Igor Tudor
- Dinos_Liverpool
Re: Igor Tudor
Κάλμαρε Σίμπα! Δες το από την πλευρά ότι τους τα λέει χύμα και τσουβαλάτα για να να τους πεισμώσει να προσπαθήσουν περισσότερο!
ΥΓ. ΟΚ, ούτε εμένα μ' αρέσει ο τρόπος αυτός, αλλά έχουν και τις ευθύνες τους οι ίδιοι οι παίκτες.
ΥΓ. ΟΚ, ούτε εμένα μ' αρέσει ο τρόπος αυτός, αλλά έχουν και τις ευθύνες τους οι ίδιοι οι παίκτες.
Ναι ναι δεν εχει εμμονες,σε 10 μολις αγωνες με παικτες που δεν εχουν καν αγωνιστει ακομα και ενω την ιδια στιγμη βασικοι κανουν συνεχομενες γκελες και μετριες εμφανισεις αυτος τους εχει χωρισει σε καλους και μετριους...
να πω την αλήθεια, είναι λίγο φάουλ οι δηλώσεις αλλά δεν με νοιάζει ούτε καν αυτό, αρκεί να βλέπω την ομάδα να αποδίδει καλύτερα όσο περνάει ο καιρός. Και μέχρι στιγμής δεν εχω καποιο ιδιαίτερο παράπονο δεδομένου το ότι είμαστε στο πρώτο τρίμηνο ουσιαστικά. με λίγα λόγια ακόμα το σπέρμα δεν έχει..πιάσει καλά καλά που λένε...
απο την άλλη κανείς μπορεί να πεί ότι ίσως έτσι βαρέσει τον εγωισμό μερικών παιχτών...

απο την άλλη κανείς μπορεί να πεί ότι ίσως έτσι βαρέσει τον εγωισμό μερικών παιχτών...

- abc_o_ karpouzas
joshua έγραψε:Κριμα κριμα κριμα ειχα γραψει υμνους για σενα τον πρωτο καιρο κυριως και για τον τροπο που επικοινωνουσες ειτε με την γλωσσα του σωματος εντος γηπεδου ειτε με τα λογια σου αλλα μετα και την σημερινη συνεντευξη τουλαχιστον στο επικοινωνιακο εχω αλλαξει αποψη.ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ που για αλλη μια φορα στοχοποιουν τους παικτες της ομαδας και ουδεμια αυτοκριτικη.Ακους εκει δεν θα βαλω την καλυτερη ομαδα επειδη θα μπει ο Μαλεζας στην θεση παικτη που εχει κανει αναριθμητες γκελες, η επειδη θα μπει ο Ζαιρο.Ειναι επιπλεον τροπος αυτος να αδειασεις τον Ολσεν; Ελεος...Ακομα και για πιθανη αλλαγη απο ζωνη σε man to man οι παιχτες φταινε παλυ.Εσυ παλικαρι τιποτα; Τετοιος εγωισμος με 3 χρονια στους παγκους δεν δικαιολογειται.
αδερφε παιχνιδι ειναι.......
οποιος δεν μπορει τον ανταγωνισμο και τις σκληρες δηλώσεις στο σπιτι τους....
δεν γινετε να μιλαμε για τιτικες και για γατακια και μολις γινει μια δηλωση ......γιατι αλλιως εχουμε μαθει......να μας πιανει το συναισθημα.....
και μην ξεχναει κανεις οτι εχει βγαλει την σχολη της.......βεγκα σινιορα.....
επιδη εδω στο χωριο ακομη δεν ηρθε το ρευμα δεν σημαινει οτι στην πολη δεν εχει ρευμα
Τα χεις κανει σαλατα μεγαλε.. εισαι ηδη δεν ξερω και εγω ποσους βαθμους πισω στο πρωταθλημα και τωρα λες ενμεσως πλην σαφως θα κανω rotation γιατι δινω το βαρος στο πρωταθλημα.. ποια ειμαστε η ρεαλ?να διαλεγουμε διοργανωσεις?που ηταν το rotation τοσο καιρο?1-2 παιχτες να σλλαζες καθε φορα τωρα θα ησουν πολυ ανετος..και τωρα βγαζεις τους μισους?
ποια ειναι η Κρασνονταρ η ομαδαρα δηλαδη που ειναι πιο καλη απτον Π.Α.Ο.Κ. ρεαλισμος λεγεται αυτο?επειδη εχουν λεφτα?
αν δεν το πιστευεις εσυ πως θα το πιστεψουν οι παιχτες?
σαυτο το σαπιο πρωταθλημα μια ευρωπη εχουμε και εσυ την υποτιμας..
προς θεου κανε rotation εννοειται..αλλα πες επειδη ειναι απαραιτητο οχι επειδη δεν μπορουμε να κερδισουμε την κρασνονταρ και δεν μας νοιαζει..
σορρυ για το υφος παιδια..ειμαι απογοητευμενος αλλη μια χρονια απτους χειρισμους
ποια ειναι η Κρασνονταρ η ομαδαρα δηλαδη που ειναι πιο καλη απτον Π.Α.Ο.Κ. ρεαλισμος λεγεται αυτο?επειδη εχουν λεφτα?
αν δεν το πιστευεις εσυ πως θα το πιστεψουν οι παιχτες?
σαυτο το σαπιο πρωταθλημα μια ευρωπη εχουμε και εσυ την υποτιμας..
προς θεου κανε rotation εννοειται..αλλα πες επειδη ειναι απαραιτητο οχι επειδη δεν μπορουμε να κερδισουμε την κρασνονταρ και δεν μας νοιαζει..
σορρυ για το υφος παιδια..ειμαι απογοητευμενος αλλη μια χρονια απτους χειρισμους
Ωχ ρε κ γκεο, γραψε αλλα διακοσοπενηνταδωδεκα ποστ (ειλικρινα μετρησες ποσες φορες ειπες το ιδια πράγματα απτο σαββατο? Δε λεω κ γω το χω κανει ενιοτε, αλλα.οχι σε τέτοιο βαθμο) για τις 0 ευθυνες του ολσεν, τις επαρκεις αντιδρασεις-ψυχολογια του, τον κουκουλακη και ασε μας, να χαρεις..K_geo έγραψε:simba απο τη χαρα σου το ποσταρες διπλο αν δεν κανω λαθος.
επίσης θεωρώ λίγο οξύμωρο το να μιλάμε για ειδήμονες και μετά να αρχίζουμε τις..παροτρύνσεις και τις συμβουλές...![]()
![]()
Τουλαχιστον ο Ιγκορ αποτι φαινεται ψιλοασπαζεται την ίδια γνωμη μ'εμενα (κ ο ιβαν στο ιδιο θεμα..αν και αυτο μαλλον κατι π πρεπει ν μανησυχει

Κραξτον και αυτον..
Κουβεντουλα για τις συμβουλες μου π λοιδωρησες θα κανεις?
Αλλα τι να λεμε τωρα, θα μου την ελεγες και αν τον κατηγορουσα..
Κραζω στηριζω το ιδιο ενα πραμα..

κατανοείς οτι πάλι παραποιείς τα λεγόμενα μου ε;
τεσπα. μετά θα λετε ότι ειναι μπλε και κανει αυτο και κανει εκεινο...
τεσπα.
τεσπα. μετά θα λετε ότι ειναι μπλε και κανει αυτο και κανει εκεινο...
τεσπα.
Ώρες- ώρες δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τρωγόμαστε με το παραμικρό. Καλά έκανε ο Τούντορ και έβγαλε στην σέντρα και στον τάκο όποιον έβγαλε. Επαγγελματίες δεν είναι? Μήπως είναι τίποτα παιδάκια που πρέπει να τα χαϊδεύουμε συνέχεια για να κάνουν την δουλειά τους? Επίσης πολύ καλά κάνει και πετάει καρφιά προς διοίκηση- Άρνεσεν και οπουδήποτε αλλού. Τα προβλήματα τα θάβαμε μέχρι πέρυσι και τα είδαμε τα αποτελέσματα. Όταν ονειρευόμαστε πρωταθλητισμό κλπ, δεν μπορεί να μας κακοφαίνονται τέτοια πράγματα, αυτό σημαίνει αλλαγή νοοτροπίας, τα άλλα είναι νοοτροπία χωριού. Ο προπονητής μιας ομάδας με νοοτροπία πρωταθλητισμού απαγορεύεται να λέει "έκανα λάθος". Τράβα σπίτι σου θα του πούνε να κάνεις όσα λάθη θέλεις. Βέβαια όλοι κάνουν λάθη, αλλά σε αυτή την νοοτροπία ο προπονητής είναι ο καπετάνιος, ο σωστός. Κανείς δεν πρέπει να τον αμφισβητεί. Αλλιώς φεύγει.
Και προπονητής αυτή την στιγμή είναι ο Τούντορ, σε έναν ΠΑΟΚ που φτιάχνεται στο αγωνιστικό και πρέπει να φτιαχτεί και στο θέμα της νοοτροπίας.
Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να στηριχτεί, πάση θυσία
Και προπονητής αυτή την στιγμή είναι ο Τούντορ, σε έναν ΠΑΟΚ που φτιάχνεται στο αγωνιστικό και πρέπει να φτιαχτεί και στο θέμα της νοοτροπίας.
Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να στηριχτεί, πάση θυσία
παντως, συν.τύπου που δίνει αφορμές για σχόλια και ίντριγκα -κυρίως- πριν απο ματς/κάποια όποια δράση, δεν τη θεωρώ επικοινωνιακά πετυχημένη. βέβαια είναι και το στύλ του τέτοιο οπότε...
πάντως όσον αφορά το ότι η κράσνονταρ κτλ είναι καλύτερη και πιο ακριβή ομάδα μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος αποφόρτισης των παιχτών που θα αγωνιστούν ώστε να παρουσιαστούν πιο έτοιμοι στο γήπεδο και χωρίς άγχος...
επίσης με το βάζελο θεωρώ το εξηγεί σωστά. εξηγούμαι: σου λέει οτι στο προηγούμενο με γερμανους και γαυρο παρατηρήσαμε αυτό (τα χλμ για παράδειγμα) άρα, επειδή έχουμε υψηλότερη προτεραιότητα την τριάδα στο πρωτάθλημα, δίνουμε μεγαλύτερη σημασία στο ματς με τη ζέλα τουλάχιστον όσον αφορά τους παίχτες που θα λάβουν θέση στην αρχική 11αδα...
δεν βρίσκω κάτι μεμπτό στο συλλογισμό...
πάντως όσον αφορά το ότι η κράσνονταρ κτλ είναι καλύτερη και πιο ακριβή ομάδα μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος αποφόρτισης των παιχτών που θα αγωνιστούν ώστε να παρουσιαστούν πιο έτοιμοι στο γήπεδο και χωρίς άγχος...

επίσης με το βάζελο θεωρώ το εξηγεί σωστά. εξηγούμαι: σου λέει οτι στο προηγούμενο με γερμανους και γαυρο παρατηρήσαμε αυτό (τα χλμ για παράδειγμα) άρα, επειδή έχουμε υψηλότερη προτεραιότητα την τριάδα στο πρωτάθλημα, δίνουμε μεγαλύτερη σημασία στο ματς με τη ζέλα τουλάχιστον όσον αφορά τους παίχτες που θα λάβουν θέση στην αρχική 11αδα...
δεν βρίσκω κάτι μεμπτό στο συλλογισμό...

Ναι τιποτα μεμπτο,ουσιαστικα ειπε πχ οτι θα μπει ο Μαλεζας στην θεςη του Κοστα για να ξεκουραςτει ο δευτερος ενω αν τα παιχνιδια ειχαν κενο μεταξυ τους παλυ οι ιδιοι θα επαιζαν γιατι ειναι καλυτεροι.
που σου ρε πστ!παλι κουβαδιασμα στον Ξερολα!
περα απ την πλακα μενα αυτη η κινηση μου δειχνει φοβο.σαν να νιωθει οτι παιζει το κεφαλι του με τον βαζελο.απ την αλλη οι κωλοβαζελοι με τις κλαψες τους καταφεραν να μην περασει το δικαιο αιτημα μας ωστε να παιξουμε Δευτερα κι οχι μετα απο 2,5 μερες ουσιαστικα.Οποτε εχοντας δει στο παιχνιδι με τον γαυρο μια ομαδα χωμα(στα χαφ κυριως αναφερομαι) μπορω να πω οτι ειναι λογικη η επιλογη ωστε να μην ξαναδουμε το ιδιο εργο.
υγ.αφου αποφασισες να ξεκουρασεις παικτες μην παραλογιστεις βαζοντας με τους Ρωσους τον καημενο τον Τζιολη.

περα απ την πλακα μενα αυτη η κινηση μου δειχνει φοβο.σαν να νιωθει οτι παιζει το κεφαλι του με τον βαζελο.απ την αλλη οι κωλοβαζελοι με τις κλαψες τους καταφεραν να μην περασει το δικαιο αιτημα μας ωστε να παιξουμε Δευτερα κι οχι μετα απο 2,5 μερες ουσιαστικα.Οποτε εχοντας δει στο παιχνιδι με τον γαυρο μια ομαδα χωμα(στα χαφ κυριως αναφερομαι) μπορω να πω οτι ειναι λογικη η επιλογη ωστε να μην ξαναδουμε το ιδιο εργο.
υγ.αφου αποφασισες να ξεκουρασεις παικτες μην παραλογιστεις βαζοντας με τους Ρωσους τον καημενο τον Τζιολη.
αμα το λέει, τι πιο λογικό να το λέει απο το ότι όντως τους θεωρεί καλύτερους; δεν υπάρχει κάτι μεμπτό σε αυτό, ίσα ίσα, ας του δείξει ο μαλεζάς ότι κάνει λάθος.joshua έγραψε:Ναι τιποτα μεμπτο,ουσιαστικα ειπε πχ οτι θα μπει ο Μαλεζας στην θεςη του Κοστα για να ξεκουραςτει ο δευτερος ενω αν τα παιχνιδια ειχαν κενο μεταξυ τους παλυ οι ιδιοι θα επαιζαν γιατι ειναι καλυτεροι.
τα φερνεις απο δω τα φερνεις απο κει ......αποτυχιες αρνεσεν αποτυχιες τουντορ αποτυχημενες οι μεταγραφες μεχρι στιγμης ......joshua έγραψε:Ναι τιποτα μεμπτο,ουσιαστικα ειπε πχ οτι θα μπει ο Μαλεζας στην θεςη του Κοστα για να ξεκουραςτει ο δευτερος ενω αν τα παιχνιδια ειχαν κενο μεταξυ τους παλυ οι ιδιοι θα επαιζαν γιατι ειναι καλυτεροι.