Εκλιπαρώ την ΠΑΕ. Αγοράστε χάφ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Διαφωνώ. Ήταν πολύ πιεστικος κ πάντα κοντά στον αντίπαλο. Είχε τρεξίματαsourmenetes έγραψε:Ποιους καλύτερους με την ομάδα στο πρώτο ημίχρονο δεν έκοψε ούτε αυτός ούτε ο σβαμπ μια φάση!τσιριγωτης έγραψε:Από τους καλύτερους..γενικά, όχι μόνο σήμερα
κρίμα αν έχει κάτι σοβαρό, ήταν απο τους πιο πολύτιμους παίκτες συνολικά σε όλα τα επίσημα ματς ως τώρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AntreasG4 την Πέμ 17 Αύγ 2023, 23:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Περαστικά Χάρη
Πολύ καλός μου φάνηκε σήμερα. Λίγο πιο ψύχραιμος στην κατοχή σε 2-3 φάσεις, αλλά θα το βρει
Μακάρι να γυρίσει γρήγορα
Πολύ καλός μου φάνηκε σήμερα. Λίγο πιο ψύχραιμος στην κατοχή σε 2-3 φάσεις, αλλά θα το βρει
Μακάρι να γυρίσει γρήγορα
- Μπαρκαρούτσος
Μακάρι να μην έχει τίποτα! Εξελίσσεται σε χρήσιμο παίκτη. Μη γίνει νέος Λύρατζης..