Νέος προπονητής

Άβαταρ μέλους
guardian4

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από guardian4 »

Ρε σεις εχουνε πονεσει τα ματια μας με τις παραθεσεις επι παραθεσεων. :lol:
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Λοιπόν, για να μη σκάμε με παπάδες του τύπου "Με την εφορία τα συμβόλαια γίνονται διπλάσια", δε νομίζω να είναι καθόλου δύσκολο να φέρουμε έναν προπονηταρά με συμβόλαιο 300 χιλιάδων, ενώ παράλληλα θα του έχουμε καταθέσει άλλα 2 εκ. σε τραπεζικό λογαριασμό στη Ρωσία. Και να πάει να γ@μηθεί και η εφορία και ο Στουρνάρας και η Τρόικα.

Κι αυτό ισχύει και για όλους τους παίκτες που θα φέρουμε.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Τι μου θυμίζει αυτο hitman,τι μου θυμίζει
Α ναι τα μηδενικά συμβόλαι της καβαλας του μακαρου
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

arrwstos έγραψε:
hasio_john έγραψε:
eorptol έγραψε: Ενταξη τα αλλα το πατριώτης που κολλάει ;

... Συριζαίος είσαι και παρεξηγήθηκες?? :lol:
Και μάλιστα είναι πατριώτης τρελαμένος!! Και μέσα και έξω από το γήπεδο! Κάθε ομάδα χρειάζεται και έναν τέτοιον! Όποιος δεν καταλαβαίνει τι εννοώ, ας βολευτεί με κάνα Πορτογαλικό παλτό και να συνεχίσουμε να βλέπουμε ματσάκια του κώλου που είναι ότι πρέπει για ύπνο!! Τρανό παράδειγμα τα ματς του καρπουζά...., ειδικά το τελευταίο της Εθνικής ήταν ο ορισμός του αντιποδοσφαίρου!! Εγώ προσωπικά τέτοιον προπονητή ή παρόμοιο, ΔΕΝ θέλω!!!
Μπορεί να είναι ότι θέλει. Δεν μπορείς να ειρωνεύεσαι τα πολιτικά πιστεύω κάποιου, τουλάχιστον όχι εδώ μέσα. Και όντως το πατριώτης είναι άσχετο εντελώς. Σαν να λέμε έχει ωραία μαλλιά, ας τον πάρουμε για κωπηλάτη. Ότι να 'ναι ο καθένας εδώ μέσα. Είπαμε και 'μεις γουστάρουμε Άγγελο (προσωπικά τον πάω για την λόξα στο μυαλό, με την καλή την έννοια, όντως ΠΑΟΚτσάκι, τον τσαμπουκά του και τις προπονητικές ικανότητές του {ναι έχει}) αλλά προκειμένου να πείσουμε τους άλλους δε θα λέμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι.

ΥΓ. Όχι δεν είμαι συριζαίος.
Και εγω δεν είμαι συριζαιος αλλα το πατριώτης ειναι τελείως ξεκαρφωτο
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

giapas έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:
Εγω ξερω οτι οποια μεγαλη ομαδα θελησε να παρει τιτλο,ειδικα απο καποιον που τα παιρνει χρονια,ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ. Αγορασε ροστερ καλυτερο απο του προηγουμενου πρωταθλητη. Τα παραδειγματα απειρα. Απο πολυμετοχικο βαζελο, μεχρι Μαρινακη την πρωτη χρονια, για να μην παω στο εξωτερικο σε Παρι, Σιτι, Τσελσι, Ιντερ κτλ κτλ.
Τα χτισιματα και τα τριετη πλανα ειναι για τις μικρες ομαδες. Οι μεγαλες εχουν πρωτο στοχο τους τιτλους και επειτα ερχεται το καλο ποδοσφαιρο, η αξιοποιηση των ακαδημιων, η εμπορικη αναπτυξη κτλ. Φανταζεστε δηλ ποτε το γαυρο να λεει θα φερω τον ταδε προπονητη, και θα κανω ενα πλανο να παρω σε τρια χρονια το πρωταθλημα;;
...
εγω ξερω οτι ακομα και στο γαυρο, με ολα τα υπολοιπα που ξερουμε, οταν τον ανελαβε ο χοντρος, (απο 5η θεση θυμιζω), δεν ειπε "υπομονη", "πλανα" κτλ. Πηρε Ιμπαγασα, Μιραλας, Παντελιτς, Τζιμπουρ κτλ και πηγε να χτυπησει τον τιτλο απο το βαζελο του Πατερα και του Σισε, που ολοι τοτε τον ειχαν για ακλονητο φαβορι.
Αντιστοιχα, πρεπει να κανει ο Ιβαν το ιδιο. Αν δε φερει παικτες να χτυπησει το πρωταθλημα ( κι ας μη το παρει), δεν εχει νοημα να μιλαμε ουτε για αναπτυξη, εξυγιανση, ακαδημιες, τιποτα. Στις μεγαλες ομαδες αυτα ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ με τους στοχους και δεν ερχονται πρωτα. Αντιθετα παραδειγματα ειναι μονο η Ντορτμουντ, αντε καμια Αρσεναλ, αυτα.
Να πω ότι έχεις λάθος?Δεν έχεις , έτσι είναι . Όταν πας να χτυπήσεις ΣΤΑ ΙΣΑ το πρώτο κάνεις αυτό που λες και δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Αλλά εμένα δε μου δείχνει τίποτα ότι ο τωρινός ΠΑΟΚ (μέσω του Σαββίδη) έχει τα κυβικά και τη δυναμική να το κάνει. Δε ξέρει τι θέλει , τι μπορεί μάλλον για να το εκφράσω καλύτερα. Από τη μια ακους μεγάλα λόγια και από την άλλη στη πράξη δείχνεις λίγος ως τώρα.Βέβαια για να τα λέμε όλα ο γαύρος γκαραντί "επένδυση" έκανε , το ίδιο και ο πολυμετοχικός. Το να ρίξει χρήμα ο Σαββίδης ενώ τα πόστα τα κρατάει άλλος είναι κομματάκι δύσκολο και χαζό.
Αν θυμασαι, οταν εριξε χρημα ο βαζελος, ακομα τα κοζια λεγαμε οτι τα εχει ο Κοκκαλης. Επισης οταν εριξε χρημα ο Μαρινακης, στο βαζελο ηταν ακομα ο Πατερας που μας ειχε κλεψει το πρωταθλημα. Συμπερασμα; ριξε εσυ το χρημα και τα υπολοιπα θα ερθουν μονα τους. Αν εμφανιζεσαι σαν επενδυτης και μετα ασχολεισαι με τον καθε Δωνη και τον καθε Ντομινγκος σαν να εισαι τεχνικος διευθυντης, υποβιβαζεσαι μονος σου στα ματια και του λαου και της πιατσας γενικοτερα.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

10 Σελίδες για Άγγελο με κείμενα τεράστια, παραθέσεις με παραθέσεις!
Από τα 50ποστ τα 49 γράφουν και αναφέρονται στα ίδια και τα ίδια! Αφήστε το! αν είναι να έρθει θα έρθει!
το τι έκανε μαστό γράφεται στο θέμα :πρώην προπονητές!

Θέλουμε ονόματα!
εδώ πέταξα 2φορές τον Bert van marwaijk
Εικόνα
Είναι ελεύθερος και τον κυνηγάει η Φενέρ

Υπάρχει και πάντα ο καπαρος!
το Schaaf τον θέλει η μπεσικτας!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Η φενερ θελει λουτσεσκου.....καλα και η φενερ αγοράζει παίκτες ενώ δεν έχει ακόμη ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ; Ας κρατούσε τον κοτσαμαν για να τον διώξουμε ΕΜΕΙΣ :):)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εχει ξεφυγει παντως πολυ η κατασταση με αραβες και ρωσους,ακους εκει 3 μυρια τον χρονο ο περειρα στην Αλ Αχλι με βιογραφικο αντιστοιχο αν οχι χειροτερο του Ντομινγκος.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

hasio_john έγραψε: Τρανό παράδειγμα τα ματς του καρπουζά...., ειδικά το τελευταίο της Εθνικής ήταν ο ορισμός του αντιποδοσφαίρου!! Εγώ προσωπικά τέτοιον προπονητή ή παρόμοιο, ΔΕΝ θέλω!!!
Με Λάζαρο, Γκέκα, Καραγκούνη, Μανιάτη και λοιπούς και μάλιστα μήνα Ιούνιο περίμενες να δεις όμοεφο ποδόσφαιρο; Μην τρελλαθούμε κιόλας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ψάχνουν κόουτς με κλειστά χαρτιά

olapaok 08 Ιουν. 2013 23:31 - Από Κώστας Πετρωτός

Στην πρώτη θέση των προτεραιοτήτων που έχουν θέσει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βρίσκεται το θέμα προπονητή. Θέλουν, άλλωστε, να το κλείσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί ο χρόνος αρχίζει να πιέζει και τα περιθώρια να στενεύουν. Οι επαφές δεν σταμάτησαν καθόλου σήμερα (8/6) και θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό, ώστε σύντομα να υπάρξουν ανακοινώσεις.
Οπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ έχουν προκριθεί τρεις περιπτώσεις προπονητών. Στην λίστα υπάρχουν τεχνικοί που είχαν απασχολήσει και πριν, αλλά και καινούργιες περιπτώσεις που προτάθηκαν. Κάποιες άλλες, βέβαια, έχουν ήδη απορριφθεί, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε εντολή οι εξελίξεις να προχωρήσουν κάτω από άκρα μυστικότητα, γιατί θεωρεί ότι δεν βοηθάει το έργο των υπευθύνων η δημοσιότητα. Φυσικά, μόνο εύκολο δεν φαντάζει κάτι τέτοιο, αφού σε τέτοιες περιπτώσεις εμπλέκονται αρκετοί φορείς που μπορούν, κάλλιστα, να δώσουν δημοσιότητα στο θέμα.
Τέλος, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να κάνει και ο ίδιος ο Σαββίδης κάποιες επαφές για προπονητή.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παει και ο Καπαρος,τον καπαρωσε η Λεβαντε που δεν νομιζω να εχει ιδιαιτερα μεγαλυτερο μπατζετ απο εμας.

Υ.Γ Να χαρω αντικειμενικοτητα και μαλιστα στην κεντρικη,ενας ο Αγγελος και ενας ο Μουρινιο, αλλα τι λεω εγω, ο πορτογαλλος ειχε και μια αποτυχια στην Ρεαλ,ο Αγγελος καμια...
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
hasio_john έγραψε: Τρανό παράδειγμα τα ματς του καρπουζά...., ειδικά το τελευταίο της Εθνικής ήταν ο ορισμός του αντιποδοσφαίρου!! Εγώ προσωπικά τέτοιον προπονητή ή παρόμοιο, ΔΕΝ θέλω!!!
Με Λάζαρο, Γκέκα, Καραγκούνη, Μανιάτη και λοιπούς και μάλιστα μήνα Ιούνιο περίμενες να δεις όμοεφο ποδόσφαιρο; Μην τρελλαθούμε κιόλας.
Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες φίλε Αποστόλη, αλλά και από την άλλη μιλάω γενικά για τον τρόπο που παίζει ο καρπουζάς!! Είναι ο προπονητής του 0-0 ή το 1-0 και την πρώτης αλλαγής στο 80' ! Εμένα (προσωπική γνώμη εννοείτε) δεν μου αρέσει! Οι ειδικοί στην διοίκηση θα κρίνουν καλύτερα!!
Όσο για το "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" που είπα πριν και κάποιο παρεξήγησαν και έκαναν και υποδείξεις , ας πιουν μια μαλαματίνα και να ηρεμήσουν!! Υπάρχουν και οι πατριώτες των γηπέδων ξέρετε ... μια έκφραση που την χρησιμοποιεί και ο Αλέφας πολύ συχνά! Τώρα γιατί μερικοί το στρίψατε πλαγίως και μέχρι και Χρυσή Αυγή φέρατε , εσείς ξέρετε!!
Χαλαρά δεν το συνεχίζω και ούτε καν θ' απαντήσω σε επόμενο σχόλιο για μένα! Με Παοκάρες δεν έχω μαλώσει ποτέ και ούτε πρόκειται να το κάνω!!
Τουλάχιστον εισακούστηκε η ευχή μου """Κάντε εκεί στη διαχείριση ένα κεντρικό ποστ και βάλτε την φωτογραφία του να πούμε!!! :opaokara: "" :D Ελπίζω η «τριανδρία» της διοίκησης να κοιτάζει το site μπας και ξεστραβωθεί λίγο κι δεν την πατήσουμε με κάνα ξένο παλτό που θα φύγει βράδυ καμιά μέρα , αφού φυσικά μας έχει βάλει μέσα μερικά εκατομμύρια!!
Αυτά από μένα και συγνώμη αν προκάλεσα παρεξηγήσεις με αυτά που είπα, αλλά νομίζω ότι ο καθένας μας πρέπει να λέει την γνώμη του και ΔΕΝ χρειάζονται σχόλια και υποδείξεις με ειρωνικό ύφος μεταξύ μας! Αυτά τα κάνουν οι γαβροβάζελοι!!
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ανέβηκε άρθρο για τον Άγγελο στην κεντρική και έπεσε το site, πάλι 502 bad gateway με έβγαζε!
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

joshua έγραψε:
Υ.Γ Να χαρω αντικειμενικοτητα και μαλιστα στην κεντρικη,ενας ο Αγγελος και ενας ο Μουρινιο, αλλα τι λεω εγω, ο πορτογαλλος ειχε και μια αποτυχια στην Ρεαλ,ο Αγγελος καμια...

Άποψή του είναι και την εκφράζει, εσένα που ακριβώς σε πείραξε η αντικειμενικότητα του site και την αναφέρεις?
Το ότι κάτι παιδάκια εκφράζουν άποψη χωρίς να τον έχουν ζήσει και να τον έχουν δει στον ΠΑΟΚ αλλά έχουν γνώμη εξ ακοής και λόγω κόμπλεξ αυτό δεν σε ενοχλεί ε?

ΥΓ. Γράψε εσύ ένα κείμενο για όποιον προπονητή γουστάρεις, και στείλτο να το ανεβάσουμε αλλά την αντικειμενικότητα του site να την αφήσεις στην ησυχία του, εντάξει τζόσουα?.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”