Μεταγραφές Χειμώνα II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα II
Αυτό για τον Μακ σαν επιθετικό πόσο καιρό θα το ακούμε ακόμα;
Ο Μακ έπαιζε 2ος επιθετικός στο 3-5-2 πίσω από τον Κλαους. Δεν υπάρχει περίπτωση να σταθέι σαν επιθετικός στο σύστημα που παίζουμε τωρα.
Ο Μακ έπαιζε 2ος επιθετικός στο 3-5-2 πίσω από τον Κλαους. Δεν υπάρχει περίπτωση να σταθέι σαν επιθετικός στο σύστημα που παίζουμε τωρα.
Γιατί να μην το ακούτε; 20 γκολ έχει βάλει. Εμείς γιατί ακούμε για τον Μυστακίδη;
- desperando
- Επικοινωνία:
Τολαρε 6αρι στοπερκ και φορ θέλαμε εμείς, ο προπονητής μίλησε μόνο για Αρ Μπακ και για παίκτη με τα χαρακτηριστικά του τσιμιροτTolaros έγραψε:Εγώ ξέρω ο ΠΑΟΚ ήθελε ΕΝΔΕΚΑΔΑΤΟΥΣ ένα 6αρι, μπακ και φορ.
Και πήγε και πήρε ένα 8αρι, καθώς το μπακ δεν ειναι για φέτος και αποκλείεται να προηγείται του Μαλεζά.
Παράνοια.
Το να μη μιλάμε γτ είμαστε πρώτοι μη μας γυρίσει μπούμερανγκ. Να δω πόσο ακόμα θα μαλώνουμε με τη λογική, μην πω ακριβώς τι την κάνουμε.
Όσο και να βγάζετε αφρούς με τον Κουρμπελη λόγω βαζέλας, ήταν ΑΥΤΌ ΑΚΡΙΒΏΣ που μας έλειπε. Ένα δυνατό ψηλό κορμί που τρέχει ακατάπαυστα με υποφερτή τεχνική. Θα πάει σε καμία κούλα τζάμπα το καλοκαίρι με τα μισά λεφτά του Κάνιας.
Τώρα να έρθουν οι ανθρωποφαγοι του γκέι Ρομαο Ζιλε και Οτζιτζες και μεις να πάμε με το φάντασμα του Μαουριτσιο, Κάνιας και ΜουλενΚαντουροΠελκα. Εδώ και με Τσιμι μπορεί να το χάναμε το κέντρο. Δε θα παίζουμε μόνο με Λαμίες να μας περιμένουν στο μισό γήπεδο.
Ελπίζω μέχρι και τελευταία στιγμή σε Μαντσον ή κάτι αντίστοιχο.
Πήραμε αζεβεντο και μολιν ο οποίος είναι πολύ κοντά σε αυτά που έδινε ο τσιμιροτ
Αν δεν είμαστε άτυχοι δεν θα έχουμε πρόβλημα
Και να χαρείς μη μου γράφεις για τον γαβρο, μια χαψια θα τοθς κανω τους ανθρωποφάγους το
- P.A.O.K.jim
- efthimis_paok
- efthimis_paok
Μεταγραφές Χειμώνα II
Author: Editorial Staff
Closed suitcase, ticket for Italy now taken. Start again from Serie B, Dimitrios Konstantinidis. The full-back of the '94 class owned by Paok is practically a new player of Brescia: only the official is expected.
Κλεισμένος δεν ήταν στη ζελα ντεμεκ;
Closed suitcase, ticket for Italy now taken. Start again from Serie B, Dimitrios Konstantinidis. The full-back of the '94 class owned by Paok is practically a new player of Brescia: only the official is expected.
Κλεισμένος δεν ήταν στη ζελα ντεμεκ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος efthimis_paok την Τετ 31 Ιαν 2018, 17:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Σε λίγο θα διαβάσουμε στα γαμημενα σάιτ εξ Αθηνών...
Χυλοπιτα από ΠΑΟΚ για τους δανεικους
Χυλοπιτα από ΠΑΟΚ για τους δανεικους
- Dimitris_L4
Πες τα ρε φιλε να αγιασει το στομα σου...ο ενας δοκιμαστηκε εκει και εβαλε 22 γκολ και ο αλλος ΘΑ δοκιμαστει και ΘΑ ειναι καλος εκει και ΘΑ ΘΑ ΘΑ...Napoli4 έγραψε:Γιατί να μην το ακούτε; 20 γκολ έχει βάλει. Εμείς γιατί ακούμε για τον Μυστακίδη;
Εγω παλι ειμαι ο μονος που βλεπω να πεταω ξεροκομματα στον βαζελο και ξερογλειφεται.???τους δινω τη σαβουρα μου και γουσταρω...αυτοι βεβαια θα τους παρουσιασουν ως παιχταραδες..αλλα....αυτοι ειναι μαστορες σε αυτο.....οχι σαν εμας...που λεγαμε να διωξουμε παιχτες να ξελαφρυνουμε και τωρα κραζουμε...
-
Εχει καλυτερη τεχνικη, ομως πολλες φορες οι μεταβιβασεις του ειναι λανθασμενες γιατι ειναι αρκετα επιπολαιος. Σε συγκριση με τον τσιμιροτ , ο οποιος με απλες πασες δεν πουλουσε ποτε την μπαλα, ο Μουλεν αντιθετα επιχειρει συνεχως δυσκολες μπαλιες με επιπολαιο τροπο, με αποτελεσμα οι μισες του μπαλιες να καταληγουν στον αντιπαλο.. Με λιγα λογια, βλεπω οτι δεν ειναι ισαξιος παιχτης , υστερει σε σχεση με τα χαφ των αντιπαλων μας (Σιμοες Ρομαο ) και η αποκτηση του ειναι ενα μπαλωμα , σιγουρα οχι κινηση πρωταθλητισμουdesperando έγραψε:Έχει καλύτερη τεχνική, καλύτερο σουτ,καλύτερη πάσα ειδικά μακρινή, ( εδώ κάνεις λάθος, ένα από τα δυνατά του σημεία είναι οι μακρινές μεταβιβάσεις) βαράει στημένα.aspromauritrela έγραψε:
Πες μου σε παρακαλω ποια ειναι τα ολα που ειναι καλυτερος. Εγω θα σου πω : 1. τεχνικη 2.μεγαλη μπαλια(οχι παντως κατι το ιδιαιτερο) . Μπορεις να μου πεις εσυ τα υπολοιπα?
Έχουν και δύο πολύ καλά τρεξίματα , είναι και οι δύο κακοί στον αέρα
Για τα ανασταλτικά είπαμε, υπερτερεί ο τσιμιροτ
Όσο για την Λέγκια που την έβγαλες Λεβαδειακό,ξεχνάς ότι δύο παίκτες που ήρθαν στο πρωτάθλημα μας απ αυτή την ομάδα είναι στους κορυφαίους. Πριγιοβιτς,οτζιτζα.
Η Λέγκια αυτή τη στιγμή είναι τρία σκαλιά πάνω από τον βάζελο
Επιπλέον ο παίκτης έχει εμπειρία από Τσου Λου
- PAOKevolution
ακριβωςproedros έγραψε:Ακριβώς αυτό...1.7 νομίζω τελικά είναι η ρήτρα...Εμένα δεν με νοιάζει αν πίνει....Το ξαναγράφω με ενδιαφέρει όταν είναι στο γήπεδο να ματώνει, κάτι που έκανε από την πρώτη ημέρα στην ομάδα...Γερασίμου έγραψε:Ο Χαρίσης στον β΄γύρο και πλέι- ωχ χρησιμοποιήθηκε σε 2 αγώνες όλους κι όλους: με Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο και με ΑΕΚ στα πλέι-ωχ στο ΟΑΚΑ. Και στα 2 ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ. Στους άλλους αγώνες ήταν μεταξύ πάγκου και κερκίδας. Οι κριτικές γι' αυτόν από το Βέλγιο είναι πολύ καλές και παίζει να τον χάσουμε για 1,5 εκατομμύριο.Gospi έγραψε:Ο τιτλος του παιχταρα αγαπητε πρεπει να αποδεικνυεται εμπρακτα εντος γηπεδπυ σε καθε στιγμη... δεν ειναι τιτλος που τον παιρνεις μια φορα και τον κουβαλας για παντα!
Ο Χαρισης περσι οποτε μπηκε στο γηπεδο ηταν για ξυλο. Αρα καλως εφυγε. Απεδειξε πως δεν κανει για τον ΠΑΟΚ μας. Δεν καταφερε να διαχειριστει το γεγονος οτι τον επελεξε η μεγακυτερη ομαδα της Ελλαδας. Προτιμησε να παιξει μπαλιτσα στα μπαρακια και στα ξυδια...
Φετος που παιζει σε ομαδα π εδρευει σε ευρωπαικο χωριο, και η πιο τοπ διασκεαση ειναι το απογευματινο τσαι, δειχνει πως ξαναβρηκε τον εαυτο του.
Αλλα πολυ φοβαμαι πως αν ξαναγυρισει παλι τα ιδια θα κανει! Οι μεγαλοι παιχτες πρεπει περα απο ταλεντο να εχουν και ΜΥΑΛΟ! Και ο συγκεκριμενος δεν εδειξε να το χει...
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
o Ivic τον ειχε παραγκωνισει ,ακομα κι οταν ειχαν γινει πτωμα οι υπολοιποι ειδικα στα πλευ οφ δεν επαιξε σχεδον καθολου
ο παιχτης δεν υπαρχει περιπτωση να γυρισει , και δικαιως καθως ο καθενας στη θεση του θα ενιωθε αδικημενος ,εκτος του γεγονοτος οτι τα ΣΠΑΕΙ στο βελγιο