Răzvan Lucescu
- Παλαιολόγος
Re: Răzvan Lucescu
παντως αυτη η επιθετικοτητα(που υπαρχει σε μεγαλο βαθμο ηδη με το που εκλεισε)κανει κακο στην ομαδα την ιδια
ειμαστε στν οκτωβρη και καποιοι ζητανε αλλαγη προπονητη(νεα!)
και μετα αναρωτιομαστε γιατι η ομαδα δεν εχει μια σταθεροτητα κ.λπ κ.λπ
αν δεν στηριχτει ο προπονητης πως θα πιεση τους παιχτες να τα δωσουν ολα; πως θα επιβληθει;
εχετε αναρωτηθει ποσους προπονητες εχουμε αλλαξει ηδη απο τον δωνη;μηπως δεν ειναι στραβος ο γυαλος;
λετε για πογιετ,δηλαδη σοβαρα πιστευετε ο πογιετ θα αλλαξει τα παντα στην ομαδα; και θα καταφερει οτι δεν καταφεραν οι προηγουμενοι και μαλιστα μεσουσης της σεζον;μεχρι τον επομενο,αφου και αυτον το πιθανοτερο θα τον κραξουμε στην πρωτη στραβη.Επισης απο που προκυπτει πως ο πογιετ ειναι μορφη της προπονητικης; δεν λεω πως δεν ειναι,λεω πως δεν τον ξερω,αν ηταν δεν θα τον κρατουσε ο μελισσανιδης;
ειμαστε στν οκτωβρη και καποιοι ζητανε αλλαγη προπονητη(νεα!)
και μετα αναρωτιομαστε γιατι η ομαδα δεν εχει μια σταθεροτητα κ.λπ κ.λπ
αν δεν στηριχτει ο προπονητης πως θα πιεση τους παιχτες να τα δωσουν ολα; πως θα επιβληθει;
εχετε αναρωτηθει ποσους προπονητες εχουμε αλλαξει ηδη απο τον δωνη;μηπως δεν ειναι στραβος ο γυαλος;
λετε για πογιετ,δηλαδη σοβαρα πιστευετε ο πογιετ θα αλλαξει τα παντα στην ομαδα; και θα καταφερει οτι δεν καταφεραν οι προηγουμενοι και μαλιστα μεσουσης της σεζον;μεχρι τον επομενο,αφου και αυτον το πιθανοτερο θα τον κραξουμε στην πρωτη στραβη.Επισης απο που προκυπτει πως ο πογιετ ειναι μορφη της προπονητικης; δεν λεω πως δεν ειναι,λεω πως δεν τον ξερω,αν ηταν δεν θα τον κρατουσε ο μελισσανιδης;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τρί 03 Οκτ 2017, 11:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έτσι είναι μεγάλη ευκαιρία όλοι γροθιά για τον κοινό στόχο..... Απομάκρυνση προπονητή τώρα πετάς λευκή πετσέτα και πας για του χρόνου, φουλ ηττοπάθεια δηλαδή......
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Παλαιολόγος
και δινεις και αλλοθι για λουφα στους παιχτες που εχουν μαθει να ναι ανευθυνοι αφου παντα ο προπονητης την γλυτωνει
Με τον ΠΑΟΚ είμαστε αν το πάρει ο ΠΑΟΚ όλα θα είναι καλά.... Αν αρχίσουμε τα φύγε εσύ έλα εσύ.... ΤΏΡΑ είναι σαν να πυροβολαμε τα πόδια μας με μανία....Rizla έγραψε:Ο Ιβαν θέλει αποτελέσματα. Πρωτάθλημα ή θάνατο. Εμεις με τον Ιβαν είμαστε.
- Παλαιολόγος
αυτην την στιγμη το προβλημα στην ομαδα ειναι η πιεση που ασκει ο κοσμος,που εξ αρχης δεν πηγαινε την επιλογη του κανονικου αυτου προπονητη λογω παρελθοντος και μετα τις γκελες παρασυρθηκαν και αλλοι που ειχαν μια ουδετερη αποψη
100% ειναι αυτοκαταστροφικη η αιτια που θα μας οδηγησει εκτος κολπου
ΑΝ δουμε πως η ομαδα δεν μπορει να παιξει επιθετικα οτν επομενο μηνα και δεν ανακτα την φυσικη της κατασταση,τοτε ναι του δοθηκε χρονο και δεν ειδαμε βελτιωση λογικη η μουρμουρα,αλλα και παλι λαθος η αλλαγη θα ηταν κατα την γνωμη μου
τωρα να κραζουμε οταν γνωριζουμε τις αιτιες που η ομαδα δεν τραβαει ε καλοσ την ομαδα δεν νομιζω να κανουμε.κοινη λογικη
ΑΝ δουμε πως η ομαδα δεν μπορει να παιξει επιθετικα οτν επομενο μηνα και δεν ανακτα την φυσικη της κατασταση,τοτε ναι του δοθηκε χρονο και δεν ειδαμε βελτιωση λογικη η μουρμουρα,αλλα και παλι λαθος η αλλαγη θα ηταν κατα την γνωμη μου
τωρα να κραζουμε οταν γνωριζουμε τις αιτιες που η ομαδα δεν τραβαει ε καλοσ την ομαδα δεν νομιζω να κανουμε.κοινη λογικη
Δεν θεωρώ πως κάνει για αυτό που θέλουμε. Αλλαγή όμως σημαίνει πως η ομάδα θα έχει γίνει μπουρδέτο με κακά αποτελέσματα κλπ ... Πράγμα που δεν θέλω οπότε όσο πάει κ βλέπουμε. Θα μου πείτε είναι λογική αυτή; Μάλλον όχι, αλλά τι να κάνεις;
- ΑποστόληςΑ
Ας μας εξηγήσουν πρώτα, παίκτες και τεχνικό τημ, τους λόγους των αγωνιστικών καθιζήσεων:
1. Στο πρωτάθλημα της σεζόν 2014-5, μετά τον αγώνα της 3/12/2014: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-2, που φύγαμε στο +5 και
2. Πέρυσι, μετά την κατάκτηση του κυπέλλου
και μετά να πάμε φουλ για πρωτάθλημα. Επειδή όμως δεν θα βγει κανένας να μας πει τους λόγους, θεωρώ πως ούτε και φέτος θα το σηκώσουμε.
1. Στο πρωτάθλημα της σεζόν 2014-5, μετά τον αγώνα της 3/12/2014: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-2, που φύγαμε στο +5 και
2. Πέρυσι, μετά την κατάκτηση του κυπέλλου
και μετά να πάμε φουλ για πρωτάθλημα. Επειδή όμως δεν θα βγει κανένας να μας πει τους λόγους, θεωρώ πως ούτε και φέτος θα το σηκώσουμε.
Βρε ας το πάρουμε και με αυτόν παρόλο που δεν τον πάω, με τον ΠΑΟΚ είμαστε. Απλά είναι ξεκάθαρο στα μάτια μου ότι με ένα υποτυπωδώς σωστό κοουτσάρισμα θα είχαμε τώρα 16 βαθμούς τουλάχιστον. Για να μη μιλήσω για το σουηδικό χωριό. Και φυσικά δε χρειάζεται να παίξεις μπαλάρα για να πάρεις αυτά τα παιχνίδια. Αν η φιλοσοφία και οι αλλαγές ήταν διαφορετικά τώρα δε θα πιπιλίζαμε τα περί φυσικής κατάστασης.
Σωστα μιλάς Παλαιολογε, αλλα κι αυτος δεν βοηθάει τον εαυτό του...Παλαιολόγος έγραψε:αυτην την στιγμη το προβλημα στην ομαδα ειναι η πιεση που ασκει ο κοσμος,που εξ αρχης δεν πηγαινε την επιλογη του κανονικου αυτου προπονητη λογω παρελθοντος και μετα τις γκελες παρασυρθηκαν και αλλοι που ειχαν μια ουδετερη αποψη
Ματς 3-1 αμυντικογενης προπονητης χάνει με 2-0, προχθες έχει 1-0 και κάνει αλλαγές
για τις αλλαγές...Βγαλε Πριγιο βάλε Σακχοφ τι με βάζεις τον Κουλουρη; Παιξε με τον Μακ μπροστα.
Βαλε 3ο στόπερ...κανεις δεν θέλει 3η αλλαγη, αλλα ας βοηθησει κι αυτος λίγο...
rizla , παρόλο που κι εγώ δε τον πάω το προπονητή το Σάββατο έκατσε η μπίλια ρε φίλε. Πέρα από το στατιστικό των τελικών που δε λέει πάντα αλήθεια , τα τυριά δεν είχαν απειλήσει καθόλου και μεσοαμυντικά στεκόμασταν πολύ καλά.
Δηλαδή το ματς πήγαινε καρφί για 0-1 , γκρίνια από εμάς επειδή δε παίξαμε καλά , αλλά με 3 βαθμούς στο σακούλι και διακοπή μπροστά να μας κάνουν να το "βουλώνουμε" και να περιμένουμε.
Αυτό ήταν το έργο.
Κι έκατε η μπίλια με τη κόκκινη, αποσυντονιστήκαμε και στην επόμενη φάση φάγαμε γκολ από φάση με 3 συγκυρίες. Δηλαδή οκ έπρεπε να το τελειώσουμε πιο νωρίς , αλλά γ@μηθηκε κι ο Διας
Δηλαδή το ματς πήγαινε καρφί για 0-1 , γκρίνια από εμάς επειδή δε παίξαμε καλά , αλλά με 3 βαθμούς στο σακούλι και διακοπή μπροστά να μας κάνουν να το "βουλώνουμε" και να περιμένουμε.
Αυτό ήταν το έργο.
Κι έκατε η μπίλια με τη κόκκινη, αποσυντονιστήκαμε και στην επόμενη φάση φάγαμε γκολ από φάση με 3 συγκυρίες. Δηλαδή οκ έπρεπε να το τελειώσουμε πιο νωρίς , αλλά γ@μηθηκε κι ο Διας
Αν δεν γαμηθει και λίγο ο Ζευς δεν χάνεις βαθμους απο αυτες τις ομάδες...ετσι εγινε και με τον Απολλωνα
δεν μπηκε η μπάλα...χαλια παιξαμε και στα δυο που ως ενα σημείο είναι αναμενόμενο.
Η ουσία όμως είναι οτι με τετοια αποτελέσματα θα έχουμε και 3η αλλαγη και μπάλα δεν θα δουμε καθόλου φέτος
παρά τους παιχταράδες.
Με τον προπονητη Λουτσεσκου δεν είχα προσωπικά κανένα θέμα πριν αποκλειστούμε απο την Εστερσουντ.
Εκεί μου δημιουργησε αμφιβολίες και συνεχίζει να μου τις διατηρεί και να μου τις αυξάνει κιόλας
για την ικανοτητά του να διαχειριστεί την ομάδα.
δεν μπηκε η μπάλα...χαλια παιξαμε και στα δυο που ως ενα σημείο είναι αναμενόμενο.
Η ουσία όμως είναι οτι με τετοια αποτελέσματα θα έχουμε και 3η αλλαγη και μπάλα δεν θα δουμε καθόλου φέτος
παρά τους παιχταράδες.
Με τον προπονητη Λουτσεσκου δεν είχα προσωπικά κανένα θέμα πριν αποκλειστούμε απο την Εστερσουντ.
Εκεί μου δημιουργησε αμφιβολίες και συνεχίζει να μου τις διατηρεί και να μου τις αυξάνει κιόλας
για την ικανοτητά του να διαχειριστεί την ομάδα.
- Sick Bastard
Διαφωνώ εντελώς σόρρυ.giapas έγραψε:rizla , παρόλο που κι εγώ δε τον πάω το προπονητή το Σάββατο έκατσε η μπίλια ρε φίλε. Πέρα από το στατιστικό των τελικών που δε λέει πάντα αλήθεια , τα τυριά δεν είχαν απειλήσει καθόλου και μεσοαμυντικά στεκόμασταν πολύ καλά.
Αυτό ήταν το έργο.
Ο ΠΑΟΚ στον τομέα της ''συνεχούς βελτίωσης'' με σκοπό να είναι έτοιμος σε 2 βδομάδες από τώρα πήρε μηδέν.
Βασικά πήρε αρνητικό βαθμό.
Στην ομοιογένεια πήρε μηδέν.
Στην αίσθηση της ''ομάδας'' πήρε μηδέν.
Στον τομέα της φυσικής κατάστασης, ήταν για γέλια.
Στον τομέα της τακτικής ήταν χαμένος στα χαμένα.
Στον τομέα της ετοιμότητας για τις ειδικές συνθήκες που θα συναντούσε ήταν τελείως απροετοίμαστος.
Το παραδέχτηκε άλλωστε και ο Ραζβάν.
Θυμίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει ένα ματς να διαχειριστεί την εβδομάδα.
Μα καλά θα με πεις, πως πήρε τον βαθμό; Ατομική ποιότητα. Και μόνο. Η οποία φυσικά δεν θα ξελασπώνει πάντα.
Για να σε το πω αλλιώς, όταν σηκώθηκε να μπει ο Περόνε, το καφενείο που το έβλεπες (δεν την κάνω προσωπική την ερώτηση) ανασκουμπώθηκε ή όχι; Γιατί στο δικό μου, με το που μπήκε ο Περόνε, ανάψανε τα τσιγάρα καρφί, ντουμάνιασε ο τόπος. Το βλέπαμε όλοι να έρχεται το 1-1.
Το παιζεις χαζος η απλα θες ν προκαλεις??? Αν θελουμε να φυγει.καποιος για ποιανου καλο το.θελουμε? Του γειτονα? Κατσε εσυ και στηριξε τον ανικανο που εχεις στον παγκο και που καταφερε ν.παρει χ με τα κωλοχωριαeorptol1 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα, άλλα αν θέλουμε να φύγει κάποιος δεν μας ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ....
- ΑποστόληςΑ
Η διαφορά του αγώνα ΑΕΛ-ΠΑΟΚ από τους δυο προηγούμενους εκτός έδρας αγώνες της Superleague είναι ότι στο β΄ ημίχρονο χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα. Στους πρώτους δύο αγώνες είχαμε τελικές: 5-13 στη Λειβαδιά και 9-14 στον Απόλλωνα, αλλά στη Λάρισα είχαμε 9-7, όταν στο ημίχρονο είμασταν 3-6.