Έλα ρε δικέ μου, που ξέρεις αν και ποσο θα διαχειριζόμουν ένα περίπτερο. Σώπα ρε μεγάλε.jibbie έγραψε:εσυ βασικα, ΔΕΝ εισαι παιχτης του ΠΑΟΚ. εσυ βασικα, περιπτερο να σου διναν, θα χες προβλημα στη διαχειριση του. οποτε θα περιμενα, απ την ευκολη κριτικη, μια πιο προσεκτικη ματια. αν δεν μπορεις βεβαια, δε θα σου κρατησω και κακια, κραζε ελευθεραSick Bastard έγραψε:Εγώ, ας πούμε, είμαι παίχτης του ΠΑΟΚ.jibbie έγραψε:"Αυτή η ισοπαλία σημαίνει ότι δεν έχασε ο Ολυμπιακός. Εμείς χάσαμε και θα το έχουμε αυτό υπόψη μας".
αντε, ξεστραβωθειτε γιατι εχετε κανει το κραξιμο δευτερη φυση σας.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου μου, χάσαμε.
Μου δίνει πρίμ.
Yeah, makes sense in sooo many levels.
Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
- Sick Bastard
Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
- kataramenos5
RoMaN έγραψε:Με το πριμ τους δίνει ένα παραπάνω βάρος, τους δεσμεύει κατά κάποιον τρόπο, ώστε όταν θα κάνουν ξανά *αλακία, θα τους πει "Έτσι είστε ρε τιτίκες; Εγώ σας έδωσα πριμ και με γράφετε στ' *ρχίδια σας;; Τώρα πάτε δανεικοί στον Πανσερραϊκό και το καλοκαίρι αντίο!"..
αν ήμουν ο Σαββίδης(λέμε τώρα..) τον Ιανουάριο θα έπαιρνα τους απολύτως βασικούς παίχτες για να εξασφαλίσω την δεύτερη θέση.Τρελά ανοίγματα δεν χρειάζονται τώρα, για μένα προέχει το οικονομικό(ναί ακόμα ασχολούμαι με αυτό) νοικοκύρεμα της ομάδας.
Έτσι και αλλιώς ούτε του χρόνου θα μπορώ να διεκδικήσω πρωτάθλημα,ότι παίχτες και να φέρω.Όχι λόγω παράγκας,απλά γιατί η ομάδα της επόμενης χρονίας θα είναι και αυτή μια νέα ομάδα που θα πρέπει να δέσει.Του παραχρόνου θα χτυπήσω πρωτάθλημα έχοντας μια ομάδα δεμένη,με ποιότητα και μια-δυο προσθήκες που θα φανεί στην πορεία που χρειάζονται.Του χρόνου δεν πάω να φέρω τον μέσι και τον κριστιάνο μαζί..δεν γίνονται έτσι οι πρωταθλητές.
Οπότε..ας μπεί το νερό στο αυλάκι με όλα τα άλλα και έχουμε για το πρωτάθλημα.Ετσι και αλλιώς κοντά 30 χρόνια έχω να το πάρω,δεν θα με χαλάσει να περιμένω λίγο ακόμα.Αν είμαι ισχυρός σε όλα τα άλλα το πρωτάθλημα θα έρθει θέλουμε-δεν θέλουμε.
Έτσι και αλλιώς ούτε του χρόνου θα μπορώ να διεκδικήσω πρωτάθλημα,ότι παίχτες και να φέρω.Όχι λόγω παράγκας,απλά γιατί η ομάδα της επόμενης χρονίας θα είναι και αυτή μια νέα ομάδα που θα πρέπει να δέσει.Του παραχρόνου θα χτυπήσω πρωτάθλημα έχοντας μια ομάδα δεμένη,με ποιότητα και μια-δυο προσθήκες που θα φανεί στην πορεία που χρειάζονται.Του χρόνου δεν πάω να φέρω τον μέσι και τον κριστιάνο μαζί..δεν γίνονται έτσι οι πρωταθλητές.
Οπότε..ας μπεί το νερό στο αυλάκι με όλα τα άλλα και έχουμε για το πρωτάθλημα.Ετσι και αλλιώς κοντά 30 χρόνια έχω να το πάρω,δεν θα με χαλάσει να περιμένω λίγο ακόμα.Αν είμαι ισχυρός σε όλα τα άλλα το πρωτάθλημα θα έρθει θέλουμε-δεν θέλουμε.
συγνωμη αλλα το γεγονος οτι ειναι οι μονοι πληρωμενοι στην ωρα τους μαζι με τους παιχτες του γαυρου αποτελει ηδη μεγαλη δεσμευση... :ugeek:kataramenos5 έγραψε:RoMaN έγραψε:Με το πριμ τους δίνει ένα παραπάνω βάρος, τους δεσμεύει κατά κάποιον τρόπο, ώστε όταν θα κάνουν ξανά *αλακία, θα τους πει "Έτσι είστε ρε τιτίκες; Εγώ σας έδωσα πριμ και με γράφετε στ' *ρχίδια σας;; Τώρα πάτε δανεικοί στον Πανσερραϊκό και το καλοκαίρι αντίο!"..
δυστυχως φιλε μου η προχειροτητα της σκεψης σου αυτο δειχνει. φιλικα παντα.Sick Bastard έγραψε:Έλα ρε δικέ μου, που ξέρεις αν και ποσο θα διαχειριζόμουν ένα περίπτερο. Σώπα ρε μεγάλε.
- Μπαρκαρούτσος
Συμφωνώ.. Χθες αναρωτιόμουν για κάποιους πώς θα έπαιζαν εάν ήταν απλήρωτοι....!Sera4 έγραψε:συγνωμη αλλα το γεγονος οτι ειναι οι μονοι πληρωμενοι στην ωρα τους μαζι με τους παιχτες του γαυρου αποτελει ηδη μεγαλη δεσμευση... :ugeek:kataramenos5 έγραψε:RoMaN έγραψε:Με το πριμ τους δίνει ένα παραπάνω βάρος, τους δεσμεύει κατά κάποιον τρόπο, ώστε όταν θα κάνουν ξανά *αλακία, θα τους πει "Έτσι είστε ρε τιτίκες; Εγώ σας έδωσα πριμ και με γράφετε στ' *ρχίδια σας;; Τώρα πάτε δανεικοί στον Πανσερραϊκό και το καλοκαίρι αντίο!"..
- Sick Bastard
φιλικά πάντα, δεν ξέρεις τι σου γίνεται αν απ αυτά που γράφει κάποιος σε ένα φόρουμ, βγάζεις συμπέρασμα για το τι μπορεί να διαχειριστεί και τι όχι.jibbie έγραψε:δυστυχως φιλε μου η προχειροτητα της σκεψης σου αυτο δειχνει. φιλικα παντα.Sick Bastard έγραψε:Έλα ρε δικέ μου, που ξέρεις αν και ποσο θα διαχειριζόμουν ένα περίπτερο. Σώπα ρε μεγάλε.
Τέλος η κόντρα.
DC
ειναι ξεκαθαρη η προχειροτητα της σκεψης σου. ισως αυτος ειναι κ ο λογος που πιστευεις οτι θα μπορουσες να διαχειριστεις ενα περιπτερο. ας μη το συνεχισουμε, κραξε ελευθερα, δεν εχω αυταπατες για τη συνομοταξια σου.
Τέλος η κόντρα.
DC
Τέλος η κόντρα.
DC
ΙΒΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΑΤΣ
ΜΠΡΑΒΟ
ΜΠΡΑΒΟ
-
Dimg4
Ξερει τι κανει ο ιδιοκτητης μας. Και πριμ θα δωσει οποτε κρινει αυτος και ολα θα τα σκεφτει γιατι ειναι απλο. Ειναι ενας πετυχημενος επιχειρηματιας με τεραστια δυναμη και το ειπε απο μονος του. Θελει να μας παει κορυφη οποτε ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ.
αυτά.alp920 έγραψε:αν ήμουν ο Σαββίδης(λέμε τώρα..) τον Ιανουάριο θα έπαιρνα τους απολύτως βασικούς παίχτες για να εξασφαλίσω την δεύτερη θέση.Τρελά ανοίγματα δεν χρειάζονται τώρα, για μένα προέχει το οικονομικό(ναί ακόμα ασχολούμαι με αυτό) νοικοκύρεμα της ομάδας.
- Sick Bastard
Η μόνη λογική που έχει το πριμ, είναι να ήταν συμφωνημένο από πριν για τη βαθμολογική θέση της ομάδας.
Το να δίνεις πριμ μετά από ήττα με κάτω τα χέρια απ τον βάζελο και με την ισοπαλία που ήρθε επειδή κοιμήθηκε ο γαύρος (χωρίς καμμιά φοβερή προσπάθεια των δικών μας δηλαδή, πέραν της μίνιμουμ), επικοινωνιακά τουλάχιστον είναι fail. Θα φανεί αν είναι ουσιαστικό fail στη συνέχεια.
Τώρα σόρρυ, έρχεται ο
, να σώσσουμε το περίπτερό μου. (Δίνουμε δωρεάν τσίχλες στους κατόχους διαρκείας του ΠΑΟΚ) 
Το να δίνεις πριμ μετά από ήττα με κάτω τα χέρια απ τον βάζελο και με την ισοπαλία που ήρθε επειδή κοιμήθηκε ο γαύρος (χωρίς καμμιά φοβερή προσπάθεια των δικών μας δηλαδή, πέραν της μίνιμουμ), επικοινωνιακά τουλάχιστον είναι fail. Θα φανεί αν είναι ουσιαστικό fail στη συνέχεια.
Τώρα σόρρυ, έρχεται ο
, να σώσσουμε το περίπτερό μου. (Δίνουμε δωρεάν τσίχλες στους κατόχους διαρκείας του ΠΑΟΚ) Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
επειδη εχω κ γω κινητικα προβληματα μπορεις ν μου πεις που βρισκεται ο ειδικος χωρος?εννοεις διπλα στην εισοδο(την θυρα 7 νομιζω)?guardian4 έγραψε:ΙΒΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΑΤΣ
ΜΠΡΑΒΟ
Συνάντηση... κορυφής στην Τούμπα
27 Νοε 2012 14:29, Από Στέλιος Μοσχούλας
Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε η συνάντηση των Τσιστιακόφ, Βρύζα, Γεωργιάδη, Δώνη και Γκοντσάρεβα στα γραφεία της Τούμπας. Τι ειπώθηκε σε αυτήν, βάση των κατευθύνσεων που δόθηκαν από τον Ιβάν Σαββίδη;
Η υπεύθυνη τού οικονομικού τομέα στην ΠΑΕ, Μαρία Γκοντσάρεβα μαζί με τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ και τους Ζήση Βρύζα, Γιώργο Γεωργιάδη και Γιώργο Δώνη βρέθηκαν για ώρες στα γραφεία (λόγω και του ρεπό της ομάδας) κι ανέλυσαν όλες τις κατευθύνσεις που δόθηκαν από τον μεγαλομέτοχο τις προηγούμενες μέρες.
Ολοι συμφώνησαν ότι θα γίνουν τρεις ή τέσσερις μεταγραφές (δύο μεσοεπιθετικούς, έναν στόπερ κι έναν μεσοαμυντικός), ότι θα γίνουν (και) κινήσεις για τη μεταγραφική περίοδο τού καλοκαιριού που θα υπάρξει ενίσχυση σε περισσότερες θέσεις, αλλά και ότι ο στόχος της φετινής ομάδας είναι να τερματίσει στην πρώτη θέση των πλέι οφ, παίρνοντας το εισιτήριο για τα προκριματικά τού Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και η κατάκτηση ενός τίτλου μέσω τού Κυπέλλου.
παοκ24
27 Νοε 2012 14:29, Από Στέλιος Μοσχούλας
Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε η συνάντηση των Τσιστιακόφ, Βρύζα, Γεωργιάδη, Δώνη και Γκοντσάρεβα στα γραφεία της Τούμπας. Τι ειπώθηκε σε αυτήν, βάση των κατευθύνσεων που δόθηκαν από τον Ιβάν Σαββίδη;
Η υπεύθυνη τού οικονομικού τομέα στην ΠΑΕ, Μαρία Γκοντσάρεβα μαζί με τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ και τους Ζήση Βρύζα, Γιώργο Γεωργιάδη και Γιώργο Δώνη βρέθηκαν για ώρες στα γραφεία (λόγω και του ρεπό της ομάδας) κι ανέλυσαν όλες τις κατευθύνσεις που δόθηκαν από τον μεγαλομέτοχο τις προηγούμενες μέρες.
Ολοι συμφώνησαν ότι θα γίνουν τρεις ή τέσσερις μεταγραφές (δύο μεσοεπιθετικούς, έναν στόπερ κι έναν μεσοαμυντικός), ότι θα γίνουν (και) κινήσεις για τη μεταγραφική περίοδο τού καλοκαιριού που θα υπάρξει ενίσχυση σε περισσότερες θέσεις, αλλά και ότι ο στόχος της φετινής ομάδας είναι να τερματίσει στην πρώτη θέση των πλέι οφ, παίρνοντας το εισιτήριο για τα προκριματικά τού Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και η κατάκτηση ενός τίτλου μέσω τού Κυπέλλου.
παοκ24