8. Amr Warda
Re: 74. Amr Warda
κριμα ρε γαμωτο να εισαι τοσο παικταρας και να εισαι και τοσο μπουφος... ειναι ικανος να προτιμησει να μεινει εκτος ομαδας παρα να σοβαρευτει...
Εγινε μεγαλο λαθος με αυτον το καλοκαιρι.Οποιος πιστευε οτι μπορει να μπει σε καλουπι αυστηρης πειθαρχιας χωρις το παραμικρο εκτροχιασμο απλα δεν καταλαβαινω που μπορει να το στηριζε.Πλεον και εγω δεν ειμαι αισιοδοξος για το μελλον και πιθανο παραγκωνισμος θα εχει πολυ δυσαρεστες συνεπειες καθως ειναι το μονο αριστερο εξτρεμ της ομαδας και ισως το πιο ποιοτικο συνολικα.Αν τωρα σε αυτο προσθεσεις το οτι μεταγραφη τον Γεναρη δυσκολα θα δουμε λογω Λουτεσκου η ομαδα αποκτα ξαφνικα ενα μεγαλο κενο.
Ήταν κάτι που περιμέναμε, όταν λέγαμε ότι ωδεν έχουμε σταθερά στα εξτρεμ. Τουλάχιστον βγαίνει ο Ζάμπα.
-
Γιατί δεν τα εκανε αυτα στον Ατρόμητο;πολυ απλα επαιζε σε ολα τα παιχνίδια βασικός.ετσι νομιζε οτι θα γινει κ στον ΠΑΟΚ.Πολυ καλος παίχτης αλλα είπαμε ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα.Δηλαδή ο Πριγιοβιτς,Ο μπισεσβαρ,ο βερνμπλουμ ο χατσεριδης γιατί δεν κανουν ετσι;κριμα.....

- matrixxakos4
- Επικοινωνία:
Δεν υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που να μην τον τρελαίνει η αδικία, όταν βλέπει τον Λημνιό και τον ελ καντουρι να παίζουν τα παιχνίδια χωρίς να προσφέρουν το παραμικρό και αυτός να τρώει πάγκους γτ ο κάθε κολλημένος λουτσεκου έχει καψούρα στο μαροκο τοτε και εγώ τα ίδια θα έκανα! Ο ρουμανος έχει καθαρά εμπάθεια στον ουαρντα!
αν τον είχα σήμερα θα τους έκανε παπάδες αλλά και τίποτα να μην έκανε άντε να τον έβαζε στο 84 να έκανε κανα σουτ στο 88 και να τον έκραζε ο "δίκαιος" Λουτσεσκου ! Όσο για το αν ο τρόπος του Λουτσεσκου είναι σωστός να σας πω οτι οι καλοί προπονητές κοιτάζουν να είναι αγαπητοί στα εργαλεία τους γιατί στην πρώτη στραβή θα τους την φυλάνε, να προσπαθήσεις να κάνεις τον παίχτη να σε γουστάρει να τα δίνει όλα για πάρτι σου και οχι να σου την εχει στημένη με αυτές τις δηλώσεις που λέει "θα φάει πόρτα, δεν θα είναι ούτε στον πάγκο" το μόνο που ξυπνάει είναι πνεύμα εκδίκησης!
αν τον είχα σήμερα θα τους έκανε παπάδες αλλά και τίποτα να μην έκανε άντε να τον έβαζε στο 84 να έκανε κανα σουτ στο 88 και να τον έκραζε ο "δίκαιος" Λουτσεσκου ! Όσο για το αν ο τρόπος του Λουτσεσκου είναι σωστός να σας πω οτι οι καλοί προπονητές κοιτάζουν να είναι αγαπητοί στα εργαλεία τους γιατί στην πρώτη στραβή θα τους την φυλάνε, να προσπαθήσεις να κάνεις τον παίχτη να σε γουστάρει να τα δίνει όλα για πάρτι σου και οχι να σου την εχει στημένη με αυτές τις δηλώσεις που λέει "θα φάει πόρτα, δεν θα είναι ούτε στον πάγκο" το μόνο που ξυπνάει είναι πνεύμα εκδίκησης!
- Παλαιολόγος
θα μπορουσε να κανει την διαφορα(δεν ξερω ο λουτσε γιατι δεν τον βαζει συχνοτερα,δεν εχουμε καλυτερους στην θεση του,αλλα οπως και να σκεφτεται ας κανει αι λιγη υπομονη )
ο λουτσε ηδη απο περσι επεμενε σε ενα αργο διχως ενεργεια σχημα(βεβαια ηταν και αρχη) και ειχαμε τα χαλια μας μεχρι που αναγκαστηκε απο τραυματισμους κ.λπ να βαλει πελκα και λημνιο και να δουμε λιγη ενεργεια και ταχυδυναμη που αλλαξε την ομαδα
ε και αυτος θα μπορουσε να λειτουργησει λιγο εξυπνα,υπομονη και καποια στιγμη θα βαρεθει ο ρουμανος να σκονταφτει πανω του
ο λουτσε ηδη απο περσι επεμενε σε ενα αργο διχως ενεργεια σχημα(βεβαια ηταν και αρχη) και ειχαμε τα χαλια μας μεχρι που αναγκαστηκε απο τραυματισμους κ.λπ να βαλει πελκα και λημνιο και να δουμε λιγη ενεργεια και ταχυδυναμη που αλλαξε την ομαδα
ε και αυτος θα μπορουσε να λειτουργησει λιγο εξυπνα,υπομονη και καποια στιγμη θα βαρεθει ο ρουμανος να σκονταφτει πανω του

Ο παίκτης ειναι επαγγελματίας, πληρώνεται και θα πρέπει να φέρεται σωστά απέναντι στον προπονητή του και στους συμπαίκτες του. Και να σου θυμίσω οτι ο Λουτσέσκου τον κράτησε στην ομάδα και κανεις άλλος. Οι υπόλοιποι ας πουμε που έμειναν εκτός αποστολής και πήγαν προπόνηση μ@λ@κες ήταν?matrixxakos4 έγραψε:Δεν υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που να μην τον τρελαίνει η αδικία, όταν βλέπει τον Λημνιό και τον ελ καντουρι να παίζουν τα παιχνίδια χωρίς να προσφέρουν το παραμικρό και αυτός να τρώει πάγκους γτ ο κάθε κολλημένος λουτσεκου έχει καψούρα στο μαροκο τοτε και εγώ τα ίδια θα έκανα! Ο ρουμανος έχει καθαρά εμπάθεια στον ουαρντα!
- matrixxakos4
- Επικοινωνία:
και ποιος σου είπε ρε φίλε οτι είναι ολοι οι άνθρωποι ίδιοι εσύ νομίζεις οτι δεν έχει άλλα σαν του ουαρντα σκηνικά η ομάδα ? επειδή δεν βγαίνουν ? Γιατί νομίζεις πως έπαιξε ο Πελκας σήμερα? να σου πω εγώ, γιατί απέτισε να παίξει γιατί ξέρει τι είναι το ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ , Δεν ήθελε ο ρουμανος να τον ξεκουράσει μετά από τόσα παιχνίδια βασικός? εσύ νομίζεις ότι θα είναι όλοι οι παίχτες Σακχοφ να μπαίνουν αλλαγή και να λένε ευχαριστώ ? Ξεχνάς τον πελκα που έδειχνε τα @@ του στον ιβιτς στο γκολ με πανιώνιο γιατί δεν τον έβαζε? Ασε τον ματος εκτός 4 παιχνίδια και αν δεν σου κάνει πρόβλημα γράψε μου , μεχρι και ο Μπισεσβαρ έκανε δήλωση 2 βδομάδες πριν "όλοι με ρωτάνε γιατί δεν παίζω" Είναι μπήχτη στον προπονητή αυτό η δεν είναι?george188 έγραψε:Ο παίκτης ειναι επαγγελματίας, πληρώνεται και θα πρέπει να φέρεται σωστά απέναντι στον προπονητή του και στους συμπαίκτες του. Και να σου θυμίσω οτι ο Λουτσέσκου τον κράτησε στην ομάδα και κανεις άλλος. Οι υπόλοιποι ας πουμε που έμειναν εκτός αποστολής και πήγαν προπόνηση μ@λ@κες ήταν?matrixxakos4 έγραψε:Δεν υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που να μην τον τρελαίνει η αδικία, όταν βλέπει τον Λημνιό και τον ελ καντουρι να παίζουν τα παιχνίδια χωρίς να προσφέρουν το παραμικρό και αυτός να τρώει πάγκους γτ ο κάθε κολλημένος λουτσεκου έχει καψούρα στο μαροκο τοτε και εγώ τα ίδια θα έκανα! Ο ρουμανος έχει καθαρά εμπάθεια στον ουαρντα!
Αν έχεις απο μέσα πληροφορίες για τον Πέλκα πες το μου, χωρίς πλάκα. Δεν ξέρω απο που προκύπτει αυτό. Το να αντιδράσεις δεν ειναι κακό αλλά λογικό αν μεινεις εκτός αποστολής. Άλλο αυτό και άλλο το ξενύχτι μεχρι το πρωί και η απουσία απο τη προπονηση. Κανένας μπισεσβαρ δεν θα έκανε τιποτα τετοιο
- matrixxakos4
- Επικοινωνία:
Όχι δεν έχω πληροφορίες αλλά νομίζω πως 1+1 κάνουν 2 , Το ροτεισον του ρουμανου ήταν να ξεκουράσει παίχτες και περισσότερο τους "αναντικατάστατους" στα όσα ματς δώσαμε εως τώρα , έβαλε μέσα μια ομάδα που δεν έχει παίξει ποτέ μα ποτέ μαζί(μιλάω για τους παίχτες που παίζουν κοντά ο ένας με τον άλλον) μπακ-εξτρεμ , εβαλε βερνμπλουμ με σακχοφ που δεν θα παίξουν ποτέ ξανά μαζί γιατί ο σακχοφ πάει πίσω απο μαουρισιο και κανιας , πελκα καρελι που επίσης δεν θα παίξουν μαζί ξανά εκτος και αν ο ακπομ δεν υπολογίζεται που για εκεί πάει , εβαλε παιχτες με 0 συνοχη ο ένας από τον άλλον και το καταλαβαίνεις από το λάθος στο γκολ της ρουλας , από τις ασυνενοησιες κιτσιου - ζαμπα . Αυτο μας δείχνει οτι χέστηκε για το ματς κυπέλλου φάνηκε και απο τις δηλώσεις για τον βερνμπλουμ που λέει ότι χρειάζεται επίσημα ματς για να μάθει να παίζει με τους συμπαίκτες του που μόνο συμπαίκτες του δεν θα είναι αυτοί. και χονει μεσα τον Πελκα που έχει παίξει σχεδόν παντού εκτός από οφι.george188 έγραψε:Αν έχεις απο μέσα πληροφορίες για τον Πέλκα πες το μου, χωρίς πλάκα. Δεν ξέρω απο που προκύπτει αυτό. Το να αντιδράσεις δεν ειναι κακό αλλά λογικό αν μεινεις εκτός αποστολής. Άλλο αυτό και άλλο το ξενύχτι μεχρι το πρωί και η απουσία απο τη προπονηση. Κανένας μπισεσβαρ δεν θα έκανε τιποτα τετοιο
Οταν λοιπών παρουσιάζεις μια ομάδα με 0 ομοιογενεια που δεν την χρειάζονται γιατί δεν θα παίξουν ποτέ ξανά μαζί μας δείχνεις ότι δεν σε ενδιαφέρει το ματς και κοιτάς άπλα να μην χάσεις, Ε σε αυτη την ομαδα που ξεκουραζοντε όλοι δεν χωράει ο Πελκας!
Στο 0 συνοχή έχεις απόλυτο δικιο. Όλα αυτά τα παιδιά στη χειρότερη να ξαναπαίξουν μαζί στο κύπελλο με εργοτέλη. Η διαφωνία μου η κύρια εχει να κάνει με τον ουάρντα
Τον Πέλκα πιστεύω τον έβαλε για να έχει κάποιον που "νιώθει" τι εστί το σημερινό μάτς. Βέβαια με την ίδια λογική θα μπορούσε να έχει Μάλε αντί Κρέσπο.
- matrixxakos4
- Επικοινωνία:
1ον δεν υπάρχει εσωτερικός κανονισμός που να απαγορεύει τα ξενύχτια τις καθημερινές για αυτό η ομάδα είναι σε hotel πριν τα ματς για να τους ελέγχουν, άπλα είπε ένας πως τον είδε έξω και κλαιν μαιν ότι λέγανε για τους περισσότερους! Το γιατί δεν πήγε στην προπόνηση το ξέρουν μόνο από μέσα. μέχρι χθες γράφανε ότι ειχε ξενερώσει για το ματς με αεκ και έκανε σπάσιμο τώρα ότι τον είδε ο άλλος στα λαδάδικα που μπορεί να τον είδε και 11:00 το βράδυ, αν τον ειδε. εγώ δεν τα πιστεύω τα περισσότερα! Τα πράγματα είναι απλά υπάρχει εμπάθεια όταν μετά από τόσες καλές εμφανίσεις δεν παίρνεις ευκαιρίες και βλέπεις καντουριδιδες να μην γυρνάνε πίσω ποτέ και να χάνουν την μπάλα η τον λυμνιο αλλού να πατάει και αλλού να βρίσκετε τοτε ναι ξενερώνεις και συνήθως κάνεις πράγματα για να δείξεις πως θέλεις να φύγεις!george188 έγραψε:Στο 0 συνοχή έχεις απόλυτο δικιο. Όλα αυτά τα παιδιά στη χειρότερη να ξαναπαίξουν μαζί στο κύπελλο με εργοτέλη. Η διαφωνία μου η κύρια εχει να κάνει με τον ουάρντα
- matrixxakos4
- Επικοινωνία:
τα center back δεν βγάζουν την κούραση που μπορούν να βγάλουν τα πλάγια μπακ η τα εξτρεμ για αυτό τους κάνουν και σπάνια αλλαγή μέσα στο παιχνίδι, με αυτη την λογική έπαιξε ο κρεσπο που θα παίξει και την Κυριακή!tzelas έγραψε:Τον Πέλκα πιστεύω τον έβαλε για να έχει κάποιον που "νιώθει" τι εστί το σημερινό μάτς. Βέβαια με την ίδια λογική θα μπορούσε να έχει Μάλε αντί Κρέσπο.