Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
δεν εχει κανεις προβλημα ουτε με το υποδοκιμην γυρολογο ,ουτε με τον προπονητη....
δεν χρειαζεται η ΠΑΕ να πει κατι...το οτι ειμαστε 5 προς 6 αυγουστου κ σε 14 μερες παιζουμε και δεν εχουμε αριστερο εξτρεμ ,στοπερ,8αρι επιπεδου ...τα λεει ολα...
δεν χρειαζεται η ΠΑΕ να πει κατι...το οτι ειμαστε 5 προς 6 αυγουστου κ σε 14 μερες παιζουμε και δεν εχουμε αριστερο εξτρεμ ,στοπερ,8αρι επιπεδου ...τα λεει ολα...
- Metal-Nikos
Ναί ας αποκλειστούμε πάλι απο το ουροπα και μετά ας λέμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει ακόμα χρόνο για μεταγραφές αχαχαχα . Ρέ μας χοντροκοροιδεύοουν δέν έχουν κανέναν πλάνο δέν βλέπουν 5-10-20 παίκτες και σε καίριες θέσεις μας έχουν αδειάσει .GiorgosAtha έγραψε:Μεγάλη μ@λ@κι@ όμως αν γίνει τέτοιο...Demir έγραψε:δυσκολο απογευμα στην τουμπα...εχω μιλησει με 10 ατομα στην δουλεια..ετοιμοι να εκραγουν ειναι.... θα πεσει γερο ξεφωνητο....
Χωρίς να υπάρχει τίποτα από ΠΑΕ μεριά (μιλάμε για μια απλή δοκιμή, αν υπέρχει και αυτή και δεν είναι δημιούργημα των ΑΡΔ), χωρίς να έχει κλείσει η μεταγραφική περίοδος, χωρίς να έχουμε δει ακόμα την ομάδα σε επίσημο παιχνίδι κλπ κλπ κλπ...
Πάμε να κράξουμε... γιατί εμείς κρίναμε, αποφασίσαμε και εκτελούμε... γιατί έτσι ΘΕΩΡΟΥΜΕ σωστό.
Κάτι ανάλογο δεν έκανε και η Ιερά Εξέτασή... της αρκούσε απλά μια καταγγελία και μετά... ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!!!
"Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ" είπε ο νυν προπονητής... το δεύτερο ΠΑΟΚ μήπως είναι παραλαγή της λέξης "Λαός"???![]()
Δεμιρή δεν έχω κάτι προσωπικό με σένα... απλά πήρα ως βάση το post σου...
- Metal-Nikos
αποτελέσματος φιλικών και μεταγραφικής περιόδου φυσικά . Δέν είμεθα ρούλιδες και επαναστάτες δίχως αιτία .eorptol έγραψε:Κρσζουμε εκ του αποτελεσματος η βαση υποθεσεων θεωριων κλπ. ;
- GiorgosAtha
+ όσα θες...eorptol έγραψε:Κρσζουμε εκ του αποτελεσματος η βαση υποθεσεων θεωριων κλπ. ;
Παρεπιπτόντος... Στο άρθρο της επίσημης ΠΑΕ για την πρωινή προπόνηση δεν γράφει κάτι για παίχτη υπό δοκιμή... Πως θα παίξει χωρίς προπόνηση???

Συμφωνώ απολύτως ... βάλτε τον εαυτό σας στη θέση του Πόζογλου, του Σαββίδη,του Ποζατζίδη, αυτά τα παιδιά θέλουν στήριξη και όχι κράξιμο στη ΠΑΕ επειδή έχουμε αυτούς και όχι τη μεικτή κόσμου. Δεν είναι τα παιδιά το πρόβλημα. Τα μηνύματα μπορούν να πάνε εκεί που πρέπει με άλλους τρόπους, και πηγαίνουν (βλ.διαρκείας)GiorgosAtha έγραψε:Μεγάλη μ@λ@κι@ όμως αν γίνει τέτοιο...Demir έγραψε:δυσκολο απογευμα στην τουμπα...εχω μιλησει με 10 ατομα στην δουλεια..ετοιμοι να εκραγουν ειναι.... θα πεσει γερο ξεφωνητο....
Χωρίς να υπάρχει τίποτα από ΠΑΕ μεριά (μιλάμε για μια απλή δοκιμή, αν υπέρχει και αυτή και δεν είναι δημιούργημα των ΑΡΔ), χωρίς να έχει κλείσει η μεταγραφική περίοδος, χωρίς να έχουμε δει ακόμα την ομάδα σε επίσημο παιχνίδι κλπ κλπ κλπ...
Πάμε να κράξουμε... γιατί εμείς κρίναμε, αποφασίσαμε και εκτελούμε... γιατί έτσι ΘΕΩΡΟΥΜΕ σωστό.
Κάτι ανάλογο δεν έκανε και η Ιερά Εξέτασή... της αρκούσε απλά μια καταγγελία και μετά... ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!!!
"Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ" είπε ο νυν προπονητής... το δεύτερο ΠΑΟΚ μήπως είναι παραλαγή της λέξης "Λαός"???![]()
Δεμιρή δεν έχω κάτι προσωπικό με σένα... απλά πήρα ως βάση το post σου...
eorptol έγραψε:Κρσζουμε εκ του αποτελεσματος η βαση υποθεσεων θεωριων κλπ. ;
Τι υποθεσεις,δουλευομαστε ρε πτολεμαιδα? η ομαδα ειναι ξεβρακωτη και σε 2 εβδομαδες παιζουμε επισημο παιχνιδι που σε μεγαλο βαθμο θα κρινει τη χρονια μας.
Αν δε δουμε λιγο ευρωπη φετος τι θα δουμε,τον χοντρο να κανει παλι πλακα και τον ΠΑΟΚ να τρωει σφαλιαρες απο χωρια?
Καθε χρονο στο ιδιο εργο θεατες δε παλευετε.
- ilovegame27
Και μετά κράζαμε τον Μπαρμπόσα!Καλά έλεγα ότι θα κλαίμε αν πάρουμε χειρότερο όνομα!
- GiorgosAtha
bane...
ξεβράκωτη την θεωρείς εσύ, εγώ (θέλω 3 παίχτες), ο Γιάννης, ο Μπάμπης, ο Μήτσος κτλ κτλ κτλ...
ο προπονητής/ΠΑΕ δε θεωρεί κάτι τέτοιο αυτή την στιγμή και δρα διαφορετικά.
Το θέμα είναι ότι αυτοί έχουν το καρπούζι και το μαχαίρι... ας το κόψουν λοιπόν και αν το κάνουν στραβά θα κράζουμε όλοι μαζί και θα έχουμε και δίκιο.
Το να κράζουμε "πως θα το κόψεις έτσι" ή "δεν είναι καλό το μαχαίρι/καρπούζι" κτλ. πριν καν δούμε να κάνουν την κίνηση να το κόψουν... ε είναι λάθος... πως να το κάνουμε δηλαδή.
ξεβράκωτη την θεωρείς εσύ, εγώ (θέλω 3 παίχτες), ο Γιάννης, ο Μπάμπης, ο Μήτσος κτλ κτλ κτλ...
ο προπονητής/ΠΑΕ δε θεωρεί κάτι τέτοιο αυτή την στιγμή και δρα διαφορετικά.
Το θέμα είναι ότι αυτοί έχουν το καρπούζι και το μαχαίρι... ας το κόψουν λοιπόν και αν το κάνουν στραβά θα κράζουμε όλοι μαζί και θα έχουμε και δίκιο.
Το να κράζουμε "πως θα το κόψεις έτσι" ή "δεν είναι καλό το μαχαίρι/καρπούζι" κτλ. πριν καν δούμε να κάνουν την κίνηση να το κόψουν... ε είναι λάθος... πως να το κάνουμε δηλαδή.
- The_Stalker
Λοιπόν, να απαντήσω εγώ γιατί κράζω, αν και περισσότερο χαβαλέ κάνω παρά κράζω.
Ας πάρουμε δεδομένο ότι ο παίκτης είναι αυτός που λέμε.
Πόθεν προέκυψε η παικτούρα; Ποιός και πού τον είδε αφού δεν φαίνεται να υπάρχει πουθενά κάτι παραπάνω από τα βίδεα του κ@λου που δημοσιεύτηκαν; Με ποιο σκεπτικό ο υπεύθυνος (;) μεταγραφών Ζήσης ασχολείται με Πίουδες όταν δεν έχει κλείσει παίκτες στις θέσεις που πονάμε; Υπάρχει σοβαρή πληροφόρηση για τον παίκτη; Ο προπονητής δέχτηκε να δοκιμάσει τον συγκεκριμένο; Αυτά που διαβάσαμε εμείς σε 5' στο δίκτυο για μεταγραφές, για απαιτήσεις μάνατζερ από τους Ιταλούς, για βοήθεια (!!) από τη Μπάγερν, για τραυματισμό, για, για, για χίλια δυό, τα διάβασαν; Τα ξέρουν; Όλα τα παραπάνω συνιστούν σοβαρή (εδώ ξαναγελάμε) μεταγραφική πολιτική της ΠΑΕ;
Τι θα μπορούσε να συμβαίνει: πρόταση κάποιου μάνατζερ, ενημέρωση από Ζάγκρεμπ με τους οποίους έχουμε κάποιες σχέσεις, παραμύθα του μάνατζερ περί Μπάγερν, και έλα μεγάλε να σε δοκιμάσουμε! Ε ρε πστμ έλεος!
Τι Αμαεφούλε.. Γιόβιτς, Άλεξιτς και αφοι Απτίδη..
Ας πάρουμε δεδομένο ότι ο παίκτης είναι αυτός που λέμε.
Πόθεν προέκυψε η παικτούρα; Ποιός και πού τον είδε αφού δεν φαίνεται να υπάρχει πουθενά κάτι παραπάνω από τα βίδεα του κ@λου που δημοσιεύτηκαν; Με ποιο σκεπτικό ο υπεύθυνος (;) μεταγραφών Ζήσης ασχολείται με Πίουδες όταν δεν έχει κλείσει παίκτες στις θέσεις που πονάμε; Υπάρχει σοβαρή πληροφόρηση για τον παίκτη; Ο προπονητής δέχτηκε να δοκιμάσει τον συγκεκριμένο; Αυτά που διαβάσαμε εμείς σε 5' στο δίκτυο για μεταγραφές, για απαιτήσεις μάνατζερ από τους Ιταλούς, για βοήθεια (!!) από τη Μπάγερν, για τραυματισμό, για, για, για χίλια δυό, τα διάβασαν; Τα ξέρουν; Όλα τα παραπάνω συνιστούν σοβαρή (εδώ ξαναγελάμε) μεταγραφική πολιτική της ΠΑΕ;
Τι θα μπορούσε να συμβαίνει: πρόταση κάποιου μάνατζερ, ενημέρωση από Ζάγκρεμπ με τους οποίους έχουμε κάποιες σχέσεις, παραμύθα του μάνατζερ περί Μπάγερν, και έλα μεγάλε να σε δοκιμάσουμε! Ε ρε πστμ έλεος!
Τι Αμαεφούλε.. Γιόβιτς, Άλεξιτς και αφοι Απτίδη..
ενταξει ολα καλα...η ομαδα ειναι υπερπληρης σε ολες τις γραμμες.... θα τους μαδησουμε και φετος....παμε ολοι ρυθμικα το ονομα του ζηση και του ιβαν σημερα ,για τον απιστευτο σχεδιασμο και προγραμματισμο....
ε ρε γλεντια αν αποκλειστουμε ..... μετα τον ιβαν θα του φταιει ο αγγελος κ ο γκαρσια και ο μακ-γκολασα...και θα πεταει λεφτα στον κουβα....
ε ρε γλεντια αν αποκλειστουμε ..... μετα τον ιβαν θα του φταιει ο αγγελος κ ο γκαρσια και ο μακ-γκολασα...και θα πεταει λεφτα στον κουβα....
Είδα μόλις το βιντεάκι που ανέβηκε στην κεντρική. Οφείλω να πω οτι με εντυπωσίασε ο διασκελισμός , η τρίπλα και το ξεπέταγμα του πιτσιρικά του Νταρμπό. Σε σχέση με αντίστοιχα δικά μας ταλεντάκια , νομίζω οτι είναι πολύ μπροστά. Τώρα πού είναι το κακό να φέρνει η ομάδα έναν πιτσιρικά να του δώσει ένα ελάχιστο συμβόλαιο και να τον στείλει κάπου δανεικό ή να τον έχει στις προπονήσεις και κάποιες φορές στην αποστολή , δεν το έχω καταλάβει ακόμα...
Ε ρε και κερδίσω το τζακ ποτ το βράδυ στο λαικό λαχείο τι έχει να γίνει!!!!GiorgosAtha έγραψε:Έ ρε και να κάνει κάνα χατ-τρικ ο μαυρούλης τι έχει να γίνει!!!rainmaker έγραψε:Έτοιμοι να εκραγούν... μέχρι να πάρει ο Αλιέ τη μπάλα... Μετά... Τζέρτζελο!
Ρε μας κάνουν πλάκα,δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Σαββίδης έγινε ξαφνικά Αρβανιτίδης
-
Μου φαίνεται περίεργο που από την ΠΑΕ δεν βγαίνει είδηση μέχρι και χθές κάναν σαν γκόμενες και δεν βγάζαν την ονοματάρα του Αφρικανού αλλά παρόλα αυτά από την ΠΑΕ βγαίνει συνεχώς κλίμα ότι ο Σαββίδης φταίει γι 'αυτό που γίνεται στην ΠΑΕ....λες και εκείνη δεν έχουν μερίδιο ευθύνης.
Βέβαια επίσης ύποπτο είναι και το γεγονός ότι εδώ πέρα μερικοί είναι υπερ της ΠΑΕ Βρύζας συνεχώς και βροντοφωνάζουν να μην λέμε κάτι κακό για την ΠΑΕ
Βέβαια επίσης ύποπτο είναι και το γεγονός ότι εδώ πέρα μερικοί είναι υπερ της ΠΑΕ Βρύζας συνεχώς και βροντοφωνάζουν να μην λέμε κάτι κακό για την ΠΑΕ