Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- nikospaok66
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Οι καλές μεταγραφές είναι Αύγουστο. Θέλει υπομονή. Δεν είναι εύκολο. Νομίζω ο Μίχελ ξέρει τι κάνει. Όσο τελειώνει η μεταγραφική περίοδος τόσο είναι περισσότεροι οι καλοί παίκτες. Πάρτε παράδειγμα από ομάδες όπως η Ίντερ. Όλες οι μεταγραφές της θα γίνουν Αύγουστο.
και μένα με προβληματίζει αυτό...Tupac έγραψε:Εναν παίκτη δεν θα πουλήσουμε εμεις? Ολοι δανεικοί θα πανε?
όπως και ότι ο κοροβέσης φεύγει ως ελεύθερος
άλλες ομάδες θα τον πουλούσαν για πλάκα
- nikospaok66
Πάντως τέτοια οργάνωση και επαγγελματισμό στον ΠΑΟΚ δεν έχω ξαναδεί. Πρέπει να εμπιστευτούμε τον Μίχελ. Ο άνθρωπος ξεχωρίζει. Ποτέ δεν είχαμε τέτοιο τεχνικό διευθυντή. Σας μιλάει ένας παλιός που είδε τον ΠΑΟΚ δύο φορές Πρωταθλητή.
Τον κοροβεση?πόσο?
Σε εμάς μόνο πάγκο γυάλισε κ στο γιαννενο δε διέπρεψε κιόλας.
Σε εμάς μόνο πάγκο γυάλισε κ στο γιαννενο δε διέπρεψε κιόλας.
Για μενα παιξτες στυλ κορο μονο σαν ανταλλάγματα αλλα δεν ξερω τι ενδιαφερον παιξτες υπαρχουν ελλαδα
nikospaok66 έγραψε:Πάντως τέτοια οργάνωση και επαγγελματισμό στον ΠΑΟΚ δεν έχω ξαναδεί. Πρέπει να εμπιστευτούμε τον Μίχελ. Ο άνθρωπος ξεχωρίζει. Ποτέ δεν είχαμε τέτοιο τεχνικό διευθυντή. Σας μιλάει ένας παλιός που είδε τον ΠΑΟΚ δύο φορές Πρωταθλητή.

- nikospaok66
- nikospaok66
Ας είμαστε λίγο θετικοί και αισιόδοξοι. Ας σταματήσουμε πια τη μιζέρια και τη γκρίνια.

Εγω θαλεγα Βιερι για δανεικος τελος Αυγουστου όπως Μακ φαση,με πληρωμη μερους του συμβολαιου του.
Δυσκολο οκ,αλλα ισως εφικτο.
Δυσκολο οκ,αλλα ισως εφικτο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nasos66 την Τρί 01 Αύγ 2017, 02:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- nikospaok66
Για να πάρεις τον Βιερι δανεικό σημαίνει ότι θα ανανεώσουν το συμβόλαιο του για ένα χρόνο ακόμη πριν στον δώσουν. Καλύτερα τέλη Αυγούστου με λίγα χρήματα και μεταγραφή. Πιστεύω ότι αυτό θα κάνουν. Απλά υπομονή.
Δεν μπορεις να παρεις δανεικο νομιζω αν εχει μπει στον τελευταιο χρονο του συμβολαιου του.
- thanos-xanthi
εχει reunion η γενια του 66 τετοια ωρα?
περα απο την πλακα, λογικα τελευταιες μερες θα παει του Βιερινια, αν υπαρχει και φωτια τελικα
οτι ακουστει για χαφ θα γινει μετα τον επαναληπτικο της τουμπας
ο φρεσκος παπας της sportime παντως ειναι αυτος
https://www.transfermarkt.com/sekou-san ... ler/173656

περα απο την πλακα, λογικα τελευταιες μερες θα παει του Βιερινια, αν υπαρχει και φωτια τελικα
οτι ακουστει για χαφ θα γινει μετα τον επαναληπτικο της τουμπας
ο φρεσκος παπας της sportime παντως ειναι αυτος
https://www.transfermarkt.com/sekou-san ... ler/173656
- nikospaok66
Thanos και εγώ από Ξάνθη είμαι φίλε. Όχι δεν έχουμε τίποτα απλά δεν κοιμάμαι νωρίς αλλά παρακολουθώ το forum. Σήμερα είπα να μιλήσω λίγο. Πειράζει?
Μάλλον εκεί πάει η δουλειάnikospaok66 έγραψε:Για να πάρεις τον Βιερι δανεικό σημαίνει ότι θα ανανεώσουν το συμβόλαιο του για ένα χρόνο ακόμη πριν στον δώσουν. Καλύτερα τέλη Αυγούστου με λίγα χρήματα και μεταγραφή. Πιστεύω ότι αυτό θα κάνουν. Απλά υπομονή.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Α οκ παιδια δεν ηξερα πως γινεται με το συμβολαιο και το χρονο για δανεισμο.Απλα μου φαινονται πολλα τα λεφτα που παιρνει ο Βιερινια το χρονο για να τα δωσουμε.