Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
prax

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Δημοσίευση από prax »

Καλά κ οι Τούρκοι είναι για τον πεο σε Θεματα μεταγραφών, γνωστοί παπατζηδες, οπότε μπορεί κ να μην ισχύει το άρθρο
Macho

Δημοσίευση από Macho »

Joshua επειδή πάντα σιχαινομουν την τοξικότητα στους ανθρώπους και δη την εσωτερικής κατανάλωσης ΠΑΟΚτσηδικη,ειλικρινά πλέον δεν υπάρχει νόημα. Απλά προσπερνα ότι γράφω. Σου υπόσχομαι θα κάνω ακριβώς το ίδιο. Όλο αυτό προέκυψε από την επιθετικότητα σου σε απάντηση δικού μου ποστ και αρνούμαι να παίξω την κολοκυθιά με τον οποιοδήποτε.

Εδώ μέσα έχω αφήσει αναπάντητα φθηνό χιούμορ και σχόλια του κωλου ακόμα και πάνω στο θέμα που αντιμετώπισα με τη σύζυγό μου. Εχεις απόλυτο δίκιο, όφειλα να κάνω το ίδιο και με το ύφος σου.

Οσον αφορά τα σχόλια περί εμου και της διοίκησης είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που αυτή - όχι εγώ - δημιούργησε και δημιουργεί πλέον συνθήκες win win στις μεταγραφές.Φαίνεται και στα αποτελέσματα
. Τόσες κούπες μαζεμένες ήρθαν και είμαι βέβαιος πως θα έρθουν και άλλες. Πλέον μας περιμένουν, δεν τους περιμένουμε. Γνωρίζω πως αυτό δημιουργεί αυτόματα κενό αφορμων μιζέριας αλλά σιγά σιγά θα συνηθίσουμε, που θα πάει. Φτάσαμε στο σημείο να συνηθίζουν την κυριαρχία μας οπαδοί άλλων ομάδων. Απλά εμείς οι ΠΑΟΚτσηδες χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο χρόνο να διώξουμε κατάλοιπα.
Θα τον φάμε, που θα πάει
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

ΠΑΟΚ: Σε δεύτερο πλάνο ο Σίλβα, ψάχνει για το «μπαμ»

Μπορεί ο Ισμαέλ Σίλβα να ήταν έτοιμος να πάρει το αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη, όμως πλέον η περίπτωσή του έχει περάσει σε δεύτερο πλάνο, με τον ΠΑΟΚ να έχει εντοπίσει καλύτερη περίπτωση για τα χαφ.

Οι Ρώσοι μπορεί να είχαν «τελειωμένη» τη μεταγραφή του Ισμαέλ Σίλβα από την Αχμάτ Γκρόζνι στον ΠΑΟΚ, αλλά όπως επεσήμανε το gazzetta.gr «όσο δεν επιβεβαιωνόταν από τον ΠΑΟΚ» ουδείς μπορούσε να υποστηρίξει και να πει κάτι τέτοιο με απόλυτη βεβαιότητα.

Η περίπτωση του 24χρονου Βραζιλιάνου έχει «παγώσει», καθώς όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο συμπέρασμα πως ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να προχωρήσει στη μεταγραφή πολύ καλύτερού παίκτη για τη μεσαία του γραμμή.

Οι Νταμπλούχοι Ελλάδας είναι σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις και θα φανεί μέσα στις επόμενες ώρες το κατά πόσο έχουν προχωρήσει μια συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση, με ποδοσφαιριστή που θα έρθει «για να κάνει τη διαφορά».

xazzetta
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν υπήρξε καμία επιθετικότητα σε ποστ σου,απλός ποδοσφαιρικός διάλογος ,αλλά όντως δεν υπάρχει λόγος να μπαίνω σε τόσο φτηνή αντιπαράθεση που φτάνει σε σημείο να αναφερθεί ένα τόσο τραγικό γεγονός όσο αυτό που πέρασες και για το οποίο εγώ προσωπικά μόνο λύπη είχα εκφράσει για να τονίσει άραγε τι;
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Μάτσο πως θες να σου φτιάξω το άγαλμα; Να αγιασει το πληκτρολόγιο σου.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Χαρηκα που παγωσε του Σιλβα. Υποδεεστερος απο τους υπαρχοντες.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Να ηρεμησουμε λιγο ολοι;;;

Κανενας λογος να αρπαζομαστε.το οτι καποιος ή καποιοι μαθαινουν καποια πραγματα δε σημαινει ουτε οτι ισχυουν 100% ουτε οτι δεν αλλαζουν μεσα σε μια ωρα.

Τον βαρελα τον αποχαιρετησαν ολοι πριν μια βδομαδα και ο βαρελα υπεγραψε 3ετες!!!

Καταλαβαινουνε ποσο λεπτες ειναι οι ισορροπιες;;;
Δυστυχως οι μανατζερ παιζουν τεραστιο ρολο στο συγχρονο ποδοσφαιρο και αυτοι κανουν ολη τη δουλεια.κλεισμενοι παικτες αλλαζουν δρομολογια χαρει 100 ή 500 χιλιαδων.

Οτι μαθαινει κατι καποιος και το μοιραζεται(εχουμε τσεκαρει αν εχει καποια επαφη),δε σημαινει οτι ντε και καλα θα κλεισουν τα παντα,γιατι οπως προειπα αλλαζουν ολα.

Ο μαχο επεμενε για βαρελα οτι ειναι κλεισμενος και το προβλημα ειναι ο μανατζερ και απο δυο σημεια μαθαμε οτι μαλλον ταιστηκε καλυτερα ο μανατζερ.

Αρα μαλλον κατι τετοιο επαιξε.μη φερνουμε ομως σε δυσκολη θεση κανεναν συμφορουμιτη γιατι δεν υπαρχει λογος.
Εμεις δεν αποφασιζουμε

Εμεις πρεπει πλεον να το απολαμβανουμε.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Wernbloom
Mauricio
Shakhov ή Canas
Μελιόπουλος
Oliveira ή μεταγραφή
Gudelj ή Vukcevic
Είμαι κοντά στην 6άδα που σκεφτονται Macho?
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Αυτό ρε παιδιά με το win win situation του macho η οποίου αλλού έχει πληροφορίες μην το χρησιμοποιειτε σαν επιχείρημα. Το ότι ο Σίλβα έκλεισε αλλά είναι σε αναμονή είναι από μόνο του μια πληροφορία που μπορεί να διαψευστεί η' οχι μελλοντικά κ έχει ρίσκο να εκτεθεί αυτός που δίνει τέτοια πληροφορία. Δεν ειναι win win, είναι πραγματικότητα η' οχι. Το να ξέρει μέρες πριν ανακοινωθεί μια μεταγραφή κάποιος ότι 100% έχει κλείσει είναι αδύνατο κ μπορεί να αλλάξει από 100 διαφορετικούς παραγοντες. Αφού οι περισσότεροι φίλοι θέλουν τέτοιες πληροφορίες οι γκρίνιες νομίζω μόνο βοηθούν στο να αυξάνονται άσκοπα οι σελιδες του topic.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ο σκεπτικισμός τελικά κάποιων φίλων δεν πρόκειται να αμβλυνθεί ποτέ για τα της ομάδας. Αυτοί που επέλεξαν, πλήρωσαν και συνέβαλλαν με κάθε τρόπο στο να οικοδομηθεί ένας ΠΑΟΚ με όλα τα γράμματα κεφαλαία, που κατέκτησε το πρώτο νταμπλ στην ποδοσφαιρική του ιστορία, καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ, παίρνοντας αήττητο πρωτάθλημα, που έφτασαν την ομάδα μισή ανασα κι από μια είσοδο - σχεδόν θαύμα στους ομίλους του τσ.λ το καλοκαίρι, αμφισβητώνται ανοιχτά ως αφελείς, που θα πάνε να διεκδικήσουν, από το δρόμο των πρωταθλητών αυτήν τη φορά, να μπει ο ΠΑΟΚ στους ομίλους με τον Κάνιας ή τον Σάχοφ βασικούρα. Δε νομίζω ότι αξίζουν τέτοιων σκέψεων οι της παε. Έχουν κερδίσει με τη δουλειά τους εδώ και τουλάχιστον 2,5 χρόνια σεβασμού.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ενδεχομένως υποδεέστερος. Γιατί δε νομίζω να έχει κανείς εικόνα του παίχτη. Αν τον πάρει καμιά ζενίτ, θα χτυπάμε το κεφάλι μας.

Για κάποιους παίκτες ο ΠΑΟΚ θα είναι το βήμα παραπάνω. Για κάποιους άλλους βήμα προς τα πίσω. Δε σημαίνει πως οι τελευταίοι είναι καλύτεροι επειδή έχουν παίξει στην Λίβερπουλ ή στην Μπενφίκα.

Και το ύψος του παίκτη είναι η πιο γελοία δικαιολογία. 1,66 είναι ο Ανίτα που έκανε καριέρα σε Άγιαξ και Πρέμιερ. Αν ακουγόταν πριν 2-3 χρόνια που ήταν ακόμα καλός θα κάναμε πάρτυ. O Καθόρλα είναι 1,65.
Ο Μπίσεσβαρ είναι 1,72. Τρια εκατοστά πιο ψηλός. Κανείς δεν παραπονιέται.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Όταν κάποιος βάλει κατά της αξίας ενός παίκτη που ακούγεται όπως ο Σιλβα η κατά της ανανέωσης Κανιας ΔΕΝ ΒΑΛΕΙ κατά της διοίκησης,τουλάχιστον όχι μέχρι τα παραπάνω να γίνουν πράξη γι’αυτο και δεν καταλαβαίνω τον λόγο για τον οποίο κάποιοι τρέχουν να προλάβουν τι;
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

το πρωτο καλοκαιρι του μιχελ στον ΠΑΟΚ ανακοινωθηκαν ματος σαχοφ την ημερα του τελικου τσου λου ..Λετε να εχοουμε τιποτα αυριο ;;;;;

:o :o :o :o
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Τζος χαλαρωσε λιγο ρε. 31 Μαιου εχουμε ακομα και εισαι ηδη στην τσιτα...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

για παμε λιγο..

[youtube]EJ8kiL9kjmE[/youtube]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”