Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από joshua »

navigator11 έγραψε:
joshua έγραψε:Δηλαδη τα 2 χρονια προπονητης στην Μπραγκα ειναι αυτα που κανουν τοσο μεγαλη τη διαφορα μεταξυ Φερειρα,Γκαρσια?
Τζος, έχοντας διατυπώσει ενστάσεις για τη μικρή προπονητική εμπειρία του Πορτογάλου, μπορείς να μου εξηγήσεις πώς γίνεται να μη σε ενοχλεί, έστω θεωρητικά, η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ σε επαγγελματικό επίπεδο του Γκαρσία; Δηλαδή οι παραστάσεις σαν προπονητής στην Μπράγκα δεν απέχουν αυτών από την Κ19 του ΠΑΟΚ;
Οι ενστάσεις μου αφορούσαν τον συνδυασμό προπονητικής εμπειρίας και κόστους τον οποίο και θεωρώ τουλάχιστον τραγικό. Από εκεί και πέρα ναι δεν βρίσκω καμια ιδιαίτερη διαφορά μεταξύ 2 χρόνων στους πάγκους εκ των οποίων ο δεύτερος στα πρόθυρα απόλυσης και μιας μηδενικής παρουσίας και το λέω εγώ που εκτός της αναγνώρισης της ποιότητας ποδοσφαιριστή στο πρόσωπο του Γκαρσια δεν τρελαίνομαι για τον χαρακτήρα του.
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

τι καθομαστε και το συζηταμε αφου ο ανθρωπος το δηλωσε καθαρα
https://www.youtube.com/watch?v=tp7cL0JLp-U
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Είναι εκπληκτική, ομολογουμένως, η ικανότητα κάποιων να κάνουν την εδώ μέσα δωρεάν ψυχοθεραπεία τους, άκα αντίδοτο της μιζέριας, τουλάχιστον, απ την οποία διακατέχονται, κατά πάσα πιθανότητα επί μονίμου βάσεως και σε όλη τους την ζωή, αναγκαίο κακό, που χρήζει ψυχοθεραπείας, επί πληρωμή μάλιστα, για πάρα πολλούς άλλους...
gpap

Δημοσίευση από gpap »

εμένα μου αρέσει πολύ ο Αμπέλ.
Αναγνωρίζω πως έως σήμερα αδυνατώ να κατανοήσω όλες του τις επιλογές, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι - εγώ δεν έχω την ολοκληρωτική εικόνα που έχει ο ίδιος, όντως ο προπονητής της ομάδος.
Αναγνωρίζω όμως επίσης τα διαστήματα που ο ΠΑΟΚ πνίγει τους αντιπάλους του, τα οποία σήμερα είναι 10-15λεπτά στα 90', αλλά σίγουρα στόχος της ομάδος είναι να φτάσουν στα 30-40' στα 90' και να καταλήξουν σε ένα 70-75'.

Ας τον αφήσουμε να κάνει την δουλειά του, ας στηρίξουμε τους παίχτες που επιλέγει και ας απλά φωνάζουμε ''ΠΑΟΚΑΡΑ'' στο γήπεδο.

Για τα περί κρούσης από Πορτογαλία:
η όλη υπόθεση της πρότασης από Πορτογαλία, μου φέρνει λίγο στημένη, λόγω κλίματος. Δηλαδή, αν υπάρχει κλίμα προς έξοδο, είναι κάποιος που δεν θέλει να καρπωθεί κάποια (όσα μπορεί) χρήματα; Αν είναι να διωχθεί, γιατί να μην ''πουληθεί'';
Προφανώς και είναι μια κίνηση απελπισίας (θεωρώ) της διοίκησης για να δηλώσουν πως στηρίζουν τον προπονητή, μπας και πάψουν οι προπονητές της κερκίδας και οι φωστήρες δημοσιοκάφροι που βάλθηκαν εδώ και ημέρες να μας πείσουν πως αυτοί ξέρουν καλύτερα την ομάδα από τον προπονητή της.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

goran καλα το πηγαινες τον τελευταιο καιρο γιατι τωρα αρχιζεις τα ιδια?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τετ 25 Σεπ 2019, 21:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη για το οφ τόπικ:

Pablito αυτό που γράφεις για τον Γκαρσία, εκτός του οτι είναι περίεργο γιατί το νικνεϊμ σου μάλλον από εκεί το πήρες (εκτός αν σε λένε π.χ. Παυλάκη στην πραγματικότητα οπότε πάσο), είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αναληθές ή έστω ανακριβές.

Είναι απλώς προπαγάνδα αντιπάλων που μείωναν με αυτό τον τρόπο τον παίκτη.

Δεν ξέρω αν ο κόσμος θα τον έκανε σύνθημα τόσο νωρίς αν δεν είχε δώσει τη μπουνιά.

Ξέρω όμως οτι παίκτης, ειδικά ξένος, με τέτοια ποιότητα και τέτοια σταθερότητα στην απόδοσή του, έρχεται πολύ σπάνια στην ομάδα και στην Ελλάδα γενικώς.

Δεν υπήρχε ούτε ΕΝΑ ματς που να υστέρησε.
Δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει σύντομα παίκτης με τη δική του 40+ μπαλιά και αλλαγή παιχνιδιού.

Δεν υπήρξε παίκτης που να καρπαζώνει στην κυριολεξία συμπαίκτες του τόσο για να τους ξυπνήσει/νουθετήσει όσο και για να τους πωρώσει.

Δεν υπήρξε ξανά παίκτης που να έχει κάνει ΜΗΔΕΝ (ναι, 0) φορές θέατρο σε 6ετή καριέρα στην Ελλάδα ενώ έπαιζε σε θέση που όντως έδινε αλλά και έτρωγε συνεχώς ξύλο σε χρονιές που πολλές ομάδες είχαν πολύ χειρότερα τσεκούρια απ΄οτι θα θέλανε να παρουσιάζουν τον Πάμπλο. Για να είμαι πιο ακριβής, οι αντιδράσεις του σε φάσεις που δεχόταν πραγματικά σκληρά χτυπήματα (π.χ. από Τζιμπούρ και από Νάτσο του ΟΑΡΕΩΣ) ήταν τόσο άμεσες και ξεκάθαρες, ώστε δείχνει πόσο ΣΑΝΟ μας ταϊζουν όλοι σχεδόν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές οι οποίοι για σαφώς πιο χαλαρά χτυπήματα κάνουν 50 τούμπες για να προκαλέσουν νεύρα, διακοπές, κάρτες κλπ. Ο ίδιος σηκωνόταν αντρίκια και ζητούσε τα ρέστα, με τους μπουχέσες ρέφερι να μοιράζουν τις κάρτες και στους δυο για λόγους ίσων αποστάσεων, λες και είναι τυφλοί.

Και τέλος δεν έχει υπάρξει παίκτης που υπογράφει οικειοθελώς ανανέωση συμβολαίου με μείωση μισθού και μισή ώρα μετά να τον ρωτάνε σε ζωντανή συνέντευξη τι κάνει για να γιορτάσει την ανανέωση και να απαντάει "κάθομαι στο μπαλκόνι μου και αγναντεύω τα βουνά απέναντι". Κυριολεκτικά στην Ελλάδα δεν μου έρχεται στον νου καμία άλλη δημόσια φιγούρα που θα διανοούνταν ποτέ να κάνει αντίστοιχη δήλωση. Οι περισσότερες αντιδράσεις θα ήταν του στυλ "ανεβάζω πίπες στο ίνσταγκραμ"/"κουτουπώνω την μπουζουξού που τσίμπησα χτες"/"βάφω τα μαλλιά μου λαχανί για να κάνω εντύπωση". Ο μόνος που θα μπορούσε να πει κάτι αντίστοιχο θα ήταν π.χ. ο Ψαραντώνης.

Ο Πάμπλο μπορεί να έδωσε αφορμή στο καταπιεσμένο "εγώ" μας να τον αποθεώσει ελαφρά τη καρδία, αλλά στη συνέχεια πιστοποίησε με δεκάδες τρόπους πόσο ηγέτης και πραγματικά άλλη κατηγορία ανθρώπου ήταν.

Το να τα έκανε όλα αυτά μόνο για να του λέμε εμείς μπράβο το βλέπω λίγο δύσκολο.
Έχουν υπάρξει δεκάδες δηλώσεις πασίγνωστων ποδοσφαιρανθρώπων απ την Ουρουγουάη που επιβεβαίωναν τι τύπος είναι, μεταξύ των οποίων και ο Φορλάν.

Τώρα αν μετά από όλα αυτά εμείς λέμε "ε ναι αλλά τον γουστάραμε μόνο για το μπουνίδι στον Ντιόγο" ε τότε όντως, μας αξίζουν Σαμπράνο και Ολίσε.

Βεβαίως όλα αυτά καμιά σχέση δεν έχουν με τον προπονητή και κατηγορηματικά λέω οτι ΔΕΝ θέλω για αρκετό καιρό ακόμα τον Πάμπλο ως προπονητή μας.

Αλλά να ξέρουμε και λίγο τι λέμε και για ποιους το λέμε.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Όπως και να έχει μετά και την ανάρτηση του Φερέιρα το θέμα έληξε
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Σύμφωνα με τους αρδ, το μήνυμα του Ιβάν στον Φερεϊρα, πάνω κάτω ήταν το εξής :

Você não está à venda.
Zumbadisu e bolsa e não nos fazem coração fel.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγώ να πω πως ουδέποτε θέλησα την απομάκρυνση Φερειρα. Το ότι η ομάδα δεν πατάει καλά και δείχνει σημάδια αποσυντονισμού σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν το βλέπει και τυφλός και για αυτό το λόγο είπα πως είναι δουλειά των υπευθύνων μέσα από συναντήσεις και συνομιλίες να αποφασίσουν αν είναι απλά θέμα προσαρμογής και αν πιστεύουν πως σύντομα θα αλλάξει η εικόνα. Από αυτό το σημείο μέχρι να ξεφτιλίζουμε παίκτες όπως ο Γκαρσια για να υπερασπιστούμε ταχα μου τον Φερειρα υπάρχει διαφορά και δεν θα μείνει αναπάντητο.
george188

Δημοσίευση από george188 »

alp920 έγραψε:Όπως και να έχει μετά και την ανάρτηση του Φερέιρα το θέμα έληξε
Aνέβασε τιποτα ο coach?
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Όταν καθόμαστε εδώ μέσα και αναγκαζόμαστε να επιχειρηματολογούμε σχετικά με το ποιός ήταν ο Γκαρσία και τι σήμαινε για τον ΠΑΟΚ, για να τον υπερασπιστούμε όχι σε αλλόθρησκους αλλά σε συνοπαδούς, κάτι πάει πολύ στραβά.
Χαρά στο κουράγιο σου rainmaker.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Οι παίκτες θέλουν να μείνει ο Αμπέλ; Έχουμε άπειρες φορές για παίχτες που ήθελαν να διώξουν τον προπονητή τους. Ένα ντέρμπι, όπως αυτό μεθαύριο, είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία για παίκτες που επιθυμούν να ξεφορτωθούν τον προπονητή τους. Θα παίξουν και για τον προπονητή τους οι παίκτες ή όχι;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

xanapaok έγραψε:
Gospi έγραψε:Παντως αυτο το ξαφνικο ενδιαφερον της Σπορτινγκ και φυσικα η (οπωε λενε οι αρδ) επιμονης της εμενα με κανει καχυποπτο για το κατα ποσο θελει ο Φερειρα να παραμεινει στην ομαδα.
Καμια ομαδα δεν ειμενει για εναν κοουτς που δεσμευεται με συμβολαιο και εχει τοσο υψηλη ρητρα αν δεν εχει παρει το οκ απο τον κοουτς...
Σημερα αιουσα σε ενα ραδιο απο ακροατη πως η φαση θυμιζει Αναστασιαδη.
Η ομαδα πρώτη και χωρις ηττα και η φωνες για τον προπονητη ανεξηγητα εντονες απο τον τυπο. Και τωρα ξαφνικα αυτο...
Και ναι ξερω και εγω δεν τον στηριξα και εγω τον εκραξα και εγω τον εχω στην μπουκα, αλλα αυτη τη στιγμη αν αποχωρησει θα χαθει 100% η χρονια. Να στηριχτει σωστα και οχι στα λογια

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και αφού βιαστηκατε να τον κραξετε, τώρα θέλετε να μείνει και αν φύγει θα θεωρήσετε ότι ξηγηθηκε πουστικα, μα και αν μείνει στην 1η στραβή θα πείτε πως έχει το μυαλό του στην Λισσαβόνα. Ντάξει όλα καλά, απλά να έχουμε αντικείμενο να μανουριαζουμε.
Αν μη τι αλλο εχεις πλουσια φαντασια. Να το ψαξεις να βγαλεις χρημα απ αυτο.
κατα τα λοιπα μπερδευεις την κριτικη με το κραξιμο.
και μονο που υπαινισσεσαι πως ο σκοπος της κριτικης μας ειναι απλα για να χουμε κατι να κραζουμε και να δημιουργουμε θεμα στην ομαδα, μου αρκει για να μην σε παρω στα σοβαρα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Ο Αμπελ έχει να δώσει.
Η διοικηση δεν του πηρε Μπρανταριτς ή Παλινια ή τελος πάντων αυτους που ζήτησε για να παίξει οπως ηθελε. Τωρα προσπαθεί να παιξει κάτι αλλο με το υπάρχον υλικό κ οφείλει να το πετύχει.
Τις επιθέσεις των 12 δευτερόλεπτων του Στανοιεβιτς δεν ειδαμε εως τώρα :D
Υ. Γ.
Λιγα λογια για τον P. G.
Ας μας πουν αυτοί που τα γράψανε, ποιον αλλο παικτη θυμουνται με τετοια πασα, οξυδερκη και δυνατό ταυτόχρονα, γερό σκαρί κ οχι γυαλινος, ηγέτη.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

rainmaker έγραψε:Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη για το οφ τόπικ:

Pablito αυτό που γράφεις για τον Γκαρσία, εκτός του οτι είναι περίεργο γιατί το νικνεϊμ σου μάλλον από εκεί το πήρες (εκτός αν σε λένε π.χ. Παυλάκη στην πραγματικότητα οπότε πάσο), είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αναληθές ή έστω ανακριβές.

Είναι απλώς προπαγάνδα αντιπάλων που μείωναν με αυτό τον τρόπο τον παίκτη.

Δεν ξέρω αν ο κόσμος θα τον έκανε σύνθημα τόσο νωρίς αν δεν είχε δώσει τη μπουνιά.

Ξέρω όμως οτι παίκτης, ειδικά ξένος, με τέτοια ποιότητα και τέτοια σταθερότητα στην απόδοσή του, έρχεται πολύ σπάνια στην ομάδα και στην Ελλάδα γενικώς.

Δεν υπήρχε ούτε ΕΝΑ ματς που να υστέρησε.
Δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει σύντομα παίκτης με τη δική του 40+ μπαλιά και αλλαγή παιχνιδιού.

Δεν υπήρξε παίκτης που να καρπαζώνει στην κυριολεξία συμπαίκτες του τόσο για να τους ξυπνήσει/νουθετήσει όσο και για να τους πωρώσει.

Δεν υπήρξε ξανά παίκτης που να έχει κάνει ΜΗΔΕΝ (ναι, 0) φορές θέατρο σε 6ετή καριέρα στην Ελλάδα ενώ έπαιζε σε θέση που όντως έδινε αλλά και έτρωγε συνεχώς ξύλο σε χρονιές που πολλές ομάδες είχαν πολύ χειρότερα τσεκούρια απ΄οτι θα θέλανε να παρουσιάζουν τον Πάμπλο. Για να είμαι πιο ακριβής, οι αντιδράσεις του σε φάσεις που δεχόταν πραγματικά σκληρά χτυπήματα (π.χ. από Τζιμπούρ και από Νάτσο του ΟΑΡΕΩΣ) ήταν τόσο άμεσες και ξεκάθαρες, ώστε δείχνει πόσο ΣΑΝΟ μας ταϊζουν όλοι σχεδόν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές οι οποίοι για σαφώς πιο χαλαρά χτυπήματα κάνουν 50 τούμπες για να προκαλέσουν νεύρα, διακοπές, κάρτες κλπ. Ο ίδιος σηκωνόταν αντρίκια και ζητούσε τα ρέστα, με τους μπουχέσες ρέφερι να μοιράζουν τις κάρτες και στους δυο για λόγους ίσων αποστάσεων, λες και είναι τυφλοί.

Και τέλος δεν έχει υπάρξει παίκτης που υπογράφει οικειοθελώς ανανέωση συμβολαίου με μείωση μισθού και μισή ώρα μετά να τον ρωτάνε σε ζωντανή συνέντευξη τι κάνει για να γιορτάσει την ανανέωση και να απαντάει "κάθομαι στο μπαλκόνι μου και αγναντεύω τα βουνά απέναντι". Κυριολεκτικά στην Ελλάδα δεν μου έρχεται στον νου καμία άλλη δημόσια φιγούρα που θα διανοούνταν ποτέ να κάνει αντίστοιχη δήλωση. Οι περισσότερες αντιδράσεις θα ήταν του στυλ "ανεβάζω πίπες στο ίνσταγκραμ"/"κουτουπώνω την μπουζουξού που τσίμπησα χτες"/"βάφω τα μαλλιά μου λαχανί για να κάνω εντύπωση". Ο μόνος που θα μπορούσε να πει κάτι αντίστοιχο θα ήταν π.χ. ο Ψαραντώνης.

Ο Πάμπλο μπορεί να έδωσε αφορμή στο καταπιεσμένο "εγώ" μας να τον αποθεώσει ελαφρά τη καρδία, αλλά στη συνέχεια πιστοποίησε με δεκάδες τρόπους πόσο ηγέτης και πραγματικά άλλη κατηγορία ανθρώπου ήταν.

Το να τα έκανε όλα αυτά μόνο για να του λέμε εμείς μπράβο το βλέπω λίγο δύσκολο.
Έχουν υπάρξει δεκάδες δηλώσεις πασίγνωστων ποδοσφαιρανθρώπων απ την Ουρουγουάη που επιβεβαίωναν τι τύπος είναι, μεταξύ των οποίων και ο Φορλάν.

Τώρα αν μετά από όλα αυτά εμείς λέμε "ε ναι αλλά τον γουστάραμε μόνο για το μπουνίδι στον Ντιόγο" ε τότε όντως, μας αξίζουν Σαμπράνο και Ολίσε.

Βεβαίως όλα αυτά καμιά σχέση δεν έχουν με τον προπονητή και κατηγορηματικά λέω οτι ΔΕΝ θέλω για αρκετό καιρό ακόμα τον Πάμπλο ως προπονητή μας.

Αλλά να ξέρουμε και λίγο τι λέμε και για ποιους το λέμε.
Βάλτο σε παρακαλώ στην κεντρική μπας και συνειδητοποίησουν μερικοί, μεγάλοι και μικροί, γιατί είναι ΠΑΟΚ και όχι σκουλήκια ή γαβροι.

Ελπίζω κάποια στιγμή να μην είμαστε μειοψηφία όσοι θα κράζουμε τον οποιοδήποτε "Τζαβέλα" του μέλλοντος που θα κάνει θέατρο να πάρει πουστικα το πέναλτι με τον όποιο πλατανιά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”